tugba sen hic siyaha boyatinmi merak edim birden:26: saclarin cok güzel yada söyle yangin kirmiziyaben cok severim sürekli sac deyistirmeyi de sacim dökülmeye basladi kafamda sac kalmiycak
ay durun bi mönümü yazim
sabah:2adet poğaça
ara:yok
öğle:bir kase şehriye çorbası
yok
akşam:tavuk şiş bir kaşık bulgur,domates biber,roka
eve gidince bir top dondurma yemeği düşünüyorum off kaçamaklı olmuş yine be yerken değil okurken farkettim
ya zaten benim kendi saçım siyahtııı ilk değişimim geçen sene oldu işte ondada bu rengi yaptıımm...
kendi rengim saçımın...
Eki Görüntüle 254286 Eki Görüntüle 254287 Eki Görüntüle 254288
geçen sene yapıpta bu seneye kadar devamlı bunu kullandığım saç rengim
Eki Görüntüle 254295 Eki Görüntüle 254296 Eki Görüntüle 254297
bunlarda şimdiki saç rengim geçenki rengine yakın bişey olmuş yine ama yinede dahada açılmış ii olmuş..
Eki Görüntüle 254290 Eki Görüntüle 254291 Eki Görüntüle 254292 Eki Görüntüle 254293 Eki Görüntüle 254294
şimdi bakınca aslında geçenki renkle alakası yokmuş yaw şimdi net anladım karşılaştırıcaaa
ya zaten benim kendi saçım siyahtııı ilk değişimim geçen sene oldu işte ondada bu rengi yaptıımm...
kendi rengim saçımın...
Eki Görüntüle 254286 Eki Görüntüle 254287 Eki Görüntüle 254288
geçen sene yapıpta bu seneye kadar devamlı bunu kullandığım saç rengim
Eki Görüntüle 254295 Eki Görüntüle 254296 Eki Görüntüle 254297
bunlarda şimdiki saç rengim geçenki rengine yakın bişey olmuş yine ama yinede dahada açılmış ii olmuş..
Eki Görüntüle 254290 Eki Görüntüle 254291 Eki Görüntüle 254292 Eki Görüntüle 254293 Eki Görüntüle 254294
şimdi bakınca aslında geçenki renkle alakası yokmuş yaw şimdi net anladım karşılaştırıcaaa
bence güzel hayatim :26:süt yogurt peynir de ye aralarda ama ben hic konusmayayim hep charmlan dilekin sucudermissim bugün de fasa fiso oldu münüü hic sorma
Bende bugünkü menümü yazayım unutmadan;
Sabah: 1 bard. sirkeli su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 dil. ekmek, 1 haş. yumurta, domates, salatalık, peynir, biraz sucuk, 3 dil .salam...
Ara: yok
Öğle (13:30): 1 kase çorba, 1 pors. bulgur pilavı, haşl. tavuk, salata, 3 kaş. yoğurt.
Ara: yarım dil. kaşar peyniri.
Akşam (16:00): 1 kupa türk kahvesi (tek şeker)
Ara: Limonlu yeşilçay.
3 lt su...
at at baskasının ustune at tabı güllaç yıyın benım ustume atın kaçamak yapın benım ustume atın ooohh...
ben kımsenın ustune atmıyorum valla ne yaptıysam kendım yaptım hepsının arkasındayım kılolarımla beraber..
ay ne güzel menükacamak yokmu canim kiyida kösede :26:artik yarindan ihtibaren bende sIkI diyet yapacam verdigim kilolari geri almiyorum kilolar ben sizi istemiyorum benden uzak durun emi
yok canım kaçamak 0, dondurma her zaman yerdım sakınmadan onuda yemıyecegım bu hafta ceza verdım kendıme... dunden bugune 1 kg gıtmıs..
2 gundur cezalıyım cumaya kadar da oyle olacak 69 u gormeyı cook ıstıyorum artık yeter 70 ler... cok ara verdım coook bu işi çok uzattım....
69.. 68... 67.. 65...... hepsi benım olsunn....
ahanda senin rüyanın yorumu kendin okuuukizlar acayip bi rüya gördümsimdi biraz uzanmistim oglan babamlan cikti disariya
ben izmir de yasiyormussum allah allah izmir nerden ciktiysa :26:
deniz e gidiyoruz ben tabii manken gibi zayifim
birde iki tane oglan cocugum varoglan cocugu neydin ya iyi habermi :26: isallah iyi haberse sizden de gelsin iyi haber duyalim hep
hayır kendinden zati dalgalıdaa ,çok özeniyodum kendinden düz olan saçlaraa neyse saçımı düzleştirdimmi pek hoşuma gitmiyoo bende lüle lüle yapıyorum çok daha hoş gözüküyoo düzdenn....kiz sen saclarini öyle lüle lüle mi yaptirdin yoksa kendindenmi ilk fotolarda lüle göremedim de :26: cok hosuma gitti o saclari bana verben istiyom
Bence en yakışanı kendı sac rengın ya da değişim olsun ıstıyorsan çikolata kahvede cok yakısır..
yenı yaptırdıgın renk ıse bır oncekınden daha guzel bır renk ama en guzelı kendının kı yuzun daha baska duruyor.. koyu renk yakısıyor sana...
valla hatirlatma anam agladi güllac yiyene kadar artik hem yaptik hem anem satin aldi kiz illa gülac da güllac diyo diye
hadi bakalim bende varim seni yakaliycam charmcimm
yok canım kaçamak 0, dondurma her zaman yerdım sakınmadan onuda yemıyecegım bu hafta ceza verdım kendıme... dunden bugune 1 kg gıtmıs..
2 gundur cezalıyım cumaya kadar da oyle olacak 69 u gormeyı cook ıstıyorum artık yeter 70 ler... cok ara verdım coook bu işi çok uzattım....
69.. 68... 67.. 65...... hepsi benım olsunn....
ahanda senin rüyanın yorumu kendin okuuu
Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.
Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.
Rüyada erkek çocuk görmek ""A, müjde, dedi, iste bir civan.i"" mealindeki ayetin isaret ettigine göre, müjdeye isarettir. Rüyada bir oglan dogurdugunu gören kimse, üzüntü ve kedere düser veya hastaliga yakalanir. Rüyada küçük bir oglan çocugunu sirtina yüklendigini gören kimse, üzüntü ve kedere düser. Hamile olan bir kadin rüyada bir erkek çocuk dogurdugunu görse, o kadin kizla müjdelenir. Kiz dogurdugunu görse, oglan çocugu ile müjdelenir. Baa tabirciler de erkek bir çocugu olur demislerdir. Rüyada bulug çagma ermis çocugu görmek, izzet ve kuvvete isarettir. Kur an okumayi önceden bilen bir kimsenin rüyada okula giden bir çocugu oldugunu görmesi, günahindan tevbe etmesine isarettir. Bazi tabirciler, rüyada evlenmeksizin küçük bir çocugu oldugunu gören kimsenin, dünyada erisecegi ilerlemeye, sihhat, emniyet ve izzete isarettir. Küçük çocuklar, küçük ve basit üzüntülere isarettir. Kucaginda baginp çagiran bir çocugun bulundugunu gören kimsenin, ud çalacagina isarettir. Bazi tabirciler, oglan çocuklarim görmek, mal, hanim ve birbiri ardinca çikacak çok hayra isarettir.
hayır kendinden zati dalgalıdaa ,çok özeniyodum kendinden düz olan saçlaraa neyse saçımı düzleştirdimmi pek hoşuma gitmiyoo bende lüle lüle yapıyorum çok daha hoş gözüküyoo düzdenn....
aslındaa geçenlerde bi bakmıştım eski halimede pek bi seksi gösteriyomuş bu siyah beniiama tabii dombili olduğum için seksiliğim gitti diye saçımı boyadım e şimdi tekrar çıtır olduğuma göre yine siyah yapsammıki diye düüşünmedim değil,neysee yaa birazda böyle takılayımdaa ,,bidahaki değişimde saf siyah yapıyım o dahada seksi ve hırçın gösteriyo insanııı
sagol hayatim iyimis anladigim kadariylahadi hayirlisi hep öyle zati insan dalga ister düz olur ben gibi ben bi su dalgasi yaptirmisdim birde simsiyaha boyamisdim saclari köprükle sekilendiriyordum cok güzel duruyordun ah gencliyim ah ozaman tompikde deyildim cok güzel duruyordun bakan bidaha bakiyordun bekardik hava atiyorduk iste:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?