nasip kısmet hele bi teyze olalım önce
gez anam gez tur üstüne tur bindir
olmaz :84::84: bebeğim zaten tok olmayı bekliyosan asla zayıflayamazsın.nefsine hakim ol.şuana kadar yediklerin senin vucudunu besleyecek kadar olmuş.bak üşenme kalori takibi yap.ve lahmacun ara öğün olmaz.o tam anlamıyla bi ana öğün.ara öğün dediğin sindirimi kolay şeylerden olur.meyve gibi 1 avucu geçmicek çerez gibi yoğurt süt gibi.
acele etme verceksin.şok diyetlerede meyil verme bazı bünyeler için çok zararlı.sanada zararı olur.azmin elinden bişi kurtulmaz bak 1 ay sonra nasıl formda olcaksın.ozaman boyunun ölçüsünü alırsın kocişinin
maşallah fıstıksındediğim gibi 5 kilo ile manken gibi olursun.67 bi kadının en formda göründüğü kilo ve sen bu kiloya indiğinde gel bul beni
sabret bebeğim sabretmeden olmuyor bu işler.öyle her açlık hissettiğimizde yemeye kalksaydık ohooo.zor olcak biliyorum ama mükafatın büyük olcakyemedim yemedim..
tutuyorum kendmi kafamı başka şeylere yorarak zaman qeçiriyorum
sabret bebeğim sabretmeden olmuyor bu işler.öyle her açlık hissettiğimizde yemeye kalksaydık ohooo.zor olcak biliyorum ama mükafatın büyük olcak
biliyorum canım spor zayıflatır ve sıkılaştırır zaten ona demedim,ben terlemekle çıkan şeyler yağ değil yani toksin demek istedim anladi senhürrem sultan yani meryem uzerli sadece sporla zayıflamış
hiç diyet yapmamıs qeçen hafta da bu hafta da magazine çıktı kendisi söyledi canım
ben ondan cesaret alarak spora başladım zaten
zayıflatmasın beni vücudum sıkılaşsın yeter
zaten zayıf qörünürüm o zaman
biliyorum canım spor zayıflatır ve sıkılaştırır zaten ona demedim,ben terlemekle çıkan şeyler yağ değil yani toksin demek istedim anladi sen
kızlar sonuçlar ne zaman belli oluyo bilen varmı
resimleri koydum bi bakında şişman görün
triendy21 daha gelemedi herhalde esi evdeymis girdiginde yayinlar herhalde zati ben kilo aldim sonlardayim :84:
sağol canım ben de kaçırdımmı diye merak ettim
ben verdim ama az
dün bende aclikdan ölüyom sandimdedim artik bayilcam sonra yatmadan önce bir bardak süte tarcin cubugu kalmamis tarcin serptim sütü isitim karistirip ictim ama gercekten iyi geldi ama bugün yine aynisi olcak gibi corba icmeyi düsünüyorum aksama ama ekmesiz de tok tutmuyor sanki beni karnimda delik mi var ne :26:
ayneennn..
midemde problem olduğunu düşünmeye başlıcam artık
hiç bir yediğim karnımı doyurmuyor
hep aç geziyorum
bazen açlıktan miğdem bulanıyor o derece...
ama hala kilo veremiyorum
bugün hiç kaçamak yapadım
sporumuda yaptım
eğer yarın tartıda kilo vermiş çıkmazsam
vallahi öğlen kendime dubble boy pizza ve büyük boy pasta söylicem
yeter artık :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?