70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemedim yemedim..
tutuyorum kendmi kafamı başka şeylere yorarak zaman qeçiriyorum

sabret bebeğim sabretmeden olmuyor bu işler.öyle her açlık hissettiğimizde yemeye kalksaydık ohooo.zor olcak biliyorum ama mükafatın büyük olcak

ayy inşallah canım benim yaa
su da içemiyorum şimdi
miğdem bulanır çünkü şuan kesinlikle sıvı tüketemem
oruçlu qibi hissediyorum kendimi

benden size zarar gelmez kızlaaaaar
nabersiniz? ya bu hafta neredeyse hiç giremedim işte giremiyorum bu aralar, akşam da taşındım işte hep.. of taşıdım sonunda eşyaları, üstün körü yerleştim ama düzenlemem lazım daha.. ben içindeyken odayı başkalarına söz vermeleri yetmiyormuş gibi bi de benim eşyaların daha yarısı içerdeyken tutmuş başka biri girmiş odaya eşyalarını bırakmış :95: dün görünce bi hışımla boşalttım odayı bi hışım dediğim de 4-5 saat sürdü tabi bi de şuanki odada iki kişi kalıyorum tatlı bir kızla oda arkadaşı olduk ama bu oda benim tek kaldığım odanın yarısı kadar :84: kızın da kilo sıkıntısı var.. ikimiz nasıl sığcaz bu popolarla artık yapçaz bişiler dün gece taşınma işini kolaylayınca uzanayım da sonunda pcyi bi açayım dedim, oturduğum yerde uyuyakalmışım yatakta bacaklarımı uzatmış kucağımda pc, ellerim parmaklarım hala kalvye üzerinde sırtım dik oturur vaziyette ve başım öne arkaya bile eğilmemiş şekilde aynı öyle uyumuşum sırf göz kapaklarım kapanmış aynı donakalmışım kaç saat öyle uyumuşum başımı bile bükmeden elimi bile çekmeden nerde manyaklık var bende olur zaten neyse kızlar yaa ben kilo aldım hissediyorum

biliyorum canım spor zayıflatır ve sıkılaştırır zaten ona demedim,ben terlemekle çıkan şeyler yağ değil yani toksin demek istedim anladi sen

Son düzenleme:
biliyorum canım spor zayıflatır ve sıkılaştırır zaten ona demedim,ben terlemekle çıkan şeyler yağ değil yani toksin demek istedim anladi sen

anladım cnm da sen sanki yürüyüş yapmak zayıflatmaz dedin qibi qeldi bana

Son düzenleme:
sabah:

1 dilim tost: 8
1 kibrit kutusu kadarpeynir: 1
form çayı...

ara:

1 büyük domates: 7

öğle:

1 haşlanmış yumurta: 0
2 kaşık yoğurt: 2

ara:

1 fincan acılı domates çorbası: 16
1 tane petibör bisküvi: 4

akşam:

Belli değil

buzluğmda garnitür var onu haşlayıp yoğurtlu
ve 1 kaşık mayonezli yemem çok mu ağır olur
acaba:26

şuana kadar toplam 38 kh. yemişim :26:

Son düzenleme:
s.a kızlar bügün canım hiçbişi istemıyo kendimi yorgun hissediyorum :18::18::18:
enerjim yükselsin diye çaylar varmı bilen varsa lütfen söylesin:50
:bugün yediklerim
saat 1:haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
biraz peynir dom
bitane biber dolması(akşamdan kalmıştı dayanamadım)
çay
ara öğün yemedim canım istemiyo belki sonra elmma yerim

offf off ne sıkıcı bi gün ben kahvaltıdan sonra 1 kase special k yedim sonra 1 tabak tavuklu çorba akşam için bi planım yok daha

naber kizlar öglen girdim girdigim gibi cikdim esim bugün evdeydin simdi cikti kahve ye cocugu aldim geziyordum bitane tanidik gördük suzan sen zayiflamissin sanki dedi bilmem dikkat etmedim dedim önceden daha bi topluydun demesmi :44: 2-3 kilo fark ediyormu :26: ben bi fark göremiyorum kendimde ayniyim yani fazlaliklar fazlasiyla duruyo kadin yoksa benlen dalga mi gecti
red agsin bal yesin dedin yedim kahvaltida bali senin hatrina
barkinim canim benim senin unutmadim teyzemi aradim kaldirmadi anem nedcen dedi böyle böyle teyzem migränim gecti arkadas bilmek istiyor ne hapiymis ulasirsan zor bi dedim
zeynepberat canim benim kocam da öyle ben diyo senin yaptiklarini yarim saatde bitiririm ne var ev isinde diyo delü mi ne gecen yataklarin altini temizliycem diye belim koptu cek geri düzelt koltuklarda öyle esim geldi oyncaklar ortada cocuk yatmadan kaltirmiyorum geri döküyor sonucta diyo neyaptin aksama kadar birde ben calisiyorum evde olsam iyice kontrol memuru kesilecek basima o yüzden bilgisayarin basinda görmesini istemiyorum sanettiyor ben hep burdayim ben hem sizlen yazisiyorum hem evin icinde kosuyorum her msj da
belenay hayatim ilk 3 ay sonra düzelir migde bulandin isallah
mywish89dilekcim foto da ne güzel belli ediyor masallah ne güzel kilo vermissin
cleopatra mayonezi bosver bence aksam agir olur ne yapcan bilmiyorum ama mesela brokkoli karnibahar vs. sarimsakli yogurtla iyi gider sarimsak kokusu rahatsiz etmiyor dersen beni ben sarimsak sogan severim aman onuda mi yemiycem dimi kokarsa koksun
bunlar aklimda olanlar ha birde qivi var qivicimm halen küsüm sana dogru dürüst gelmiyon topige ask olsun eski qivi nerde nerde gelsin geri :84:

bende bu hafta hiç kilo veremedim
çok kötü bi durum yaa

ve hala ne yiyeceğimi bilmiorummmmmm
qaliba spichal k ile bitiricem günümü
ama ölüorum açlıktannn:84:

dün bende aclikdan ölüyom sandim dedim artik bayilcam sonra yatmadan önce bir bardak süte tarcin cubugu kalmamis tarcin serptim sütü isitim karistirip ictim ama gercekten iyi geldi ama bugün yine aynisi olcak gibi corba icmeyi düsünüyorum aksama ama ekmesiz de tok tutmuyor sanki beni karnimda delik mi var ne :26:

ayneennn..
midemde problem olduğunu düşünmeye başlıcam artık
hiç bir yediğim karnımı doyurmuyor
hep aç geziyorum
bazen açlıktan miğdem bulanıyor o derece...
ama hala kilo veremiyorum
bugün hiç kaçamak yapadım
sporumuda yaptım
eğer yarın tartıda kilo vermiş çıkmazsam
vallahi öğlen kendime dubble boy pizza ve büyük boy pasta söylicem
yeter artık :84:

geleyim bende senlen yiyeyim hem aglar yem yerim yok demem :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…