70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili CLeOpaTRa (Güzin abla gibi hissettim kendimi )

Domates, salatalığı sevmem demişsinn. Bu çok kötü canım. Domates de C vitamini var yağ yakımı için diyetisyenler öneriyor.
Salatalık derse %99 u su zaten ve faydalarını okumuştum say say bitmez.
Bende bi ara sıkılmıştım diyet yaparken bi günde gittim simit aldım.
O sabah mesela wce çıkamadım.
Normalde domates, salatalık yediğimde midem çalışırdı.
Bunu farkettikten sonra canım çookk çook istemedikce hamurlu seylerle güne başlamıyorum.
Sabah için güzel ama menün
Bide önceki akşam saat kaçta bıraktın yemegi de aynı kilosun?

Günaydınn Bamyaa veee Belenayyyy
Gene bamya yemişsin Sabah ve öglen bişi yok o kadar mı miden bulanıyor ya
yersen sen geldin aklıma güldümcanım mide bulantısı çokdeğil ama iştahımd a yok zorlamak istemiyorum çıkarmıyayım diye az az idare ediyorum zati çok değil bir iki aya kadar açılır bu boğaz durdurabilecekmiyim diye korkuyorum

Günaydınn Red:89:
Teşekkür ederim geçen gün arkadaşlarımdan birine sence ben kaç kiloyumdur dedim. (arkadaşın kilo tahmıın etmekte üstüne yoktur.)
67-68 dedi Ha hayyyy diiidiimmmm. Öyle gösteriyorsun kaçsın falan muhabbeti oldu.

Bende kahvaltı yapcam da daha kalkamadım burdann.
Hadi gelde menüne yorum yapak

günaydınn kızlarrrr,
ben bugün 5 e kdr mesaideym böykkk :)

sevgili bir tek cumartesi izinli bende bugün calısıom ya kısmet deilmiş demekki...

ee ne var ne yok :) kim var kim yok :)
daha iyi aşkınız depreşir iice aşk böcükü olursunuz

ohh aman ye sefan olsun buarada fotolarını gördüm maşallah valla mide sorunun dışında hiçbir fazlalığın yok.sen hiç ihmal etme gün içinde 10 ar -15 yarım mekik çek.üzerinede bi 5 kilo verdinmiydi varya buraların tozunu attırırsın

amanda aman mideside bulanırmış ay ay 2012de bir sürü bebeğimiz olcak canım çekti bi ara bendemi yapsam

Dikkat etmen güzel ama canım bu yüzden bile tebrik edebilirim seni.
Boyumuz kısa ne kadar az hasarla atlatabilirsen o kadar güzel olur hem dogumdan sonra hem dogum için.
Şayet ben hamile kalsam dünyayı yiiiriimmm.
Sonra da bi dünya olurum
Yürümek için ayaklarımı kullanmak zorunda kalmam
Yuvarlanııırrr gideriimmmm

dün akşam en son saat 18:00 da
spichal k yemiştim
sonra saat 10 gibi bikaç tane balık yedim ekmeksiz
hamsiydi minnacıklardı zaten :26:
ya domates salatalıık yerim de istemeyerek yiyorum
domatesi yerken miğdem bulanıyo
domates,soğan,biber,salatalık, yağ ve tuz karşımı satalaya bayılıyorum
ama ondada yağ ve tuz olmazsa tadı olmuyo
hiç yememk daha ii gibi

Sabah erken kalkamıyorum Akşam işten geldikten sonra niveanın cdsi var biliyosundur belki.
Onunla beraber spor yapmaya basladım. Karın hareketi baya var ve üst karın- alt karın diye farklı hareketler yaptırıyyolar.
Göbegimin nasıl yandıgını anlatamam

Artık evindesin bakalım belki senden de bi müjde duyarız

haklısın hamilelik ilerisini kestiremicen bi dönem.benim en yakın arkadaşımda hamile kalmadan önce diyet yaptı 75 kilo ile hamile kaldı ve sonra bulantılarla şu bu ilk 3 ay sonunda 70 kiloydu 5-6 aylık hamileyken 73 kilo civarıydı ama doğuma 90 kilo ile girdi.kilo vermiş olmasaydı hamilelikte aldığı 20 kilo ile 100 kilonun üzerinde yusyuvarlak bi hatun olurdu.şuan 2 aylık bi bebeği var ve hiç kilo vermedi doğumda emzirdiği içinde dikkat etmiyor bebek iyi beslensin diye.bakalım ne ara vercek o kiloları

yeni yıldan sonra çalışmalara başlarız müjdeli haber için.kış bebeği istiyorum benim gibi soğuk kişilikli olsun
spor olarak hani çok yorulmana gerek yok demek istedim.zaten eve yorgun geliyosun uzandığın yerden bikaç dk arayla 10-20 mekik çeksen süper olur.daha önce anlatmıştım.ben kolu yüksek olmayan bi kanepeye yatıyorum dizden ayaklarım yere doğru ayaklarımı yürür gibi hareket ettiriyorum arada kaldırıyom yukarı aşağı arada mekik çekiyorum falan.yattığım yerden keyif yapıyom bence sende dene yorgun olduğun zamanlarda

oğluşum uyudu ben kaçar kızlar
qidip bi koşup qeleyimm
karın ve yan kaslarım spordan dolayı çok ağrıyor
inşallah yakında bu ağrılardan kurtulurum:26:

oğluşum uyudu ben kaçar kızlar
qidip bi koşup qeleyimm
karın ve yan kaslarım spordan dolayı çok ağrıyor
inşallah yakında bu ağrılardan kurtulurum:26:
hadi kolay gelsin bol bol yağ yak emi.3-5 güne bişin kalmaz sabırsız olma kovalıcam seni hadi koş

Aynen ablamdan biliyorum bende o da 68le hamile kaldı. Doğuma 94 kiloyla falan gitti sanırım.
Emzirme döneminde bi kaç rejim girişimi oldu.
Bu sefer de sütü az çıktı o yüzden diyeti bıraktı.
Şimdi yavaş yavaş kilo veriyor. Birbirimize destek veriyoruz.
Burdaki kızları anlatıyorum çocukları olanlardan. Sezaryenle oldugu icin veremicem diye düşünüyor hep.
Ama çok şükür yavaş yavaş gidiyor kiloları.
İns arkadasının da belli bir dönemde sonra verir kilolarını.

Evet hatırladımm tembel sporu Tam benlikkk
Önden bakınca normal insanlara döndüm diyorum.
Yandan bakınca yuh diyorum hala kendime
Eskiden olsa bu kiloyu gördügüm an tekrar yemeye başlardım.
Bu kadar yeter falan diye düşünürdüm.

İyi ki varsınız kızlar. Sizin sayenizde ideal kiloma gelmeden bırakmıcam hatta sonrası da bırakmayı düşünmüyorum

benim yengem 2 sezeryan yaptı diğer yengemde 1 normal doğum yaptı valla ikiside aynı göbek konusunda.yani sezaryanda göbek kalır normalde kalmaz gibi bir durum yok.bu daha çok aileden gelen kalıtsal bi sorun.mesela arkadaşımda hamile kalmadan önce daha çok böbek vardı şimdiki göbeği bana eskisine kıyasla doğum yapmış biri olarak normal geldi.kilo belli bir aralığa geldimi hepsi orantılanır.sadece şu sorun olur.göbek daha önce şişip indiği için kilo aldığında ilk belirginleşen yeri göbeği olur.onun dışında zayıf olurum göbeğim kalır popom kalır memem küçülmez diye bişi yok.öyle olsa tubanın vucudunun nekadar toparlanmış olduğunu göster ablana motive olsun

kendime bazen nekadar şişmanım ya diye bakıyorum.zayıflama hastalığınamı tutuldum ne :))) halbuki 20 kilo verdim.küçüldükçe gözümüzde daha çok büyüyoruz sanki.

günaydınnn savaş arkadaşlarım
bugün moraller nasıl ben iyiyim tartım bozuldu. bu kötü haber tabiii
ev işi çamaşır ütü bulaşık yığınla beni bekliyo
tabi ikide bebe kocama kalsa akşama kadar yatıyon diyo ay bu adam beni kahrediyo
neyse sabah güzel bi kahvaltı yaptım ama sınırları aşmadım ve neyi farkettim yavaş yemek yemenin insanı az yemesine karşı doyurduğunu
neyse ben ara sıra uğrarım öptüm hepinizi

klasik kahvaltımı yaptım hatta yapmaya devam ediyorum demek daha doğru olur.önce sebzelerimi ve zeytinimi yiyorum ardından tatlı niyetine peynirimi bırakıyorum.bugün bi değişiklik yapıp otlu peynirde ekledim menüme aman Allahım o ne tuz peynir yerine tuz yedim sanki.bari suya koyayımda tuzu çıksın.herçeşit peynire bayılırım ama böyle aşırı tuzlu olmayacak işte
dün okadar çok hamurişi yedimki bugün kendime ceza vercem ama bakalım uygulayabilecekmiyim bu cezayı burda ahkam kesip sonra kendin uygulayamıyosunya varya şişko diyetisyen gibi hissediyorum kendimi madem ilacın var kendi kafana sür dimi yok burda akıl vercem ben

günaydın
erkekler için evde olmak büyük bi nimet gibi.benimkide sen çalış ben evde iş yaparım diyo
yavaş yeme konusunda haklısın.ben 10 da başladım kahvaltıma şuan 45 dk geti üzerinden ve benim tabağım hala bitmedi.1-1.5 saat civarı sürüyor kahvaltım resmen kahvaltım bittiğinde tekrar acıkma saatim geliyor ama en azından güne yavaş yavaş başlamak mideyi birden yormamanın büyük faydası var

Kahvaltımı yaptım geldimm benn

Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
3-4 tane yulaflı bisküvi
1 bardak şekersiz çay
afiyet olsun .karbon diyeti yapıyon dimi ona uygun bi menü olsa gerek.
bende son peynir parçamı ağzıma attım son çayımı yudumlamaya devam ediyorum

çok haklısın canım valla bazen burda onu yemeğin bunu yemeğin diyorum bi bakıyorum kendim yemişim ben de dün ve bu gün tahin pekmez ekledim ama zaten yediğim iki dilim diyet ekmek ama iki dilim dedim diye azınsamayın bi tanesi iki elim kadar lakin başka yemiyorum mesala dün akşam sadece kavun ve salata yedim ama geceye doğru çok acıktım bende bi avuç yer fıstığı ve 10-15 tane fındık yedim bunlar fazla mı olmuş acaba

hadi kolay gelsin bol bol yağ yak emi.3-5 güne bişin kalmaz sabırsız olma kovalıcam seni hadi koş

Kahvaltımı yaptım geldimm benn

Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
3-4 tane yulaflı bisküvi
1 bardak şekersiz çay

afiyet olsun canımmm
kahvaltın güzel :)
bende 7 civarı kahvaltımı yapmıştım
az önce sporumu yapıp duşumu aldım
şimdide ara öğün olarak
1 tane kocaman domates yiorum ısıra ısıra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…