70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori değerleri fazla yağ oranı fazla ama sorun teşkil etmez.2 dilim ekmekte bence fazla değil.sonuç itibariyle hergün düzenli bi şekilde besleniyosun.önemli olanda bu.bir kadın düzenli beslendiğinde kilo verir erkekse kilo alır

green sen her qün kovala beni canım
valla feci terledimm
bide bel,basen bölgemi streçle sardım
aman Allahım böyle terlediğimi daha önce hatırlamıyorum

sporla vücudumdan attığım şey
su değil yağ dimi kızlar?

kovalayayım
vucuttan attığın zararlı toksinler ne yağ ne su demek doğru olur.

günaydın kızlarrr sabah sabah çeneniz düşmüş gene yaa

havaların maşallahı varya süperr e ben napar gezer tabiki sahile kaçar

herkese ii hafta sonlarııııı :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:

Son düzenleme:
afiyet olsun .karbon diyeti yapıyon dimi ona uygun bi menü olsa gerek.
bende son peynir parçamı ağzıma attım son çayımı yudumlamaya devam ediyorum

Evet hoş pekte dikkat ettiğim söyylenemez ama sözde karbon diyeti yapıyorum
Benim bagırsaklarda sorun var ondan yulaflı bisküvi iyi geliyor yedim.
Tavsiye de ederim
Amma yavaş yiyosun he ne güzel ben tazmanya canavarı gibi önüme bişi koy 2 dk sonra bak hepsini yemişimdir.

Günaydınnn
Evet hava çok güzel bende birazdan dışarı kaçıcamm.
İyi gezmelerrr

ohh bizim yerimeden gez

normalde yavaş yemem ama özellikle oyalana oyalana yiyorum.alıyorum tabağıma yiceklerimi geliyom pc başına ona buna bakarken konuşurken bi yandanda yiyom.yoksa masaya oturup yesem max 5dk mı almaz aynı tabağı bitirmem

amanda aman mideside bulanırmış ay ay 2012de bir sürü bebeğimiz olcak canım çekti bi ara bendemi yapsam
yap sende bir tane nasılsa hamiş topiği olmaya aday bu topikrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

teşekkür derim canım hep korkum çok kilo almak boyda yok dediğin gibi yuvarlanır giderim ama bunu istemiyorum şimdilik bulantı ve iştahsızlık almama engel oluyor ama ilerde nolur bilmem ben burdan ayrılmayayım sizin çıtır hallerinizi gördükçe iştahım kapanır frenlerim belkim kendimi

sanada günaydın benim yerimede gez sahilde emi benimde sahil burnumun dibi ama gidemiyorum çalışıyorum şöle deniz havasını içine çekiver benim yerime

topik gezmelerde

gezeyim cnm bi kaç tur ataım artıkın

çıtır hamilem benim çalışınca zor oluyo haklısın cnm bende fırsatları değerlendiriyorum anam ne oluynuz hamile kalan kalana

öğle menüm:
şuanda yiorumm

1 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık yoğurt

ara 2 saat sonra falan yicem

1 tane lahmacunn

ne güzel bak haftaya kadar hergün 100 gr versen eder sana 700 gr oda garanti yağdan gidiyomuş zaten ben çok mutlu oldum 600gr verdiğime hepsi yağdan gitmiş demekki
yine iyi sen sadece alıntı yapmışsın bidolu,,ben o bidolu alıntılara uzun uzun cvb vermiştimde öyle gitmiştii,bidaha üşenmedim aklımda kalanları tek tek cvbladım aynen hemdee,çünkü çok zoruma gitti,hatta ağladım sinirimdennama ben kazandım aynısını tekrar yazıp yollamıştım
hay ağzın bal yisin

ay bu neee.. sauna odasında nasıl duruyosun yahu çok faydalı ama ben öl duramam sıkıntılı adamım ben

full motivation bol action bebişler
eee ama cildim nasıl yumuşak oldu nasıl güzel anlatamam,günün yorgunluğunun gitmesi toksinlerden arınmamız ,kalori yakmamızda cabası napalım katlancaz...
sorma ya boşver hepsi öylee,benimkide sen çalış ben ikisinee bakar evede bakarım işini görürüm yaptığınız neki zaten diyip dururduu,bazı yakınları sıkıyosa yap okadar kolay sanıyosun sanki 1saat dayanamazsın falan diye çıkışınca geçen ay kapadı çeneini açamıyo

Alıntı CLeOpaTRa kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

sporla vücudumdan attığım şey
su değil yağ dimi kızlar?

kovalayayım
vucuttan attığın zararlı toksinler ne yağ ne su demek doğru olur.

evet haklısın araştırmalarım sonucu terlememizin toksinleri zararlı şşeyleri vücuttan attığı zayıflamaya yararı olmadığı yönünde,kalori yakmamıza yardımcı vede rahatlamamıza,,buda güzelama terlemeden önce su vede terledikten sonrada su içmek önemliymiş,vücuttan atılan sıvının yerine konması açısından büyük önem taşıyomuş bilginee

Son düzenleme:
ben şimdi bu menünün üstüne şimdi lahmacun söyleyip yesem nolru kızlar?
doymadım yaa

qivi ve ger-düş gelmediğine göre dün bildirime ben başlıyorum listeyi yapmayaa,ama az sonraaa

neyse yaa eşimin tatili bugün yemekten sonra girip başlıycam nasip olursaaa,,,yada o çarşıya çıkınca girerim bugün yapılan bildirimleer geçersiz onaa göre kaptanın talimatı bu yöndeee....ama dün tartıldıysanız ve yetiştiremdiyseniz yollayın ben başlamadan bildiriminizi,,okaa diyorum qivi ve ger-düş veya yapmayan kim varsaahadii baş baş:79::79::79::79::79::79:

Son düzenleme:

hadi inşallah vericez berabar kiloları vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu aralar başka sıkıntım yok .eşim gece sayıklıyodu sarışın zayıf uzun boylu yani benim tam tersim ahh nasıl canımı acıtıyo bi bilse ama ben ne kadar kızarsam kızayım hep gülerim şöyle ağız tadıyla bi kavga edemem hemen gülerim o da cıvıyo sanıyo ben üzülmüyorum öyle işte şok diyet lazım bana şok

su değilmiş evet o streç olayı dogru çok terletiyo bol bol terle canım

sanada iyi gezmeler bende çok özledim sahili çoktannn gitmedim deniz havası süpperdir bol bol yürü

valla maviş ben seni kendime çok benzetiyorum aynen bende tazmanya canavarı gibi hissediyorum kendimi ama senin öyle bi fazlalığın yokki gördüm resimlerini harikasın miden hiç yok bi kere bu yanlar için bir hurafeye göre düşük bel giymekten oluyomuş düşük bel giymeyi bende çok severim lakin henüz pantolon giyecek kadar olmadım neyse sana tavsiyem korse ama o kalınlardan değil hani kotonlar vat insanı çok sıkıp bunaltmıyo hem düzenli korse kullanımı göbeğin büyümesine engel oluyo bende yapıcam bende bi mide var hani diyosunya yandan beni görsen bana üzülüp ağlarsın

hürrem sultan yani meryem uzerli sadece sporla zayıflamış
hiç diyet yapmamıs qeçen hafta da bu hafta da magazine çıktı kendisi söyledi canım
ben ondan cesaret alarak spora başladım zaten
zayıflatmasın beni vücudum sıkılaşsın yeter
zaten zayıf qörünürüm o zaman

Son düzenleme:
yap sende bir tane nasılsa hamiş topiği olmaya aday bu topikrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
nasip kısmet hele bi teyze olalım önce

gezeyim cnm bi kaç tur ataım artıkın
gez anam gez tur üstüne tur bindir

öğle menüm:
şuanda yiorumm

1 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık yoğurt

ara 2 saat sonra falan yicem

1 tane lahmacunn

ben şimdi bu menünün üstüne şimdi lahmacun söyleyip yesem nolru kızlar?
doymadım yaa
olmaz :84::84: bebeğim zaten tok olmayı bekliyosan asla zayıflayamazsın.nefsine hakim ol.şuana kadar yediklerin senin vucudunu besleyecek kadar olmuş.bak üşenme kalori takibi yap.ve lahmacun ara öğün olmaz.o tam anlamıyla bi ana öğün.ara öğün dediğin sindirimi kolay şeylerden olur.meyve gibi 1 avucu geçmicek çerez gibi yoğurt süt gibi.

acele etme verceksin.şok diyetlerede meyil verme bazı bünyeler için çok zararlı.sanada zararı olur.azmin elinden bişi kurtulmaz bak 1 ay sonra nasıl formda olcaksın.ozaman boyunun ölçüsünü alırsın kocişinin

maşallah fıstıksın dediğim gibi 5 kilo ile manken gibi olursun.67 bi kadının en formda göründüğü kilo ve sen bu kiloya indiğinde gel bul beni

Merhaba kizlarrr..

1. TAKIM CUMA zayiflama Yarismasindan geliyorum....

su an 2 kisiye yerimiz varr.... 3 kisi Dukan Diyet yapiyor (Protein diyeti) digerleri az yiyerek yapiyor bizim takim da..
Kaptan yardimcisiyim orada...
GELMEK ISTEYEN varsa buyursun.. güzel sohbetler var bizdede...
ayni anda baska topiklere de katilabiliyorsunuz tabiki... sadece takimlara degil..

her cuma tartiliyorsunuz... hangi takim daha cok kilo verdiyse (yüzdesi hesaplaniyor) birinci oluyor.
Yarismada rejim yapmak daha zevkli tabiki... 1 Hafta deneme süreniz var... yani simdi gelirseniz.. cuma bildirim yapiyorsunuz. ve diger cuma da listedesiniz...
amacimiz kilo almamak. alirsaniz takimi kötü etkiler 1. olamayiz veya sonuncu oluruz iste...
zevkli oluyor... buyrunn kapimiz acik :84: gelin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…