kalori değerleri fazla yağ oranı fazla ama sorun teşkil etmez.2 dilim ekmekte bence fazla değil.sonuç itibariyle hergün düzenli bi şekilde besleniyosun.önemli olanda bu.bir kadın düzenli beslendiğinde kilo verir erkekse kilo alırçok haklısın canım valla bazen burda onu yemeğin bunu yemeğin diyorum bi bakıyorum kendim yemişim ben de dün ve bu gün tahin pekmez ekledim ama zaten yediğim iki dilim diyet ekmek ama iki dilim dedim diye azınsamayın bi tanesi iki elim kadar lakin başka yemiyorum mesala dün akşam sadece kavun ve salata yedim ama geceye doğru çok acıktım bende bi avuç yer fıstığı ve 10-15 tane fındık yedim bunlar fazla mı olmuş acaba
green sen her qün kovala beni canım
valla feci terledimm
bide bel,basen bölgemi streçle sardım
aman Allahım böyle terlediğimi daha önce hatırlamıyorum
sporla vücudumdan attığım şey
su değil yağ dimi kızlar?
afiyet olsun .karbon diyeti yapıyon dimi ona uygun bi menü olsa gerek.
bende son peynir parçamı ağzıma attım son çayımı yudumlamaya devam ediyorum
günaydın kızlarrr sabah sabah çeneniz düşmüş gene yaa
havaların maşallahı varya süperr e ben napar gezer tabiki sahile kaçar
herkese ii hafta sonlarııııı :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:
ohh bizim yerimeden gezgünaydın kızlarrr sabah sabah çeneniz düşmüş gene yaa
normalde yavaş yemem ama özellikle oyalana oyalana yiyorum.alıyorum tabağıma yiceklerimi geliyom pc başına ona buna bakarken konuşurken bi yandanda yiyom.yoksa masaya oturup yesem max 5dk mı almaz aynı tabağı bitirmemEvet hoş pekte dikkat ettiğim söyylenemez ama sözde karbon diyeti yapıyorum
Benim bagırsaklarda sorun var ondan yulaflı bisküvi iyi geliyor yedim.
Tavsiye de ederim
Amma yavaş yiyosun he ne güzel ben tazmanya canavarı gibi önüme bişi koy 2 dk sonra bak hepsini yemişimdir.
Günaydınnn
Evet hava çok güzel bende birazdan dışarı kaçıcamm.
İyi gezmelerrr
yap sende bir tane nasılsa hamiş topiği olmaya aday bu topikamanda aman mideside bulanırmışay ay 2012de bir sürü bebeğimiz olcak canım çekti bi ara bendemi yapsam
teşekkür derim canım hep korkum çok kilo almak boyda yok dediğin gibi yuvarlanır giderim ama bunu istemiyorum şimdilik bulantı ve iştahsızlık almama engel oluyor ama ilerde nolur bilmem ben burdan ayrılmayayım sizin çıtır hallerinizi gördükçe iştahım kapanır frenlerim belkim kendimi
Dikkat etmen güzel ama canım bu yüzden bile tebrik edebilirim seni.
Boyumuz kısa ne kadar az hasarla atlatabilirsen o kadar güzel olur hem dogumdan sonra hem dogum için.
Şayet ben hamile kalsam dünyayı yiiiriimmm.
Sonra da bi dünya olurum
Yürümek için ayaklarımı kullanmak zorunda kalmam
Yuvarlanııırrr gideriimmmm
sanada günaydın benim yerimede gez sahilde emi benimde sahil burnumun dibi ama gidemiyorum çalışıyorum şöle deniz havasını içine çekiver benim yerimegünaydın kızlarrr sabah sabah çeneniz düşmüş gene yaa
Evet hoş pekte dikkat ettiğim söyylenemez ama sözde karbon diyeti yapıyorum
Tavsiye de ederim
Amma yavaş yiyosun he ne güzel ben tazmanya canavarı gibi önüme bişi koy 2 dk sonra bak hepsini yemişimdir.
Günaydınnn
İyi gezmelerrr
ohh bizim yerimeden gez:10
normalde yavaş yemem ama özellikle oyalana oyalana yiyorum.alıyorum tabağıma yiceklerimi geliyom pc başına ona buna bakarken konuşurken bi yandanda yiyom.yoksa masaya oturup yesem max 5dk mı almaz aynı tabağı bitirmem
yap sende bir tane nasılsa hamiş topiği olmaya aday bu topikrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
teşekkür derim canım hep korkum çok kilo almak boyda yok dediğin gibi yuvarlanır giderim ama bunu istemiyorum şimdilik bulantı ve iştahsızlık almama engel oluyor ama ilerde nolur bilmem ben burdan ayrılmayayım sizin çıtır hallerinizi gördükçe iştahım kapanır frenlerim belkim kendimi
sanada günaydın benim yerimede gez sahilde emi benimde sahil burnumun dibi ama gidemiyorum çalışıyorum şöle deniz havasını içine çekiver benim yerime
Günaydınn kızlar...
Günaydıınn green,
Günaydınn lequuu,
Bugün evdeyim iş yok ne güzel bi duydu buuu sırf bu yüzden bile mutlu uyandım
100 gram daha vermişim hani alkış bana
Şimdi de kahvaltıdan önce bi doğa phyto slim içiyim dedim.
Kahvaltıyı güzel yapmak niyetindeyim her sabah sabahın köründe çıktıgım için kahvaltı diye bir düzen kalmadı bende
yine iyi sen sadece alıntı yapmışsın bidolu,,ben o bidolu alıntılara uzun uzun cvb vermiştimde öyle gitmiştii,bidaha üşenmedim aklımda kalanları tek tek cvbladım aynen hemdee,çünkü çok zoruma gitti,hatta ağladım sinirimdenngünaydın çıtırlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta sonu diliyorum çalışanlarada kolay gelsin banada banada kolay gelsin off akşam 9a kadar burdayım neyseki yarın tatil
kızlar dün tek tek alıntı yaptım yazdıklarınızı fırsat bulmuştum belki abartısız 20-25 sayfayı tek tek okudum alıntıları kaçırmayayım diye hepsi uçtu gitti bilgisayar kapandı ayy nasıl sinir oldum çıldırcaktım bir dahada aynı sayfalara dönmeye üşendim kızlar kusura bakmayın emi beni soran cevap yazan herkese teşekkür ederim herkes iyi umarım
mönüyüde yazim ben geçmişe dalcam patron gelmezse tabi
sabah: mide bulantısı oluyor bişey yiyemiyorum iki üç çubuk kraker yedim
ara:bir bardak ayran
öğle:çubuk kraker 5-6 adet
akşam:iki kaşık patates salatsı,iki küçük biber dolma,üç kaşık bamya
ara:üç adet ceviz,küçük salkım siyah üzüm
bol su tabi
eee ama cildim nasıl yumuşak oldu nasıl güzel anlatamam,günün yorgunluğunun gitmesi toksinlerden arınmamız ,kalori yakmamızda cabası napalım katlancaz...hay ağzın bal yisin
ay bu neee.. sauna odasında nasıl duruyosun yahu çok faydalı ama ben öl duramam sıkıntılı adamım ben
full motivation bol action bebişler
sorma ya boşver hepsi öylee,benimkide sen çalış ben ikisinee bakar evede bakarım işini görürüm yaptığınız neki zaten diyip dururduu,bazı yakınları sıkıyosa yap okadar kolay sanıyosun sanki 1saat dayanamazsın falan diye çıkışınca geçen ay kapadı çeneini açamıyogünaydınnn savaş arkadaşlarım
bugün moraller nasıl ben iyiyim tartım bozuldu. bu kötü haber tabiii
ev işi çamaşır ütü bulaşık yığınla beni bekliyo
tabi ikide bebe kocama kalsa akşama kadar yatıyon diyo ay bu adam beni kahrediyo
neyse sabah güzel bi kahvaltı yaptım ama sınırları aşmadım ve neyi farkettim yavaş yemek yemenin insanı az yemesine karşı doyurduğunu
neyse ben ara sıra uğrarım öptüm hepinizi
kovalayayım
vucuttan attığın zararlı toksinler ne yağ ne su demek doğru olur.
kalori değerleri fazla yağ oranı fazla ama sorun teşkil etmez.2 dilim ekmekte bence fazla değil.sonuç itibariyle hergün düzenli bi şekilde besleniyosun.önemli olanda bu.bir kadın düzenli beslendiğinde kilo verir erkekse kilo alır
green sen her qün kovala beni canım
valla feci terledimm
bide bel,basen bölgemi streçle sardım
aman Allahım böyle terlediğimi daha önce hatırlamıyorum
sanada iyi gezmeler bende çok özledim sahili çoktannn gitmedim deniz havası süpperdir bol bol yürügünaydın kızlarrr sabah sabah çeneniz düşmüş gene yaa
Evet hoş pekte dikkat ettiğim söyylenemez ama sözde karbon diyeti yapıyorum
Tavsiye de ederim
Günaydınnn
İyi gezmelerrr
ben şimdi bu menünün üstüne şimdi lahmacun söyleyip yesem nolru kızlar?
doymadım yaa
ne güzel bak haftaya kadar hergün 100 gr versen eder sana 700 gr oda garanti yağdan gidiyomuş zaten ben çok mutlu oldum 600gr verdiğime hepsi yağdan gitmiş demekki
yine iyi sen sadece alıntı yapmışsın bidolu,,ben o bidolu alıntılara uzun uzun cvb vermiştimde öyle gitmiştii,bidaha üşenmedim aklımda kalanları tek tek cvbladım aynen hemdee,çünkü çok zoruma gitti,hatta ağladım sinirimdennama ben kazandım aynısını tekrar yazıp yollamıştım
eee ama cildim nasıl yumuşak oldu nasıl güzel anlatamam,günün yorgunluğunun gitmesi toksinlerden arınmamız ,kalori yakmamızda cabası napalım katlancaz...
sorma ya boşver hepsi öylee,benimkide sen çalış ben ikisinee bakar evede bakarım işini görürüm yaptığınız neki zaten diyip dururduu,bazı yakınları sıkıyosa yap okadar kolay sanıyosun sanki 1saat dayanamazsın falan diye çıkışınca geçen ay kapadı çeneini açamıyo
Alıntı CLeOpaTRa kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
evet haklısın araştırmalarım sonucu terlememizin toksinleri zararlı şşeyleri vücuttan attığı zayıflamaya yararı olmadığı yönünde,kalori yakmamıza yardımcı vede rahatlamamıza,,buda güzelama terlemeden önce su vede terledikten sonrada su içmek önemliymiş,vücuttan atılan sıvının yerine konması açısından büyük önem taşıyomuş bilginee
biraz daha bekle canım bi soda iç şişirir seni 1,5-2 saat geçsin öyle ye bence
nasip kısmet hele bi teyze olalım önceyap sende bir tane nasılsa hamiş topiği olmaya aday bu topikrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
gez anam gez tur üstüne tur bindirgezeyim cnm bi kaç tur ataım artıkın
öğle menüm:
şuanda yiorumm
1 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık yoğurt
ara 2 saat sonra falan yicem
1 tane lahmacunn
olmaz :84::84: bebeğim zaten tok olmayı bekliyosan asla zayıflayamazsın.nefsine hakim ol.şuana kadar yediklerin senin vucudunu besleyecek kadar olmuş.bak üşenme kalori takibi yap.ve lahmacun ara öğün olmaz.o tam anlamıyla bi ana öğün.ara öğün dediğin sindirimi kolay şeylerden olur.meyve gibi 1 avucu geçmicek çerez gibi yoğurt süt gibi.ben şimdi bu menünün üstüne şimdi lahmacun söyleyip yesem nolru kızlar?
doymadım yaa
acele etme verceksin.şok diyetlerede meyil verme bazı bünyeler için çok zararlı.sanada zararı olur.azmin elinden bişi kurtulmaz bak 1 ay sonra nasıl formda olcaksın.ozaman boyunun ölçüsünü alırsın kocişininhadi inşallah vericez berabar kiloları vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu aralar başka sıkıntım yok .eşim gece sayıklıyodu sarışın zayıf uzun boylu yani benim tam tersim ahh nasıl canımı acıtıyo bi bilse ama ben ne kadar kızarsam kızayım hep gülerim şöyle ağız tadıyla bi kavga edemem hemen gülerim o da cıvıyo sanıyo ben üzülmüyorum öyle işte şok diyet lazım bana şok
maşallah fıstıksınDün agacın içinden çıkan resmimle tri trii triendyyy dalga geçtiği için şimdi normal resimlerimi yayınlıyorum.
Şimdi 72.7
Eki Görüntüle 257734
Eki Görüntüle 257736
Eki Görüntüle 257735
Haziranda 84 kg
Eki Görüntüle 257737
Eki Görüntüle 257738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?