Ahh Greennn inşaallahh 5 değil 10 kilo hatta 15 kilo veririm
Sen hep burda kal hep destek ver banaaa
Şekerrrr senin önemsemediğin 2-3 kilo o kadar fark ediyor ki...
Dışardan bakan bi gözz direktt farkedebiliyor..
O yüzden kg vermeyyee devammm
Şok olup dursunlar
Teşekkür ettim kısçemm cidden begendin mi ya popodan ve göbekten şikayetciyim.
Kesip atcemmm
Hoşbuldukk şekerr
Menümü yazemmm
Sabah:
1 bardak form çayı,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
3-4 tane yulaflı bisküvi,
Azcık peynir
Öğlen:
Dürüm döner
Ayran
Akşam:
Yarım dilim pasta
2 bardak kola,
1 bardak şarap
1 şişe bira:26:
Şimcikkk:
1 bardak bitki çayı
zeynepcimm nerde göremedim:26: ama cok merak ettim ya
dün bende aclikdan ölüyom sandimdedim artik bayilcam sonra yatmadan önce bir bardak süte tarcin cubugu kalmamis tarcin serptim sütü isitim karistirip ictim ama gercekten iyi geldi ama bugün yine aynisi olcak gibi corba icmeyi düsünüyorum aksama ama ekmesiz de tok tutmuyor sanki beni karnimda delik mi var ne :26:
arkadaşım bana taze fındık yolladı benimde içim dışım fındık oldu bügünnapim taze fındık taze beni beklemezya
Menümü yazemmm
Sabah:
1 bardak form çayı,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
3-4 tane yulaflı bisküvi,
Azcık peynir
Öğlen:
Dürüm döner
Ayran
Akşam:
Yarım dilim pasta
2 bardak kola,
1 bardak şarap
1 şişe bira:26:
Şimcikkk:
1 bardak bitki çayı
tugba gelebilsede listeyi yayinlasa
bende cezami cekeyim havamdayken :84:
delü kiztabii begendim ne kadar fark var görmüyonmu önceden yani fotolarda bacaklarin falan biraz fazla kalin hemen göze carpiyo simdi ne güzel düzgün fizigin var yaglar pötlemiyor hep diyorum ama vermeye devam fistik
ben eklediğimde kimse yoktu sonra baktım baktım beğenmedim bende sildim acayip bi görüntü kirliliği vardı kendimden utandım
kimden neyin hırsını aldın mavişim yazık değil mi o mideye
amanen bu ne kizkutlamaya mi gittin en cok kalori ickide hem icki göbek yapiyo yani ayda yilda icersen okadar etki etmez belki :26:
bira zaten diyet yapanlar icin cisssama ben sana kiyamam fistik herzaman yapma olurmu
ben eklediğimde kimse yoktu sonra baktım baktım beğenmedim bende sildim acayip bi görüntü kirliliği vardı kendimden utandım
aynı dün akşamda bana oldu sadece salata ve kavun yemiştim sonra bi kriz Allahın bende biraz fıdık ve yer fıstığı yedim napim
bana yollasınlar bayılırım yaaa
kimden neyin hırsını aldın mavişim yazık değil mi o mideye
valla suzan ben seni geçtim hiç kavga etmeyelim şimdi
paylaşımların harika ne güzel söylemiş mevlana
bi de ne dicem endoskopi ne oldu???
Sen naptın bakalım bugün?
Benim arkadasın d.günü vardı abarttım yarın toparlarım artık kendimi.
Etim sıkı Allahtan
Anneme bugün bizim sokaktan - ki o kadınla ben konuşmam- kadın demiş ki Dilek'i gördüm çok güzelleşmiş döndüm döndüm baktım demişAnnem de nazar değdircen kızıma falan demiş
Ee tabi çok sevindim.
Her gören nasıl kg verdin diyor.
Bide bugün bi elbise aldım 42 beden dar kesim.
Denedim güzel durdu kabinden çıktım elimde elbise satış danışmanı bedeni olmadı mı falan dedi
Oldu alıcam dedimAmaaa bi hoşumaa gitti anlatamam
O elbiseyi çrş arkadaşın d.gününde giymeyi düşünüyorum
Resim çekinir atarım size
kızlaar yaa eşim öğleden sonraa,15.te gitti arkadaşıyla balık tutmayaa diyee bu saat oldu ses seda yok,çok fenalardayıım,telefonuda kapalı hiç böyle yapmazdıı,aklım fikrim ondaa saatlerdir,,of allahım yaa
arkadaslariyla vaktin nasil gectigini anlamamisdir canim merak etme telefonunda sarsi bitmis dir belki o da lafliycaz diye farketmemisdir
kızlaar yaa eşim öğleden sonraa,15.te gitti arkadaşıyla balık tutmayaa diyee bu saat oldu ses seda yok,çok fenalardayıım,telefonuda kapalı hiç böyle yapmazdıı,aklım fikrim ondaa saatlerdir,,of allahım yaa
ya ama hayır ikna olamıyorum öyle şeyleree,dayanamıyorum ondan hebrsiz çok kötüyüm kızlaryaa bildiğiniz gibi değil,,
arkadaşının numarası yok mu onu aradın mı hem korkma bişicik olmaz Allahın izniyle
evet biliyorsan arkadasinin numarasini yada onun karisini ara onun kocasi gelmismi diye:26:
allahım çok şükür yarabbim,,arkadaşının nosunu bilmiyodum ama eşimin 2. hattını ben kullanıyodum bu aralar,baktım varmış orda numara aradım hemen açtıı,baktım gümbür gümbür müzik sesii,böyle böyle sordum eşimi,burda dedi nerdesiniz siz dedim köprücekte düğündeyiz demezmii,eşime versene bi dedim,falan ya onun sarjı bittide ondan arayamadı dedi,,eşimle konuştum hafif sinirle karışık bağırdım kusura bakma ya falan dedi,haber vercektim unuttum dedi öyle böle iştee,allahın gıcığı ben burda dört dönüyorum senin yaptığına bak dedim falan filan kapattık neyse şimdi gönül rahatlığıyla yarım saate liste karşınızda olur,kusura bakmayın yaa bugün kayınvalidem geldii gitti,demin kayınpederim geldi gittii falan filan düğüne gelmişlerde banada uğrayayım demişlermişmiş:86:neyse şimdi hallederim listeyii,artık göremeyenler yarın görürler...ya bide bu hafta gelen biri vardı ashley diye bişeydi tam bilemedim şimdi kimdi oo:26:
allahım çok şükür yarabbim,,arkadaşının nosunu bilmiyodum ama eşimin 2. hattını ben kullanıyodum bu aralar,baktım varmış orda numara aradım hemen açtıı,baktım gümbür gümbür müzik sesii,böyle böyle sordum eşimi,burda dedi nerdesiniz siz dedim köprücekte düğündeyiz demezmii,eşime versene bi dedim,falan ya onun sarjı bittide ondan arayamadı dedi,,eşimle konuştum hafif sinirle karışık bağırdım kusura bakma ya falan dedi,haber vercektim unuttum dedi öyle böle iştee,allahın gıcığı ben burda dört dönüyorum senin yaptığına bak dedim falan filan kapattık neyse şimdi gönül rahatlığıyla yarım saate liste karşınızda olur,kusura bakmayın yaa bugün kayınvalidem geldii gitti,demin kayınpederim geldi gittii falan filan düğüne gelmişlerde banada uğrayayım demişlermişmiş:86:neyse şimdi hallederim listeyii,artık göremeyenler yarın görürler...ya bide bu hafta gelen biri vardı ashley diye bişeydi tam bilemedim şimdi kimdi oo:26:
Sevindim canım.
İçin rahatlamıştır...
hadi bakalım listeyi bekleyenleri sevindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?