70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delü kiz tabii begendim ne kadar fark var görmüyonmu önceden yani fotolarda bacaklarin falan biraz fazla kalin hemen göze carpiyo simdi ne güzel düzgün fizigin var yaglar pötlemiyor hep diyorum ama vermeye devam fistik

amanen bu ne kiz kutlamaya mi gittin en cok kalori ickide hem icki göbek yapiyo yani ayda yilda icersen okadar etki etmez belki :26:
bira zaten diyet yapanlar icin cisss ama ben sana kiyamam fistik herzaman yapma olurmu

zeynepcimm nerde göremedim:26: ama cok merak ettim ya

ben eklediğimde kimse yoktu sonra baktım baktım beğenmedim bende sildim acayip bi görüntü kirliliği vardı kendimden utandım

aynı dün akşamda bana oldu sadece salata ve kavun yemiştim sonra bi kriz Allahın bende biraz fıdık ve yer fıstığı yedim napim

arkadaşım bana taze fındık yolladı benimde içim dışım fındık oldu bügün napim taze fındık taze beni beklemezya

bana yollasınlar bayılırım yaaa

kimden neyin hırsını aldın mavişim yazık değil mi o mideye

tugba gelebilsede listeyi yayinlasa
bende cezami cekeyim havamdayken :84:

valla suzan ben seni geçtim hiç kavga etmeyelim şimdi
paylaşımların harika ne güzel söylemiş mevlana
bi de ne dicem endoskopi ne oldu???

delü kiz tabii begendim ne kadar fark var görmüyonmu önceden yani fotolarda bacaklarin falan biraz fazla kalin hemen göze carpiyo simdi ne güzel düzgün fizigin var yaglar pötlemiyor hep diyorum ama vermeye devam fistik

Sen naptın bakalım bugün?
Benim arkadasın d.günü vardı abarttım yarın toparlarım artık kendimi.
Etim sıkı Allahtan

Anneme bugün bizim sokaktan - ki o kadınla ben konuşmam- kadın demiş ki Dilek'i gördüm çok güzelleşmiş döndüm döndüm baktım demiş Annem de nazar değdircen kızıma falan demiş
Ee tabi çok sevindim.
Her gören nasıl kg verdin diyor.
Bide bugün bi elbise aldım 42 beden dar kesim.
Denedim güzel durdu kabinden çıktım elimde elbise satış danışmanı bedeni olmadı mı falan dedi
Oldu alıcam dedim Amaaa bi hoşumaa gitti anlatamam
O elbiseyi çrş arkadaşın d.gününde giymeyi düşünüyorum
Resim çekinir atarım size

ben eklediğimde kimse yoktu sonra baktım baktım beğenmedim bende sildim acayip bi görüntü kirliliği vardı kendimden utandım
kimden neyin hırsını aldın mavişim yazık değil mi o mideye

Şeker ben bakcaktım resimlerimi ekleyip kaçtım işim vardıı..
Keşke silmeseydin biz çok mu iyiyiz sanki.
Burda destekleriz seni merak etme sen

Dogum günü vardı canım ayda yılda bi içerim zaten çok içmem ki ben

amanen bu ne kiz kutlamaya mi gittin en cok kalori ickide hem icki göbek yapiyo yani ayda yilda icersen okadar etki etmez belki :26:
bira zaten diyet yapanlar icin cisss ama ben sana kiyamam fistik herzaman yapma olurmu

Doğum günü vardı canım arkadaşın.
Ayda yılda bir içenlerdenim ben..
Evet dengelemem lazım o yzdenn

ama ben görmedim sanki bende mankenim de koyuyorum bende tompis tompis resimlerimi nolcek ben buyum napim anam
endoskopi ye gitmedim hayatim o günden sonra gelmedi kres len de sorun yasayinca unuttum gitti ama kilavuzun dedigini yapcam o kremlen fitili alcam yani de bu ara kafam doluydun cocuk olunca kendimi unuttum

d.günüyse olsun sanki gencken ben hic yapmadimmi sanki evlenince yaslandik ama daha oturakli oluyorsun tadini cikart
annende ne güzel gururlanmisdir ne güzel :81: hadi resimlerini bekliyorum cok sevindim gerci cok hos durur kesin bence :87:

kızlaar yaa eşim öğleden sonraa,15.te gitti arkadaşıyla balık tutmayaa diyee bu saat oldu ses seda yok,çok fenalardayıım,telefonuda kapalı hiç böyle yapmazdıı,aklım fikrim ondaa saatlerdir,,of allahım yaa

Son düzenleme:

arkadaslariyla vaktin nasil gectigini anlamamisdir canim merak etme telefonunda sarsi bitmis dir belki o da lafliycaz diye farketmemisdir

arkadaslariyla vaktin nasil gectigini anlamamisdir canim merak etme telefonunda sarsi bitmis dir belki o da lafliycaz diye farketmemisdir

ya ama hayır ikna olamıyorum öyle şeyleree,dayanamıyorum ondan hebrsiz çok kötüyüm kızlaryaa bildiğiniz gibi değil,,

merak etme canım ya telefon çekmeyen bir yerdedir yada sarjı bitmiştir.İnşallah yakın zamanda iyi haberini alırsın.

arkadaşının numarası yok mu onu aradın mı hem korkma bişicik olmaz Allahın izniyle

ya ama hayır ikna olamıyorum öyle şeyleree,dayanamıyorum ondan hebrsiz çok kötüyüm kızlaryaa bildiğiniz gibi değil,,

allah korusun kötü haber tes gelir derler sIkma canini aklina da kötü birsey getirme adam yüzmeye gitmemis ya balik tutmaya gitmis arkadaslarla erkekler öyle takildimi kendinden geciyorlar sanki bende sinir olurum ama cogu zamanda öyle olur genelde cogu erkeklerde yani

ya ne nereye gittiğini biliyorum nede arkadaşının nosunu,,zaten çıkarken o ben banyodaydım çocukları yıkıyodum oda ben gidiyorum dedi ve gittii,sadece sabah yanıma gelip bugün benle işin varmıı,eğer yoksa arkadaşla gezmeye balıktutmaya gitcezde,,hadi izin ver diye çocuk gibi sırnaşıyorduu,,,,inanırmısınız şuan her araba geçişinde camdan bakıyorum inş. o gelmiştir diye,ama yok gelip gidiyo rabalaraklıma kötü kötü şeyler geliyoo,,dünyanın binbir türlü hali var

evet biliyorsan arkadasinin numarasini yada onun karisini ara onun kocasi gelmismi diye:26:

allahım çok şükür yarabbim,,arkadaşının nosunu bilmiyodum ama eşimin 2. hattını ben kullanıyodum bu aralar,baktım varmış orda numara aradım hemen açtıı,baktım gümbür gümbür müzik sesii,böyle böyle sordum eşimi,burda dedi nerdesiniz siz dedim köprücekte düğündeyiz demezmii,eşime versene bi dedim,falan ya onun sarjı bittide ondan arayamadı dedi,,eşimle konuştum hafif sinirle karışık bağırdım kusura bakma ya falan dedi,haber vercektim unuttum dedi öyle böle iştee,allahın gıcığı ben burda dört dönüyorum senin yaptığına bak dedim falan filan kapattık neyse şimdi gönül rahatlığıyla yarım saate liste karşınızda olur,kusura bakmayın yaa bugün kayınvalidem geldii gitti,demin kayınpederim geldi gittii falan filan düğüne gelmişlerde banada uğrayayım demişlermişmiş:86:neyse şimdi hallederim listeyii,artık göremeyenler yarın görürler...ya bide bu hafta gelen biri vardı ashley diye bişeydi tam bilemedim şimdi kimdi oo:26:

Son düzenleme:

gözün aydın kulakların muğla olsun
şaka bi yana da adına çok sevindimmm

bak demedimmi iyi bari sevindim valla heran cikabilirim aklim sende kalacak falan filan yazcakdim tugba ama seninkine de birtane cakmadan duramiycam ne bizi stres e sokuyo allah allah

Sevindim canım.
İçin rahatlamıştır...
hadi bakalım listeyi bekleyenleri sevindir

gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…