metabolizmam iyidir.benim kilo sorunum çocukluğumdan gelme.onun dışındaki dorunumda aburcuburlarsenin metabolizman hizli herhalde canim:26: mesela benim isarkadasi en az 10 kilo vermisdir 1 sene önce simdi bazen yedigine sasiriyorum ama almiyor geri birde üstüne vermis oluyordunbende onlan birlikte yiyordum önceden bende hemen 2-3 kilo belli ediyordun fazladan
düzensiz bi menü olmuş.şunu söylemeliyimki bu tarz düzensiz menülerle bazı bünyeler kilo veremiyor.yapacağın az az sık sık yiyerek metabolizmanı hızlandırmak.geçen dedimya sen üsten 2 musluk açarsan alttan tek musluk bu suyu çıkartamaz ve fazlası herdaim senin vucudunda kalır.düzenli yeme alışkanlığı çok önemli.bak 1 ay düzenli sistemli bir menü uygula.azçok saat aralığı belli olsun.bak nasıl kilo veriyon tıkır tıkırbugünkü menüm:
kahvaltiyi öglene dogru yaptim
2 dilim kara ekmek biri kasar peynirli biri cökelekle
sonra asagya indim kendi evimde esime hazirladim oturdum
1 dilim de onlan beyaz ekmek den bal sürüp yedim
cok yedim cok
ara: yok oglis le ciktik gezdik biraz
aksam: onun yemedigi bitane köfte yedim simdi de bi tabak brokkoli corbasi
ara yok yazdim ama var unuttum yine biraz dondurma yedim
moral motivasyon destek hattı ben green nasıl yardımcı olabilirim
Ahh Greennn inşaallahh 5 değil 10 kilo hatta 15 kilo veririm
Sen hep burda kal hep destek ver banaaa
hadi içelimMenümü yazemmm
Sabah:
1 bardak form çayı,
1 haşlanmış yumurta,
Yarım domates,
3-4 tane yulaflı bisküvi,
Azcık peynir
Öğlen:
Dürüm döner
Ayran
Akşam:
Yarım dilim pasta
2 bardak kola,
1 bardak şarap
1 şişe bira:26:
Şimcikkk:
1 bardak bitki çayı
bende çok seviyorum taze fındığıben eklediğimde kimse yoktu sonra baktım baktım beğenmedim bende sildim acayip bi görüntü kirliliği vardı kendimden utandım
aynı dün akşamda bana oldu sadece salata ve kavun yemiştim sonra bi kriz Allahın bende biraz fıdık ve yer fıstığı yedim napim
bana yollasınlar bayılırım yaaa
kimden neyin hırsını aldın mavişim yazık değil mi o mideye
valla suzan ben seni geçtim hiç kavga etmeyelim şimdi
paylaşımların harika ne güzel söylemiş mevlana
bi de ne dicem endoskopi ne oldu???
maşallah hem çok güzel hemde çok gençsin.şimdi yanılmıyosam 2 çocuk sahibisin e haliyle bu kiloda olman normaki.ne hanımlar var 2 çocukla salmış çayıra g.. göbeği.senin maşallahın var zamanla bu formuna kavuşacaksınki.zaten hedef çok uzak değil
günaydınGünaydın kızlar...
Sevdicek çarşı iznine çıkmış bende sabahın köründe kalktım geldim
moral motivasyon destek hattı ben green nasıl yardımcı olabilirim
hadi içelimyemiş içmişin sefan olsun ne diyelim olur böyle kaçamaklar artık önümüzdeki diyet günlerine bakiciz.artık daha düzenli ve kaçamaksız menüler istiyorum.özelliklede senin gibi hala gelişme çağında olan birinin daha dikkatli menülerle karşıma çıkmasını diliyorum
günaydınohhh aşk tazeliyonuz desene.ne büyük heyecan var şimdi sizde ah ahhhhhhh bizde gençkene böyleydik
28 yaşındayım trabzonluyum.ama eşim trabzonlu değil dolayısıyla evde memleket yemeği pişmiyor.bide genel olarak çok yağlı şeyler sevmiyoruz.yemeği az yağlı az salçalı yaparım alışkanlık olmuş.memleketten gelen şeyleri anca anneme gidince görebiliyorum mesela abim tesadüfen gitti geldi mısır ekmeği trabzon simiti falan getirdi.hepsinden yedim.mısır getirmiş hiç yemicektim ama 2-3 tane küçük boyutta mısır yedim.memlekete has olan herşeyi seviyorum.memleketten uzak olunca tatlı oluyor hepsi.ha balık hariç ama balık sadece tavada mısırunuyla iice kızartılmış olcak.ama oda senede en fazla 2 bilemedin 3 kere yicem bişey.kuymak seviyorum bak onu kafama esince yapıyorum ama memleket usulü değil.sıvıyağ mısır unu ve peyniri karıştırıyorum öyle pişiriyorum.kısmen normaline göre diyet oluyor
Dün içtiklerimle batırmışım ortalığı
Hep destek isterim ona göreeYok bu hafta düzgün beslencem inş
hadi hayırlısı takipteyim
Günaydınn greenn
Kaç yaşındasın ki sen? Bide Trabzonlydun dimi. Trabzonlu olup bu kiloda olman süper.
Genelde her yemeklerine bol bol tereyagı koyarlar.
Ekmek vazgecilmezleri zaten. Güzelde yemek yaparlar ama hepsi hamur işi veya çok tereyaglı oluyo.
Bize Trabzondan bişiler gönderseler dayanamayıp hepsini yerim herhalde
aferin olcak busefer.annendede herşeyden az az yedinmiydi.süper bir gün geçirmiş olursungünaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrr
bu sabah işte çizelgemdeki rakama ulaşmış bulunuyorum
çoookkkkkkk mutluyummmm
9:00da kalktım sporumu yaptım
duşumu aldım
kahvaltımı hazırladımmm ve geldimmm
kahvaltım:
1 dilim kaşarlı sucuklu ketcaplı tost
yarım salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay
ara:
1 meyve yicemm
öğle:
1 fincan acılı domates çorbası
ara:
1 avuç kuş üzümü
akşam:
belli değil akşam yemeğini annemlerde yicem
:26:
rüyalarınla doyacan artık.biz ne rüyalar gördük ohoooodün gece çok kötü oldum
rüyamda fırınımın içini açıyorum
içi börek doluyduu
diyorum ki neyse 1 dilim yiyim bari kahvaltıda
bütün qün ekmek türü bişey yemem
elime alıyorum ama yediğimi qöremedim
biliyorum uşağum :76: daha öncede konuşmuştu sanki bu konuyu.green sen trabzonlumusunnnn???
bende trabzonluyum...
28 yaşındayım trabzonluyum.ama eşim trabzonlu değil dolayısıyla evde memleket yemeği pişmiyor.bide genel olarak çok yağlı şeyler sevmiyoruz.yemeği az yağlı az salçalı yaparım alışkanlık olmuş.memleketten gelen şeyleri anca anneme gidince görebiliyorum mesela abim tesadüfen gitti geldi mısır ekmeği trabzon simiti falan getirdi.hepsinden yedim.mısır getirmiş hiç yemicektim ama 2-3 tane küçük boyutta mısır yedim.memlekete has olan herşeyi seviyorum.memleketten uzak olunca tatlı oluyor hepsi.ha balık hariç ama balık sadece tavada mısırunuyla iice kızartılmış olcak.ama oda senede en fazla 2 bilemedin 3 kere yicem bişey.kuymak seviyorum bak onu kafama esince yapıyorum ama memleket usulü değil.sıvıyağ mısır unu ve peyniri karıştırıyorum öyle pişiriyorum.kısmen normaline göre diyet oluyor
dün gece çok kötü oldum
rüyamda fırınımın içini açıyorum
içi börek doluyduu
diyorum ki neyse 1 dilim yiyim bari kahvaltıda
bütün qün ekmek türü bişey yemem
elime alıyorum ama yediğimi qöremedim
biliyorum uşağum :76: daha öncede konuşmuştu sanki bu konuyu.
Kuymagı bende Trabzonda yemiştim acaip yaglı ammaaa çokta güzell b yemek ya.
Kahvaltıda çaylaa falan offf missss
Canım çekti bakkk
Ahahahah sende bendensin biraz zaman geçsin yediğini gördüğün rüyaları göreceksin
Sonra pişmanlıkla uyanacaksın
kuymak güzel sonra yağda peynir eritip az suyla pişiriyosun biz ona muhlama diyoruz ki ben en çok onu severimKuymagı bende Trabzonda yemiştim acaip yaglı ammaaa çokta güzell b yemek ya.
Kahvaltıda çaylaa falan offf missss
Canım çekti bakkk
Ahahahah sende bendensin biraz zaman geçsin yediğini gördüğün rüyaları göreceksin
Sonra pişmanlıkla uyanacaksın
taa sene başında konuştuk ben dün ne yediğimi hatırlamıyomda o günün ayrıntısını hiç hatırlayamamaa hiç hatırlamıyorum daha önce konustuğumuzu
baktım ve yorumladım okumadınmı bi önceki sayfadagreen buqünkü menümü okudun mu canım
nasıl olmus???
aferin olcak busefer.annendede herşeyden az az yedinmiydi.süper bir gün geçirmiş olursun
rüyalarınla doyacan artık.biz ne rüyalar gördük ohoooo
inşallah canım hepsi sırasıyla olcak hiç zorlanmadan.esas sorun şu ki sende değil yani hepimizde olan bişey.hemen herşey olsun hemen değişelim istiyoruz.ama biz makina değilizki bi parçayı değiştirelimde hemen fabrika ayarına geri dönsüncanımmmmm dün sen beni motive etmeseydin şuan börekleri qötürüyodum valla
çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim
sayenizde düzelticem menülerimi...
neler yiceğimi bilsem yemek problemi yaşamam hiç yaa kilom da qider
ama neler yiceğimi bilmiyorum o yüzden sıkıntı çekiyorum ve kaçamak yapıyorum
ama dünden itibaren toparlamaya başladım kendimi...
bu sefer 65 olana kadar diyetimi hiç bırakmıcam
65 olunca mola vericem kendime ve 1 ay boyunca o 65in vücuduma yerleşmesini beklicem
kilo almıcam ama vermicem formumu koricam
sonra da 59 olucam veeeee finish... bir daha o iğrenç koşu bandının üzerine beni kimse çıkaramicakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?