70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben merak ederim simcik ya bi baksaydim kiz madem niye söyliyon koymiyacaksin da
koyarım cancazım,ama yarın,şimdi kamerayı alıp gelemicem çocuk uyuyo ordaaa:26:

maşallah çok iyidee ekmek ve börek bozmuş işi,,ama olsun hafta sonu her insanın canı çekiyo yiyin anam napak

selam kızlar düğünden geldim eve soyundum dökündüm e bide kabızlık olayım nihayet bitti wc den çıkınca tartıldım 65.2 kg çıktım

dur bi bakim

papatyam canim benim iyi eglenceler sana fazla göremiyorum seni artik

yoğundum bu ara cnm bide son 1-2 gün pc bozuktu ondan böle oldu yani bana alışırsın bi görünür bi kaybolurum arada öle ama asla bırakmam peşinizi

cnm benim saol güzel yüreğin öle görmüş beni.2 kızım var cnm benim 17 biri diğeri 3 oldu işte dün çok şükür büyüttük birini diğerini büyütme çabasındayım ama büyüdükçede dertler büyüyo valla sinir hastası oldum e bende 2 de kızkardeş var yarı anne gibiyim onlara annem küçükken biz ağır bi rahatsızlık geçirdi o dönem 5.sınıfa gidiyordum annem 1 yıl hastanede yattı malesef ve okulu bile bıraktım 1 yıl boyunca kardeşlerime ben baktım öle öel anne gibi olduk çocuk anneydim ama annem 1 yıl sonra eve dönünce bende normal hayatıma döndüm okuluma devam ettim vss büyüdüm ama annelik hissi btmedi bende sanırım hala onlarında üzerine titrerim hep herşeylerine koşarım bide çok bağlıyız ondan yoğunluğum .hep beraber sayılırız zaten biri benim sitemde oturuyo kopmak zor yanii
göbek konusuna gelince valla çok isterdim bi sigirli değnek birden yok olsa sonrad kollar erise sanki bana hiç erimeyeceklermiş gibi geliyo ilk kızımda normal doğum yapmıştım kızım 5 yaşında falandı sanırım göbeğim dümdüzdü ama bu kızımda sezeryan oldum vss sanki kaldı böle eski haline dönmez gibi geliyo tam anlamı ile de spor yapamıyorum malum bakıcaz çaresine artık ne kadar giderse eğer

delü karuu ay inşallah bende günün birinde 27-28 lere girdim diyebilirim ben 28 giydim ama 27 26 hiç olmadım vesselam yani 18. imden sonra zaten 19. umda kızımı doğurdum

tanıştığınızdan bile zayıf bulacağına eminim önümüzde verimli geçirebilecen uzunca bir süre var.
valla pantolonu aldım yıkadım bile yarın öbürgün giyerim.oldukça dar bunda benim bacaklarım standart dışı olmasınında büyük etkisi var yol boyuda kociş kilo alacağını hesaba kattın dimi bilmem nede dedim sen öyle san kendi göbeklendi ve ben kilo aldın dediğim için misilleme yapıyon kendince almıcam işte almıcam :84::84: belki 59 aşağı inemicem ama almıcamda

71 gün falan var gelmesine sanırım. 71 günde kaç kg veririm acep
canım benim 15 kilo verdiğim diyet dönemim yanlış anımsamıyosam 75 gün civarıydı.bunu göz önüne alırsak senin rahat 10 kilo vermen lazım dolayısıyla rahatlıkla en kötü ihtimal 65 olursun eksiği olur fazlası olmazsın

kizarilmis ekmegi yemedim ya kendimi acayip iyi hissetmeye basladim ay kafayi yedim gece gece neler oluyor bana yine
bagirasim geliyo
ohhh afiyet olsun

abla olmak hatta evin büyük çocuğu olma duygusunu bilemiyorum evin en küçüğüyüm çünkü.ama bana heranımda baba ve anne olan 2 muhteşem abiye sahibim.şöyleki diyorumki babamın bana en büyük mirası abilerim.ve bence anne babanın evlatlarına bırakacağı en büyük miras kardeşleridir.bence anne babanda snei ve kardeşlerini iyi yetiştirerek size büyük bi miras sunmuşlar.sende yıllar sonra kızına böyle bir miras bırakmayı düşünmüşsün bu yüzden seni tekrar tebrik ederim
ailede göbek sorunu yoksa toparlarsın bence belli bir kilodan sonra.zaten belli dönüm noktaları var 67 kilo -63 kilo 59 kilo seviyelerinde büyük değişimler oluyor.bence sen şuan 65 i uzun zaman koruduğun için süper bişey yapmışsın.belki kış geldi form tutmak daha zor gelebilir ama bence zamanla 100 er gram bile olsa verirsin her hafta ve bence en kötü ihtimal yeni yıla rahat 60 kilo ile girersin hiç zorlanmadan.kolların göbeğin bence belli sınır kiloların ainmeyi bekliyor.sabırla o seviyeye inmeyi bekle

delü karuu ay inşallah bende günün birinde 27-28 lere girdim diyebilirim ben 28 giydim ama 27 26 hiç olmadım vesselam yani 18. imden sonra zaten 19. umda kızımı doğurdum
ben hayatımda 38 beden giymişliğim yok genç kız ken bile anca belki çocukken giymişimdir.ama 26 beden aldığım pantolona rağmen 26 giydiğime inanmıyorum.onun kalıbı genişti bence zaten sanırım en küçüğüde 26 bedendi.benim bildiğim 26 beden 34 beden giyen hatunlar hatta genç kızlar için ben sadece etiketiyle avunuyorum.çünkü benim şuanki beden ölçülerim 38 in sınırında 36 yakın bile değil.ki 36 beden yazan bi pantolon denedim 36-32 yazıyodu sanırım 36 bedendi ve önünü kapatamadım tahminen benim en az 3 kilo vermem lazım ki ona girebileyim.
neyse aldık gitti kociş kilo alırsın dedi ama ben ona inat almıcam inşallah.güle gülede giyicem

günaydın bugün siteye girişi erken yaptım uzun zamandır hep 6 civarı uyanıyorum bugünde öyle oldu.bu birazda iyi oldu kocişim bu sene sabahçı ona kahvaltı hazırlıcak yolcu edecek zamanım oluyor.uyku düzenim inşallah bozulmaz
bu sabah bekleyemedim ve erken kahvaltı yapmaya başladım sanırım bakalım bugün nasıl geçecek.59 olduğumdan beri bi dikiş tutturamadım zaten hep kaçırdım hep kaçırdım 59 uda kaçırıcam bu gidişle :84::84: kocişin ahına falanmı kaldım acaba bundan sonra göbeğine laf etmeme kararı aldım az şu kilonun sefasını süreyim azcık dimi

Albüme eklediğini yazdıgını görmemişim canım :78:
Baktım şimdi hepsi çok güzell.
Mutluluğunuz daim olsun inşaAllah

Askerlik olayına da çok güldüm
Uykudayken insan saçmalıyor işte Eşin o zaman şok olmuştur herhalde

Bazen gece nöbetinde msj atıyor sevdicekte uykum var diyorum uyuyorum valla
Allahtan beni biliyor uykuyu çok severim bişi demiyor

kizarilmis ekmegi yemedim ya kendimi acayip iyi hissetmeye basladim ay kafayi yedim gece gece neler oluyor bana yine
bagirasim geliyo

Bravoooooo

Ayy inşaAllahhh 65 in altına inebilirimmm..
Bu sefer acaip çok istiyorum.. Sevdiceğim çırpının tekidir. Bide uzun boylu daha da zayıf duruyo.
Diyorum evlenince şişmanlatıcam seni Zor o falan diyo
Bünye meselesi işte bazısı bi ekmek yiyo bişi olmuyo bazısı azcık yese de gram gram veriyor.
Sende artık hep burdasın ve kilo almayacagına eminim ben.
Alsanda cuma farkına varıp hemen kendini toparlarsın sen.

şimdi 72.5 saysam kendimi 62.5 olsaa offffffff daha ne isterimm kiiii
Hmmmm 57-58 olmak isterim sanırım

Günaydııınnn greennnn
Ben topiğin sabah kuşuyum Seni de burda gördüm sevindim.
Bence de laf etme başına gelir sonraa mazaAllah
Bırak göbeğiyle takılsın

günaydın kızlaaarrr

ben hafta sonu giremiyorum artık biliyorsunuzdur

şimdi büyük kızımı okula bıraktım ve işe geldim

bugün öğlene kadar yalnızım oda arkadaşım izin almış oğlu 2'ye geçtide yanında duracakmış bence gerek yok ama ne bilim ben hiç beklemedim zaten bişe olursa arıyorlar

neyse genel anlamda herkesin derdi olan defter kaplama işiyle uğraştım akşam

hiç el becerim yoktur.hemde küçük kızda durmadı .ay çok komiktik akşam.büyük kızım küçük kızımı sallıyor ayağında bi yandanda elindeki ojeleri çıkarıyor.(okul var diye).ben bir yandan defter kaplamaya çalışıyorum bir yandan eşime bağırıyorum.erkenden yattı hem de 3 dk da bir bana sesleniyor ne zaman yatıcaksın diye.

bebeğe baksaydıda bizde işimize baksak olmazmıydı.saat 9 da yatıyo bide bana ne zaman yatcan diyo.en son bağırdım artık rahat bırak beni ya da gel yardım et diye.gıcık.

madem bana bu kadar düşkünsün hep yanımda ol o zaman

neyse işte cumartesi halılar yıkandı akşamınada bebek görmeye gittik.pazar günüde kahvaltıdan sonra büyük kızımla evi temizledik.sonrada biraz çarşı bide ev görmesine gittik.

haa kızlar carrefour da kilo ile defter veriyordu dün hala devam ediyor olabilir.ben ordan aldım çok iyi oldu.

aman ya çenem düştü bi de yüzyüze olsak susmucam heralde.neyse ne bilim ben sizlerin neler yaptığınızı zevkle okuyorum ya sizleride aynı düşünüyorum işte sevgiyle kalın canlarım

düzenli beslensen hepsi olur.hani hareketsizlik varya oturuyosun iş yerinde onu baz alarak ve metabolizma hızını orta seviyede düşünerek 10 kilo verirsin dedim.buda senin en kötü ihtimal 65 kilo altı yapar öyle olmasa bile 65 olacağına emin ol.beklentileri yükseltip stres yapmaya gerek yok şimdiki gelişinde olmaz tamamen teskeri aldığında çıpçıtır olup karşılarsın
toparlama olayını hemen yapıyorum ben zaten ertesi güne yada öğüne.zaten kaçamağım öğlen 2-3 gibi oluyor çok aşırıya kaçtıysam bida akşam yiyemiyorum.mesela geçen kıymalı pide yaptım kocişe ama bende yedim :84::84: artık nekadar yemişim düşün akşam 9 falan oldu ben hala midemde varlıklarını hissediyodum yemedim bidaha.ama benim önceki diyetlerimde kopmalarım çok oldu buda her seferinde insan içine çıkıp çok zayıfladın vs muhabbetleri yapıldıktan max 4-5 saat sonra başlıyordu ve gerisi geliyodu.milletin gözümü var artık nazar değiyoda benmi kendimi toparlayamıuyorum bilmiyorum.umarım busefer öyle bişey olmayacak :84::84::84:

Günaydıınnn kızlarrrrrrrr
Hepimize güzel bir gün olsuunn..

ayyyyyyyyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzzzzzz bu senmisiiiiiiiiiiinnnnnn

canıııııııııııııııııııımmmmmmmm gayet hoşsun tabiki fazlalıklar var ama ben bi foto koysam aynen böyle olursun

ya ben sana özelden şifremi vereyimde şu benim çizelgeyi düzeltttiitttiriver yavri ya

Bütün gün oturmak çok fena ya her yerim tutuluyor. Toto aldı başını gitti zati.
Hoş üstüm olmasın totom olsun razıyım
Akşama tekrar spor yapayım h.sonu ara vermiştim.
Dengelemek en güzeli çünkü bi kere kilo vermeye elverişli bi yapımız var.
Kilo versek bile dikkat etmediğimzde hooppp hemen gelebilir yağlar
Darısı başıma dicem genee.

Bide dikkat etmeye başladıktan sonra midem küçülmüş onu farkettim.
Az bile yesem sanki çok şey yemişim gibi karnım ağrıyor baskı yapıyo yediklerim.

Günaydııınnn greennnn
Ben topiğin sabah kuşuyum Seni de burda gördüm sevindim.
Bence de laf etme başına gelir sonraa mazaAllah
Bırak göbeğiyle takılsın
öyle yapacam.kocişim evlendiğimizde 63 kiloydu bide boyu 180.aşka bak bende ozaman 63 kiloydum sen dedinya sevdicek zayıf diye valla benim kocamda kilo almazdı hatta bi dönem 55 falanmış düşün ama evliliğimizin yılı olmadan 70 kilo olmuştu beni zaten hiç sorma :83::83: sonra uzun yıllar aynı seviyelerdeydi kilosu ama bariz bi göbek oluşmaya başladı her sene pantolon yeniledik bedenler olmuyor 42-44-46 derken 48 beden bile pantolon almışlığımız var düşün.en son temmuz ayı tatile çıkıcaz 73 kilo ve tatil ve ramazan sonu 77 kilo az bile ramazanın rahat 15 günü sahurda börek poğaça simit yiyip yatıyodu.az bile almış diyeceğim oki erkeklerin metabolizması bize göre daha farklı gençken zayıf olsada evlenince ve yaş ilerledikçe kilo alıyolar.

fedakar ana işte maşallah çok sosyal ev iş çocuklar.valla Rabbim dağına göre kar verir derlerya ben bu yazdıklarını bi hatfa sonuna nasıl sığdıracam diye düşünürken üzerinden haftalar geçer maşallah maşallah mutlu huzurlu ve hep formda kalırsın inşallah.

Profilimde albüme resimleri koydumm şekerr. Bak isterseenn
Bide çizelgeni değiştirmek istiyorsan
Başlangıç, hedef, şimdi ki kilonu ver bi tane çizelge oluşturayım.
Sende kadınlar kulubunde Profilim / Çizelge alanına yapıştır.

Daha önce de yapmışsındır herhalde:44:

Bide büyük kızın kaç yaşındaki biddee bidee sen kaç yaşındasın ki :44:

mide küçülmesi psikolojik birazcık yoksa mide yedikçe büyüyen esneyen bir organ.gerçekten küçülmesi için yanlış bilmiyosam 1-2 yıl gerekiyomuş.bizimki sadece beynimize doyduk karnımız şiş sinyali yolladığımız için.çünkü esnek bi vucudumuz var yedikçe midemiz göbeğimiz şişmeye başlıyor bizde çok yedik doyduk artık hopp kardeşim diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…