Canım çok istiyordu ya nabim bi kerelik olsun dimiiii
yürüdük sonra fayda eder mi bilmiyorum ama
Neyse 4 gün var dikkat edelim sen bu haftaiçi burdasındır herhalde.
Oğluşunun oryantasyon süreci bitti dimi?
Ooooo annelere kalsa bütün yiyeceklerden bişi olmazz.
Accıkk yeee diye tutturuyo benimm canımm annem deee.
Hatta eskiden akşam yemek yemicem derdim. Odaama geçerdim.
Annemmm arkamdann gel cacık yaptım onu ye bari derdi.
Yok falan derdim ısrar ederdi.
Neyse bi mutfaga giriyodum taze fasulye yanında bulgur pilavı salatası cart curt
Bi başşlıyosun hepsinden yiyosun zaten
Anneme göre bişi olmaz o yediklerimden gördk bişi olmazı
ayyy ezgicimm canim benimmm kurtar beni anamin elindenslmmmmmmmmmmmm iyi akşamlarr kızlarrrr nabersiniz bakalımmm
aynen bende katılıyorummmmmmmm yokkkk pes etmek çıtır olana kadarrrrrrrr
bitanecik den nolcekaman hatırlatma bana yaaa,doğumlardan sonra boyuna kan ilacı içtim şişe şişee,bende diyorum bukadar kilo ne çabuk geldi yapıştı üstümee,bide zannediyorumki kan ilacı içiyorum yaa ohh kaybettiğim kanlar geri geliyo ne güzel ama neymiş kilolarda cabasıymış demekk ama noldu ben yendiiimm
uyuyamaaaamm,aşkım olmadan yatağa girmekmiiona sarılmadan uyuyamamkii ben saat 1e kadar burdayım,ben gidip yeşil çay yapem gelem,yaw bide hayıt tohumu kullanmaya başladım 10.günüm bugün bitti,bide günde 2bardak,anam ben hayatımda bukadar iğrenç bi çay görmediiimmm....
pes edinde görem sizi ben,çakar dururum artık düzelene kadar dilekle sanaaasıkıyosa bırakın diyeti pes edin hadiii
Ay evet ya onlara kalsa her şeyi yedircekler o zaman kim bilir kaç kilo olcaz bunları vermeye çalışırken
hoşbuldum tatlımm evet aynen çoçukları koçişte evde oda uyudu bende buraya kaçtımm çok şükür canımm çok iyiyimm ve çok azimliyimmm eşimde bunun farkında hatta az az gidiyo devam devam diyooo evet canımmm yavaşta olsa vercemm kilolu olmak istemiyorum artık küçük göstermek alışveriş yaptıgımda bir beden büyük degil küçük istemek istiyomm bennnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
burdayım canım ınsallah...
oryantasyon bu haftada devam edıyor ama velısız... bırakıp gelıyoruz artık yanı...
ya kokusu burnumun diregini kiriyor suan birtane yemim demi
bitanecik den nolcekvur kafama kafama tugba yemiycem ama hadi bakalim icimdeki haine savas actim kim kazanacak
ya kokusu burnumun diregini kiriyor suan birtane yemim demi
ayyy ezgicimm canim benimmm kurtar beni anamin elindenkizarilmis ekmek verdi güya esime :84::84:
bitanecik den nolcekvur kafama kafama tugba yemiycem ama hadi bakalim icimdeki haine savas actim kim kazanacak
Ayy ayyyyy Allah hiç ayırmasın siziii
Ay bende bugün sevdiceğimi acaip özledim her zaman çok özlüyorum da bugün daha fena.
Daha 2.5 ayımız var snra görcem o da 10 gün ailesi, akrabaları, arkadaşları, burda yapılcak alıncak işleri de olcak.
Bu kadar kısa zamanda ne kadar görüşebilirsek artık
Bende sarılıp uyumak istiyom artık.
4 yıldır bekle bekle
Neyse daha acelemiz yok askerliğiii bitcek deee işş bulcakktaaaaa
Beni alıcaktaaaa ooo ooooo
Kafamıza vurmaaa sennn tam gazz devam edicem bak gör sennn
kzı sen geldiğin zaman geçmişe bakmıyonmuuuuu,,,
Bugün diyom az uyarsaydın genç kızsın çok yeme diye.
Sen kendin yapıp yedin nolcek sefan olsun diyo
Veeee içimize sinmeyen bi kıyafete bi sürü ara vermek istemiyoruz
Yavaş yavaş gitsin ama gitsin şu kilolar canım ya..
Burası cidden acaip motive ediyorr
Hıı o da güzel gerçi bazı çocuklar illa ki aglıcaktır senin çocuk etkilenmese bari
Yeme sakın bunca saat dayanmışsın kazanan sen olcannn.
Yarın tartıdaki eksi rakamları düşünnnn yapma bunu kendineee
Git yeşilçay iç bakiimmmm
ayyyyyyy canımmmm yaaaa amann dikkat et heee sakınnnn tadına bi bakım ucundan alımm deme bakkk bu saatte sakla onu eeşinin bulacagı yereeeee cısss ooooooooo biz çıtır olup hep berabrrrr alışverişe çıkıp şıkkk şıkkk cicikler alcezzzz unutma bakkkkkkk tamammm mııııııı kuzummmmmmmmmmm
canım yediklerini benimle paylaşırmısın?
hergün 50 kh yemeye çalışıcam
daha az yerim de fazla yemem :)
önümde bi menü olunca onu takip ediorum bozmuorm kendmi
ama önümde menü olmayınca kaçamaklara yöneliyorum
oda benim kilo vermemi önlüyo :26:
bende oğlumu yedirdim sallıyorum şimdi
uyusun 15 dk tempolu yürüyüşümü ve egzersiz yapıcam inşallah
Günaydınn Red:89:
Teşekkür ederim geçen gün arkadaşlarımdan birine sence ben kaç kiloyumdur dedim. (arkadaşın kilo tahmıın etmekte üstüne yoktur.)
67-68 dediHa hayyyy diiidiimmmm. Öyle gösteriyorsun kaçsın falan muhabbeti oldu.
Bende kahvaltı yapcam da daha kalkamadım burdann.
Hadi gelde menüne yorum yapak
Bugün diyom az uyarsaydın genç kızsın çok yeme diye.
Sen kendin yapıp yedin nolcek sefan olsun diyo
Veeee içimize sinmeyen bi kıyafete bi sürü ara vermek istemiyoruz
Yavaş yavaş gitsin ama gitsin şu kilolar canım ya..
Burası cidden acaip motive ediyorr
Hıı o da güzel gerçi bazı çocuklar illa ki aglıcaktır senin çocuk etkilenmese bari
Yeme sakın bunca saat dayanmışsın kazanan sen olcannn.
Yarın tartıdaki eksi rakamları düşünnnn yapma bunu kendineee
Git yeşilçay iç bakiimmmm
Ben yatar kızlarr..
Malum sabah iş var..
Öpüldünüz..
canım mümkün meretebe her gün girip yazıyorum buraya da karbonhidrat diyeti sayfasına da
canım fit duruyosun.. kiloyu da attın mı tam süper olur..
bugün;
1dilim çavdar ekmeği
2 yumurtayla salamlı omlet
1yk mayonez
çay 15
750 gr kadar kavun 30
2köfteyi yagsız tavada diderek pişirdim üstüne 2 yumurta kırdım
az ketçap az mayonez eşliğinde ohh miss yedim =)
soda 2
toplam 48
hadi bakalım cuma belli olcak ne olduğumuz...
kızlar gece yatarken bi fincan doğadan form çayı içiyorum kayısılı form çayı süppeeeerrr hem lezzet açısından içimi kolay hem de sindirimi ço olumlu etkiliyo.. tavsiye ederim fıstıklar.. ben kaçar öptüm sizi
Acıkır gibi olsum sanki
evet canımmm burası çok şyi geliyoooo çok seviyorummmm sizleriiiiiiiii
yok yemiycem bende karar verdim konusacam karnimlan
Ben yatar kızlarr..
Malum sabah iş var..
Öpüldünüz..
bak ben yemedim sende yeme
bende sizleri seviyorum arkadaslarim
iyi geceler canımmmmmm:79::79::79::79:
bak ben yemedim sende yeme
Yok yemicem zatn bu saatte olmaz
bunu gördünmüüü mesela ya alttakini(gerçi o ara suzana söylediydim o var diyede kimse bakmamışmı başkaasağol canım olur,,bak bii albüme yeni bişeyler ekledim ama kiloyla ilgili değil,oo devamlı çaktığın kocamı ve çocuklarımıı değişik bişeyler yapmıtım çok hoş olmuştu paylaşıyım dedim bak istersen,istemezsen çek gitt
oooh ne güzel canım yaa,insanın sevdiği için erken kalkması ne güzeldir bilirimtabiiiii benimki askerdeyken tanışmıştık,ilkkez askerden telefon edip aradığında ben uyuyodum telefonu bi açışım var uyuyodum nevar sonra ara,konuşamıycam falan dediim,,sonra gittim uyudum uyandığımda naptım la ben dedim,bidaha aramasını dört gözle beklediiydiimm...
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?