70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok istiyordu ya nabim bi kerelik olsun dimiiii
yürüdük sonra fayda eder mi bilmiyorum ama
Neyse 4 gün var dikkat edelim sen bu haftaiçi burdasındır herhalde.
Oğluşunun oryantasyon süreci bitti dimi?

burdayım canım ınsallah...
oryantasyon bu haftada devam edıyor ama velısız... bırakıp gelıyoruz artık yanı...

ya kokusu burnumun diregini kiriyor suan birtane yemim demi

slmmmmmmmmmmmm iyi akşamlarr kızlarrrr nabersiniz bakalımmm

aynen bende katılıyorummmmmmmm yokkkk pes etmek çıtır olana kadarrrrrrrr
ayyy ezgicimm canim benimmm kurtar beni anamin elinden kizarilmis ekmek verdi güya esime :84::84:

bitanecik den nolcek vur kafama kafama tugba yemiycem ama hadi bakalim icimdeki haine savas actim kim kazanacak

Ay evet ya onlara kalsa her şeyi yedircekler o zaman kim bilir kaç kilo olcaz bunları vermeye çalışırken

Bugün diyom az uyarsaydın genç kızsın çok yeme diye.
Sen kendin yapıp yedin nolcek sefan olsun diyo

Veeee içimize sinmeyen bi kıyafete bi sürü ara vermek istemiyoruz
Yavaş yavaş gitsin ama gitsin şu kilolar canım ya..
Burası cidden acaip motive ediyorr

burdayım canım ınsallah...
oryantasyon bu haftada devam edıyor ama velısız... bırakıp gelıyoruz artık yanı...

Hıı o da güzel gerçi bazı çocuklar illa ki aglıcaktır senin çocuk etkilenmese bari

ya kokusu burnumun diregini kiriyor suan birtane yemim demi

bitanecik den nolcek vur kafama kafama tugba yemiycem ama hadi bakalim icimdeki haine savas actim kim kazanacak

Yeme sakın bunca saat dayanmışsın kazanan sen olcannn.
Yarın tartıdaki eksi rakamları düşünnnn yapma bunu kendineee
Git yeşilçay iç bakiimmmm

ayyyyyyy canımmmm yaaaa amann dikkat et heee sakınnnn tadına bi bakım ucundan alımm deme bakkk bu saatte sakla onu eeşinin bulacagı yereeeee cısss ooooooooo biz çıtır olup hep berabrrrr alışverişe çıkıp şıkkk şıkkk cicikler alcezzzz unutma bakkkkkkk tamammm mııııııı kuzummmmmmmmmmm

kzı sen geldiğin zaman geçmişe bakmıyonmuuuuu,,,

kizlar birsey sorcam biraz sacma ama benim isarkadasi öyle yapmis
diyo ki hergün karnimlan konusuyordum
bunca zaman yedin yedin göbegi sisirdin artik seni eritmeni vakti geldi sen istesende istemesende
bakti cani cok istiyo yine konusdum diyo yerken düsünseydin simdi sizlanmanin faydasi yok vermiycem istedigini falan diye ay biri duysa deli diycek bana ama faydasi oldu diyo :26:

yok yemiycem bende karar verdim konusacam karnimlan

canım mümkün meretebe her gün girip yazıyorum buraya da karbonhidrat diyeti sayfasına da

canım fit duruyosun.. kiloyu da attın mı tam süper olur..

bugün;
1dilim çavdar ekmeği
2 yumurtayla salamlı omlet
1yk mayonez
çay 15

750 gr kadar kavun 30

2köfteyi yagsız tavada diderek pişirdim üstüne 2 yumurta kırdım
az ketçap az mayonez eşliğinde ohh miss yedim =)
soda 2

toplam 48

hadi bakalım cuma belli olcak ne olduğumuz...

kızlar gece yatarken bi fincan doğadan form çayı içiyorum kayısılı form çayı süppeeeerrr hem lezzet açısından içimi kolay hem de sindirimi ço olumlu etkiliyo.. tavsiye ederim fıstıklar.. ben kaçar öptüm sizi

evet canımmm burası çok şyi geliyoooo çok seviyorummmm sizleriiiiiiiii

Ben yatar kızlarr..
Malum sabah iş var..
Öpüldünüz..

iyi geceler fistik

ay ne güzel menü hem lezziz hem karbonu hic yok derecede

bunu gördünmüüü mesela ya alttakini(gerçi o ara suzana söylediydim o var diyede kimse bakmamışmı başkaa) ikisinede yorum göremedim dalgamı geçiyon kızım sen benle,en azından bananee deseydin nolurduuu,bisaattir bu yazdıklarımı arıyodum,nerdeyse acaba yazmadımmı ben onları yaa bile dedim azimle aradım geçmişi buldum yazmışıım

Son düzenleme:
kizarilmis ekmegi yemedim ya kendimi acayip iyi hissetmeye basladim ay kafayi yedim gece gece neler oluyor bana yine
bagirasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…