mide küçülmesi psikolojik birazcık yoksa mide yedikçe büyüyen esneyen bir organ.gerçekten küçülmesi için yanlış bilmiyosam 1-2 yıl gerekiyomuş.bizimki sadece beynimize doyduk karnımız şiş sinyali yolladığımız için.çünkü esnek bi vucudumuz var yedikçe midemiz göbeğimiz şişmeye başlıyor bizde çok yedik doyduk artık hopp kardeşim diyoruz
öyle yapacam.kocişim evlendiğimizde 63 kiloydu bide boyu 180.aşka bak bende ozaman 63 kiloydumsen dedinya sevdicek zayıf diye valla benim kocamda kilo almazdı hatta bi dönem 55 falanmış düşün ama evliliğimizin yılı olmadan 70 kilo olmuştu beni zaten hiç sorma :83::83: sonra uzun yıllar aynı seviyelerdeydi kilosu ama bariz bi göbek oluşmaya başladı her sene pantolon yeniledik bedenler olmuyor 42-44-46 derken 48 beden bile pantolon almışlığımız var düşün.en son temmuz ayı tatile çıkıcaz 73 kilo ve tatil ve ramazan sonu 77 kilo az bile ramazanın rahat 15 günü sahurda börek poğaça simit yiyip yatıyodu.az bile almış diyeceğim oki erkeklerin metabolizması bize göre daha farklı gençken zayıf olsada evlenince ve yaş ilerledikçe kilo alıyolar.
ohh maşallah yediklerin kar kaldı yanınagünaydinn kızlarrr,,,
haftasonu yediğim 2 paket cips, 3 tane browni, koca bir leğen patlamış mısır, bilimum tekila ve dostlarla geçirilen bir haftasonundan 500 gr artıyla dönmüş bulunmaktayım :118:
sevgilerimle
bendede kötü bir alışkanlık hem tabağımı boş çevirmeyi istemem hemde bişey önümde duruyosa ister istemez elim ona sonrada ağzıma uzanır
Bilemedim ki şimdii ammaaa fazla kaçırdığımda midem fena oluyor.:78:
Bide aileden bana tabagında ne kadar yemek varsa bitireceksin diye öğrettiler.
Bi yere de gitsem porsiyonları büyük olsa da bitirirdim. Patlasam bile bitecek o derece psikolojime işlemiş
Şimdi yavaş yavaş sıyrılıyorum o huyumdan. Evde oldugumda 1 - 2 kaşık koyuyorum israf olmuyor.
Ammmaaa dışarda bırakmak zorunda kalıyorum maalesef..
Evet yaşlandıkca göbekli ve kele dönüşüyorlar
Ben hep derim çok mânâ bulan erkeğe müstehak diye
Kilo alırken insan farketmiyor yedikce yiyesi geliyor kıyafet bulamayınca sorunlar başlıyor.
Şahsen ben 44 beden bi pantolon bile bulamazdım.
Ahdım var biraz daha zayıflıyım kot alcem
öyle yapacam.kocişim evlendiğimizde 63 kiloydu bide boyu 180.aşka bak bende ozaman 63 kiloydumsen dedinya sevdicek zayıf diye valla benim kocamda kilo almazdı hatta bi dönem 55 falanmış düşün ama evliliğimizin yılı olmadan 70 kilo olmuştu beni zaten hiç sorma :83::83: sonra uzun yıllar aynı seviyelerdeydi kilosu ama bariz bi göbek oluşmaya başladı her sene pantolon yeniledik bedenler olmuyor 42-44-46 derken 48 beden bile pantolon almışlığımız var düşün.en son temmuz ayı tatile çıkıcaz 73 kilo ve tatil ve ramazan sonu 77 kilo az bile ramazanın rahat 15 günü sahurda börek poğaça simit yiyip yatıyodu.az bile almış diyeceğim oki erkeklerin metabolizması bize göre daha farklı gençken zayıf olsada evlenince ve yaş ilerledikçe kilo alıyolar.
fedakar ana iştemaşallah çok sosyal ev iş çocuklar.valla Rabbim dağına göre kar verir derlerya ben bu yazdıklarını bi hatfa sonuna nasıl sığdıracam diye düşünürken üzerinden haftalar geçer maşallah maşallah mutlu huzurlu ve hep formda kalırsın inşallah.
amin inşallahay çok güldürdün beni kız.Rabbim hepimize versin inşaallah
Profilimde albüme resimleri koydumm şekerr. Bak isterseenn
Bide çizelgeni değiştirmek istiyorsan
Başlangıç, hedef, şimdi ki kilonu ver bi tane çizelge oluşturayım.
Sende kadınlar kulubunde Profilim / Çizelge alanına yapıştır.
Daha önce de yapmışsındır herhalde:44:
Bide büyük kızın kaç yaşındaki biddee bidee sen kaç yaşındasın ki :44:
günaydinn kızlarrr,,,
haftasonu yediğim 2 paket cips, 3 tane browni, koca bir leğen patlamış mısır, bilimum tekila ve dostlarla geçirilen bir haftasonundan 500 gr artıyla dönmüş bulunmaktayım :118:
sevgilerimle
günaydinn kızlarrr,,,
sevgilerimle
öncelikle şu çizelge işini konuşalım baby.dediğin gibi yapalım beceremessem sen hepsini yapıverirsin dimi
haaa bu arada canım ben 28 yaşındayım
büyük kızım 11 yaşında
küçük kızım 6 aylık
senle aramızda çok mu yaş var ya hatırlayamadım ama ben kendimi hep çok yakın hissediyorum sana.an artık şifre falan bile vereyim dedim
sabrın sonu selamettir canım.ama şimdi diyetin ilk dönemi bukadar hızlı vermen normal ilerde bu 500 gr 300 e yada 100 düşebilir ozaman motivasyonunu kaybetme lütfen önemli olan kalıcı kilo vermen.hızla verdiğin gibi hızla geri alırsın.şuan vucudundaki genel fazlalıklardan kurtuluyosun henğüz yağ aşamasına geçmediğini bilmelisin tamammı.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz....
Ben çoookk iyiyimmm çünküüüü
GİDİYYOORR GİDİYORRR
KİLOLARIMM GİDİYORRRR
yahu bu kh diyeti bana günde 400-500gr verdirtiyo normal midir acep
dün tartıda 73.0 çıkmıştım
bu sabah 72.4 çıktım
büyük bir hızla kilolarımı veriyorumm
green senin çok büyük katkın var biliosun dimiii
belkide cuma günü 70 i görürüm dimi yaaa off çok heyecanlıyyımmmm
eşim bu sabahh sen inceliosun maşallah çok iyi gidiyosun dedi
iiltifatlarr o biçimmm onları yazamam şimdi
oğluşumu uyutuyorum
sabah kalkar kalkmaz 1 brdak su içtim
yarım çay kaşığı bal yedim..
oğluşumun kahvaltısını hazırladım yedirdim
şimdi sallıyorumm
uyusun hemen zıplıcam koşu bandının üstüne
sonrada miss gibi bir kahvaltı yapıcammm
ooo genç anne olmuşsunn senn.
Bak ben resimlerle anlatayım sana yapamazsan verirsin değiştiririm şekerim.
Yaşım 22 canım
Fazla da yaş farkı yok
sabrın sonu selamettir canım.ama şimdi diyetin ilk dönemi bukadar hızlı vermen normal ilerde bu 500 gr 300 e yada 100 düşebilir ozaman motivasyonunu kaybetme lütfen önemli olan kalıcı kilo vermen.hızla verdiğin gibi hızla geri alırsın.şuan vucudundaki genel fazlalıklardan kurtuluyosun henğüz yağ aşamasına geçmediğini bilmelisin tamammı.
bu iradeyle eylül ayı çıkmadan 6 lı rakamlara geçmiş olursun merak etme.sadece ilerde böyle hızlı ilerlemeyince motivasyon kaybedip geri gitmeay bi yerlerden bişeyler gitsinde farketmez hehe
belim incelio simitlerim gidioo o yeter bana
şöyle 65-64ü göreyim bu kadar kafaya takmam zaten durumumu
ondan sonra ayda 1 kg versemde kafi... acelem yok
yeterki şu 7 rakamından kurtulayım
çok az kaldı sınıra inşallah çok yakın zamanda 7lerden kurtuluyorum birdaha dönmemek üzere inşallahhhhh
inşallah cnm..laptopum gelsin daha sık girerim bende özlüyorum burayı..canım yaa dön artık sahalaraa
bence bizimle daha çok vakit qeçirirsen daha qüzel toparlarsın kendini
senin qünlük menülerine ihtiyacım varr
gel artık eskisi qibi takılalım yaaaaaaa
dualarımız seninlee,,sena ablacım herşey düzelicek eskisi gibi olucak belkide daha güzel ii günler seni sizi bekliyoo hiç üzülmeee
bu arada buhaftaki listeye tepki vermedin,,ii olmuşmu dinlemişimmi azcık sennii,dün yaparken valla okadar çok hak verdimkii sanaa bilemezsiizn,neymiş oo smileyler geçen haftaa iice abarmışım,yarım saatimi smileyler alıyodu zaten,dün 5dk bile almadıı,,:86::86:
bende öylre yaa cumaa günü kilo veriyorum,hafta içi devamlı alıyorum nedensee
sağol tatlım biliyorruuumm gıcıklığımaa verin :86::86:
her ikiside yeşimcim...gün günü tutmuyor...okullar açıldı inşallah bugün itibariyle eski düzenime dönerim..desteqin için çok teşekkürler tatlım..toparlayamamak derken kilo olarakmı psikoloji olarakmı.her iki içinde insanın zaman ihtiyacı oluyor.yine insanı en iyi kendi anlar :26: biraz kendine zaman ayır dinlen kafanı ve bedenini toparla ve lütfen hiçbirşeyi kafana takma.bak mutlu bir evliliğin sağlıklı 2 güzel evladın var daha başka ne ister insan.fani şeyler için üzülme Rabbim bizim için en hayırlı yolları bize açar sadece bizim sabırla o güzellikleri beklememiz lazım
başınız saqolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah...Rabbim eşine ve çocuklarınada sabır versin...moralim bozuldu yabizim bi akraba var tahminen 35 yaşlarında kız.eşi vefat etmiş çok üzüldüm eşinin yaşı vardı hatta babasıyla yaşıtmış nerdeyse diye biliyorum ama yaşı önemli değil şuan önemli olan genç bi kadın çocuklarıyla dul kaldı gerçekten çok üzücü. Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın.tün triendy nin haklı endişelerini bazen bende yaşıyorum.eşimden haber alamadımmı sanki boğazıma bi yumru saplanıyor.ölüm hepimiz için bunun için isyan etmek aman neden öldü ölmeyi haketmiyodu bilmem ne tarzı yorumlar yapmıyorum asla.herkesin bi zamanı var çünkü.ama gerçekten geride kalmak çok zor onu biliyorum
kızının yeni yaşı hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı uzun saqlıklı bir ömür nasip etsin...selam kızlar
ben geldim gene araziydim değilmiya görümcem taşındı ona yardım ettim birkaçgün baya yoğundum 3 gündürde dün kızım 3.yaşına girdi onun partisi ile ilgili bi yoğunluğum vardı alışverişti hazırlıktı derken geldi geçti ama bende bittim.çok güzel bi doğum günü partisi oldu kızımın.Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin kuşuma.
tabiii ben bildirimi yapmayı unuttumzaten 65.6 olmuştum bildirmeye gerek yoktu kaşla göz arası dengesiz beslendim yoğunlukta accıkta sanırım kaçırdım aldım gerçi 200 gr fazla bişii değil ama fazla fazladır hemen neyse artık bu hafta vericem inşallah.
hoşgeldin cnm aramıza...arada bende o topiqe giriyorum...nickini görmüşütm...selam kızlar.ben önce 89-80 kilo topiğindeydim.12 kilo verdim ve şuan burdayım aslında orda devm ederdim de psikolojik yeninlik istedim ondan aranızdayım yer varsa:)
dün
sabah 5 zeytin salatalık 2 dilim ekmek
arada küçük kase sütlaç bol tarçınlı
öğlen yoğurt ve sebze yemeği
arada meyve bir şeftali
akşama 3 dilim pizza (çok oldu farkındayım ama diyetin ilk günüydü yedim)
bugün
sabah 3 dilim sucuk bir dilim ekmek 1 dilim peynir
arada meyve
gerisini daha bilmiyorum
sizce nasıl kızlar.ben 12 kilo verdim ama biraz verdim gerçi geri hiç kilo almadım
oğluşu olcak
eşimde sen gibi heyecandan çok okulu görmekten nefret ediyor eve giderken okula en uzak görünmicek yerlerden geçiyoruz
hoşgeldin cnm..hepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz....
Ben çoookk iyiyimmm çünküüüü
GİDİYYOORR GİDİYORRR
KİLOLARIMM GİDİYORRRR
yahu bu kh diyeti bana günde 400-500gr verdirtiyo normal midir acep
dün tartıda 73.0 çıkmıştım
bu sabah 72.4 çıktım
büyük bir hızla kilolarımı veriyorumm
green senin çok büyük katkın var biliosun dimiii
belkide cuma günü 70 i görürüm dimi yaaa off çok heyecanlıyyımmmm
eşim bu sabahh sen inceliosun maşallah çok iyi gidiyosun dedi
iiltifatlarr o biçimmm onları yazamam şimdi
oğluşumu uyutuyorum
sabah kalkar kalkmaz 1 brdak su içtim
yarım çay kaşığı bal yedim..
oğluşumun kahvaltısını hazırladım yedirdim
şimdi sallıyorumm
uyusun hemen zıplıcam koşu bandının üstüne
sonrada miss gibi bir kahvaltı yapıcammm
bu iradeyle eylül ayı çıkmadan 6 lı rakamlara geçmiş olursun merak etme.sadece ilerde böyle hızlı ilerlemeyince motivasyon kaybedip geri gitmehemen moralin bozuluyor biliyorum çünkü.bu yüzden eninde sonunda hedefine ulaşacağına inanmalısın ve sabır etmelisin
inşallah cnm..laptopum gelsin daha sık girerim bende özlüyorum burayı..
normal cnm..ben kh diyeti yaparken 1.5 kilo verdiqimi biliyorum..aynen devam et cnm ...çıtır olacaksın...38 bedene girdiqin günleri görücez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?