70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinn kızlarrr,,,

haftasonu yediğim 2 paket cips, 3 tane browni, koca bir leğen patlamış mısır, bilimum tekila ve dostlarla geçirilen bir haftasonundan 500 gr artıyla dönmüş bulunmaktayım :118:

sevgilerimle

Bilemedim ki şimdii ammaaa fazla kaçırdığımda midem fena oluyor.:78:
Bide aileden bana tabagında ne kadar yemek varsa bitireceksin diye öğrettiler.
Bi yere de gitsem porsiyonları büyük olsa da bitirirdim. Patlasam bile bitecek o derece psikolojime işlemiş
Şimdi yavaş yavaş sıyrılıyorum o huyumdan. Evde oldugumda 1 - 2 kaşık koyuyorum israf olmuyor.
Ammmaaa dışarda bırakmak zorunda kalıyorum maalesef..

Evet yaşlandıkca göbekli ve kele dönüşüyorlar
Ben hep derim çok mânâ bulan erkeğe müstehak diye
Kilo alırken insan farketmiyor yedikce yiyesi geliyor kıyafet bulamayınca sorunlar başlıyor.
Şahsen ben 44 beden bi pantolon bile bulamazdım.
Ahdım var biraz daha zayıflıyım kot alcem

ohh maşallah yediklerin kar kaldı yanına

bendede kötü bir alışkanlık hem tabağımı boş çevirmeyi istemem hemde bişey önümde duruyosa ister istemez elim ona sonrada ağzıma uzanır dün dedimya benim aman doydum aman şiştim ay şunu yedim kesildim iştahım kaçtı vs gibi duygularım yok.yemek konusunda tamamen düşünsel hareket ediyorum yada midem tepki veriyor bağırarak :84: yada başdönmesi yada göz kararması yaşıyorum yada günlük ihtiyacımın altına düştüysem alerji olarak açlık belirtisi veriyorum.doygunluk hissine göre hareket etseydim şimdiye kadar bukadar kilo vermem mümkün değildi
kot vazgeçilmezim benim.sanırım gençlik dönemimde giyemedim bu yüzden hevesim asla geçmedi kot için.al sende yatarkende giy :)

Son düzenleme:

ay çok güldürdün beni kız.Rabbim hepimize versin inşaallah

öncelikle şu çizelge işini konuşalım baby.dediğin gibi yapalım beceremessem sen hepsini yapıverirsin dimi

haaa bu arada canım ben 28 yaşındayım

büyük kızım 11 yaşında

küçük kızım 6 aylık

senle aramızda çok mu yaş var ya hatırlayamadım ama ben kendimi hep çok yakın hissediyorum sana.an artık şifre falan bile vereyim dedim

ohhh valla yüzün kızarmıyo maaşallah afiyet olsun kilo olmasın canım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz....
Ben çoookk iyiyimmm çünküüüü

GİDİYYOORR GİDİYORRR
KİLOLARIMM GİDİYORRRR

yahu bu kh diyeti bana günde 400-500gr verdirtiyo normal midir acep
dün tartıda 73.0 çıkmıştım
bu sabah 72.4 çıktım
büyük bir hızla kilolarımı veriyorumm
green senin çok büyük katkın var biliosun dimiii
belkide cuma günü 70 i görürüm dimi yaaa off çok heyecanlıyyımmmm
eşim bu sabahh sen inceliosun maşallah çok iyi gidiyosun dedi
iiltifatlarr o biçimmm onları yazamam şimdi

oğluşumu uyutuyorum
sabah kalkar kalkmaz 1 brdak su içtim
yarım çay kaşığı bal yedim..
oğluşumun kahvaltısını hazırladım yedirdim
şimdi sallıyorumm
uyusun hemen zıplıcam koşu bandının üstüne
sonrada miss gibi bir kahvaltı yapıcammm

ooo genç anne olmuşsunn senn.
Bak ben resimlerle anlatayım sana yapamazsan verirsin değiştiririm şekerim.
Yaşım 22 canım
Fazla da yaş farkı yok

Önce Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... siteye gir.

ohh midem klavyenin üzerinde bakim sınıra geldiyse yeme işlemimi bitiricem
kalasik sabah kahvaltım hatta tüm öğünler arasında en sevdiğim ve beni en güzel doyuran menü.
1 domates ki oldukça kocaman büyük bir portakal kadar vardı
1 salatalık
3 biber
5 zeytin
1 kk civarı otlu peynir tuzu alınmış
1 kk ezine peyniri
ve alabildiğim kadar çay şuan 4 . kupadayım yoksa 5 miydi :26:
ve şimdi 1 ceviz içi yedim
ortalama 5-6 gr dedim ve kalorisi nekadar biliyomusunuz 36 kalori düşünün yani nekadar vahim bir durum zaten öğünlük aldığım 400 kalorinin bi dişi doldurmayacak ceviz içi onda birini oluşturyor
öğlen kocişime kızartma yapacam umarım yemicem kendime bişeyler hazırlamam şart ama ne

sabrın sonu selamettir canım.ama şimdi diyetin ilk dönemi bukadar hızlı vermen normal ilerde bu 500 gr 300 e yada 100 düşebilir ozaman motivasyonunu kaybetme lütfen önemli olan kalıcı kilo vermen.hızla verdiğin gibi hızla geri alırsın.şuan vucudundaki genel fazlalıklardan kurtuluyosun henğüz yağ aşamasına geçmediğini bilmelisin tamammı.

ay bi yerlerden bişeyler gitsinde farketmez hehe
belim incelio simitlerim gidioo o yeter bana
şöyle 65-64ü göreyim bu kadar kafaya takmam zaten durumumu
ondan sonra ayda 1 kg versemde kafi... acelem yok
yeterki şu 7 rakamından kurtulayım
çok az kaldı sınıra inşallah çok yakın zamanda 7lerden kurtuluyorum birdaha dönmemek üzere inşallahhhhh

Son düzenleme:
bu iradeyle eylül ayı çıkmadan 6 lı rakamlara geçmiş olursun merak etme.sadece ilerde böyle hızlı ilerlemeyince motivasyon kaybedip geri gitme hemen moralin bozuluyor biliyorum çünkü.bu yüzden eninde sonunda hedefine ulaşacağına inanmalısın ve sabır etmelisin

canım yaa dön artık sahalaraa
bence bizimle daha çok vakit qeçirirsen daha qüzel toparlarsın kendini
senin qünlük menülerine ihtiyacım varr
gel artık eskisi qibi takılalım yaaaaaaa
inşallah cnm..laptopum gelsin daha sık girerim bende özlüyorum burayı..

desteqin ve güzel sözleirn için teşekkürler cnm..
liste güzel olmuş ama aynı kiloda olanları sıralamada aynı yazmışsın...mesela 4-4-4 gibi...4-5-6 şeklinde gidelim cnm..

her ikiside yeşimcim...gün günü tutmuyor...okullar açıldı inşallah bugün itibariyle eski düzenime dönerim..desteqin için çok teşekkürler tatlım..

başınız saqolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah...Rabbim eşine ve çocuklarınada sabır versin...

kızının yeni yaşı hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı uzun saqlıklı bir ömür nasip etsin...

hoşgeldin cnm aramıza...arada bende o topiqe giriyorum...nickini görmüşütm...

oğluşu olcak
eşimde sen gibi heyecandan çok okulu görmekten nefret ediyor eve giderken okula en uzak görünmicek yerlerden geçiyoruz

hepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
hoşgeldin cnm..

normal cnm..ben kh diyeti yaparken 1.5 kilo verdiqimi biliyorum..aynen devam et cnm ...çıtır olacaksın...38 bedene girdiqin günleri görücez inşallah...

günaydın arkadaşlarrr
tüm öqretmenlerimizin ve öqrencilerimizin yeni eqitim ve öqretim yılı hayırlı olsun..inşallah senen sonunda çok güzel karneler görürüz...
amannnnn ne çeneniz düşük anacım oku oku bitmedi...aynı kaptanınıza çekmişsiniz bugün güne mutlu başladım..dieytime döndüm kendimi çok dinamik hissediyorum...yalnız bi sorun var..2 saat wc kullanma yasaqı var bugün...9-11 arası..tamirat varmış...ve bnm wcyi kullanmam lazım..altımamı şey ediyim napıcam yaa ne zor bi durum yok yani takmıcam gidip wcyi kullanıcam bu sefer adamın kafasına falan gelicek :18::18: söyleyin hadi ya napıcammmmm:84::84::84::84:

günaydınlarrrr
haftasonu çok yoğun ve güzel geçti veeee artık tartıda 71 leri görmeye başladım ayyy çok mutlu oldum bide haftasonuna doğru 69 ları görsem ne şüper olcak.....
herkeze iyi ve bol kilo kaybedilen bi hafta diliyorum

ayy inş canımm inş... hamile kaldığımdan beri 6 rakamını göredim hiçç resmen hasretlik çekiyorum yaa

inşallah bitanemm senin ve menülerin sayesinde 80 kg dan
72ye nasıl düştüğümü anlamamıştım hemen gitmişti kilolarım ve diyeti bıraktığım sürede yediklerimi saysam şok olursunuz
yediklerimin üstüne hiç kilo geri almadım diyebilirim..
bi insem istediğim kilolara
bir daaha almamak için elimden geleni yapıcam inşallah

günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes ii dir gene migren ağrısıyla uyandımmm :84: :84: :84: :84: :84:

bu aralar ruhsuz keyifisizim kızlar ya anlamadım ne oldu offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…