bunu gördünmüüü mesela ya alttakini(gerçi o ara suzana söylediydim o var diyede kimse bakmamışmı başkaa) ikisinede yorum göremedim dalgamı geçiyon kızım sen benle, en azından bananee deseydin nolurduuu ,bisaattir bu yazdıklarımı arıyodum,nerdeyse acaba yazmadımmı ben onları yaa bile dedim azimle aradım geçmişi buldum yazmışıım
bende form çayı içiyorum yatmadan önce ama benimki limonlu yani seninkini döveercanım mümkün meretebe her gün girip yazıyorum buraya da karbonhidrat diyeti sayfasına da
canım fit duruyosun.. kiloyu da attın mı tam süper olur..
bugün;
1dilim çavdar ekmeği
2 yumurtayla salamlı omlet
1yk mayonez
çay 15
750 gr kadar kavun 30
2köfteyi yagsız tavada diderek pişirdim üstüne 2 yumurta kırdım
az ketçap az mayonez eşliğinde ohh miss yedim =)
soda 2
toplam 48
hadi bakalım cuma belli olcak ne olduğumuz...
kızlar gece yatarken bi fincan doğadan form çayı içiyorum kayısılı form çayı süppeeeerrr hem lezzet açısından içimi kolay hem de sindirimi ço olumlu etkiliyo.. tavsiye ederim fıstıklar.. ben kaçar öptüm sizi
imkanın varsa git uyu başka çare yook ama yatmadan öncee 2bardak ılık suyu içmeyi unutmayın kızlaaarrr:79::79:Acıkır gibi olsum sanki
ya çatladım gülmekteengerçi o ara suzana söylediydim o var diyede kimse bakmamışmı başkaa
nediyon giibenmi bakmayin dedim allah allah benmi korkutum
bn çıkıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar
bende form çayı içiyorum yatmadan önce ama benimki limonlu yani seninkini döveer
imkanın varsa git uyu başka çare yook ama yatmadan öncee 2bardak ılık suyu içmeyi unutmayın kızlaaarrr:79::79:
ya çatladım gülmekteenne olmuş o yazdığım yazı sen demesen farketmiyceem,du açıklıyım bak dinlee ben dedimki gerçi o ara topicte sadece suzan olduğu için ona bak albüme diye söylemiştim ,,ama başka bakan olmamışmıı didim mesele oo amanın nerenden anladın sen onu ilahii,okaa güzel yazmışımkii ben bile o anlamda okuyunca çatlattım bitane kendimee
ya kızlarr canımcıklarım,ben kaçıyorum ama açık kalcam gidiyim evi toplıyım benim koca bebekte uyumuş,,onu yatırayım yerinee,sonrada hayıt çayımı içeyim:95:
ara ara bakarım,ilknurcum çok teşekkürlerr,yorumuna cvb verdim gerçidee,burdanda tşk etmek istedim sağol bitanem..suzan sende sağol:)))
bugünde okaa çok foto çektimkii siyahlar içinde hemde çok seksi ince duruyorumbeyaz okadar ince göstermiyodu,siyah daha bi seksi ve beni olduğum gibi gösteriyoo ,çektim bayada ne zaman koyarım bilmeeemm..daha doğrusu koyarmıyım acaba bilmem..kociş gelmeden gidemde halleden evii...
evettttt menümü yazayım bennnnn
sabah sirkeli ballı ılık su
peynirli omlet birazcıkk
peynir 3 4 dilim
azcık çok az bal cay kaşıgıkadar bile yoktu
1 domates
1 küçük salatalık
2 fincan çay
ekmek çok sıcaktı ve pazar günü ve gündüz diye yedimm
ara 1 madensuyu elmalı birazda beyaz leblebi
saat 5 buçuk gibi iki küçük kare dilim börek
4 -5 kaşık yogurt
ara saat 21 gibi elmalı soda
23 gibi çok az muz ve bir dilim şeftalı
bir tane antep fıstıgı
şimdide çilekli activyamı yedim menü bittti
boll bol su içtimm yatmadan 100 mekik çekerimm 20 dkk yürüdük bugun bu kadarrrrrrr
ay su sicak ekmekler yokmu :84: masallah sen herzaman yapiyorsun herhalde sporunu dimi ezgicimm afferim sana
ayyy evet yaaaa insan dayanamıyo sıcacıkkkkk offffff tşkler kuzummm herzaman yapmaya çalışıyom yatmadan yatıp çekiyom mekigimi arada unutmaz çoçuklardan fırsat kalırsa bisiklete biniyomm aşagıdaki kızmasa günlük 100-200 ip atlamak istiyom ama çok ses ediyon diye kızıyo bisikletin bile sesi çokmuş ama ben bisklete biniyommmm
amanenn yine saat ebey gecmis bende kacacam kizlaryarin is var ben nasil kalkacam
babamin lafi aksam olur yatmaz sabah olur kalkmaz
iyi geceler kizlarrr öpüldünüz kendinise iyi bakin iyi geceler tatli rüyalar :92::92::92::92:
ne güzel istebende ip atlayamam herhalde denemedim de cocuguklar geldimi lambam sallaniyor diyo ben ziplarsam kafasina düser herhalde
haber veremeden çıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın...
sibelcim anladım çizelge olayını haftaya başlıyayım yarışa o zaman çünkü bu hafta cuma günü nete giremeyebilirim...
iyi geceler sekeriimmm tatlı uykular bende gidiyom zaten eşim laf demeden kaçammm k.cici bakk öptümmmmm:79::79::79:
ama çok faydalı ve eylenceli bence yokkkk canımmm ya düşmezzz sende maşallah gördüm resmini çok tatlı ve hoşsun sadece bölgesel üst tarafta var birazzz azimliyiz orayıda eritiriz senn merak etme kuzummmmmm
inşşşşşşşşş canımmmsuzan diyebilirsin canim gercek ismimtamam ozaman hepberaber verecez isallah iyi geceler :92:
tamam canim benim rüyanda bizi citir hatun olarak gör emi :92::92::92:
isallah canim benim bu yola bas koyduk bi kerepes etmek yok :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?