70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okul ortamını bilirsin herkesin programı gün yüzüne çıktımı çekemeyem cıngar çıkaran çok oluyor inşallah böyle bir durum olmaz sende en azından bu dönemi böyle rahat geçirirsin

eee napalım ders saatimiz az ondan herhalde. çekemeyen olursa ders saatini azaltır alır boş gününü. mübarek küçücük okulda 4 tane ingilizce öğretmeni var ben napıyım. onlarında birer günü boş herhalde.

canım biliyorum bu aqrı insanı deli eder...ama lütfen relax ol..git istersen acile iqneyle sustursunlar..katı besinler ye..tost falan...miden dolunca azalır aqrın..ben böyle zamanlarda tıka basa yiyorum..açlık miqreni inanılmaz tetikliyor..sonrada ilacını laıp uyumaya çalış..gündüz uykusu miqreni geçirmekte çok daha etkili...lütfen iyileş cnm kıyamıyorum ....

daha iki gün önce iğne oldum onada bağışıklık kazanmayım diye biraz direncem kahvaltı yapcam oğlanı okula götürüd geldim temizlik yapıcaktım ama bu ağrıyla detaylı yapamam süpürüp toz alıp bırakcam beklesin balkonlar

yeşil çay yapıyım kendime bide tost oturup biraz daha dinleniyim

kopya tabiii ben hayatımda hiç diyet yapmamştım o zamana kadar diyetle ilgili bilgim yoktuu
ve burda en çok kilo veren sendinn en bilgilide sen olmalıdınnn
o yüzden seni takip etmiştim

inşallahhhh canımmm

bi parça faydalı olabilirsam haddim olmadan örnek teşkil edebiliyorsam ne mutlu bana..boşuna deqilmiş demekki yazdıklarım...boşa kürek çekmemişim..çok mutlu oldum cnm...

genele göre daha sık ağrın oluyosa ihmal etme doktora git

hayırlısı olsun öylede böylede okula gitmek görevin.benim eşimin okulu kalabalık o yüzden her sene ders programı nöbet sorunları oluyor.valla kocam okuldan öğretmenlikten nefret etti.biyere giderken okula en uzak yolu seçiyoruz düşün.

oğluşum anca uyuduu
ben qideyim hemen çöp poşetimi qiyeyim
15 dk koşumu yapayımm sonra duşumu alayımmm
kahvaltımı hazırlayıp qelirim pc başına...
yarım saate kadar burda olurumm
çok konusmayım sonra geri dönüp okumaya üşeniom
qörüşürz çıtırlarrrrrr

bi parça faydalı olabilirsam haddim olmadan örnek teşkil edebiliyorsam ne mutlu bana..boşuna deqilmiş demekki yazdıklarım...boşa kürek çekmemişim..çok mutlu oldum cnm...

tabikide öyleee...
bana zayıflamıssın diyen herkese seni anlatıyorummm
menülerinden örnekler veriyorum canım benim
emin ol yaptığn hiç bişey, verdiğin hiç bir emek boşa qitmedi...

önceden sadece adet zamanı olurdu şimdi sıklaşmaya başladı bu hafta gdicem bakalım annemdede var kadın 46 yaşında hala çekiyo :44: :44: :44: :44:

kızlar bugunden itibaren sağlıklı beslenmeye dönücem benim yediklerimi kontrol edin yazmasamda yazdırın zorla bana dövün beni hattaa

herkese günaydınnnnn
bugün tartıldım 73.1 çıktım geçen hafta 72.5 çıkmıştım o 3 günlük sürecte kilo almışım yani aslında aşırı yemek yemedim zararlı şeyleri yemedim ekmek falan hiç yemedim sadece zamansız oldu yediklerim bu da kilo aldırmış ve birazda tuvalet problemi yaşıyorum bu hafta son haftam çok iyi değerlendirmem gerekiyor..
9da kalktım suyumu içiyorumm birazdan kahvaltıma başlıcam sonrada alışverişe çıkıcam hemde bana yürüyüş olucak tabi

Tuvalet problemin geçince asıl kilon ortaya çıkar canım.
Sen kaç kiloyla başlamıştın?
Bide okul zamanında k-fleks ve light süte başlayabilirsin

Tuvalet problemin geçince asıl kilon ortaya çıkar canım.
Sen kaç kiloyla başlamıştın?
Bide okul zamanında k-fleks ve light süte başlayabilirsin

bugün senin içtiğin maydanozlu form çayına bakıcam canım bende kalmadı hiç form çayı o iyi gelir belki akşamdan beri kıvranıp duruyorum
ilk başladığımda kilom 78.4dü canım bugün itibariylede 73.1
öyle yapıcam bende canım kase fAlan götürcem yanımda yurtta kalıyorum çünkü dahda çok kilo almayayyım k-fleksle beslencem artık

tabikide öyleee...
bana zayıflamıssın diyen herkese seni anlatıyorummm
menülerinden örnekler veriyorum canım benim
emin ol yaptığn hiç bişey, verdiğin hiç bir emek boşa qitmedi...
işte bu herşeye deqer cnm..

kıss bende gelem yanına...yalnız yalnız oturuyorum laflarız ne güzell

Ne demekkk efendimmmm görevimizz

Albümüme baktın mıı??????

valla ne kadar farketmiş e bi zahmet dimi o kadar çabala kilo ver farketsin

önden çekilmiş aynadan resmin var ya en güzeli o arkadaşım :80:

ama bana o tarz pantolonlar yakışmıyo işte offf bana hiç bişe yakışmıyo

neyse dalmıyım ben bu konulara çıkamıyorum sonra boşver beni ama albüm fiyakalı haaaaa süslü püslü

sen aklıma gelince hep 6 lı rakamlarda aklıma geliyo hani çok istiyonya bende çok istiyorum ya hamileleiğimden beri unuttum o rakamları hani insan ucundan kıyısından görse rahatlıcak yaaa 69.9 falan bile süper olur

kızlar son günlerde ara öqün olarak 4 tane günkurusunun içine 2şer tane sfındık koyuyorum süper oluyor...inanılmaz bir lezzet...cevizde koyabilirsiniz..wc sorununada büyük çözüm oluyor..şiddetle tavsiye olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…