valla ne kadar farketmiş e bi zahmet dimi o kadar çabala kilo ver farketsin
önden çekilmiş aynadan resmin var ya en güzeli o arkadaşım :80:
ama bana o tarz pantolonlar yakışmıyo işte offf bana hiç bişe yakışmıyo
neyse dalmıyım ben bu konulara çıkamıyorum sonra boşver beni ama albüm fiyakalı haaaaa süslü püslü
sen aklıma gelince hep 6 lı rakamlarda aklıma geliyohani çok istiyonya bende çok istiyorum ya hamileleiğimden beri unuttum o rakamları hani insan ucundan kıyısından görse rahatlıcak yaaa 69.9 falan bile süper olur
Geçmiş olsun canım..
Dövme işini Tugba seve seve yapar
işte bu herşeye deqer cnm..
kıss bende gelem yanına...yalnız yalnız oturuyorum laflarız ne güzell
kızlar son günlerde ara öqün olarak 4 tane günkurusunun içine 2şer tane sfındık koyuyorum süper oluyor...inanılmaz bir lezzet...cevizde koyabilirsiniz..wc sorununada büyük çözüm oluyor..şiddetle tavsiye olunur
dayak istiyorummm
gel valla denize karşı balkonda keyif yaparız hava süper
azcıkta içine kakao koy bak nası süper oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok seviyorum bu şarkıyı..beni benden alıp götürüyor..slow sevenlere..
Bu Can SenSiZ YaŞaMaSaDa OLuR...!!! - YouTube
ben de bi zamanlar 69.9u görmek için neler vermezdim. sonra düşün 62yi gördüm. ama şimdi 65.5im yane
pardon!! espriyi anlayamadım:44:
iyi geceler fistik
ay ne güzel menü hem lezziz hem karbonu hic yok derecede
bende form çayı içiyorum yatmadan önce ama benimki limonlu yani seninkini döveer
imkanın varsa git uyu başka çare yook ama yatmadan öncee 2bardak ılık suyu içmeyi unutmayın kızlaaarrr:79::79:
ya çatladım gülmekteenne olmuş o yazdığım yazı sen demesen farketmiyceem,du açıklıyım bak dinlee ben dedimki gerçi o ara topicte sadece suzan olduğu için ona bak albüme diye söylemiştim ,,ama başka bakan olmamışmıı didim mesele oo amanın nerenden anladın sen onu ilahii,okaa güzel yazmışımkii ben bile o anlamda okuyunca çatlattım bitane kendimee
diyette bile damak zevkimden vazgeçmiyorum anlamında güldüm şarkıya takıldın gittin sanırım aloooooooooooooo :26: :26: :26: :26:
bugün senin içtiğin maydanozlu form çayına bakıcam canım bende kalmadı hiç form çayı o iyi gelir belki akşamdan beri kıvranıp duruyorum
ilk başladığımda kilom 78.4dü canım bugün itibariylede 73.1
öyle yapıcam bende canım kase fAlan götürcem yanımda yurtta kalıyorum çünkü dahda çok kilo almayayyım k-fleksle beslencem artık
valla ne kadar farketmiş e bi zahmet dimi o kadar çabala kilo ver farketsin
önden çekilmiş aynadan resmin var ya en güzeli o arkadaşım :80:
ama bana o tarz pantolonlar yakışmıyo işte offf bana hiç bişe yakışmıyo
neyse dalmıyım ben bu konulara çıkamıyorum sonra boşver beni ama albüm fiyakalı haaaaa süslü püslü
sen aklıma gelince hep 6 lı rakamlarda aklıma geliyohani çok istiyonya bende çok istiyorum ya hamileleiğimden beri unuttum o rakamları hani insan ucundan kıyısından görse rahatlıcak yaaa 69.9 falan bile süper olur
şarkıyı son ses dinliyorum kaçıncı dinleyişim hiç bilmiyorum..ses sistemide açık ortalık gümbür gümbür...yok kız kakao koymana gerek yok böyle gerçekten çok nefis mutlaka dene cnm..
red
ortimmm naber fıstık
busefer kesin tedavi olursun inşallah ve nişandan sonr ainşallah ayaklarını uzatıp dinlenirsinde bişicin kalmaz kış gelmedin.herkese gunaydın :92:
öğrencı arkadasların ve ogretmenlerın yenı egıtım ve ogretım yılı hayırlı olsunnn
herkeste keyıfler yerındedır umarım
ben de c.tesi gunu yenıden doktora gıttım,yenı bı tedavıye basladık yıne bı dolu ılaclarla geccek bı ıkı haftam :26: c.tesi gunu sınus tomografısıne gırdım, ordaki gorevlı bıle hanımefendı daha yenı cekmemısmıydık sıze dedıbend e dedım o cıgerlerdendı şimdi sınuslerden ıstıyolar damarlarımdan artık antıbıyotık akıo ayrıca gırıp cıktıgım tomografılerden dolayı yuksek mıktarda radyasyon yukluyummm hatta bu defa burnumdan endeskopıye gırdım, burun delıklerımden kameralı cubuk fılan soktular genzıme dogru, bı de doktor esprılı bı adamdı eşime de ızlettırdı eşim cıktıktan sonra burnunun ıcınıde ekranda ızleyıp her turlu ayrıntısını gordukten sorna hala yanındaysam bı daha bana benı sevmıyomusun fılan dıye trıp atma hakkın yok artık dedı
cuma gunu doktor randevum oldugu ıcın ugrayamayacagımı persembeden haber vermıstım ama gozden kacmıs sanırım :26: haftasonundan berıdır de eşimin memleketınden mısafırlerımız var evde yatılı; o yuzden bu haftasonu da popomu koltuga koymadan gectıonca ılac kullanıyorum doktor doktor gezıyorum ama hala ıyılesemıyorum ama düşününce daha hiç şöyle yatıp dinlencek zamanım olmadı :26: ılaclaqr galıba benı tek ayakta tutmaya yarıyo, bu hafta baya yogun durusmalar, dılekceler.. haftasonu da arkadasımın nişanı var sehırdısında oraya gıtcez... benım hastalıkta boyle suruklenıp gıtcek galıba...
bu arada ciğer filmlerimin sonucları daha cıkmadı ama en son gıttıgım kulak burun bogazcı sınuzıtten süphelendı, cunku sınus tomografısınde sol tarafımındakı sınuslerde nokta kadar bıle bosluk olmadıgı ortaya cıktı :26: bırden tıkalıymışşşama garıp olan baş agrısı yok - ki Allah korousun bı de o olmasın yanı o yuzden onunda kafası karıstı, bı recete ılac yazdı hatta recete yetmemıs, receteyı yan cevırıp kenarlaqrını da doldurmuşşş aldık hepsını kullanıyorumbakayım,bıtınce tekrar kontrol edıcez dedı, sabırla beklıyorum artık kurtulmayıııı :26:
yediğin içtiğin senin olmuş :)) nereleri gezdin onu söyle :)Kızlaaarrr günaydııınnn ben geldiiimmmmmmmmmm
Unuttunuz mu beni arada selam çaktığımı saymazsam 23 gündür yoktum valla ben çok özledim sizleri1.5 kg alarak geri döndüm ama ınsallah verıcem 66.6 ydım en son cumadan ıtıbaren bildirime başlarım inşallah tatilim de gzüel geçti oğlumun bana yapışık yaşamasını saymazsam tabiii Sizlerde iyisinizdir inşallah ne var ne yok bana bi özet geçiverin bi zahmet cok merak ederım şimdik
bencede canım sana katılıyorum bizim kilomuzu sadece biz abartıyoruz dışardan parmakla gösterilcek kadar kilomuz ya aa bak ne kadar şişko diyemez yani kimse..
Doğuş markası şeker.. Heryerde yok o da maaleseff...
En mantıklısı lifli ürünlerden yemek bence..
ben biryerde görmüştüm canım almamıştım şimdi gidip alıcam
Teşekkür ederimm canımmm
Çok istiyorum 6'yı görmek bu benim daha da hırslanmam gerek çünkü..
Yakışmıyo diye düşünme canım bana çok mu yakışmış bacaklarım löp löp
ama bi giyince insan alışıyor.
Beyaz badi çok severim göbegimde var şişkoyum da ama üç günlük dünya giy gitsin nolcek..
Açık renk pantolon giy üstüne tunik tarzı hoş bişiler
Madem totondan çekiniyosun.
Kıyafet bana yakısmıyo deme kendine kıyafeti yakıstır bence
bu saatte uyuması bile başarı ne kızıyon çocuğa canım.sana diyet yaptırıyor işte :)of yaa tam koşu bandından indimm egzersiz yapıcaktım ki oğlum uyandı
kızdım bağırdım biraz hemen gittim duş aldım şimdi tekrar sallıyorumm
daha kahvaltımı yapamadımm
bu saatte uyuması bile başarı ne kızıyon çocuğa canım.sana diyet yaptırıyor işte :)
aferin aç durma.oğluşunda uyur birazdan daha iyi oldu dinlenirsin yemeğini yerken.sabah 7:30da kaktı mecbur uyuması lazım her gün bu saatte uyuyo
düzeni karışınca ben mahfoluyorum
açıkcası karnım öle çokta aç değil
çok su içtim tıkadı beni
bide sabah kalktığımda yarım çay kaşığı bal yemiştim ya
o beni tok hissettiriyo sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?