70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bi zamanlar 69.9u görmek için neler vermezdim. sonra düşün 62yi gördüm. ama şimdi 65.5im yane

Geçmiş olsun canım..
Dövme işini Tugba seve seve yapar

dayak istiyorummm

işte bu herşeye deqer cnm..

kıss bende gelem yanına...yalnız yalnız oturuyorum laflarız ne güzell

gel valla denize karşı balkonda keyif yaparız hava süper

azcıkta içine kakao koy bak nası süper oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi geceler fistik

ay ne güzel menü hem lezziz hem karbonu hic yok derecede

dikkat etmeye çalııyorum ama tartı almadan olmayacağa benziyo bu iş...

hiç de bile bi kere benimki daaaaaaa güseeeeel

eveeetttt günaydınlaaaaaaaarrrrr

bugün pazara gidicem kışlık yapmayı bitirmedim hala..
hem yoruldum hem ev işleri ister istemez aksadı..
disiplin manyağı bi tip olunca düzensizlik delirtiyo adamı..

taze fasulye yaptım patlıcan kızarttım dolaba attım

12 kavanoz rende domat ve menemen yaptım ama bi 7 kavanoz daha menemen yapçm bugün malzemeleri alamaya gtçem nasipse..

oğlan olunca organik olsun diye dert edio insan..

bitse de bi derin temizlik yapıp ohh deyip otursam kenara..

diyette bile damak zevkimden vazgeçmiyorum anlamında güldüm şarkıya takıldın gittin sanırım aloooooooooooooo :26: :26: :26: :26:

şarkıyı son ses dinliyorum kaçıncı dinleyişim hiç bilmiyorum..ses sistemide açık ortalık gümbür gümbür...yok kız kakao koymana gerek yok böyle gerçekten çok nefis mutlaka dene cnm..

red
ortimmm naber fıstık

Doğuş markası şeker.. Heryerde yok o da maaleseff...
En mantıklısı lifli ürünlerden yemek bence..

Teşekkür ederimm canımmm
Çok istiyorum 6'yı görmek bu benim daha da hırslanmam gerek çünkü..
Yakışmıyo diye düşünme canım bana çok mu yakışmış bacaklarım löp löp
ama bi giyince insan alışıyor.
Beyaz badi çok severim göbegimde var şişkoyum da ama üç günlük dünya giy gitsin nolcek..
Açık renk pantolon giy üstüne tunik tarzı hoş bişiler
Madem totondan çekiniyosun.
Kıyafet bana yakısmıyo deme kendine kıyafeti yakıstır bence

hamarat hatunum bi koşu kızartmalıklarımı soydum kestim evi süpürdüm sildim şimdi yarıma kadar yatış yapıp sonra yemeğe geçecem.tabi önce kendim için yiyecek bişiler düşünmem lazım acaba ne yapsam uzun zamandır salata yemedim bol bi salatalı yapsam

herkese gunaydın :92:

öğrencı arkadasların ve ogretmenlerın yenı egıtım ve ogretım yılı hayırlı olsunnn

herkeste keyıfler yerındedır umarım

ben de c.tesi gunu yenıden doktora gıttım,yenı bı tedavıye basladık yıne bı dolu ılaclarla geccek bı ıkı haftam :26: c.tesi gunu sınus tomografısıne gırdım, ordaki gorevlı bıle hanımefendı daha yenı cekmemısmıydık sıze dedı bend e dedım o cıgerlerdendı şimdi sınuslerden ıstıyolar damarlarımdan artık antıbıyotık akıo ayrıca gırıp cıktıgım tomografılerden dolayı yuksek mıktarda radyasyon yukluyummm hatta bu defa burnumdan endeskopıye gırdım, burun delıklerımden kameralı cubuk fılan soktular genzıme dogru, bı de doktor esprılı bı adamdı eşime de ızlettırdı eşim cıktıktan sonra burnunun ıcınıde ekranda ızleyıp her turlu ayrıntısını gordukten sorna hala yanındaysam bı daha bana benı sevmıyomusun fılan dıye trıp atma hakkın yok artık dedı

cuma gunu doktor randevum oldugu ıcın ugrayamayacagımı persembeden haber vermıstım ama gozden kacmıs sanırım :26: haftasonundan berıdır de eşimin memleketınden mısafırlerımız var evde yatılı; o yuzden bu haftasonu da popomu koltuga koymadan gectı onca ılac kullanıyorum doktor doktor gezıyorum ama hala ıyılesemıyorum ama düşününce daha hiç şöyle yatıp dinlencek zamanım olmadı :26: ılaclaqr galıba benı tek ayakta tutmaya yarıyo, bu hafta baya yogun durusmalar, dılekceler.. haftasonu da arkadasımın nişanı var sehırdısında oraya gıtcez... benım hastalıkta boyle suruklenıp gıtcek galıba...

bu arada ciğer filmlerimin sonucları daha cıkmadı ama en son gıttıgım kulak burun bogazcı sınuzıtten süphelendı, cunku sınus tomografısınde sol tarafımındakı sınuslerde nokta kadar bıle bosluk olmadıgı ortaya cıktı :26: bırden tıkalıymışşş ama garıp olan baş agrısı yok - ki Allah korousun bı de o olmasın yanı o yuzden onunda kafası karıstı, bı recete ılac yazdı hatta recete yetmemıs, receteyı yan cevırıp kenarlaqrını da doldurmuşşş aldık hepsını kullanıyorumbakayım,bıtınce tekrar kontrol edıcez dedı, sabırla beklıyorum artık kurtulmayıııı :26:

Kızlaaarrr günaydııınnn ben geldiiimmmmmmmmmm

Unuttunuz mu beni arada selam çaktığımı saymazsam 23 gündür yoktum valla ben çok özledim sizleri1.5 kg alarak geri döndüm ama ınsallah verıcem 66.6 ydım en son cumadan ıtıbaren bildirime başlarım inşallah tatilim de gzüel geçti oğlumun bana yapışık yaşamasını saymazsam tabiii Sizlerde iyisinizdir inşallah ne var ne yok bana bi özet geçiverin bi zahmet cok merak ederım şimdik

offffff sena bitrdin yane beni şarkı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

of yaa tam koşu bandından indimm egzersiz yapıcaktım ki oğlum uyandı
kızdım bağırdım biraz hemen gittim duş aldım şimdi tekrar sallıyorumm
daha kahvaltımı yapamadımm

Son düzenleme:
busefer kesin tedavi olursun inşallah ve nişandan sonr ainşallah ayaklarını uzatıp dinlenirsinde bişicin kalmaz kış gelmedin.

yediğin içtiğin senin olmuş :)) nereleri gezdin onu söyle :)

bencede canım sana katılıyorum bizim kilomuzu sadece biz abartıyoruz dışardan parmakla gösterilcek kadar kilomuz ya aa bak ne kadar şişko diyemez yani kimse..
bu zamana kadar bende hep birşeyleri giymekten utandım kollarım kalın diye askılı giyemedim mesela hiç ama dışardakileri bir baktım kolları benim 2 katım olanlar ip askılılarla dolaşıyorlar bundan sonra bende giyicem canımın her istediğini dediğin gibi 3 günlük dünya sonra ilerde neden giymedim diye pişman olmaktansa giyerim gider.. benimde totoum büyük ama gittim buz mavisi kot pantolon aldım kendimee rahat rahtta giyiyorumm isteyende arkadan konuşabilir ben onu kendime yakıştırdım

of yaa tam koşu bandından indimm egzersiz yapıcaktım ki oğlum uyandı
kızdım bağırdım biraz hemen gittim duş aldım şimdi tekrar sallıyorumm
daha kahvaltımı yapamadımm
bu saatte uyuması bile başarı ne kızıyon çocuğa canım.sana diyet yaptırıyor işte :)

bu saatte uyuması bile başarı ne kızıyon çocuğa canım.sana diyet yaptırıyor işte :)

sabah 7:30da kaktı mecbur uyuması lazım her gün bu saatte uyuyo
düzeni karışınca ben mahfoluyorum
açıkcası karnım öle çokta aç değil
çok su içtim tıkadı beni
bide sabah kalktığımda yarım çay kaşığı bal yemiştim ya
o beni tok hissettiriyo sanırım :26:

aferin aç durma.oğluşunda uyur birazdan daha iyi oldu dinlenirsin yemeğini yerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…