hoşgeldin tatlım..nasıl geçti tatilin bakalım...umarım enerji depolayıp gelmişsindir..Kızlaaarrr günaydııınnn ben geldiiimmmmmmmmmm
Unuttunuz mu beni arada selam çaktığımı saymazsam 23 gündür yoktum valla ben çok özledim sizleri1.5 kg alarak geri döndüm ama ınsallah verıcem 66.6 ydım en son cumadan ıtıbaren bildirime başlarım inşallah tatilim de gzüel geçti oğlumun bana yapışık yaşamasını saymazsam tabiii Sizlerde iyisinizdir inşallah ne var ne yok bana bi özet geçiverin bi zahmet cok merak ederım şimdik
offffff sena bitrdin yane beni şarkı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
busefer kesin tedavi olursun inşallah ve nişandan sonr ainşallah ayaklarını uzatıp dinlenirsinde bişicin kalmaz kış gelmedin.
yediğin içtiğin senin olmuş :)) nereleri gezdin onu söyle :)
Kızlaaarrr günaydııınnn ben geldiiimmmmmmmmmm
Unuttunuz mu beni arada selam çaktığımı saymazsam 23 gündür yoktum valla ben çok özledim sizleri1.5 kg alarak geri döndüm ama ınsallah verıcem 66.6 ydım en son cumadan ıtıbaren bildirime başlarım inşallah tatilim de gzüel geçti oğlumun bana yapışık yaşamasını saymazsam tabiii Sizlerde iyisinizdir inşallah ne var ne yok bana bi özet geçiverin bi zahmet cok merak ederım şimdik
bencede canım sana katılıyorum bizim kilomuzu sadece biz abartıyoruz dışardan parmakla gösterilcek kadar kilomuz ya aa bak ne kadar şişko diyemez yani kimse..
bu zamana kadar bende hep birşeyleri giymekten utandım kollarım kalın diye askılı giyemedim mesela hiç ama dışardakileri bir baktım kolları benim 2 katım olanlar ip askılılarla dolaşıyorlar bundan sonra bende giyicem canımın her istediğini dediğin gibi 3 günlük dünya sonra ilerde neden giymedim diye pişman olmaktansa giyerim gider.. benimde totoum büyük ama gittim buz mavisi kot pantolon aldım kendimee rahat rahtta giyiyorumm isteyende arkadan konuşabilir ben onu kendime yakıştırdım
hoşgeldin tatlım..nasıl geçti tatilin bakalım...umarım enerji depolayıp gelmişsindir..
olurmu güzelim öyle şey biz burda 2 günlük arkadaşlıklar kurmadıkki 2 günde unutalım..arada muhabbetini bile ettik napıyo acaba şimdi diye özledik seni..sevgiler karşılıklıdır canım unutmadıysan unutulmamışsındır...
bende bittim cnm süper bi şarkı...
ben tüm yazımı 4 duvar arasında geçirim uykusuz kalayım çalışayım sen gez gel bide üzerine 1.5 kiloluk keyif yap sonra sana hoşgeldin diim.kız insna önce bi hoşgeldin der sonra sorarbayramda evdeydık esim calısıyordu bütün hafta oglanla yalnızdım sonrakı hafta esım ızne ayrıldı ayın 7 sınde kampımız baslıyordu bız cocukla zor olur dıye yolu bölelim dedik. 6 sında yola cıktık denizliye gittik orda bi gece kaldık Pamukkaleye gittik.ertesi gün kampa gittik işte didime odamız pek iyi deildi yanı tv yoktu benımo glanda reklam yada sevdıgı cızgı fılm olmadan yemek yedıremem sonra calliou cd sı varmıs allahtan onu cevırıp cevırıp yemek yedırdık net vardı ama baglanamdık bızım sansımıza vınn da cok yavastı o yuzdne gıremedım tatılde regl oldum 1 yılı geckın süreden sonra 1 kere denıze gırmıstım zaten sonra gelmeden son 2 günde giridm ıste yeter bi gün kusadasına bi günde bodruma gittik ayrıntılı deıl am agenel madana gezdık ıste bodrumda esımın arkadası vardı zaten onlarla takıldık kusadasında da ablamın kayınvaldesıne gıttık oyle ıste onun harıcınde dıdımın cevresındekı yerlere fılan ve kamp ıcınde gectı zamanımız daha cok oglumu soktuk denıze onun la ılgılendık ıste benım ısım o zaten cumartesıde yola cıktık öğlen geldik evimize işte bugünde işe başladım
çalıştık kızım yatmadık yedikte yaktıktahoşbuldum kaptanım yaa cok şükür güzel geçti tatil zaten şaka yaptım bılıyorum o kadar muhabbet edıyoruz burda hepinizi ayrı ayrı özledim ben merake dıyorum naptınız dıye senın kılolarda gitmiş maşallah birde yeşim adisi 59 a düşmüş gördüğüm kadarıyla birde ekmek yıyom deyıp duruyordupelin hastamısın canım cok gecmıs olsun sanırım bogazların yüzünden Rabbım şifasını versın tez zamanda gecmısı okumam ımkansız ama ara ara göz atarım ınsallah bı yaramazlık yoktur
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldın, cok ozledım ben senı, yukaraıdaki msjımı okursan benım hayatın özetını anlarsınnn
sen ne yaptın hadı tatıl fotoları ekle bızeeeeeeeeeee
hoşbuldum kaptanım yaa cok şükür güzel geçti tatil zaten şaka yaptım bılıyorum o kadar muhabbet edıyoruz burda hepinizi ayrı ayrı özledim ben merake dıyorum naptınız dıye senın kılolarda gitmiş maşallah birde yeşim adisi 59 a düşmüş gördüğüm kadarıyla birde ekmek yıyom deyıp duruyordupelin hastamısın canım cok gecmıs olsun sanırım bogazların yüzünden Rabbım şifasını versın tez zamanda gecmısı okumam ımkansız ama ara ara göz atarım ınsallah bı yaramazlık yoktur
ben tüm yazımı 4 duvar arasında geçirim uykusuz kalayım çalışayım sen gez gel bide üzerine 1.5 kiloluk keyif yap sonra sana hoşgeldin diim.benida alsaydın yanına ozaman hoşgeldik derdim
çalıştık kızım yatmadık yedikte yaktıkta
hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.
hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
saol canım benım hosbuldum kayınvaldene cok gecmıs olsun neysekı atlatmıs allah bıdaha yasatmasın canım.
senın dedıgın outlet lere ugradım ama bısey bulamadım kendıme göre belki kapalı oldugumdan belkıde vucut yapımdna bılmıyorum hersey mınıcık kot alıcaktım olmadıgı ıstedıklerım hep mınık mınık ayakkabık desen ayagım 40 numara mübarek oyle her 40 da olmuyo o acıdan bahtsızım bıraz neyse gezmıs oldum ıste
raporlarımı hazırladımm geldimm, şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyommm
denizzzzzzperisiiiii hoşgeldin kızz hiç caka satmıyon bana :)
Amannııınnnnnnn arzuuuu ablaa gelmişşşşş
Hoşgelldiinnn ee neler yaptınn nelerr ettin.
Burda hersey aynı kiii
Bende senin gibi düşünüyorum
Katılıyorum sana
Ger-düşşşş bende seni merak ettiydim cuma günü girmedin hiç.
Geçmiş olsun ins bu son doktora gidisin olur.
Kendini dinlendirirsin nişandan sonra da
oğlum uyumadı..
bıraktım.. kahvaltımı hazırladım.
1 dilim tost.
2 dilim salam
1 kk peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?