70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlım..nasıl geçti tatilin bakalım...umarım enerji depolayıp gelmişsindir..
olurmu güzelim öyle şey biz burda 2 günlük arkadaşlıklar kurmadıkki 2 günde unutalım..arada muhabbetini bile ettik napıyo acaba şimdi diye özledik seni..sevgiler karşılıklıdır canım unutmadıysan unutulmamışsındır...

offffff sena bitrdin yane beni şarkı süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende bittim cnm süper bi şarkı...

Son düzenleme:
busefer kesin tedavi olursun inşallah ve nişandan sonr ainşallah ayaklarını uzatıp dinlenirsinde bişicin kalmaz kış gelmedin.

yediğin içtiğin senin olmuş :)) nereleri gezdin onu söyle :)

kız insna önce bi hoşgeldin der sonra sorar bayramda evdeydık esim calısıyordu bütün hafta oglanla yalnızdım sonrakı hafta esım ızne ayrıldı ayın 7 sınde kampımız baslıyordu bız cocukla zor olur dıye yolu bölelim dedik. 6 sında yola cıktık denizliye gittik orda bi gece kaldık Pamukkaleye gittik.ertesi gün kampa gittik işte didime odamız pek iyi deildi yanı tv yoktu benımo glanda reklam yada sevdıgı cızgı fılm olmadan yemek yedıremem sonra calliou cd sı varmıs allahtan onu cevırıp cevırıp yemek yedırdık net vardı ama baglanamdık bızım sansımıza vınn da cok yavastı o yuzdne gıremedım tatılde regl oldum 1 yılı geckın süreden sonra 1 kere denıze gırmıstım zaten sonra gelmeden son 2 günde giridm ıste yeter bi gün kusadasına bi günde bodruma gittik ayrıntılı deıl am agenel madana gezdık ıste bodrumda esımın arkadası vardı zaten onlarla takıldık kusadasında da ablamın kayınvaldesıne gıttık oyle ıste onun harıcınde dıdımın cevresındekı yerlere fılan ve kamp ıcınde gectı zamanımız daha cok oglumu soktuk denıze onun la ılgılendık ıste benım ısım o zatencumartesıde yola cıktık öğlen geldik evimize işte bugünde işe başladım

Amannııınnnnnnn arzuuuu ablaa gelmişşşşş
Hoşgelldiinnn ee neler yaptınn nelerr ettin.
Burda hersey aynı kiii

Bende senin gibi düşünüyorum
Katılıyorum sana

Ger-düşşşş bende seni merak ettiydim cuma günü girmedin hiç.
Geçmiş olsun ins bu son doktora gidisin olur.
Kendini dinlendirirsin nişandan sonra da

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoşgeldın, cok ozledım ben senı, yukaraıdaki msjımı okursan benım hayatın özetını anlarsınnn

sen ne yaptın hadı tatıl fotoları ekle bızeeeeeeeeeee

hoşbuldum kaptanım yaa cok şükür güzel geçti tatil zaten şaka yaptım bılıyorum o kadar muhabbet edıyoruz burda hepinizi ayrı ayrı özledim ben merake dıyorum naptınız dıye senın kılolarda gitmiş maşallah birde yeşim adisi 59 a düşmüş gördüğüm kadarıyla birde ekmek yıyom deyıp duruyordu pelin hastamısın canım cok gecmıs olsun sanırım bogazların yüzünden Rabbım şifasını versın tez zamanda gecmısı okumam ımkansız ama ara ara göz atarım ınsallah bı yaramazlık yoktur

pelincim çok geçmiş olsun canım benim. inşallah artık bu son ilaçların olur. şu an ben de aynı durumdayım. paso antibiyotik. of offf yarın dişçi randevum var öğleden sonra ya bismillah diyip dişlere başlıyoruz. umarım acısız sızısız biter çabucak:2:

ben tüm yazımı 4 duvar arasında geçirim uykusuz kalayım çalışayım sen gez gel bide üzerine 1.5 kiloluk keyif yap sonra sana hoşgeldin diim. benida alsaydın yanına ozaman hoşgeldik derdim

çalıştık kızım yatmadık yedikte yaktıkta

oğlum uyumadı..
bıraktım.. kahvaltımı hazırladım.

1 dilim tost.
2 dilim salam
1 kk peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay...

arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hoşgeldın, cok ozledım ben senı, yukaraıdaki msjımı okursan benım hayatın özetını anlarsınnn

sen ne yaptın hadı tatıl fotoları ekle bızeeeeeeeeeee

canım beniimmmmmm hoşbuldumm bende seni çok özledim vallaaa

gördüm o msjını ondna yazdım ya bi sürü iş çıkmış sana ya ama saglıgın ııcn katlancan napcan canım ıns teshıs bıran once konur tedavını olursun da rahata erersın bıızm laptop kafayı yedı acamıyom bıle kokudan bırde cts geldık ya vakıt olmadı resımlerı yükleyemedim ama senın gıbı güzel fotolarım yok yaa anca ben oglanı cektım genede olanları yüklerim albüme bıkac güne kadar

hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.

dikkat etsem yedıkelrıme onu da almazdım ya bosverdım cunku yemekler tabldottu ama güzeldi evde de olsam o kıloyu alrıdım yanı belkı daha bıle fazla bırde bırazını belkı hareketle yakımısımdır azda olsa yürüdük denızde fılan kalorı yakmısımdır cok gırmesemde neyse yola devam artık bakalım sen neyle yaktın bakalım soyle bu kıloları hem senle anlamsıtık eylülde baslayalım beraber dıye sen kendı kendıne ısı götürmüşsün

hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.

saol canım benım hosbuldum kayınvaldene cok gecmıs olsun neysekı atlatmıs allah bıdaha yasatmasın canım.
senın dedıgın outlet lere ugradım ama bısey bulamadım kendıme göre belki kapalı oldugumdan belkıde vucut yapımdna bılmıyorum hersey mınıcık kot alıcaktım olmadıgı ıstedıklerım hep mınık mınık ayakkabık desen ayagım 40 numara mübarek oyle her 40 da olmuyo o acıdan bahtsızım bıraz neyse gezmıs oldum ıste

raporlarımı hazırladımm geldimm, şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyommm

denizzzzzzperisiiiii hoşgeldin kızz hiç caka satmıyon bana :)

senin şanssızlığın olmuş canım biraz. ooo ben neler aldım ordan neler. baya da ucuza kapattım hepsini. bi tek kışlık bot ihtiyacım kaldı. gerçi biz bayanların ihtiyaçları hiç bitmez ama kışlık botu da indirimden netten alayım diyorum netteki mağazaları takip eden ve ucuz klasik model bot gören bana bildirsin lütfen

raporlarımı hazırladımm geldimm, şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyommm

denizzzzzzperisiiiii hoşgeldin kızz hiç caka satmıyon bana :)

anammmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım benim bi ara gördüm seni hemen yazdım bişiler 2-3 sayfa öncesine bakarsan görürsün hayatım. kız çok özledim ben seniiii cadı napıon nasıl hayat iş değişikliği mi oldu yine. anlat çatlıyom meraktan. bu arada fıstık olmuşsun ben tatilin etkisinden anca bu hafta çıkacam inşallah. kilolandım yane azıcık

hoşbuldum dilekcim gezdik geldik işte kürkçü dükkanına döndük bugünanlattım msjımı okursun senın tatıl fotolarınıda gördüm hatta yorum bıle yapmıstım ama tatıle boyle kalabalık gıtmek cok daha gzüel yanımda bırılerı olsaydı cocugu bırakıp eşimle daha rahat gezebılırdım yürüyüş yapabılırdım ama bunada şükür napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…