70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya sana da sımdıden gecmıs olsun, agrısız sızısız hemencık bıter ınşşş benımde sol tarafta dişimdeproblem var, doktorda sol trf sınuslerın tamemen dolu dıyınce acaba dedım dişim mi etki ediyo, cunku hastalıgın şu olsa boyle belırtısı olur bu var mmı dıyo ben yok dıyorum, sonra dıyo o zmn hastalıgın şu olsa bu defa boyle bı bleırtısı olur bu varmı dıyo, ben o da yok dıyorum doktorda Allah Allah deyıp duruyo :26: tamam boğaz problemım var ama acaba bu kdr agırlasmasına diş mi etki ediyoooo:26:

guzel fotoların vardır şimdi haksızlık etme kendıne, oğlusunu da sneı de gormek ıstıyorummmm aklımdan gectı hep arcak şimdi öğle aralrında kestıremıyodur da dedımm kendı kendıme

hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.

cok gecmıs olsun canımmmmmm şimdi ıyı olduguna sevındım, daha once boyle bı sorunu varmıydı kalptan ya da tansıyon fılan :26: yas ılerledıkce sorunlar cogalıyo valla, baksana ben de bu yaşta çürüdümmmm eşim senı ıade edıcem annenın evıne dıyoooo

raporlarımı hazırladımm geldimm, şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyommm

denizzzzzzperisiiiii hoşgeldin kızz hiç caka satmıyon bana :)

ohh be şöyle senı fılan topıkte gordukce sevk gelıyo banaaaa ılk basladıgım zmnlardakı gıbı

guzel menulerını de paylas yıne bızle cerenımmm

ayrıca denıze haksızlık etme kac defa sordu seni nerde dıye, ben de anlattım iş değişikliği mevzusunu fılannnnn

valla ben de kendime geldim bugünümün tatil oluşu da süper oldu yane kavuştum sizleerrreeee

gayet güzel canım ben de 2 dilim kepekli ekmek light beyaz peynir 1 domates 1 tane çokoprens(napım canım çekti) bi de siyah çay içtim.

unutmadan yazayım canım sanda gecmıs olsun dişlerle problemin sanırım benımde diş etlerim kanıyo snaırım diş taşlarımı temızletme zamanım gelmıs hamıle kaldıgımdan berı gıtmedım doktora oglan nerdeyse 1.5 yasına geldı bakalım bı fırsat bulabılırsem bende gıdecem sımdı olmaz tatıl dönüşü de bıraz zaman gecsın bakalım

kahvaltım nasıl kızlar???
neden kimse menü paylaşmıyo yada yorumlamıyo :26:

gayet güzel canım kahvaltın..
benimde kahvaltım
ince 1 dilim kızarmış beyaz ekmek:12 ünite
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir: 1 ünite
evde başka birşey kalmamış malum yeni geldik bugün birşeyler alıcam..
karbon diyetine devam ediyorum kızlar akşam için
yumurta haşlayıp yoğurtla mı yesem yoksa kırmızı biberi közleyip yoğurtlamı yesem
közlenmiş biberin ne kadardır karbon değeri bilen var mı

bnde kh diyeti yapıyorum cnm
bütün yiyeceklerin kaç kh olduğu burda yazıo

Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti

Son düzenleme:
tamam ben sözümdeyim eylül geldi işte geçiyo hatta ben gerçekten dediğim herşeyi yedim tek yaptığım çok kaçırmışsam oruç dışındaki zamanlarda 5ten sonra bişi yemedim oruç tutarkende birsürü temizlik ve tadilat işi oldu evde.temizlik yapıyorum abim saolsun hemen ertesi düne bi tadilat işi yapıyor ev eski haline geliyor.oda yetmezmiş gibi ramazan boyunca yemekler hep annemde yendi ve benim kocam çok yemek seçtiği için mecburen onun için yemekleri ben yaptım derken hep ayakta oldum.yani senin aldığın 1.5 kiloyu ben vermiş oldum 2 ayda 1.5 kilo gayet normal bence şimdiden sonrada vereceğim 2 kilo daha var.kocişe büyük laf dedim senden 20 kilo zayıfım diye.ya onu yediricem 2 kilo daha alacak ya ben 2 kilo daha vercem zoru seçtim ve kendimden 2 kilo eksiltmeye karar verdim seninle beraber.merak etme seni 60 yapmadan ben diyeti bırakmıcam peşindeyim

oğlum uyumadı..
bıraktım.. kahvaltımı hazırladım.

1 dilim tost.
2 dilim salam
1 kk peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay...
gayet yeterli ölçülerde 1 ekmek ortalama 90 kal.2 dilim salam inceyse 100 kal.1 kk peynir türüne göre değişir ama ortalama 100 kal.salatalık 5 kalori falan toplamda max 300 kalorilik bi öğün olmuş bence yeterli.öğlen 1 gibi bi ara öğün yaparsın 3-4 gibide yemek yersin.sonra 7 ye doğru bi öğün daha yapar 9 dan sonrada ara öğün yapar günü bitirirsin.

iyi bari ben olurum 60 üstüne düşsem de hamilelikten kokruyorum adam üstüme gelip duruyo yok vazgecıremıyorum benı mıllete laf yedırtcek amacı o bana rahat yok ayrıca tatılde oglanla cok yüz göz oldugum ıcın onu ne kadar dıkkat etsemde benı yordu ve bel fıtgım gene azdı napıcam bılmıyorum senı kurban bayramında götüreyim kaplıcaya dıyo kızılcahamama bend ekorkuyorum ya o zmana kadar hamıle kalırsam dıye off valla cok zor günler benı beklıyo gıbı hazır deılım su an hamılelıge allah hakkımda hayırlısını versın de bıraz süre istiyorum valla :18:

evet inş.. o kadar çok bile yemem zannetmiorum

teşekkürler canım bende bunları yazmıştım közlenmiş biberi bulamadım ama ya..
sen ne zamandır yapıyorsun karbon diyetini?

ben yeni başladım cnm
daha önce kh diyetiyle 8 kg vermiştim
şimdi kaldığğım yerden devam etmek üzere yine başladım

o bilmeden korun ozaman hem psikolojik olarak hemde bedenen şuan uygun değilsin bu bi gerçek.ihmal etme doktora git fıtığın için .hamam tamam güzel rahatlar falan ama tam tersi bi etkide gösterebilir.dikkat et hani ne yapılır bilmem ama belini sıkı tutacak şeyler giy korse falan tak destek olsun ağrını falan hafifletir.ama doktora git enazından fıtık tedavisi manasıyla çocuk konusundada daha ılımlı davranır 2012 ye atar tarihi.green ozaman düşünüyo de olmaz onu beklicez de

bakmıştım da göremememişimmm :26:
bende seni cok özledim anacımm yaaa okulların acıldıgna ilk defa sewiniyom bakk :)
walla benimm biraz karmaşık geçti, fenaaa bi şirkete ii bi pozisyonda işe başladım, maaşım falan arttı, imkanlarım arttı felan ama anamı da ağlatıyolar hani :)
öyle işte bebekim, kilo dersen ben baya bi saldım, 61,1i gördüm minimumda, maksimumda 64,7yi gördümm bu dönemde, şu anda 62civarıyım başladık yenidenn bakalımm :)
sendee bayii ii dönmüşsün anam okdr uzun süre tatile 3-4 kilocuktan bişe olmazz gideyy onlar gideyyyy :)
baya bi de ugrastm kendimle saçımla felan , sarı oldum, cart sarı oldumm, kızıl oldum, su an bakırım fln

he yaa dimi, zaman nası da geçiyoo yaaa :)
eskisi gibi menü tutmuyom ki bebegmm cünkü menülerim okdr özenli olmuyo artk ne yazıkki... ama denerimm :)
avukat hanım hemen olaya el attı :)
cnm bu arada cuma göremedim seni hayırdır?

valla ben de kendime geldim bugünümün tatil oluşu da süper oldu yane kavuştum sizleerrreeee

bizde sanaaaaa

herkese günaydınmı desem tünaydınmı bilemedim geç oldu selamlar diyelim olsun bitsin

baya kalabalık gördüm sayfayı süpermiş..

bu sabah kahvaltımda 2 dilim lıght ekmek
1 yumurta ile omlet
1 kaşık kadar menemen
2 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir(omlete kattım)
1 fincan çay

1 saat sonrada yeşilçay içtim
sabahtan beri 1 lt su da götürdüm azimli gördüm kendimi :))

unutmadan bide 2 adet mürdüm eriği yedim bağırsaklara baya faydalı :)))))) bunu keşvettim gaz problemi oluyo accık ama iyi iyi

Son düzenleme:

evet inş.. o kadar çok bile yemem zannetmiorum

ben yeni başladım cnm
daha önce kh diyetiyle 8 kg vermiştim
şimdi kaldığğım yerden devam etmek üzere yine başladım
geç vakit miden rahatsız oluyoya ondan dedm yoksa aslında düşüncem öğlenden sonra 2 tane ara öğün sayılabilecek şeyler tüketebilirsin demekti.ama okadar acımasız olmim dedim

geç vakit miden rahatsız oluyoya ondan dedm yoksa aslında düşüncem öğlenden sonra 2 tane ara öğün sayılabilecek şeyler tüketebilirsin demekti.ama okadar acımasız olmim dedim

canımsınn
saat 1 gibi
1 fincan yeşil çay
1 kase çorba içerim

saat 5 gibide
1 kase spical K yerim

saat 7 de 1 elma yerim
ve günü böyle bitiririm
nasıl??

çiğ sebze yeyince bendede oluyor.geğiriyorum normalde böyle bi sorunum yoktu sanki diyet döneminde yaşamaya başladım.bunun dışında canım çekti bende mürdüm yicem şimdi :))

selam kızlar bennn geldimm :))

tartıda 71 görüp şok olanlardanım ee ama belliydi böle olcağı, 6 eylülde elma sirkesine başladım şu an 70'i gördüm ama bana az geldi 13 günde 1 kilo
:97:

eveeeettt gitsin kilolar 60'ı görmem lazım ekime kadar benim de

hadi kolay gelsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…