- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
pelincim çok geçmiş olsun canım benim. inşallah artık bu son ilaçların olur. şu an ben de aynı durumdayım. paso antibiyotik. of offf yarın dişçi randevum var öğleden sonra ya bismillah diyip dişlere başlıyoruz. umarım acısız sızısız biter çabucak:2:
canım beniimmmmmm hoşbuldumm bende seni çok özledim vallaaa
gördüm o msjını ondna yazdım ya bi sürü iş çıkmış sana ya ama saglıgın ııcn katlancan napcan canım ıns teshıs bıran once konur tedavını olursun da rahata erersın bıızm laptop kafayı yedı acamıyom bıle kokudan bırde cts geldık ya vakıt olmadı resımlerı yükleyemedim ama senın gıbı güzel fotolarım yok yaa anca ben oglanı cektım genede olanları yüklerim albüme bıkac güne kadar
hoşgeldin canım benim özledim yawwwww ben de çok giremedim bu aralar kayınvalidem kalp krizi geçirdi atlattı çok şükür. şimdi iyi.
raporlarımı hazırladımm geldimm, şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyommm
denizzzzzzperisiiiii hoşgeldin kızz hiç caka satmıyon bana :)
kahvaltım nasıl kızlar???
neden kimse menü paylaşmıyo yada yorumlamıyo :26:
canım ya sana da sımdıden gecmıs olsun, agrısız sızısız hemencık bıter ınşşşbenımde sol tarafta dişimdeproblem var, doktorda sol trf sınuslerın tamemen dolu dıyınce acaba dedım dişim mi etki ediyo, cunku hastalıgın şu olsa boyle belırtısı olur bu var mmı dıyo ben yok dıyorum, sonra dıyo o zmn hastalıgın şu olsa bu defa boyle bı bleırtısı olur bu varmı dıyo, ben o da yok dıyorum doktorda Allah Allah deyıp duruyo :26: tamam boğaz problemım var ama acaba bu kdr agırlasmasına diş mi etki ediyoooo:26:
guzel fotoların vardır şimdi haksızlık etme kendıne, oğlusunu da sneı de gormek ıstıyorummmmaklımdan gectı hep arcak şimdi öğle aralrında kestıremıyodur da dedımm kendı kendıme
cok gecmıs olsun canımmmmmmşimdi ıyı olduguna sevındım, daha once boyle bı sorunu varmıydı kalptan ya da tansıyon fılan :26: yas ılerledıkce sorunlar cogalıyo valla, baksana ben de bu yaşta çürüdümmmm eşim senı ıade edıcem annenın evıne dıyoooo
ohh be şöyle senı fılan topıkte gordukce sevk gelıyo banaaaaılk basladıgım zmnlardakı gıbı
guzel menulerını de paylas yıne bızle cerenımmm
ayrıca denıze haksızlık etme kac defa sordu seni nerde dıye, ben de anlattım iş değişikliği mevzusunu fılannnnn
gayet güzel canım ben de 2 dilim kepekli ekmek light beyaz peynir 1 domates 1 tane çokoprens(napım canım çekti) bi de siyah çay içtim.
kahvaltım nasıl kızlar???
neden kimse menü paylaşmıyo yada yorumlamıyo :26:
gayet güzel canım kahvaltın..
benimde kahvaltım
ince 1 dilim kızarmış beyaz ekmek:12 ünite
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir: 1 ünite
evde başka birşey kalmamış malum yeni geldik bugün birşeyler alıcam..
karbon diyetine devam ediyorum kızlar akşam için
yumurta haşlayıp yoğurtla mı yesem yoksa kırmızı biberi közleyip yoğurtlamı yesem
közlenmiş biberin ne kadardır karbon değeri bilen var mı
tamam ben sözümdeyim eylül geldi işte geçiyo hattadikkat etsem yedıkelrıme onu da almazdım ya bosverdım cunku yemekler tabldottu ama güzeldi evde de olsam o kıloyu alrıdım yanı belkı daha bıle fazla bırde bırazını belkı hareketle yakımısımdır azda olsa yürüdük denızde fılan kalorı yakmısımdır cok gırmesemde neyse yola devam artık bakalım sen neyle yaktın bakalım soyle bu kıloları hem senle anlamsıtık eylülde baslayalım beraber dıye sen kendı kendıne ısı götürmüşsün
gayet yeterli ölçülerde 1 ekmek ortalama 90 kal.2 dilim salam inceyse 100 kal.1 kk peynir türüne göre değişir ama ortalama 100 kal.salatalık 5 kalori falan toplamda max 300 kalorilik bi öğün olmuş bence yeterli.öğlen 1 gibi bi ara öğün yaparsın 3-4 gibide yemek yersin.sonra 7 ye doğru bi öğün daha yapar 9 dan sonrada ara öğün yapar günü bitirirsin.oğlum uyumadı..
bıraktım.. kahvaltımı hazırladım.
1 dilim tost.
2 dilim salam
1 kk peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay...
bnde kh diyeti yapıyorum cnm
bütün yiyeceklerin kaç kh olduğu burda yazıo
Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti
tamam ben sözümdeyim eylül geldi işte geçiyo hattaben gerçekten dediğim herşeyi yedim tek yaptığım çok kaçırmışsam oruç dışındaki zamanlarda 5ten sonra bişi yemedim oruç tutarkende birsürü temizlik ve tadilat işi oldu evde.temizlik yapıyorum abim saolsun hemen ertesi düne bi tadilat işi yapıyor ev eski haline geliyor.oda yetmezmiş gibi ramazan boyunca yemekler hep annemde yendi ve benim kocam çok yemek seçtiği için mecburen onun için yemekleri ben yaptım derken hep ayakta oldum.yani senin aldığın 1.5 kiloyu ben vermiş oldum 2 ayda 1.5 kilo gayet normal bence şimdiden sonrada vereceğim 2 kilo daha var.kocişe büyük laf dedim senden 20 kilo zayıfım diye.ya onu yediricem 2 kilo daha alacak ya ben 2 kilo daha vercem zoru seçtim ve kendimden 2 kilo eksiltmeye karar verdim seninle beraber.merak etme seni 60 yapmadan ben diyeti bırakmıcam peşindeyim
gayet yeterli ölçülerde 1 ekmek ortalama 90 kal.2 dilim salam inceyse 100 kal.1 kk peynir türüne göre değişir ama ortalama 100 kal.salatalık 5 kalori falan toplamda max 300 kalorilik bi öğün olmuş bence yeterli.öğlen 1 gibi bi ara öğün yaparsın 3-4 gibide yemek yersin.sonra 7 ye doğru bi öğün daha yapar 9 dan sonrada ara öğün yapar günü bitirirsin.
teşekkürler canım bende bunları yazmıştım közlenmiş biberi bulamadım ama ya..
sen ne zamandır yapıyorsun karbon diyetini?
o bilmeden korun ozaman hem psikolojik olarak hemde bedenen şuan uygun değilsin bu bi gerçek.ihmal etme doktora git fıtığın için .hamam tamam güzel rahatlar falan ama tam tersi bi etkide gösterebilir.dikkat et hani ne yapılır bilmem ama belini sıkı tutacak şeyler giy korse falan tak destek olsun ağrını falan hafifletir.ama doktora git enazından fıtık tedavisi manasıyla çocuk konusundada daha ılımlı davranır 2012 ye atar tarihi.green ozaman düşünüyo de olmaz onu beklicez deiyi bari ben olurum 60 üstüne düşsem de hamilelikten kokruyorum adam üstüme gelip duruyo yok vazgecıremıyorum benı mıllete laf yedırtcek amacı o bana rahat yok ayrıca tatılde oglanla cok yüz göz oldugum ıcın onu ne kadar dıkkat etsemde benı yordu ve bel fıtgım gene azdı napıcam bılmıyorum senı kurban bayramında götüreyim kaplıcaya dıyo kızılcahamama bend ekorkuyorum ya o zmana kadar hamıle kalırsam dıye off valla cok zor günler benı beklıyo gıbı hazır deılım su an hamılelıge allah hakkımda hayırlısını versın de bıraz süre istiyorum valla :18:
anammmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım benim bi ara gördüm seni hemen yazdım bişiler 2-3 sayfa öncesine bakarsan görürsün hayatım. kız çok özledim ben seniiii cadı napıon nasıl hayat iş değişikliği mi oldu yine. anlat çatlıyom meraktan. bu arada fıstık olmuşsun ben tatilin etkisinden anca bu hafta çıkacam inşallah. kilolandım yane azıcık
canım ya sana da sımdıden gecmıs olsun, agrısız sızısız hemencık bıter ınşşşbenımde sol tarafta dişimdeproblem var, doktorda sol trf sınuslerın tamemen dolu dıyınce acaba dedım dişim mi etki ediyo, cunku hastalıgın şu olsa boyle belırtısı olur bu var mmı dıyo ben yok dıyorum, sonra dıyo o zmn hastalıgın şu olsa bu defa boyle bı bleırtısı olur bu varmı dıyo, ben o da yok dıyorum doktorda Allah Allah deyıp duruyo :26: tamam boğaz problemım var ama acaba bu kdr agırlasmasına diş mi etki ediyoooo:26:
guzel fotoların vardır şimdi haksızlık etme kendıne, oğlusunu da sneı de gormek ıstıyorummmmaklımdan gectı hep arcak şimdi öğle aralrında kestıremıyodur da dedımm kendı kendıme
cok gecmıs olsun canımmmmmmşimdi ıyı olduguna sevındım, daha once boyle bı sorunu varmıydı kalptan ya da tansıyon fılan :26: yas ılerledıkce sorunlar cogalıyo valla, baksana ben de bu yaşta çürüdümmmm eşim senı ıade edıcem annenın evıne dıyoooo
ohh be şöyle senı fılan topıkte gordukce sevk gelıyo banaaaaılk basladıgım zmnlardakı gıbı
guzel menulerını de paylas yıne bızle cerenımmm
ayrıca denıze haksızlık etme kac defa sordu seni nerde dıye, ben de anlattım iş değişikliği mevzusunu fılannnnn
valla ben de kendime geldim bugünümün tatil oluşu da süper oldu yane kavuştum sizleerrreeee
geç vakit miden rahatsız oluyoya ondan dedm yoksa aslında düşüncem öğlenden sonra 2 tane ara öğün sayılabilecek şeyler tüketebilirsin demekti.ama okadar acımasız olmim dedim
evet inş.. o kadar çok bile yemem zannetmiorum
ben yeni başladım cnm
daha önce kh diyetiyle 8 kg vermiştim
şimdi kaldığğım yerden devam etmek üzere yine başladım
geç vakit miden rahatsız oluyoya ondan dedm yoksa aslında düşüncem öğlenden sonra 2 tane ara öğün sayılabilecek şeyler tüketebilirsin demekti.ama okadar acımasız olmim dedim
çiğ sebze yeyince bendede oluyor.geğiriyorum normalde böyle bi sorunum yoktu sanki diyet döneminde yaşamaya başladım.bunun dışında canım çekti bende mürdüm yicem şimdi :))herkese günaydınmı desem tünaydınmı bilemedim geç oldu selamlar diyelim olsun bitsin
baya kalabalık gördüm sayfayı süpermiş..
bu sabah kahvaltımda 2 dilim lıght ekmek
1 yumurta ile omlet
1 kaşık kadar menemen
2 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir(omlete kattım)
1 fincan çay
1 saat sonrada yeşilçay içtim
sabahtan beri 1 lt su da götürdümazimli gördüm kendimi :))
unutmadan bide 2 adet mürdüm eriği yedim bağırsaklara baya faydalı :)))))) bunu keşvettim gaz problemi oluyo accık amaiyi iyi
sen doyduktan sonra sorun yokcanımsınn
saat 1 gibi
1 fincan yeşil çay
1 kase çorba içerim
saat 5 gibide
1 kase spical K yerim
saat 7 de 1 elma yerim
ve günü böyle bitiririm
nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?