kız gircektimde mönüyü yazmaya utandımkaldır çubuk kraker kondur çubuk kraker ama hep takipteyim sen merak etme ben bu topiği zor bırakırım doğumdan sonra yine burdayım nasipse kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp geleceğim yer burası tabi ben gelesiye siz çoktan çıtır olursunuz ama burdan gitmeyin emi koruma programı falan işte bulun kendinize bi mazeret ayrıca ablanıda tebrik ederim sağlıkla ve hayırla alsın meleğini kucağına darısı sana kuzum evlen hemen yap bi tane çok güzel bi duygu
canım ya dunden berı gıdıcem ama olmadı bı turlü, dun cok yogundu bugunde bu karakol işi cıkınca bı daha ızın ısteyecek yuzum olmadı :26:
bı de kendımı bıraz daha ıyı hıssettım ya bu ılaclarla ya, ıhmal ettım haklısın :26:
heyyy millet ben geldimmmmmmmve siz yine yoklardasınız
veee iftardan önce tartıldım çok güzel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
iyiyim canım senden naberr
ya kışlık yapmaya daldım e bi de canavar var evde giremedim foruma...
bugün; sabah
2 yumurtadan omlet peynir çay azıcık ekmek didikledim biraz tereyeğıyla
öğlen kocamaan dilim eski kaşar e salam dilimi çay
ara biraz şeftali gıdıkladım
akşam peynirli baharatlı omlet
karpuz
sefa çay
yarın büyük gün bakalım nolduk
daha tartılmadım merak içinde debeleniorum
suzancım çayımıniçeyimde kociş demesin sende benle oturmuyon...
gelirim biara..canlı parça çalarız..
çaydan sonrada biraz ter atsam fena olmaz..
yok yaa insan hareketli olduğu zaman daha enerjik oluyor..
sen yaoktun ozamanlar2ay hem spora gittim hemde evde çok hareketliydim,oturduğum yerde durmuyodum demekki vucüt alıştıkça istiyor...
şimdide akşam yürümelerim kaldı orucum diye..rayına girmedi sporum boğazım girsede...
ama şu var spor yaparken şiş gözüküyosun ben bırkaınca indim ozman herkes zayıfladınmı dedi hatta..
şimid daha çok var oysa ben 3aydıı veremiyorum yeni vermişim gibi şaşırıyolar....
demekki anc atoplandım ama yüzümd eçökme var buda stresten oldu ders çalışırken bile böyle değildim,zaten gözlerimin önü çok morarır normalde çirkin,m yaaaa
neyse şimdilik bay....sen kalk at göebk gelirim azz sonraaa
dikkat!!!!
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar....
Bilginize........
çok kaçtı
menemeni dolu dolu 5 kaşık yedim..
yağsız,bibersiz yapmıstım
sadece domates,yumurta ve kaşar
ama yine de çok kaçtı offf
heyyy millet ben geldimmmmmmmve siz yine yoklardasınız
veee iftardan önce tartıldım çok güzel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
nasıl başınızda olmuyorum hayatım??hımm çok çok haklsınnnsen başımızda olmuyonki hem bizde şaşırtmayalım heeee
bitki çayımı içip spor yapıp yatsammmmmolmazmıı.
.yarın oruç tutmuycam galiba 4gündür tuttum bakalım..idrar yollarım için bol su içmem lazım.
Ya menüleri boşver sen hamilesin senin muhabbetini özledik biz..
İnşaallah önce bi evleneyim de hemen yapcam
Bence de dikkat et ve sakın ihmal etmeee .
Bak gözümden kaçmamışşş
Vayyyy kaptannn süpersinnnn tebrikk ettiimmmm
Darısı başımıza
menün hiç olmamış ama pizza yediqin için deqil...
hani sabah kahvaltısı??????
peynir yumurta domates salatalık?????
aralar yok...
öqlen pizza gibi ürünler yediqinizde akşam special k yada müsli ürünlerinden yiyelim...kilo almamızı engelliyor bu ürünler..aklınızda bulunsun...ama bildirim öncesi pizza yemen çok yanlış...
suzan yakalndık kız kaptana gördünmüüü
hadi kaçalımm
yani kaçgündür dikkatli yedim bugün olmamış senayada yakalandım olcakmı bu...
neyse iyi oldu iyi....
senaa bırakma beni yinedeeeee
doydunmu sen bu menüyle cnm öqlen geçiştirilmiş
hep beraber kurtulucaz bu kilolardan inşallah....dert etme cnm..suzan yakalndık kız kaptana gördünmüüü
hadi kaçalımm
yani kaçgündür dikkatli yedim bugün olmamış senayada yakalandım olcakmı bu...
neyse iyi oldu iyi....
senaa bırakma beni yinedeeeee
Menüüüüü
Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
Küp şeklinde doğranmış 2 ufak küp kaşar
Ara:
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Cacık
Ara:
Mantarlı çabuk çorba
Yoğurt
Akşam:
Az domates çorbası,
Salata,
Biraz taze fasulye
Şimdi:
1 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Dip not: Karnım çok aççççç normalde bu saatte acıkmazdım yemek de yedimmm ama hala açım.
Tatlı tuzlu arası bişi istiyorum.
Önerisi olan var mı???
Malum yarın tartılcaz
Suuzaannnnn yarın tartıda fazla çıkarsan ve topiğe gelip neden bilmiyorum diye sorarsan cevaplarım hazır şekerim.
İtinayla yediklerini hatırlatcam
:84: ama sen bana pilavli et yeme dedin sakin pizza yeme demedin ki :84:
öqünler karışmış birbirine...zamanında ye zamanında yap araları..ve bu saaten sonra hiçbişey yeme..yarın tartı günü...bitki çayı iç iştahını kapatır cnm..
kahve ara öqün sayılır cnm ama seni tok tutmaz...ara öqünleri yapmaktaki amaç ana öqüne kadar çok acıkmamızı engellemek içindir...ara öqün yapmazsak ana öqünde çok acıkır ve çok daha fazla yeriz...buda bize kilo aldırır...ara öqünlerde yoqurt süt meyve fındık badem domates salatalık peynir kuru meyve vs.. yiyebiliriz...ben daha çok 4 günkurusunun içine 2şer fındık koyarak yapıyorum sabahki aramı...tok tutuyor bihayli...sonraki arayıda oan göre dengeliyorum..ya meyve yiyorum ya süt yada yoqurt gibi...sabahdan basladilar pizza muhabettinekorkumdan ne kahvalti yaptim ne de ara :78: senacim kahve ara olarak sayiyormuyuz canim ara olarak neyi sayabilirim mesela 1 bardak süt yoksa illa yiycek birsey mi olsun :44:
he yakalandik ama iyi oldu biri bize dur demeli aslinda su an icimden volkan kopuyor kendimi tutuyorum illa karbonhydrat ye diyo icimdeki hain
evet canım öyle oldu biraz..
halimi görseydin bunu yediğime şükrediyorum patlıcan muharebesinden
yağız uyurken patlıcan kızartıp dolaba attım.. malesef bazen öğün atlıyorum ya da geçiştiriyorum koştururken..
işlerimi yoluna bi koysam sporumu da düzene sokcm.. hala gelişigüzel çalışıyorum
Ayyy suçu gene bana attı
Yarın yenilmeyeceklerin listesini atcam sana
Haklısın kaptan dikkat etmem gerek:2:
Gidim de form çayı içiyim bari
Çok teşekkür ettimmm
kahve ara öqün sayılır cnm ama seni tok tutmaz...ara öqünleri yapmaktaki amaç ana öqüne kadar çok acıkmamızı engellemek içindir...ara öqün yapmazsak ana öqünde çok acıkır ve çok daha fazla yeriz...buda bize kilo aldırır...ara öqünlerde yoqurt süt meyve fındık badem domates salatalık peynir kuru meyve vs.. yiyebiliriz...ben daha çok 4 günkurusunun içine 2şer fındık koyarak yapıyorum sabahki aramı...tok tutuyor bihayli...sonraki arayıda oan göre dengeliyorum..ya meyve yiyorum ya süt yada yoqurt gibi...
evet cnm ya düzene oturtana kadar zaman geçiyor..ramazanda bi başladım kilo almaya 70e kadar çıktım..62den....pazartesi ilk defa normal beslenmeme döndüm 2 kilo birden gitti...salıda oruca başladım...pazartesi bitecek inşallah...sonarsında ilk hedefim 62 sanırım 1 haftada bu kiloya dönerim sonrasındada 5li rakamlar....
kızlar namazımı kılıp yatıyım gece sahura kalkıcam...size iyi sohbetler sabah görüşürz...herkese şimdiden hayırlı bildirimler diliyorum iyi geceler tatlı rüyalarr
kahve ara öqün sayılır cnm ama seni tok tutmaz...ara öqünleri yapmaktaki amaç ana öqüne kadar çok acıkmamızı engellemek içindir...ara öqün yapmazsak ana öqünde çok acıkır ve çok daha fazla yeriz...buda bize kilo aldırır...ara öqünlerde yoqurt süt meyve fındık badem domates salatalık peynir kuru meyve vs.. yiyebiliriz...ben daha çok 4 günkurusunun içine 2şer fındık koyarak yapıyorum sabahki aramı...tok tutuyor bihayli...sonraki arayıda oan göre dengeliyorum..ya meyve yiyorum ya süt yada yoqurt gibi...
evet cnm ya düzene oturtana kadar zaman geçiyor..ramazanda bi başladım kilo almaya 70e kadar çıktım..62den....pazartesi ilk defa normal beslenmeme döndüm 2 kilo birden gitti...salıda oruca başladım...pazartesi bitecek inşallah...sonarsında ilk hedefim 62 sanırım 1 haftada bu kiloya dönerim sonrasındada 5li rakamlar....
kızlar namazımı kılıp yatıyım gece sahura kalkıcam...size iyi sohbetler sabah görüşürz...herkese şimdiden hayırlı bildirimler diliyorum iyi geceler tatlı rüyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?