70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya menüleri boşver sen hamilesin senin muhabbetini özledik biz..
İnşaallah önce bi evleneyim de hemen yapcam

Bence de dikkat et ve sakın ihmal etmeee .
Bak gözümden kaçmamışşş

Vayyyy kaptannn süpersinnnn tebrikk ettiimmmm
Darısı başımıza

doydunmu sen bu menüyle cnm öqlen geçiştirilmiş

suzan yakalndık kız kaptana gördünmüüü
hadi kaçalımm
yani kaçgündür dikkatli yedim bugün olmamış senayada yakalandım olcakmı bu...
neyse iyi oldu iyi....
senaa bırakma beni yinedeeeee

Menüüüüü
Sabah:
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
1.5 tane haşlanmış yumurta
Küp şeklinde doğranmış 2 ufak küp kaşar

Ara:
1 bardak yeşilçay

Öğlen:
Cacık

Ara:
Mantarlı çabuk çorba
Yoğurt

Akşam:
Az domates çorbası,
Salata,
Biraz taze fasulye

Şimdi:
1 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

Dip not: Karnım çok aççççç normalde bu saatte acıkmazdım yemek de yedimmm ama hala açım.
Tatlı tuzlu arası bişi istiyorum.
Önerisi olan var mı???
Malum yarın tartılcaz

tamam canim sen ic kocislen cayini sonra beraber atariz göbek mezdeke ne varsa sagligina dikkat et caniminici
bence hic bir kadin cirkin deyildir kadin isterse güzel de olabiliyorda iste bazen sIkkIndi dert insani cökertiyo önceden ben aynanin karsisinda en az 1-2 saat gecirirdim simdi saci baglayip yüzümü yikayip cikiyorum artik ama kendimi toparlamak istiyorum bende :87: kendimize de vakit ayirmak lazim

dikkat!!!!
Yarın bildirimlerinizi bana yapıyorsunuz arkadaşlar....

Bilginize........

başka biyere yapmamız gerekseydi beceremicektim demek ben zaten sana yapıcaz diye biliyodum

çok kaçtı
menemeni dolu dolu 5 kaşık yedim..
yağsız,bibersiz yapmıstım
sadece domates,yumurta ve kaşar
ama yine de çok kaçtı offf

kız sen karbonhidrat diyeti yapmıyomuydun zaten :44:

tü tü tü maşallahhhhh

benim ki ak mı kara mı yarın belli olcak

nasıl başınızda olmuyorum hayatım??
illa bunu 20:) yapmammı lazım yememeniz için e iyi ozaman geçin bakalım sıra dayaqına

teşekkür ederim canım amin....ama bunlar ödem olduqu için bukadar çok gidiyor....ramazanda ve bayramda aldıqım kilolar bunlar..yani çoqunluqu su...yaq olsa asla bukadar çabuk gitmez...1.5 yıldır diyetteyim her hafta böyle kilo versem 2 ayda hedefe ulaşırdım tatlım...

sabahdan basladilar pizza muhabettine korkumdan ne kahvalti yaptim ne de ara :78: senacim kahve ara olarak sayiyormuyuz canim ara olarak neyi sayabilirim mesela 1 bardak süt yoksa illa yiycek birsey mi olsun :44:

hadi kaçalımm
neyse iyi oldu iyi....
he yakalandik ama iyi oldu biri bize dur demeli aslinda su an icimden volkan kopuyor kendimi tutuyorum illa karbonhydrat ye diyo icimdeki hain

doydunmu sen bu menüyle cnm öqlen geçiştirilmiş

evet canım öyle oldu biraz..
halimi görseydin bunu yediğime şükrediyorum patlıcan muharebesinden
yağız uyurken patlıcan kızartıp dolaba attım.. malesef bazen öğün atlıyorum ya da geçiştiriyorum koştururken..
işlerimi yoluna bi koysam sporumu da düzene sokcm.. hala gelişigüzel çalışıyorum

hadi kaçalımm
neyse iyi oldu iyi....
hep beraber kurtulucaz bu kilolardan inşallah....dert etme cnm..

öqünler karışmış birbirine...zamanında ye zamanında yap araları..ve bu saaten sonra hiçbişey yeme..yarın tartı günü...bitki çayı iç iştahını kapatır cnm..

:84: ama sen bana pilavli et yeme dedin sakin pizza yeme demedin ki :84:

Ayyy suçu gene bana attı
Yarın yenilmeyeceklerin listesini atcam sana

öqünler karışmış birbirine...zamanında ye zamanında yap araları..ve bu saaten sonra hiçbişey yeme..yarın tartı günü...bitki çayı iç iştahını kapatır cnm..

Haklısın kaptan dikkat etmem gerek:2:
Gidim de form çayı içiyim bari
Çok teşekkür ettimmm

kahve ara öqün sayılır cnm ama seni tok tutmaz...ara öqünleri yapmaktaki amaç ana öqüne kadar çok acıkmamızı engellemek içindir...ara öqün yapmazsak ana öqünde çok acıkır ve çok daha fazla yeriz...buda bize kilo aldırır...ara öqünlerde yoqurt süt meyve fındık badem domates salatalık peynir kuru meyve vs.. yiyebiliriz...ben daha çok 4 günkurusunun içine 2şer fındık koyarak yapıyorum sabahki aramı...tok tutuyor bihayli...sonraki arayıda oan göre dengeliyorum..ya meyve yiyorum ya süt yada yoqurt gibi...

evet cnm ya düzene oturtana kadar zaman geçiyor..ramazanda bi başladım kilo almaya 70e kadar çıktım..62den....pazartesi ilk defa normal beslenmeme döndüm 2 kilo birden gitti...salıda oruca başladım...pazartesi bitecek inşallah...sonarsında ilk hedefim 62 sanırım 1 haftada bu kiloya dönerim sonrasındada 5li rakamlar....

Ayyy suçu gene bana attı
Yarın yenilmeyeceklerin listesini atcam sana

Haklısın kaptan dikkat etmem gerek:2:
Gidim de form çayı içiyim bari
Çok teşekkür ettimmm

sende yiyemiyon bak ciss aldin birde dilekcim cabuk corba icecekdim aslinda ben bugün sabah bi bardak icip birde aksam icecekdim
2 paket aldim kaldi öyle birde öylen cacik gibi yogurtla salatalik yiyecekdim salatalik da kaldi bugün planimi bozdular
iyi oluyo ama birilerine atiyorum onu sucu bunu sucu fatmagülün sucu

Son düzenleme:
kızlar namazımı kılıp yatıyım gece sahura kalkıcam...size iyi sohbetler sabah görüşürz...herkese şimdiden hayırlı bildirimler diliyorum iyi geceler tatlı rüyalarr

öyle yapayim cok yemek yemekden korkuyorum herhalde o yüzden ara yapmiyordum sabah dan öglene gecip sonrada aksam ya yiyordum yada yemiyorum bende mesela simdi yani dün kuru erik aldim ondan 4 tane yesem o da olur herhalde dimi amma soru soruyorum bende ama yakaladik artik seni :13:

aynen ya 4 kilo aldım geldim... neyse canım ya veririrz Allah ın izniyle

kızlar namazımı kılıp yatıyım gece sahura kalkıcam...size iyi sohbetler sabah görüşürz...herkese şimdiden hayırlı bildirimler diliyorum iyi geceler tatlı rüyalarr

Allah kabul etsin

yahu 6 günler ne zaman

kaçırdım mı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…