70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Suçu hep başkalarına atıyosun sennn

Canlarım merhaba nasılsınız çok özledim siziiii

uzun zamandır aranıza katılamadımm tatilden dönüşte zehirlendik, daha sonra hamileyim sandım, değilmişim :2: sonraa adet oldum sormayın gitsinn kan bosalıyor vücudumdan kansızlık var zaten işte zor ayakta duruyorum...

Böyle işte canlar birtürlü katılamadım buraya hastalıgım baslasın tam gaz baslıcam inş sağlıklı yasamayaa

S.a kızlar ben bu ara yoğunum valizimi hazırlıyom cumartesi gidiyom okula sakaryaya malesef hiç gitmek istemiyom ama mecburum işte günlerdir bişey yazamıyom malesef zaten gidincede orda pek nete giremicem yine ara sıra girp neler yaptıklarınıza bakarım
bana dua edin oraya gidince diyetten vazgeçmeyim çünkü ruh halim değişio orda ewimi fln özlüyom

sende yurtta mı kalıyorsun canım.. bende pazar günü gitcem.. bende çok korkuyorum orda yine kilo alcam diye

Form çayımı içtim yatayım ben..
İyi geceler kızlar..

niye gidiyon dilekcim ya neyse uykusuz kalma fistik :92:

cok gecmis olsun canim ya simdi iyimisin :26:

AS canım hayırlı olsun okul mu kazandın ben sakaryadan mezunum merkezdemisin sakaryanın :)

niye gidiyon dilekcim ya neyse uykusuz kalma fistik :92:

cok gecmis olsun canim ya simdi iyimisin :26:

Teşekkür ederim tatlım Hiç iyi değilim canımm bende 6 yıldır kansızlık var ne ypsam olmuyor bu kilolarım hep kan ilaçlaro yuzunden ben 58 kilodan yukarı hıc cıkmamıstım ama şimdi 72 kilo varım ( o kadar ilaç kullandım olmuyor yukseltıyor degerimi adetim cok agır oldugundan degerlerım cok duusuyor düşün bugün 2. gunum 16 tane ped bitti şimdiden (( rejim yapsamda kan degerim düşüyor hep bu adetim yuzundenn ne yapıcam ben ((((

bir yandan çalısıyorum da

bütün gün evde oturdum ütülerimi yapıp bavulmu hazırlcaktım kaldı hepsi yarında pazara gezmeye gitcemm yine kalcak

bende bi baslayabilsem gerci her carsambaya atiyorum ütü günümü ama bu carsamba kacirdim

hayirlisi olsun canim geleceginiz icin okuyorsunuz kizlar ne güzel zor oluyordur ama isallah ilerde mükafatini alirsiniz

bu neyin pişmanlığı hem yağsız diyosun hem 5 kaşık..
bence zararı yok menemin...

ya karnımın doyduğunu hissettim o yüzden şeyettim ben :26:

bence sorun olmas ama yanında ekmeği bol götürdü isen o ayrı

yok tatlım ekmek hiç yemedim..
o yüzden menemenin içine kaşar koydum ki tok tutsun beni sabaha kadar

kız sen karbonhidrat diyeti yapmıyomuydun zaten :44:

evet cnm kh diyeti yapıyorum ama karnım tok olunca sanki kilo veremicekmiş qibi hissediyorum kendimi
ve kötü oluyorum yaa

doktor ne diyo :26: ne zaman düzelebilirmis ki yada neden oluyor ki acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…