topikde yapa yanliz kaldim :84::84: bi evin icinde tur atmisdim 5 dakika :83:
beni ister misin ben burdayım
sende yiyemiyon bak ciss aldin birde dilekcim cabuk corba icecekdim aslinda ben bugün sabah bi bardak icip birde aksam icecekdim
2 paket aldim kaldi öylebirde öylen cacik gibi yogurtla salatalik yiyecekdim salatalik da kaldi bugün planimi bozdular
iyi oluyo ama birilerine atiyorum onu sucu bunu sucu fatmagülün sucu
Suçu hep başkalarına atıyosun sennn
canim benimtabii isterim naptin bakim bugün
S.a kızlar ben bu ara yoğunum valizimi hazırlıyom cumartesi gidiyom okula sakaryaya malesefhiç gitmek istemiyom ama mecburum işte günlerdir bişey yazamıyom malesef zaten gidincede orda pek nete giremicem yine ara sıra girp neler yaptıklarınıza bakarım
bana dua edin oraya gidince diyetten vazgeçmeyim çünkü ruh halim değişio orda ewimi fln özlüyom
Form çayımı içtim yatayım ben..
İyi geceler kızlar..
cok gecmis olsun canim yaCanlarım merhaba nasılsınız çok özledim siziiii
uzun zamandır aranıza katılamadımm tatilden dönüşte zehirlendik, daha sonra hamileyim sandım, değilmişim :2: sonraa adet oldum sormayın gitsinn kan bosalıyor vücudumdan kansızlık var zaten işte zor ayakta duruyorum...
Böyle işte canlar birtürlü katılamadım buraya hastalıgım baslasın tam gaz baslıcam inş sağlıklı yasamayaa
S.a kızlar ben bu ara yoğunum valizimi hazırlıyom cumartesi gidiyom okula sakaryaya malesefhiç gitmek istemiyom ama mecburum işte günlerdir bişey yazamıyom malesef zaten gidincede orda pek nete giremicem yine ara sıra girp neler yaptıklarınıza bakarım
bana dua edin oraya gidince diyetten vazgeçmeyim çünkü ruh halim değişio orda ewimi fln özlüyom
AS canım hayırlı olsun okul mu kazandın ben sakaryadan mezunum merkezdemisin sakaryanın :)
sende yurtta mı kalıyorsun canım.. bende pazar günü gitcem.. bende çok korkuyorum orda yine kilo alcam diye
niye gidiyon dilekcim yaneyse uykusuz kalma fistik :92:
cok gecmis olsun canim yasimdi iyimisin :26:
bn 2 senedir orda okuyom bu 3. yılım olcak inş. ilahiyat okuyom evet merkezdeyim
bütün gün evde oturdumütülerimi yapıp bavulmu hazırlcaktım kaldı hepsi yarında pazara gezmeye gitcemm yine kalcak
bn 2 senedir orda okuyom bu 3. yılım olcak inş. ilahiyat okuyom evet merkezdeyim
bu neyin pişmanlığı hem yağsız diyosun hem 5 kaşık..
bence zararı yok menemin...
bence sorun olmas ama yanında ekmeği bol götürdü isen o ayrı
kız sen karbonhidrat diyeti yapmıyomuydun zaten :44:
Teşekkür ederim tatlım Hiç iyi değilim canımm bende 6 yıldır kansızlık var ne ypsam olmuyor bu kilolarım hep kan ilaçlaro yuzunden ben 58 kilodan yukarı hıc cıkmamıstım ama şimdi 72 kilo varım( o kadar ilaç kullandım olmuyor yukseltıyor degerimi adetim cok agır oldugundan degerlerım cok duusuyor düşün bugün 2. gunum 16 tane ped bitti şimdiden (( rejim yapsamda kan degerim düşüyor hep bu adetim yuzundenn ne yapıcam ben ((((
bir yandan çalısıyorum da
ne güzel sizin bitmiş bn dha 3 yıl okucamBende geçen yıl mezun oldum çevre muhendisiyim :) sakaryada bende cok sıkılırdım hemen hemen her hafta en fazla iki haftada bir bursaya gdyordumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?