heyyy millet ben geldimmmmmmmve siz yine yoklardasınız
veee iftardan önce tartıldım çok gzüel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
topik bize kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşKAPTAN
veee iftardan önce tartıldım çok gzüel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
evet canım bize kalmış...gel iki lafın belini kıralım
naptın kuzuu dediqim meseleyi araştırdınmı....[/QUOTE)
aradım bi kaç kere meşguldu sonra aramayı unuttumderya gelmiyo uzun zamandır çok yoğun sanırım gece uğrayamıyoo :26: :26: :26:
bende merak ettim seninasılsınız çıtırlar beni hatırladınız mı?kızlar nasılsınız nsıl gidiyor diyetler kaçamaklar biz dün doktora gittik bebişimin kalp atışını gördük ço şükür bu hafta mide bulantısı peşimi bırakmadı ama kiloda veremedim ya sadece 300 gram gitmiş ama kabızlık hat safhada tabi onunda etkisi büyük neyse ilk üç ay bebek benden beslenmediği için öle abartılı yememe gerek yokmuş yani üç ya kadar vermem nornal yani ama güçten düşmemek için zxorluyorum kendimi bu arlar ekmek kokusuna dyanamıyorum ekmek kokusu duydummu midem bulanıyor yiyemiyorum hoş zati pek bişeyde yiyemiyorum tek dostum çubuk kraker oldu onunla yatıp onunla kalkıyorum ama düzelecek inşallah
geçmişi okuyamadım neler yapıyorsunuz
sena arcak kdr,legium,gereği düşünüldü ,tombiş çıtırım mywish,givi,papatya,green,sudem,ayşebahar güzelhamiş,sibel,barkinim,shryvz,suenvar,ayy başka başka kim vardı neyse aklıma gelmeyenler kusura bakmasın emi topiğin bütün çıtırları hepinizi öpüyorumbol eksili günler diliyorum
ben kızı yatırayımda fatmagülün suçu neymiş bi öğreneyim
ahh suzancım hiç ütü yapamadımkomşuya indim sonrada arkadaşıma gittim
topik bize kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşKAPTAN
veee iftardan önce tartıldım çok güzel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
bende merak ettim seniama iyi olduguna sevindim bebisin de kalp atislarini duymussunuz canim benim aman siz iyi olunda arada girsende iyiyim desen de yeter kendine dikkat et canim benim
bende ögrenemedim gitti sen ögrentiyinde bana da söyle neymis sucu
iyi etmissin bosverben olsam aynisini yapardim valla bu aksam yapsam hic de fena olmaz
bende geldim
bende vermissimdir herhalde :78::26:
][/QUOTE)
aradım bi kaç kere meşguldu sonra aramayı unuttumderya gelmiyo uzun zamandır çok yoğun sanırım gece uğrayamıyoo :26: :26: :26:
hoşgeldinnnn
ii geceler kızlar koca halı saha maçına gitcek oğluşu yatırcam bi gömlek bi pantolon var ütülencek onu ütüleyim çamaşır asayım sonra duş alcamm ben kaçar öptüm sizi:79: :79: :79: :79: :79:
bugün bize bari hareketli sarkilar dinlet de yani sira kalori atalim yarina az cikalimheyoooo ben geldim..
bende yarın oruç tutarsam diye iftardan önce tartıldım ve benimki dijital değil ama şükürki ramazan ve bayramın hatta geçen hafta regl öncesi ve reglkenki kilolarımı atmışım....
tartım 74.5 kaydı yaaa..üzerimdede eşofman vardı yaniiiii..
ama bir ileri bir geri den bıktım artıkkkkk:95:
ne zorlukla tedavi hormonlaırnı atarak 2ay sporla indiğim 74ü temmuzdan beri kaybetmiştimki sonunda yakalıyorum
amaaa artık bidaha çıkmak istemiyroum ineyim yaaa yiterrr artık...
demiştim yaa kim beddua etti bana 74te kalasıca altına inmeyesice hatta üstüne çıkasıcaaaa
gebertecem oni...
neyse devam devaamm eşimde az yemeye başlamışken tam gaz ilerii
iyigeceler tatlım:79: ütü içinde kolay gelsinii geceler kızlar koca halı saha maçına gitcek oğluşu yatırcam bi gömlek bi pantolon var ütülencek onu ütüleyim çamaşır asayım sonra duş alcamm ben kaçar öptüm sizi:79: :79: :79: :79: :79:
sena varken menümüde yazayım bari..
sahur...................
2dilim tava böreği peynirli
1kayısı kıvamında yumurta
domates
3 parça kavun
2-3 çatal kuşburnu ezmesi(epey bi gdier bana 1kavanoz çokta seviyom bide içine ceviz kırıp atıyom ohhhh
şekersiz çay...
5ibiyerde çayım 3 günkurusuyla....
iftar......................
1kase mercimek çorba
3kırmızı bibe rközlenmiş yoğurtlanmış
6kaşık makarna bol yoğurt koydum(6 çok oldu demii:18:
3 parça kavun
su,su...
spor extra bişey yok pazara yürüüdk geldik dönüş ağırdı yük olunca...
yatmadan bişeyler düşünüyorum.........plates,leslie yada topta zıplama
şarkıyı son ses dinliyorum kaçıncı dinleyişim hiç bilmiyorum..ses sistemide açık ortalık gümbür gümbür...yok kız kakao koymana gerek yok böyle gerçekten çok nefis mutlaka dene cnm..
red
ortimmm naber fıstık
dur bende yazayimmenüm:
bugün cok kötü menü oldu
sabah: 1 armut
öglen: ile pizza siparis vercez dediler isarkadaslari bütün kadinlar edince bende yok dememdim
ama ispanakli istedim ben bari ordan kurtaririm diye saat 11.30 da
aksam: 2 tane pirzola
senacim cok mu kötü
iyigeceler tatlım:79: ütü içinde kolay gelsinhatta gel bnmkileride yapıver
sabah peynirli börek akşam makarnaave bildirim öncesii ben senin yerinde olsan akşam sadece special k yerdim ve sabah ekside çıkardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?