aaay boyle yanyana getırınce topları patlıyo fılan, bejeweled adıgözüm döndüüü vallaaa
Kızlar sabah 11:00 da kahvaltımı yaptım
yarım haş. yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
bol bol su..
ara yapamadım ama çok su içtim
şuana kadar 1,5 lt. su içtim
az önce yani saat 15:35de
2 dilim çavdar ekmeğinden
1 dilim kaşarlı çok azcık ketçaplı tost yaptım
2 dilim salam yedim
1 büyük fincan form çayı içtim
akşam saat 18:30 da
menemen yapsam ağır mı olur?
nasılsınız çıtırlar beni hatırladınız mı?kızlar nasılsınız nsıl gidiyor diyetler kaçamaklar biz dün doktora gittik bebişimin kalp atışını gördük ço şükür bu hafta mide bulantısı peşimi bırakmadı ama kiloda veremedim ya sadece 300 gram gitmiş ama kabızlık hat safhada tabi onunda etkisi büyük neyse ilk üç ay bebek benden beslenmediği için öle abartılı yememe gerek yokmuş yani üç ya kadar vermem nornal yani ama güçten düşmemek için zxorluyorum kendimi bu arlar ekmek kokusuna dyanamıyorum ekmek kokusu duydummu midem bulanıyor yiyemiyorum hoş zati pek bişeyde yiyemiyorum tek dostum çubuk kraker oldu onunla yatıp onunla kalkıyorum ama düzelecek inşallah
geçmişi okuyamadım neler yapıyorsunuz
sena arcak kdr,legium,gereği düşünüldü ,tombiş çıtırım mywish,givi,papatya,green,sudem,ayşebahar güzelhamiş,sibel,barkinim,shryvz,suenvar,ayy başka başka kim vardı neyse aklıma gelmeyenler kusura bakmasın emi topiğin bütün çıtırları hepinizi öpüyorumbol eksili günler diliyorum
nasılsınız çıtırlar beni hatırladınız mı?kızlar nasılsınız nsıl gidiyor diyetler kaçamaklar biz dün doktora gittik bebişimin kalp atışını gördük ço şükür bu hafta mide bulantısı peşimi bırakmadı ama kiloda veremedim ya sadece 300 gram gitmiş ama kabızlık hat safhada tabi onunda etkisi büyük neyse ilk üç ay bebek benden beslenmediği için öle abartılı yememe gerek yokmuş yani üç ya kadar vermem nornal yani ama güçten düşmemek için zxorluyorum kendimi bu arlar ekmek kokusuna dyanamıyorum ekmek kokusu duydummu midem bulanıyor yiyemiyorum hoş zati pek bişeyde yiyemiyorum tek dostum çubuk kraker oldu onunla yatıp onunla kalkıyorum ama düzelecek inşallah
sena arcak kdr,legium,gereği düşünüldü ,tombiş çıtırım mywish,givi,papatya,green,sudem,ayşebahar güzelhamiş,sibel,barkinim,shryvz,suenvar,ayy başka başka kim vardı neyse aklıma gelmeyenler kusura bakmasın emi topiğin bütün çıtırları hepinizi öpüyorumbol eksili günler diliyorum
Bende seviyorum o oyunu ya insan daha çok rekor kırmak istiyor.
bubble island var bide o da güzel bak
ay ona da bı ara dadanmıstım sonra sınır olup sıldım uyelıklerden, sonra bı kere daha uye olayımdedım ama oyun degısmıs boyle içim ısınmadı oynamadım bı daha, şimdi beje oynuyorum neyse demin bu haftakı en yuskek puanı aldım bıraktım nıhayetmasamın uzıerndekı bırıkmış doyalara bakıyorum
sağol canım amin çlışma işine gelice eşim istemiyor birazda riskli bir gebelik benimkisi şimdilik iyiym bakalım sorun olursa çıkıcam eşimi ikna ettim hayırlısıaaaacanım hoşgeldin ben tatildeyken sen hamile kalmışsın kız yazmıstım hatta hayırlı olsun dıye sana da yazayım cok cooookk sevındım kalp atısını da duymussunuz hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah canım kac haftalıkmıs bırd ekendıne dıkkat et kılo verme derdıne düşme sımdı tamam mı bende ıyıyım ıste tatılden döndüm calısmaya kosturmaya devam sen naptın calısmaya devam etcek mısın
kız gircektimde mönüyü yazmaya utandım
Ooooo kimleriii görüyoruummmm.
Bende bugün profiline baktım. Baktım en son hamiş topiklerine yazmışsın.
İyiymiş belenay dedim bi daha da sormadım yoksa daha önce nerde bu belenay yazmışlığım vardır
Bamya'nın iyi olmasına çok sevindim
Benim büyük ablamda hamile şimdi 2 ay 1 haftalık
8 yıldır evli normalde bebek istemiyordu. Diğer ablamın miniğini görünce dayanamadı sanırım
Sağlık ve sıhhatle 9 ay bi an önce geçerde bamyanı kucagına alırsın canım..
Özlettin valla kendini..
Diğer topiklere girdin de buraya niye bakmadınn hı???
ay ona da bı ara dadanmıstım sonra sınır olup sıldım uyelıklerden, sonra bı kere daha uye olayımdedım ama oyun degısmıs boyle içim ısınmadı oynamadım bı daha, şimdi beje oynuyorum neyse demin bu haftakı en yuskek puanı aldım bıraktım nıhayetmasamın uzıerndekı bırıkmış doyalara bakıyorum
haydı gozunaydın, gecen bı fılmde vardı cocugun kalp atıslaırnı dınlettırıyolardı benım dırek gozlerım doldu, kocişe de deım bızım bebişimz olsa boyle ılk duydugumda salya sumuk gıderım herhalde ben diye :97:
aay sen hamiş deilmisin bi de hala bu hafta sadece 300 gıtmıs dıyoooooo yaaaaa
Sen bugün dr a gitmicekmiydin?? Gittin de okudum unuttum mu acaba
sağol canım amin çlışma işine gelice eşim istemiyor birazda riskli bir gebelik benimkisi şimdilik iyiym bakalım sorun olursa çıkıcam eşimi ikna ettim hayırlısı
kız gircektimde mönüyü yazmaya utandımkaldır çubuk kraker kondur çubuk kraker ama hep takipteyim sen merak etme ben bu topiği zor bırakırım doğumdan sonra yine burdayım nasipse kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp geleceğim yer burası tabi ben gelesiye siz çoktan çıtır olursunuz ama burdan gitmeyin emi koruma programı falan işte bulun kendinize bi mazeret ayrıca ablanıda tebrik ederim sağlıkla ve hayırla alsın meleğini kucağına darısı sana kuzum evlen hemen yap bi tane çok güzel bi duygu
ilk üç ay doktor sakınca yok dedi ondan rahatım am en çok ne koydu bana biliyonmu callen yapamamak rabbim sanada nasip etsin kız bi bebiş gerçi siz daha düşünmüyorsunuz ama tavsiye ederim
saol canım..eve geldi okuldan biraz önce.iftarı bekliyoruz berabe ryiyecezaay zeytınyaglı fasulye yap ben de yemeye geleyımmama bol domateslı olsun bı zahmet
tamam canım eşimde sev,yor diye küçük tencere yaptım aynen bol domatesli:))az yaptım 2kiloydu ama dolaba atıcam...ankarda bulaşabiliriz hoş samsunada baklerim canım benimmmm
eşine gecmıs olsun canım, mıdesını mı üşüttü acaba en guzel gelen şey nane kaynat onu içir, bıraz rhtlar
olabilir canım,ben bile ayağım üşüyünce karnım gaz doluyo bu ara ..bide 4 gündür oruçtum yarın tutmuycam su az tükettim yada üşüttüm idrar yollarımda hafif sızı va rhemen önlem almalıyım,akşam mısır püskülü içerimcanım eşine gecmıs olsun havalar değişti ya ondan oluyo dıkkat etmek lazım artık
pelinin dediği gibi çok kuş kadar yemişsin...merhabalarr akşam yemeğii yedim geldimmm
işte menümm
1 yemek kaşığı tavuk yemeği
2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş biber
bu neyin pişmanlığı hem yağsız diyosun hem 5 kaşık..çok kaçtı
menemeni dolu dolu 5 kaşık yedim..
yağsız,bibersiz yapmıstım
sadece domates,yumurta ve kaşar
ama yine de çok kaçtı offf
pelinin dediği gibi çok kuş kadar yemişsin...
yemek neden 3kaşık değilki....
bende yedim biber ama 5kaşıktan fazlaydı üstündede ceviz vardı..
ya bilmiyom belkide siz doğruyu yapıyonuzben az yerdim abartmazdım yine az yiyorum vucut şaşırmıyo galiba:44:
sende az yemişsin
Hiç o rakamı göreceğimi sanmıyorum :))
Realist olmak gerek çok zorlarsak belkii amaaa yook yookk o kadar olmazz
5 kg o kaddar fark ediyor ki insanda bi ver sonra resim çekin koy bakalım
aaaaaaay facede oyuna sardım bırı benı kurtarsınnnnnnnnnnnnnnnn
çok kaçtı
menemeni dolu dolu 5 kaşık yedim..
yağsız,bibersiz yapmıstım
sadece domates,yumurta ve kaşar
ama yine de çok kaçtı offf
ahh suzancım hiç ütü yapamadımkolay gelsinbasladimmi severim ütü yapmasini birde kacirdigim dizilere netden bakarim yani sira ama baslamak var
hoşgeldin cnmmerhaba ben de geldim..71 kiloyum.boy 156 .doğumlar falan biraz da iştah..malesef kilo aldım.zayıflamak istiyorummmm..
teşekkür ederim tatlım
Burda da var şeker ama tek gitmek istemiyorum yanıma yoldaş da bulamıyorum.
Yüzmek güzel ben çok seviyorum ama pahalı burda ki otellerin fiyatları falan maalesef
Yuh sende kısa görüyorsan beni ez geç
Spor yapıyomusun şeker göbek için mekik çek bence çok iyi oluyor.
Yirimmm seniiii beenn
İnş canım sende çıtır anne ol.. Kocişinde hep begensin seni
Aynen ya hem uzun boylu hem zapzayıf
Yurtta nete girebilecek misin peki?
Valla accık kaçırmışsın sanki ipin ucunu gün içinde yeseymişsin keşke hepsini
Ama olmuş olanAfiyet olsun kilo yapmasın
Günaydın muazzez ablaa
Ya bişi sorcam sana sen eczaneden saçın için hangi iğneyi alıyordun?
Bugün eczaneye ugrıcam da bide fiyatı ne kadardı.
Şampuana mı katıyosun sadece ekstra bişi var mı?
Zeytinyagı kullanmaya baslıcam bende saclarımın uçları çok yıprandı da
Ooo süpermişşşş hayırlısı olsunn kaptanımmm
Darısı tugbanın başına bakalım..
Sevindim olmasına
Günaydın şekerimm.
Hadi gel de konuşalım tekrar..
special k...günaydn kızlar...
bu dabah oğluşumla qeç kalktık
bebeğimi yedirdim şimdi kendim kahvaltıtmı yapıyorum
yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
2 çatal peynir
1 fincan yeşil çay
su...
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı
öğle
1 lahmacun
zero
ara
belli değil...( tavsiyenizi bekliyorum )
akşam
Senaa ne yemeliyim? ıspanak olur mu?
yada menemene, yada 1 kase çorba
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
aa öylemiibenimde pc bozuktu hafta sonu format atıldı windows'7 yüklend banada aynı şeyleri hissediyorum
teşekkür ederim cnm saqolsagol canim evet hep bir kosusturmaca icindeyim ama galiba seviyorum bu hayati cunku kendimi ise yarar hissediyorum hep evde durunca insan kendini ise yaramaz böyle berbat hissediyo allah is isteyen herkesin önünü acar ins
sagol canim iyiyim allaha bin sukur seni sormali
gecmis olsun sena ablahayirli olsun laptop una kavusmussun
ahhh bendede var o unutkanlik iki gun önce yaptigim seyleri hemen unutuyorum kimse inanmiyo öyle olduguna ama insan kendini bilir yani dimi :26::26:
canım pilavlarımızı haftada bir ve öqlen öqününde 2 kaşık yiyoruz...onun dışında yemiyoruz...öqlen öqününde çorba+et yada sebze yemeqi+salata yada yoqurt tarzında yersen akşam öqününü tek çeşit yemelisin..biz genelde böyle yapıyoruz...yada en fazla akşam yemek+salata gibi yemelisin..tek çeşit yani..kilo verirken inan bu çok önemli...ve öqlen çok kaçırırsan akşam müsli/special k yiyebilirsin...bunlar yediklerini telafi eder...special k çok nefis şiddetle tavsiye olunur...18:00 - 19:00 saatlerinde Biberli, domatesli az yağla yapılmış bulgur pilavı yiyebilirmiyim ?Bulgur kilo yapmıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilgilendirseniz sevinirim.Akşam ne yiyicem düşüncesinden kurtulmak istiyorum.Hiç değilse yaparım 2 günlük atarım dolaba akşamları yerim çalıştığım için çok zor..
yoo ben hatırlayamadımnasılsınız çıtırlar beni hatırladınız mı?kızlar nasılsınız nsıl gidiyor diyetler kaçamaklar biz dün doktora gittik bebişimin kalp atışını gördük ço şükür bu hafta mide bulantısı peşimi bırakmadı ama kiloda veremedim ya sadece 300 gram gitmiş ama kabızlık hat safhada tabi onunda etkisi büyük neyse ilk üç ay bebek benden beslenmediği için öle abartılı yememe gerek yokmuş yani üç ya kadar vermem nornal yani ama güçten düşmemek için zxorluyorum kendimi bu arlar ekmek kokusuna dyanamıyorum ekmek kokusu duydummu midem bulanıyor yiyemiyorum hoş zati pek bişeyde yiyemiyorum tek dostum çubuk kraker oldu onunla yatıp onunla kalkıyorum ama düzelecek inşallah
ekmek nasıl yersin akşam akşamakşam yemeğine mücver yapmıştım dayanamadım nesfit yerine götürdüm 3 mücver ile 1 bardak ayran ve 1 buğday ekmeğini akşam mönüm bu oldu anlayacağınız.
ben kızı yatırayımda fatmagülün suçu neymiş bi öğreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?