Günayydınnn kıssçelerrr
Bugün birazcık daha iyiyim malum yıllık izne çıkıyorummm
Hem bugün Cumaa
Hem 400 gr eksik çıktım
Bideee normal kilomda olan zamanlardan kalma bi yağmurluğum vardı.
Geçen baharda denemiştim önü abarmıyorum size bi karış açık kalmıştı.
Hatta moralim bozulmuştu sonra ablamla dalga geçmiş bi karış şişmanlamışım diye
Bugün deniyim dedim kapandı
Azcık önü sıktı gibi ama rahatsız edecek derece de değil
Kilo Bildirimi:
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 72.9 :95:
Bu hafta : 72.5 :89:
Giden: 400 gramcık :96:
Toplam giden: 13.5 :79:
diş sağlığı önemli ya sıkıntısız bir şekilde tedavin olur sonra çok beklemeden 2 bebeğine kavuşursun inşallahgünaydın kızlar ben geldim:))))
sonunda ders programı bir düzene oturdu gibi.artık maaş karşılığı giriyorum. biraz üzüldüm ek ders yok diye ama sonra napalım dedik. eeeee okulda 5 tane ingilizce örtmeni olunca böle oluyor işteartık perşembe cuma okulum yok. yane 3 gün okul 4 gün tatil var
ben de fırsat bulmuşken dün diş doktoruna gittim. amanın ağzımda diş kalmamış çok kötüymüş acil olanı hemen çekti dün. 3 ay sürecek bir tedaviye başlıyoruz. nerdeyse bütün dişlerim değişecek. kanal tedavisi köprü 2 tane implant 20 tane kadar kaplama ağzımda inşaat olacak resmen. doktor çene filmimi inceledi genetik yapı olarak bozukmuş dişlerim. yane kızlar 3 ay sonra inşallah inci gibim dişlerim olacakzaten bu şekilde hamile kalamazdım. dişler bitince ocakta çalışmalar başlıyacak ikinci çocuk bize baya pahalıya patlayacak valla. doktor 8500 TL hesap çıkardı. mecburen özele gittik. devletten gün almak nerdeyse imkansız. devleti beklersek 7-8 ay sürecekti. 7-8 aya kadar ağzımda diş kalmıyacaktı. tabiki çöküşlerdeyiz. kredi çekecez mecburen. of offffff allahım sabır ver......
kızlar bildirimi kime yapıcaz bu hafta?
tatil kaçamakları kaçıyor birer birer maşallahben de bildirimi yapayım hemen:
başlangıç: 74.200
geçen hafta: 66.000
bu hafta: 64.900
giden:1.100
toplamda giden:9.300
hedef: 58
400 olsun yağdan olsun :) önemli olan lig sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak
evli ve futbol düşkünü bi kocam olduğu nasıl belli ama
bu arada güle güle giy mevsimi gelenek kadar rahat rahat olur
diş sağlığı önemli ya sıkıntısız bir şekilde tedavin olur sonra çok beklemeden 2 bebeğine kavuşursun inşallah
tatil kaçamakları kaçıyor birer birer maşallah
400 olsun yağdan olsun :) önemli olan lig sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak
evli ve futbol düşkünü bi kocam olduğu nasıl belli ama
bu arada güle güle giy mevsimi gelenek kadar rahat rahat olur
aslında hedefimi geçtim bile ama hedefi ilerletmek zorunda kaldımteşekkür ederim canım benim. sana da maşallah kız 2 kilo kalmış hedefine oh oh ne güzel yaaaaa
Canlarım merhaba nasılsınız çok özledim siziiii
uzun zamandır aranıza katılamadımm tatilden dönüşte zehirlendik, daha sonra hamileyim sandım, değilmişim :2: sonraa adet oldum sormayın gitsinn kan bosalıyor vücudumdan kansızlık var zaten işte zor ayakta duruyorum...
Böyle işte canlar birtürlü katılamadım buraya hastalıgım baslasın tam gaz baslıcam inş sağlıklı yasamayaa
ya karnımın doyduğunu hissettim o yüzden şeyettim ben :26:
yok tatlım ekmek hiç yemedim..
o yüzden menemenin içine kaşar koydum ki tok tutsun beni sabaha kadar
evet cnm kh diyeti yapıyorum ama karnım tok olunca sanki kilo veremicekmiş qibi hissediyorum kendimi
ve kötü oluyorum yaa
Çocuk doğurunca hormonların düzelir adetin normale döner diyor o kadar doktora gttım ki( dualarınızı beklıorum şu vücudum düzene girer ins sağlığıma kavusurum bende tüm hastalarda
ben her zaman açım
yok be cnm yaa iyi qittiğim falan yok
diyete başladığım qünden beri karnımın doyduğunu hiç bilmem
kaçamak yapıyorum sürekli
onlarda olmasa iyi qider aslında..
zamanla herşey iyi olucak inşallah
yarın tartıya çıkmak için sabırsızlanıyorum
Video: Sezen Aksu - rakkas - Timsah.com.....
diyetsiyen bana demiştiki hiçbişe yapamazsan 15 dk oyna günde...
haydeee.....
fatmagülün kocası kerim kurtuluo hapisten
yaşasınnnnnnnn
hee eşimin vadi bitti bende oraya geçtim biyandan fasulye kavurdum buzluğa atılcak,biyandan topa oturup zıpladım
tam ben gülüyodum artık eşimde verem oldu mektuplaırndaki sözlerine..sınavlaırna çalış v.s...
şimdide hem 7 otlu çayımı hemde mısırpüskülü kirazsapıkendim kurutmuştum çay demledim...
ee kaptan kızdı haklıydı bugün ayıp ettim kaçamak çoktu
10günde 2 kilo süper ben olsam bukadar sızlanmazdım yani....
ben 2verene kadar anam ağladı..bak azı beğenmeyen çoğu bulamaz.
Günayydınnn kıssçelerrr
Hem bugün Cumaa
Hem 400 gr eksik çıktım
Kilo Bildirimi:
ben de bildirimi yapayım hemen:
ben bildirim yapmıyorum zaten uzun zamandır.tartılsaydım yapardım ama tartılmıcam dedimya bikaç gün.Dün yoktunn Greennnnn..
Nasılsınnn?? Saçma sapan beslenmenin cezası bence 400 gr
Neyse buna da şükür.
Daha çok vermek varken gr gr gidiyor işte
Ee sen bildirim yapmamışsın:76:
enginsenaya yapıyosun bildirimi.kızlarrrr günaydınn
bildirimi kimeyapıyoduk önce sizle paylaşim sonra özelden ona bildirim
başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59
ben bildirim yapmıyorum zaten uzun zamandır.tartılsaydım yapardım ama tartılmıcam dedimya bikaç gün.
bence 400 gr iyidir.yavaş verdikçe vucutta yavaş yavaş toparlanır daha iyi olur
enginsenaya yapıyosun bildirimi.
tebrikler hızın hiç kesilmez inşallah
az olsun öz olsun bizim olsun yeterki olsun
ben de yapayım bildirimimi...
başlangıç: 91
geçen hafta: 79.5
bu hafta: 77.4
giden:2.100
toplamda giden:13.6
hedef: 60
şimdilik ii gidio hamdolsunn
gerçi ara hedefim 65
benimki söz verdi 65 ol dile benden ne dilersen dedi..
ben de kuyumcuya gösterince en az 2000 dicee ama 3000 i makbul bi tektaş istiyorum dedim.. tamam dedi
e ben onun için 1 senedir çalışıyorum o da bana çalışsın
ben bildirim yapmıyorum zaten uzun zamandır.tartılsaydım yapardım ama tartılmıcam dedimya bikaç gün.
bence 400 gr iyidir.yavaş verdikçe vucutta yavaş yavaş toparlanır daha iyi olur
kötüye bişey olmaz
2.100 müüüü
Tebrik ederim canımmmmmm
Hıı kaçamak yapmışsın afiyet olsun, kilo yapmasınnnn
Günayydınnn kıssçelerrr
Hem bugün Cumaa
Hem 400 gr eksik çıktım
Kilo Bildirimi:
ben de bildirimi yapayım hemen:
kızlarrrr günaydınn
bildirimi kimeyapıyoduk önce sizle paylaşim sonra özelden ona bildirim
başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59
daha önce çocuk doğurduysan doktoruna danışarak minera spirali dene diyecektim.. doğurmadıysaqn doğurunca düzene girer zaten herhalde.. acil şifalar canım..
al benden de o kadar ama veriyo insan ya.. benim bi hafta oldu 2.100 verdim çokşükür.. ama önümüzdeki hafta muhtemelen verdğmz kilo düşecektir..
ben de öyle düşünüyorum.. arkadaşım düzene girdi bi nebze çünkü.. ya kas gevşeltci bi ilaç var ya adet ağrısı çok olana veriyolar ondan alsan 3 günde kesiyo ve zararsız diye biliyorum. doktoruna danış bi bence bunu. en azından süresi azalırsa biraz olsun kan depoların rahatlar.
çok dertli arkadaşlarım oldu bu konud.. o yüzden fikir yürütüyorum ama doktoruna bi sor bunu bence
ay sende benim gibi obursun demek
yandannnnnnsabah sabah ii geldi be ohhh
kız zor kurtulur o.. mustafa kandırcak haceri ifade çarptır kırptır diye gör bak.. e dizi uzayacak ya.. adı üstünde dizi dizi dizi
tebrik ediyorum tatlım seni!!!
herşeyin organiği!!! bravo aynen ben de kırdım kendimi bir aydır kışlık yapıcam diye
karbonhidrat diyetini denemeyi düşünmezmisin ben ilk defa halimden memnunum yiyecek bişeyler buluyorum aç değilim en azından. sebza meyveyi de puanıma dikkat ederek yemeye özen gösteriyorum. mahrum bırakmadan kendimi kilo veriyorum. bi bak istersen
az olsun öz olsun bizim olsun yeterki olsun
tebriklerrrr!!!!
ben de yapayım bildirimimi...
başlangıç: 91
geçen hafta: 79.5
bu hafta: 77.4
giden:2.100
toplamda giden:13.6
hedef: 60
şimdilik ii gidio hamdolsunn
gerçi ara hedefim 65
benimki söz verdi 65 ol dile benden ne dilersen dedi..
ben de kuyumcuya gösterince en az 2000 dicee ama 3000 i makbul bi tektaş istiyorum dedim.. tamam dedi
e ben onun için 1 senedir çalışıyorum o da bana çalışsın
saol canım..eve geldi okuldan biraz önce.iftarı bekliyoruz berabe ryiyecezkaynatırım yine bulanırsa....
yoksaa yoksa bu adam hamilemiama akşam yeni telefonuna bakmaktan ve dokunmaktan mı olduuuu
olabilir canım,ben bile ayağım üşüyünce karnım gaz doluyo bu ara ..bide 4 gündür oruçtum yarın tutmuycam su az tükettim yada üşüttüm idrar yollarımda hafif sızı va rhemen önlem almalıyım,akşam mısır püskülü içerimbizden ne çıkacakki böyle ikimzide yamulduk neyse geçer bunada şükür...
heee hatırladık delüü....
günlerdir her sabah uyanıyom aklımda sen bensana aşıkmı oldumda heeee
naptı kötü bişeymi var diyeee...
eşin yasaklıyosa gizlice gir banane yaniiiii
rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. canım arkdaşımmm
seni facede yakalamasaydım haftasonu izmire geliyodum haa gelirim ben deliyimdir
aferin sana ver kilo zaten alıcan ehm merak etme 7ayın kaldı ben hala burda olurum
inş.6larda olurumda sana şişkoooooo deerrimmmmm
evet cnm tabiki olur...tam bir ara öqün hemdeöyle yapayim cok yemek yemekden korkuyorum herhalde o yüzden ara yapmiyordum sabah dan öglene gecip sonrada aksam ya yiyordum yada yemiyorum bende mesela simdi yani dün kuru erik aldim ondan 4 tane yesem o da olur herhalde dimi amma soru soruyorum bendeama yakaladik artik seni :13:
amin cnm teşekkür ederimallah kabul etsin iyi geceler sana da tatli rüyalar rüyanda bizi gör:92::92::92:
teşekkür ederim cnm...pazartesi son gün 6 günler bitiyor cnm..aynen ya 4 kilo aldım geldim... neyse canım ya veririrz Allah ın izniyle
Allah kabul etsin
yahu 6 günler ne zaman
kaçırdım mı ben
dualarımız seninle tatlım Allah muvaffak etsin..artık büyüdün kocaman kız oldun duygusallıqın zamanı deqil...ne güzel meslek sahibi olacaksın zaten çoqu gitmiş azı kalmış...sonra özleyeceksin bu günleri...S.a kızlar ben bu ara yoğunum valizimi hazırlıyom cumartesi gidiyom okula sakaryaya malesefhiç gitmek istemiyom ama mecburum işte günlerdir bişey yazamıyom malesef zaten gidincede orda pek nete giremicem yine ara sıra girp neler yaptıklarınıza bakarım
bana dua edin oraya gidince diyetten vazgeçmeyim çünkü ruh halim değişio orda ewimi fln özlüyom
kötüye bişey olmaz
kızlar meraba nasılsınız ben bayadır girmedim diyeti falan bırakınca öyle boş boş takılır oldum işyerinde şöyle bir selam vereyim bizimkilere diye geldim şimdi çoğunuz çıtır olmşsunuzdur ama çok özledim sizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?