70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ben geldim:))))

sonunda ders programı bir düzene oturdu gibi.artık maaş karşılığı giriyorum. biraz üzüldüm ek ders yok diye ama sonra napalım dedik. eeeee okulda 5 tane ingilizce örtmeni olunca böle oluyor işte artık perşembe cuma okulum yok. yane 3 gün okul 4 gün tatil var
ben de fırsat bulmuşken dün diş doktoruna gittim. amanın ağzımda diş kalmamış çok kötüymüş acil olanı hemen çekti dün. 3 ay sürecek bir tedaviye başlıyoruz. nerdeyse bütün dişlerim değişecek. kanal tedavisi köprü 2 tane implant 20 tane kadar kaplama ağzımda inşaat olacak resmen. doktor çene filmimi inceledi genetik yapı olarak bozukmuş dişlerim. yane kızlar 3 ay sonra inşallah inci gibim dişlerim olacak zaten bu şekilde hamile kalamazdım. dişler bitince ocakta çalışmalar başlıyacakikinci çocuk bize baya pahalıya patlayacak valla. doktor 8500 TL hesap çıkardı. mecburen özele gittik. devletten gün almak nerdeyse imkansız. devleti beklersek 7-8 ay sürecekti. 7-8 aya kadar ağzımda diş kalmıyacaktı. tabiki çöküşlerdeyiz. kredi çekecez mecburen. of offffff allahım sabır ver......

kızlar bildirimi kime yapıcaz bu hafta?

ben de bildirimi yapayım hemen:

başlangıç: 74.200
geçen hafta: 66.000
bu hafta: 64.900
giden:1.100
toplamda giden:9.300
hedef: 58

400 olsun yağdan olsun :) önemli olan lig sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak
evli ve futbol düşkünü bi kocam olduğu nasıl belli ama
bu arada güle güle giy mevsimi gelenek kadar rahat rahat olur
diş sağlığı önemli ya sıkıntısız bir şekilde tedavin olur sonra çok beklemeden 2 bebeğine kavuşursun inşallah

tatil kaçamakları kaçıyor birer birer maşallah

teşekkür ederim canım benim. sana da maşallah kız 2 kilo kalmış hedefine oh oh ne güzel yaaaaa

çarşamba akşamı uzun zamanın en büyük kaçamağını yapmış bulunmaktayım.enson karnımın üzerine yatamadığımı hatırlıyorum okadar feci durumdaydım uzun zamandır yememiştim 3 top dondurma yedim onun öncesi epey yemiştim artık dondurmanın sonunda midem bulandı ama bu beni yıldırmadı ve üzerine közlenmiş mısır yedim evde yediğim 3 meyveli keki saymıyorum bile. neyse üzülmek yok canım çekmiş yemişim hep sizmi kaçamak yapçanız bide ben yapayım toptan
moralim bozulmasın diyede 2 gündür tartılmıyorum 3-5 gün sonra bakarım artık.şimdi bakıp kilo aldığımı görmek vicdan azabı olur :84::84::84::84: verdiğimi görmekte iştah açıcı olur madem öyle yemeğe devam derim.en iyisi bilinmezliklerle devam etmek.:82:
tartılmadım ama mezura ile ölçüldüm
göğüs ölçmüyorum daha önce dediğim gibi iççamaşırı kalıbına göre değişiyor ama max değer:87-88 civarı oluyor.
bel:69-70 arası
basen:96-97 arası
2 ay öncesine göre basende büyük değişim var.en son 101 civarı iken 4-5 cm lik bi küçülme oldu buda kıyafetlerde büyük değişim demek.çünkü üst bedenim küçük olduğu için alttaki genişlik biçok kıyafette kötü oluyordu hele elbisede östen bolken alttan olmuyodu şimdi ise kısmen orantılanmış oldu.
bide şu kaçamaklar olmasa da korusak şu totomuzu

400 olsun yağdan olsun :) önemli olan lig sonu şampiyonluk kupasını kaldırmak
evli ve futbol düşkünü bi kocam olduğu nasıl belli ama
bu arada güle güle giy mevsimi gelenek kadar rahat rahat olur

Dün yoktunn Greennnnn..
Nasılsınnn?? Saçma sapan beslenmenin cezası bence 400 gr
Neyse buna da şükür.
Daha çok vermek varken gr gr gidiyor işte
Ee sen bildirim yapmamışsın:76:

teşekkür ederim canım benim. sana da maşallah kız 2 kilo kalmış hedefine oh oh ne güzel yaaaaa
aslında hedefimi geçtim bile ama hedefi ilerletmek zorunda kaldım kociş kilo aldı bende benden 20 kilo fazlasın dedim.oda 57 misin sen dedi bence erkekliğe şey sürmedim tabi o yüzden mecbur kaldım

kızlarrrr günaydınn
bildirimi kimeyapıyoduk önce sizle paylaşim sonra özelden ona bildirim

başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59

daha önce çocuk doğurduysan doktoruna danışarak minera spirali dene diyecektim.. doğurmadıysaqn doğurunca düzene girer zaten herhalde.. acil şifalar canım..

al benden de o kadar ama veriyo insan ya.. benim bi hafta oldu 2.100 verdim çokşükür.. ama önümüzdeki hafta muhtemelen verdğmz kilo düşecektir..

Çocuk doğurunca hormonların düzelir adetin normale döner diyor o kadar doktora gttım ki ( dualarınızı beklıorum şu vücudum düzene girer ins sağlığıma kavusurum bende tüm hastalarda

ben de öyle düşünüyorum.. arkadaşım düzene girdi bi nebze çünkü.. ya kas gevşeltci bi ilaç var ya adet ağrısı çok olana veriyolar ondan alsan 3 günde kesiyo ve zararsız diye biliyorum. doktoruna danış bi bence bunu. en azından süresi azalırsa biraz olsun kan depoların rahatlar.

çok dertli arkadaşlarım oldu bu konud.. o yüzden fikir yürütüyorum ama doktoruna bi sor bunu bence

ay sende benim gibi obursun demek

Video: Sezen Aksu - rakkas - Timsah.com.....
diyetsiyen bana demiştiki hiçbişe yapamazsan 15 dk oyna günde...
haydeee.....

yandannnnnn sabah sabah ii geldi be ohhh

fatmagülün kocası kerim kurtuluo hapisten
yaşasınnnnnnnn

kız zor kurtulur o.. mustafa kandırcak haceri ifade çarptır kırptır diye gör bak.. e dizi uzayacak ya.. adı üstünde dizi dizi dizi

tebrik ediyorum tatlım seni!!!
herşeyin organiği!!! bravo aynen ben de kırdım kendimi bir aydır kışlık yapıcam diye

10günde 2 kilo süper ben olsam bukadar sızlanmazdım yani....
ben 2verene kadar anam ağladı..bak azı beğenmeyen çoğu bulamaz.

karbonhidrat diyetini denemeyi düşünmezmisin ben ilk defa halimden memnunum yiyecek bişeyler buluyorum aç değilim en azından. sebza meyveyi de puanıma dikkat ederek yemeye özen gösteriyorum. mahrum bırakmadan kendimi kilo veriyorum. bi bak istersen

az olsun öz olsun bizim olsun yeterki olsun

tebriklerrrr!!!!

ben de yapayım bildirimimi...

başlangıç: 91
geçen hafta: 79.5
bu hafta: 77.4
giden:2.100
toplamda giden:13.6
hedef: 60

şimdilik ii gidio hamdolsunn

gerçi ara hedefim 65
benimki söz verdi 65 ol dile benden ne dilersen dedi..
ben de kuyumcuya gösterince en az 2000 dicee ama 3000 i makbul bi tektaş istiyorum dedim.. tamam dedi
e ben onun için 1 senedir çalışıyorum o da bana çalışsın

Dün yoktunn Greennnnn..
Nasılsınnn?? Saçma sapan beslenmenin cezası bence 400 gr
Neyse buna da şükür.
Daha çok vermek varken gr gr gidiyor işte
Ee sen bildirim yapmamışsın:76:
ben bildirim yapmıyorum zaten uzun zamandır.tartılsaydım yapardım ama tartılmıcam dedimya bikaç gün.
bence 400 gr iyidir.yavaş verdikçe vucutta yavaş yavaş toparlanır daha iyi olur

kızlarrrr günaydınn

enginsenaya yapıyosun bildirimi.
tebrikler hızın hiç kesilmez inşallah

inşallahhhh

2.100 müüüü
Tebrik ederim canımmmmmm

ben bildirim yapmıyorum zaten uzun zamandır.tartılsaydım yapardım ama tartılmıcam dedimya bikaç gün.
bence 400 gr iyidir.yavaş verdikçe vucutta yavaş yavaş toparlanır daha iyi olur

Hıı kaçamak yapmışsın afiyet olsun, kilo yapmasınnnn

kızlarrrr günaydınn

tebrik ederim çıtırlar siziiiiiiii

demek faceleriniz var bizden saklıyonuz hıc yakıstıramadım sizleri kınıyorummm

günaydınnn oh bee cuma hürmetine görmediğimiz arkadaslara kavusmusuz da haberım yok bıldırım olmasa gelmıycek mısınız sız bakimmm

bende bugun nıyetlı deılım
dun aksam ıftarda dısarıdaydım 2 lahmacun 1 ayran eve gelıncede mini magnum yedim

yüz karası kılo bıldırımım

baslangıc:74
3 hafta önce:65.2
bu hafta:66.8
gelen:1.6 kg
top.giden:7.2 kg
hedef:62

kızlar meraba nasılsınız ben bayadır girmedim diyeti falan bırakınca öyle boş boş takılır oldum işyerinde şöyle bir selam vereyim bizimkilere diye geldim şimdi çoğunuz çıtır olmşsunuzdur ama çok özledim sizi kızlar

evet cnm tabiki olur...tam bir ara öqün hemde
allah kabul etsin iyi geceler sana da tatli rüyalar rüyanda bizi gör :92::92::92:
amin cnm teşekkür ederim
aynen ya 4 kilo aldım geldim... neyse canım ya veririrz Allah ın izniyle

Allah kabul etsin

yahu 6 günler ne zaman

kaçırdım mı ben
teşekkür ederim cnm...pazartesi son gün 6 günler bitiyor cnm..
dualarımız seninle tatlım Allah muvaffak etsin..artık büyüdün kocaman kız oldun duygusallıqın zamanı deqil...ne güzel meslek sahibi olacaksın zaten çoqu gitmiş azı kalmış...sonra özleyeceksin bu günleri...

kötüye bişey olmaz

iyiyide Allah korur (bu arada kaçamaqın gözüne vurmuşsun helal bee)....

bildirimlere bende başlayım artık

BAŞLANGIÇ 71.3
GEÇEN HAFTA 66.5
BU HAFTA 65.4
GİDEN 900
TOPLAM GİDEN 6.4
HEDEF 59

KAÇAMAKLARA RAGMEN 900 GR İYİYDİ HAFTAYA SÖZ DAHA İİ OLCAMMM

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm...neden gelmiyosunki...nasılsın bakalım anlat bakalım gelişmeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…