Ayy kaptannn ben unuttum niyetli olduğunu..
Ayyyy nasıl utandım şimdi.. Özür dilerim
Ne biliyim bazen bağırsakları çalıştırıyo diye yemeyi seviyorum bende..
Haftaya bildirim sonrası ye hemen sende..
Gençlik kiloyla gidiyor bende gitmesin istediğimden tırmalıyorum bakalım.
Üni de ben de tombik oldugum için hiçbi zaman rahat hareket edemedim..
Hep çekindim, utandım vs.
Böyle saçma sapan duygular.
Yanımda da 45-55 kg arkadaşlar olunca içlerinde nasıl sırıttıgımı siz düşünün
kilo veren bütün arkadaşlarımı ve SENİ kutluyotum tatlım...al sana öpücüksimit krizi tuttu geneya o kadar kilo verdim nerde öpücüğüm benim yaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
tabiki gelebilirsiniz cnm..şimdiden hoşgeldinizSelam kızlarBaşlığı görüyorum ama 70 kilo altında olsakta bu topiğe katılabilirmiyiz diye sormak istedim :97:
Ben zaten nerdeyse 70 imde arkadaşımla birlikte gelicez ondan şeettimm :97:
canım aşkolsun ne özürü..inan hiç gerek yok...karnum aç deqil...oruçlu olmasamda simitin adını duydummu ben benden gidiyorum...için rahat etsin oruçla ilgisi yok
Ayy kaptannn ben unuttum niyetli olduğunu..
Ayyyy nasıl utandım şimdi.. Özür dilerim
Ne biliyim bazen bağırsakları çalıştırıyo diye yemeyi seviyorum bende..
Haftaya bildirim sonrası ye hemen sende..
Gençlik kiloyla gidiyor bende gitmesin istediğimden tırmalıyorum bakalım.
Üni de ben de tombik oldugum için hiçbi zaman rahat hareket edemedim..
Hep çekindim, utandım vs.
Böyle saçma sapan duygular.
Yanımda da 45-55 kg arkadaşlar olunca içlerinde nasıl sırıttıgımı siz düşünün
slmsizi takip ediyorum da kendimi tutuyorum ya sabir allahim yardim etsin de bugün iyice gicik ediyorlar beni
kilo verenler masallah kizlar gerci eve bi gideyim hem bildirgemi yapacam hem ayri ayri tbr edecem sizi
elim titriyo sinirden ama takmiycam
umursamiyormus gibi yapiyorum fazla konusmuyorum:97:
hadi ben geri kactim
slmmmm aslında slm vermeye bile yüzüm yokkkk çokkk üzgünümmm hemde çokkkk bu hafta çokk dikkat ettim hemde çok akşam erken yedim ve salata agırlıklı yedim kaçamak yapmamaya yapsamda öglen falan yapmaya çalıştım akşam yemegi sonrası sadece soda ve activya yedimmmm sporda yaptım ama hep aktiftim zatennn hem görünüşte vermiş gözüküyorum eşim bile dedi bak yemedin mi gidiyo bunda olacak dedi ama gel görkü ben vermeyi bıraktımmm ve tammmmm 600 gram almış gözüküyommmmmmmmmmm ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaa nasıl vercem bennnnn ne yapmam gerekiyo bilmiyom kiii offfffffffffff sabah agladımmm ve hala aglamakkkk istiyorummmmmmmm ben veremicemmmmmm yaaaaaaaaa
Burda herkese yer varrr şekerr...
Atlayınn gelinnnn
öyle yapiyorum zaten senin dedigin gibi sagol canimkilo veren bütün arkadaşlarımı ve SENİ kutluyotum tatlım...al sana öpücükoldumu cnm
tabiki gelebilirsiniz cnm..şimdiden hoşgeldiniz
canım aşkolsun ne özürü..inan hiç gerek yok...karnum aç deqil...oruçlu olmasamda simitin adını duydummu ben benden gidiyorum...için rahat etsin oruçla ilgisi yok
canım relaxxxcevap verme onların istediqi bu...dediklerimi unutma aynen uyqula kazançlı sen çıkarsın...
kilo veren bütün arkadaşlarımı ve SENİ kutluyotum tatlım...al sana öpücükoldumu cnm
tabiki gelebilirsiniz cnm..şimdiden hoşgeldiniz
canım relaxxxcevap verme onların istediqi bu...dediklerimi unutma aynen uyqula kazançlı sen çıkarsın...
canım neden yarım dilim ekmek???günaydın kuzucuklarımmm
kalkalı yarım saat oluo ama oğluşla uğraşmaktan henüz kahvaltımı yapamadım
1 bardak suyumu içtim bebikimi uyutuyorum uyusun kendime
peynirli omlet yapıcam
yarım dilim çavdar ekmeğiyle yicem inş.
KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 73,5
Bu hafta : 72.0
Giden: 1,5 kg
Toplam giden: 8 kg.
slmmmm aslında slm vermeye bile yüzüm yokkkk çokkk üzgünümmm hemde çokkkk bu hafta çokk dikkat ettim hemde çok akşam erken yedim ve salata agırlıklı yedim kaçamak yapmamaya yapsamda öglen falan yapmaya çalıştım akşam yemegi sonrası sadece soda ve activya yedimmmm sporda yaptım ama hep aktiftim zatennn hem görünüşte vermiş gözüküyorum eşim bile dedi bak yemedin mi gidiyo bunda olacak dedi ama gel görkü ben vermeyi bıraktımmm ve tammmmm 600 gram almış gözüküyommmmmmmmmmm ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaa nasıl vercem bennnnn ne yapmam gerekiyo bilmiyom kiii offfffffffffff sabah agladımmm ve hala aglamakkkk istiyorummmmmmmm ben veremicemmmmmm yaaaaaaaaa
öyle yapiyorum zaten senin dedigin gibi sagol canim
2 kupa yeşil çayımı içtim
2 dilim lıght ekmek
lıght peynirle omlet yağsız
domates-biber
közlenmiş konserve kırmızı biber bi taneafiyet olsun bana
Regl durumu falan söz konusu olabilir mi acaaba??
Bugünden sonra menüleri hep paylaşş yorum yapsınlar burdakiler bakalım..
Bazen artıda çıkıyoruz ama ertesi gün hoopp hepsi gidiyor..
Ağlama sakın öyle yada böyle bi şekilde vericez bu kiloları canım ya
Merhaba arkadaşlar ben NaF
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum henüz yok
Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum :126:
Aslında daha önce zayıflama topiklerine katılıp 73 kilodan 65 ' e kadar düşmüştüm ama sonra ayrılmak zorunda kaldım gruptan :97: ve şuan 68.5 kiloyum (sabah tartıldım) :82:
Yıl sonuna kadar 60 kilo olmak istiyorum boyum 1.72 (Kilo alınca sanki kısaldım)
Bu arada midemde problem var bu yüzden birçok şey yasak (ekşi,acı,asitli içecekler vs vs vs )
Birde kansızlık şikayetim var bunun içinde demir ilacı kullanıyorum :97: 2 aylık bir tedaviye yeni başladım :97:
Özellikle basen bölgemde fazlalıklarım varson dönemlerde göbekte çıktı neyse çok uzattım burda sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :92:
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
bende senatakım kaptanıyım
60lı kilolardasın...özellikle bizim topiqimizi seçmenin özel bir nedeni varmı cnm...
ben adamı böle aşık ederim kendime keşke girmeseydim faceytyede izmire gelseydin kız ay e güzel olurdusaol canım..eve geldi okuldan biraz önce.iftarı bekliyoruz berabe ryiyecezkaynatırım yine bulanırsa....
yoksaa yoksa bu adam hamilemiama akşam yeni telefonuna bakmaktan ve dokunmaktan mı olduuuu
olabilir canım,ben bile ayağım üşüyünce karnım gaz doluyo bu ara ..bide 4 gündür oruçtum yarın tutmuycam su az tükettim yada üşüttüm idrar yollarımda hafif sızı va rhemen önlem almalıyım,akşam mısır püskülü içerimbizden ne çıkacakki böyle ikimzide yamulduk neyse geçer bunada şükür...
heee hatırladık delüü....
günlerdir her sabah uyanıyom aklımda sen bensana aşıkmı oldumda heeee
naptı kötü bişeymi var diyeee...
eşin yasaklıyosa gizlice gir banane yaniiiii
rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. canım arkdaşımmm
seni facede yakalamasaydım haftasonu izmire geliyodum haa gelirim ben deliyimdir
aferin sana ver kilo zaten alıcan ehm merak etme 7ayın kaldı ben hala burda olurum
inş.6larda olurumda sana şişkoooooo deerrimmmmm
kız yollarımız niye ayrılsın deliii ben hep burdayım hamiş kaldık diye çıtırlıktan vazgeçecek halimiz yok doğum sonrası düşecem elinize şimdiden burlarda olimda fazla zor olmasınbeloş senle burda lafalamayı çoookk özlemişimmmm...
ee artık hamilesin yollarımız ayrıldımııı şimdiiiiii
neyse iftar vakti dua edelim,7 gün iftarda ya musavvir,ya halık,ya bari okunup suya içilcekmiş bende zemzeme yapıyorum 21şer kere..zarar gelemz ALLahın isimleri diyee...ü
rabbim kabul etsin inş...
[ yoo ben hatırlayamadımkimdin sen yaa:26::26:
canım ben kendi adıma çok mutluyum çok güzel kilo vermişim
heyyy millet ben geldimmmmmmmve siz yine yoklardasınız
veee iftardan önce tartıldım çok güzel rakamlar gördüm...yarında oruçlu olacaqım için bildirimi akşamdan yapıyorum
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
giden 1900:64
toplamda 24.600
hedef 60...
sağol canım benim eşim pek izin vermiyor nete girmeye ama işyerindeyim ya giriyorumbende merak ettim seniama iyi olduguna sevindim bebisin de kalp atislarini duymussunuz canim benim aman siz iyi olunda arada girsende iyiyim desen de yeter kendine dikkat et canim benim
Ya menüleri boşver sen hamilesin senin muhabbetini özledik biz..
İnşaallah önce bi evleneyim de hemen yapcam]
geçmiş olsun canım dikkat et kendineCanlarım merhaba nasılsınız çok özledim siziiii
uzun zamandır aranıza katılamadımm tatilden dönüşte zehirlendik, daha sonra hamileyim sandım, değilmişim :2: sonraa adet oldum sormayın gitsinn kan bosalıyor vücudumdan kansızlık var zaten işte zor ayakta duruyorum...
Böyle işte canlar birtürlü katılamadım buraya hastalıgım baslasın tam gaz baslıcam inş sağlıklı yasamayaa
yandan yandan ohh ohhh amaaaaaan sbahlar olmasınVideo: Sezen Aksu - rakkas - Timsah.com.....
diyetsiyen bana demiştiki hiçbişe yapamazsan 15 dk oyna günde...
haydeee.....
aferin benim çıtırıma 400 gram azımsnck bir rakam değilGünayydınnn kıssçelerrr
Bugün birazcık daha iyiyim malum yıllık izne çıkıyorummm
Hem bugün Cumaa
Hem 400 gr eksik çıktım
Bideee normal kilomda olan zamanlardan kalma bi yağmurluğum vardı.
Geçen baharda denemiştim önü abarmıyorum size bi karış açık kalmıştı.
Hatta moralim bozulmuştu sonra ablamla dalga geçmiş bi karış şişmanlamışım diye
Bugün deniyim dedim kapandı
Azcık önü sıktı gibi ama rahatsız edecek derece de değil
Kilo Bildirimi:
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 72.9
Bu hafta : 72.5
Giden: 400 gramcık
Toplam giden: 13.5 :79:
geçmiş olsun canım sağlıkla gülümsersin bundan sonra inşllahgünaydın kızlar ben geldim:))))
sonunda ders programı bir düzene oturdu gibi.artık maaş karşılığı giriyorum. biraz üzüldüm ek ders yok diye ama sonra napalım dedik. eeeee okulda 5 tane ingilizce örtmeni olunca böle oluyor işteartık perşembe cuma okulum yok. yane 3 gün okul 4 gün tatil var
ben de fırsat bulmuşken dün diş doktoruna gittim. amanın ağzımda diş kalmamış çok kötüymüş acil olanı hemen çekti dün. 3 ay sürecek bir tedaviye başlıyoruz. nerdeyse bütün dişlerim değişecek. kanal tedavisi köprü 2 tane implant 20 tane kadar kaplama ağzımda inşaat olacak resmen. doktor çene filmimi inceledi genetik yapı olarak bozukmuş dişlerim. yane kızlar 3 ay sonra inşallah inci gibim dişlerim olacakzaten bu şekilde hamile kalamazdım. dişler bitince ocakta çalışmalar başlıyacak ikinci çocuk bize baya pahalıya patlayacak valla. doktor 8500 TL hesap çıkardı. mecburen özele gittik. devletten gün almak nerdeyse imkansız. devleti beklersek 7-8 ay sürecekti. 7-8 aya kadar ağzımda diş kalmıyacaktı. tabiki çöküşlerdeyiz. kredi çekecez mecburen. of offffff allahım sabır ver......
kızlar bildirimi kime yapıcaz bu hafta?
ben de bildirimi yapayım hemen:
başlangıç: 74.200
geçen hafta: 66.000
bu hafta: 64.900
giden:1.100
toplamda giden:9.300
hedef: 58
kız maşallah sana o ne kaçamak öle afiyet olsun özendim şimdi sanaçarşamba akşamı uzun zamanın en büyük kaçamağını yapmış bulunmaktayım.enson karnımın üzerine yatamadığımı hatırlıyorumokadar feci durumdaydım uzun zamandır yememiştim 3 top dondurma yedim onun öncesi epey yemiştim artık dondurmanın sonunda midem bulandı ama bu beni yıldırmadı ve üzerine közlenmiş mısır yedim evde yediğim 3 meyveli keki saymıyorum bile. neyse üzülmek yok canım çekmiş yemişim hep sizmi kaçamak yapçanız bide ben yapayım toptan
moralim bozulmasın diyede 2 gündür tartılmıyorum 3-5 gün sonra bakarım artık.şimdi bakıp kilo aldığımı görmek vicdan azabı olur :84::84::84: verdiğimi görmekte iştah açıcı olurmadem öyle yemeğe devam derim.en iyisi bilinmezliklerle devam etmek.:82:
tartılmadım ama mezura ile ölçüldüm
göğüs ölçmüyorum daha önce dediğim gibi iççamaşırı kalıbına göre değişiyor ama max değer:87-88 civarı oluyor.
bel:69-70 arası
basen:96-97 arası
2 ay öncesine göre basende büyük değişim var.en son 101 civarı iken 4-5 cm lik bi küçülme oldu buda kıyafetlerde büyük değişim demek.çünkü üst bedenim küçük olduğu için alttaki genişlik biçok kıyafette kötü oluyordu hele elbisede östen bolken alttan olmuyodu şimdi ise kısmen orantılanmış oldu.
bide şu kaçamaklar olmasa da korusak şu totomuzu
kızlarrrr günaydınn
bildirimi kimeyapıyoduk önce sizle paylaşim sonra özelden ona bildirim
başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59
daha önce çocuk doğurduysan doktoruna danışarak minera spirali dene diyecektim.. doğurmadıysaqn doğurunca düzene girer zaten herhalde.. acil şifalar canım..
al benden de o kadar ama veriyo insan ya.. benim bi hafta oldu 2.100 verdim çokşükür.. ama önümüzdeki hafta muhtemelen verdğmz kilo düşecektir..
ben de öyle düşünüyorum.. arkadaşım düzene girdi bi nebze çünkü.. ya kas gevşeltci bi ilaç var ya adet ağrısı çok olana veriyolar ondan alsan 3 günde kesiyo ve zararsız diye biliyorum. doktoruna danış bi bence bunu. en azından süresi azalırsa biraz olsun kan depoların rahatlar.
çok dertli arkadaşlarım oldu bu konud.. o yüzden fikir yürütüyorum ama doktoruna bi sor bunu bence
ay sende benim gibi obursun demek
yandannnnnnsabah sabah ii geldi be ohhh
kız zor kurtulur o.. mustafa kandırcak haceri ifade çarptır kırptır diye gör bak.. e dizi uzayacak ya.. adı üstünde dizi dizi dizi
tebrik ediyorum tatlım seni!!!
herşeyin organiği!!! bravo aynen ben de kırdım kendimi bir aydır kışlık yapıcam diye
karbonhidrat diyetini denemeyi düşünmezmisin ben ilk defa halimden memnunum yiyecek bişeyler buluyorum aç değilim en azından. sebza meyveyi de puanıma dikkat ederek yemeye özen gösteriyorum. mahrum bırakmadan kendimi kilo veriyorum. bi bak istersen
az olsun öz olsun bizim olsun yeterki olsun
tebriklerrrr!!!!
ben de yapayım bildirimimi...
başlangıç: 91
geçen hafta: 79.5
bu hafta: 77.4
giden:2.100
toplamda giden:13.6
hedef: 60
şimdilik ii gidio hamdolsunn
gerçi ara hedefim 65
benimki söz verdi 65 ol dile benden ne dilersen dedi..
ben de kuyumcuya gösterince en az 2000 dicee ama 3000 i makbul bi tektaş istiyorum dedim.. tamam dedi
e ben onun için 1 senedir çalışıyorum o da bana çalışsın
ay canım ne demek sanada verim facemi yazim özeldendemek faceleriniz var bizden saklıyonuz hıc yakıstıramadım sizleri kınıyorummm
günaydınnn oh bee cuma hürmetine görmediğimiz arkadaslara kavusmusuz da haberım yok bıldırım olmasa gelmıycek mısınız sız bakimmm
bende bugun nıyetlı deılım
dun aksam ıftarda dısarıdaydım 2 lahmacun 1 ayran eve gelıncede mini magnum yedim
yüz karası kılo bıldırımım
baslangıc:74
3 hafta önce:65.2
bu hafta:66.8
gelen:1.6 kg
top.giden:7.2 kg
hedef:62
bildirimlere bende başlayım artık
BAŞLANGIÇ 71.3
GEÇEN HAFTA 66.5
BU HAFTA 65.4
GİDEN 900
TOPLAM GİDEN 6.4
HEDEF 59
KAÇAMAKLARA RAGMEN 900 GR İYİYDİ HAFTAYA SÖZ DAHA İİ OLCAMMM
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebu aralar işler çok yoğun bir de netimi uzaktan kontrol ediyolar sanki ne yapıyosam o yüzden giremiyorum eskisi gibi ve ben diyetsiz kilo verme dönemime girdim bu aralar kendi kendime zayıflıyorum bir ara burdan kopunca 73 lere çıktım şimdi 68 im benm ara ara dönemlerim olur böyle keşke daha çok zayıflasam bir ara hamileyim sanmıştım ama değilmişim meğer çok feci iltihaplanmış rahim bölgem ondan dolayı hamilelik belirtileri göztermeye başlamıştım sizler napıyosunuz nasıl gidiyor çıtır olma mücadelesi ve hayat mücadelesi umarım herşey yolundadır
Merhaba arkadaşlar ben NaF
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum henüz yok
Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum :126:
Aslında daha önce zayıflama topiklerine katılıp 73 kilodan 65 ' e kadar düşmüştüm ama sonra ayrılmak zorunda kaldım gruptan :97: ve şuan 68.5 kiloyum (sabah tartıldım) :82:
Yıl sonuna kadar 60 kilo olmak istiyorum boyum 1.72 (Kilo alınca sanki kısaldım)
Bu arada midemde problem var bu yüzden birçok şey yasak (ekşi,acı,asitli içecekler vs vs vs )
Birde kansızlık şikayetim var bunun içinde demir ilacı kullanıyorum :97: 2 aylık bir tedaviye yeni başladım :97:
Özellikle basen bölgemde fazlalıklarım varson dönemlerde göbekte çıktı neyse çok uzattım burda sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :92:
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Bugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan
canım neden yarım dilim ekmek???
2 dilim rahatlıkla yiyebilirsin..pernirli omlet süper bir kahvaltı..yanında yarım domates ve yarım salatalıkta ye...arkasınada bitki çayı bak nekadar doyacaksın
ezgicim son günün menüsünü tam gün olarak bnmle paylaşırmısın cnm..içtiqin su ve çaylarda dahil...
hosgeldın canım boyun agöre zaten kılon abartı deıl az bı cabayla hedefıne ulasacagıan ınanıyorum buraya düzenli gelmeyi unutma tabii
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?