70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım bılmezmıyım sen bı debenı düşün hem boy hem pos olunca dev gıbı oluyorum daha bı göze batıyodum cok şükür simdi kılo olarak fena deılım cıtır olmasamda ama vucudumu sıkılastırmam lazım işte

simit krizi tuttu gene ya o kadar kilo verdim nerde öpücüğüm benim yaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
kilo veren bütün arkadaşlarımı ve SENİ kutluyotum tatlım...al sana öpücük oldumu cnm
Selam kızlar Başlığı görüyorum ama 70 kilo altında olsakta bu topiğe katılabilirmiyiz diye sormak istedim :97:

Ben zaten nerdeyse 70 imde arkadaşımla birlikte gelicez ondan şeettimm :97:
tabiki gelebilirsiniz cnm..şimdiden hoşgeldiniz
canım aşkolsun ne özürü..inan hiç gerek yok...karnum aç deqil...oruçlu olmasamda simitin adını duydummu ben benden gidiyorum...için rahat etsin oruçla ilgisi yok

canım relaxxx cevap verme onların istediqi bu...dediklerimi unutma aynen uyqula kazançlı sen çıkarsın...

Regl durumu falan söz konusu olabilir mi acaaba??
Bugünden sonra menüleri hep paylaşş yorum yapsınlar burdakiler bakalım..
Bazen artıda çıkıyoruz ama ertesi gün hoopp hepsi gidiyor..
Ağlama sakın öyle yada böyle bi şekilde vericez bu kiloları canım ya

öyle yapiyorum zaten senin dedigin gibi sagol canim

Hoşbuldukk teşekkür ederimm :98:

canım neden yarım dilim ekmek???
2 dilim rahatlıkla yiyebilirsin..pernirli omlet süper bir kahvaltı..yanında yarım domates ve yarım salatalıkta ye...arkasınada bitki çayı bak nekadar doyacaksın

ezgicim son günün menüsünü tam gün olarak bnmle paylaşırmısın cnm..içtiqin su ve çaylarda dahil...

2 kupa yeşil çayımı içtim

2 dilim lıght ekmek
lıght peynirle omlet yağsız
domates-biber
közlenmiş konserve kırmızı biber bi tane afiyet olsun bana

2 kupa yeşil çayımı içtim

2 dilim lıght ekmek
lıght peynirle omlet yağsız
domates-biber
közlenmiş konserve kırmızı biber bi tane afiyet olsun bana

tatlım kahvaltına diyecek hiçbir lafım yok tek birşey dışında...light ürünler kullanma lütfen..saqlıqımıza son derece zararlı..doktorlar kesinlikle kullanmayın diyor...tatlandırıcı bile yasakmış...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben NaF
27 yaşındayım 3 yıllık evliyim çocuğum henüz yok
Özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyorum :126:
Aslında daha önce zayıflama topiklerine katılıp 73 kilodan 65 ' e kadar düşmüştüm ama sonra ayrılmak zorunda kaldım gruptan :97: ve şuan 68.5 kiloyum (sabah tartıldım) :82:
Yıl sonuna kadar 60 kilo olmak istiyorum boyum 1.72 (Kilo alınca sanki kısaldım )
Bu arada midemde problem var bu yüzden birçok şey yasak (ekşi,acı,asitli içecekler vs vs vs )
Birde kansızlık şikayetim var bunun içinde demir ilacı kullanıyorum :97: 2 aylık bir tedaviye yeni başladım :97:
Özellikle basen bölgemde fazlalıklarım var son dönemlerde göbekte çıktı neyse çok uzattım burda sizinle birlikte zayıflamak istiyorum :92:

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

saoll canımm regl durumuda yokkk ondan bu kadar üzülüyorumm sişilik dicem ama regl biteli on gün oldu offf yaaa moralımm çokk bozuk canımmm tamam canımm her akşam yazayımm yazıyodum ama yorumlanmıyodu bende 3-4 gündür yazmıyodummm sayfalar çok ya ondan galiba keşke öyle olsada yarın hopp diye gitse keşke ama zaten cumartesiden beridir tatılmadımm bugunde baya ümitliydim 1 kilo olmasada 700-800 gider diyodumm ama geldi
inşş verelimm canımmm ben bu kilolarla durmak istemiyorummm
dün kızımı okula yazdırdıkkk kızımın ögretmeni benimle aynı dogumlu 1987 ama maşallah yaaa ne güzell fizigi vardı yaaaa ben böyle tombikk tombikk olmak istemiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84:

bende sena takım kaptanıyım
60lı kilolardasın...özellikle bizim topiqimizi seçmenin özel bir nedeni varmı cnm...

bende sena takım kaptanıyım
60lı kilolardasın...özellikle bizim topiqimizi seçmenin özel bir nedeni varmı cnm...

Bugün biraz baktım çok hareketli ve sıcak bir ortam gördüm bu yüzden sizin topiğe gelmek istedim kaptan

günaydın çıtırlar oku oku bitiremedim geçmişi nasılsınız bakalım bu sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım uzun zamandır ilk defa maşallah ama mide bulantım başladı yine neyse kahvaltıyı yaptık ya şükür bildirimi yapıcam az sonra alıntıları bi cevaplıyayımda

ben adamı böle aşık ederim kendime keşke girmeseydim faceytyede izmire gelseydin kız ay e güzel olurdu

kız yollarımız niye ayrılsın deliii ben hep burdayım hamiş kaldık diye çıtırlıktan vazgeçecek halimiz yok doğum sonrası düşecem elinize şimdiden burlarda olimda fazla zor olmasınsenin için dua ediyorum canım hayırlısı rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nsip etsin

[ yoo ben hatırlayamadım kimdin sen yaa:26::26:

canım ben kendi adıma çok mutluyum çok güzel kilo vermişim

ölemiiii demek hatırlamadınız hıh canım senin adına çok sevindim çizelgedeki rakama ulaşmaya az klmış maşallah diyeyim takı setinin ucu görünmüşeh artık eşin alınca bizede resimlerini gösterirsin şöle havanı ata ata azmı 90lardan 60lara

bende merak ettim seni ama iyi olduguna sevindim bebisin de kalp atislarini duymussunuz canim benim aman siz iyi olunda arada girsende iyiyim desen de yeter kendine dikkat et canim benim
sağol canım benim eşim pek izin vermiyor nete girmeye ama işyerindeyim ya giriyorum

Ya menüleri boşver sen hamilesin senin muhabbetini özledik biz..
İnşaallah önce bi evleneyim de hemen yapcam
]

rabbim seni sevdiciğine kavuştursun inşallah ondan sonrada boy boy bebeleriniz pembe pancurlu eviniz geniş bahçeniz olsun bahçenin içinde çocuk sesleri sen eşinle mutlu mesut yaşayın gidin tam türk filmi oldu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Video: Sezen Aksu - rakkas - Timsah.com.....
diyetsiyen bana demiştiki hiçbişe yapamazsan 15 dk oyna günde...
haydeee.....
yandan yandan ohh ohhh amaaaaaan sbahlar olmasın off yoruldum kız

aferin benim çıtırıma 400 gram azımsnck bir rakam değil

geçmiş olsun canım sağlıkla gülümsersin bundan sonra inşllah

ben de bildirimi yapayım hemen:

başlangıç: 74.200
geçen hafta: 66.000
bu hafta: 64.900
giden:1.100
toplamda giden:9.300
hedef: 58
.46:

kız maşallah sana o ne kaçamak öle afiyet olsun özendim şimdi sanainsan kçamağa özenirmi özendim işte canım çektiiyiki mide bulantım var yoksa green bu saydıklarının hepsini alır mideye götürürdüm

kızlarrrr günaydınn
bildirimi kimeyapıyoduk önce sizle paylaşim sonra özelden ona bildirim

başlangıç:73.80
geçen hafta:72,50
bu hafta:71,00
giden:1,50
toplamda giden:2,80
hedef:59
.46:

2100 maşallah sana tebrik ederim

ay canım ne demek sanada verim facemi yazim özelden
kilo içinde üzülme geldiği gibi gitmesinide bilir kilolar canın sağolsun

bildirimlere bende başlayım artık

BAŞLANGIÇ 71.3
GEÇEN HAFTA 66.5
BU HAFTA 65.4
GİDEN 900
TOPLAM GİDEN 6.4
HEDEF 59

KAÇAMAKLARA RAGMEN 900 GR İYİYDİ HAFTAYA SÖZ DAHA İİ OLCAMMM

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hosgeldın canım boyun agöre zaten kılon abartı deıl az bı cabayla hedefıne ulasacagıan ınanıyorum buraya düzenli gelmeyi unutma tabii

tamam canımm saol canımm hemen dünkü menümü paylaşıyorum menüm;
sabah ;kahvaltım geçti kızımı okula yazdırdık (10.25 civarı)
sirkeli ballı sıcak su
1 fincan sekerli cay
3-4 parca peynir
2 tane zeytin
1 domates
1 çarca yumurta
1 büyük parca ekmek sıcaktı dayanamadımm
ara da 1 salatalıkk
akşam yemegi olarak
3-4 çatal patates kızartması
1 kaşıkk domates sosu
1 kase yogurt
boll salata
ara soda
yatmadan öncede çilekli activya
spor olarak 30 yürüyüş agır adım 15 dk epilepik bisiklet 100 mekik
3.5 litre su
evde yeşilçayım çok aldım ama alışamadım içmeyi hep unutuyorumm
yorum bekliyorumm tşklerimi sunuyorummmmmm

hosgeldın canım boyun agöre zaten kılon abartı deıl az bı cabayla hedefıne ulasacagıan ınanıyorum buraya düzenli gelmeyi unutma tabii

Hoşgördümm teşekkür ederimmm çok çok önemli birşey olmadığı sürece düzenli gelicemmm inşallah hedefime ulaşırım canım

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cv'mi yazıp geliyorum

Hoşgeldin kanka gel bak çok sıcak biyer burası :78: yaz cv'yi tanıt kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…