70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kötüye bişey olmaz

O kadar kilo vermişsin accık şımarmak hakkın tabi

tebrik ederim çıtırlar siziiiiiiii

Giden 400 gramım ve ben teşekkür ederiz

Günaydın Arzu abla,
Sen toplasan bi kendini hızla verirsin çünkü yerleşik bi kilo deği sendeki..
Burda kimsenin face i yok bende de Sır sanırsam
Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum.
Bak Suzan'ın kilo alıp suçu bana atması gibi haftaya da ben kilo alıp gelirsem suçu sana atarım
Arzu ablayı örnek aldım derim

hoşgeldin cnm...neden gelmiyosunki...nasılsın bakalım anlat bakalım gelişmeleri...

bu aralar işler çok yoğun bir de netimi uzaktan kontrol ediyolar sanki ne yapıyosam o yüzden giremiyorum eskisi gibi ve ben diyetsiz kilo verme dönemime girdim bu aralar kendi kendime zayıflıyorum bir ara burdan kopunca 73 lere çıktım şimdi 68 im benm ara ara dönemlerim olur böyle keşke daha çok zayıflasam bir ara hamileyim sanmıştım ama değilmişim meğer çok feci iltihaplanmış rahim bölgem ondan dolayı hamilelik belirtileri göztermeye başlamıştım sizler napıyosunuz nasıl gidiyor çıtır olma mücadelesi ve hayat mücadelesi umarım herşey yolundadır

bildirimlere bende başlayım artık

BAŞLANGIÇ 71.3
GEÇEN HAFTA 66.5
BU HAFTA 65.4
GİDEN 900
TOPLAM GİDEN 5.9
HEDEF 59

KAÇAMAKLARA RAGMEN 900 GR İYİYDİ HAFTAYA SÖZ DAHA İİ OLCAMMM
canım valla senın neren 65-66 kılo gelıyo anlamıyom masallah süper görünüyon sen boyle yazınca kendı kılomdan utanıyom 70 yazasım gelıyo valla sen en fazal 60 gösteriyon çünkü saklıyon kılonu ama nerene

amaninn kız benı gaza getırmeye calısıyon demek yok benım vücut kararlı oyle fazla kılo veremez ters ona ıns verırız canım yaa ben bogazımı pek tutamıyom yerlesık olmaz mı benım kılolar ben hayatımda hep bu kılolarda dolanırım zaten cok zayıf olmadım yanı cocuklugum harıc bısey yemez mısım bı ara ne zaman yemeye basladım gördüm günümü ama buna şükür 85 kg ye cıkıp baya durmuslugum vardır allahım korusun fobım zaten :18:

bu arada tüm kılo veren arkadasları tebrık edıyorum darısı benım gıbı veremeyenlerın basına ınsallah

valla hep diyorum bu fizik bana torpil geçiyo bende şimdiye hedefime varmıştım bu yüzden arada sapıtıyorum anlamıyo kmse kilo aldıgımı bitanem sen diyosun zaten gögüs var sende bende de o yok
:26: :26:

biz seni hamile sanıyorduk ondan gelmiyosun diye düşünmüyorduk...şaşırdım açıkçası..çok geçmiş olsun cnm bundada vardır bi hayır...ama kızdım şimdi neden koptunki burdan..her defasında söylüyoruz burdan ayrılırsanız kilo veremezsiniz diye...burda birlik beraberlik içindeyiz birbirimize destek oluyrouz..tek başına diyet yapmak inan çok zor....bizleri sormuşsun iyiyiz hepimiz bayram sonrası yeni yeni toparlanıyrouz...inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak...

Selamm cutty
Herkesin mi kontrol ediyorlar acaba yoksa sırf sana özel bi gıcıklık mı :26:
Zayıflaman güzel ama seni burda görmek daha güzel olurdu.
Kendi adıma söyliyim herşey yolunda

Aaaa Sende mi 85 kiloyu gördün
Hem gaza getirmek hem kendime suçlu bulmak için yazdım
Bende bi daha o rakamı asla ama asla görmek istemem.
Amin bu arada

Bu arada unutmadan yazayım.
Sabah:
1 simit
Peynir
1 bardak da çay içtim.
Şimdide yeşilçayımı höpürdetiyorum.
Kaptan burdayken yazayım dedim.

özellikle kış aylarında bildirim sonrası simit yemeqi çok seviyorum...sabahın 6.30unda hatta hava bile aydınlamamış durumdayken çıkıp o saate simit alırdım...ve büyük bir keyifle yerdim...bu hafta oruçluyum yiyemiyorum..inşallah haftaya cuma bende yiyebilirim..ayy nasıl canım çekti..çıtır çıtırrrrrr

benm biraz zoraki kopuş oldu malum sadece işyerinde girebiliyorum onlarda kısıtlayınca beni giremedim eve gidincede eşim hayatta izin vermiyor yanından ayrılmama sürekli dibimde giremiyorum nete burası çok güzel ama yine sürekli giremicem malum işyerinn bilgisayarı arayı bu kadar uzun tutmayacağım bu sefer ama iki günde bir giricem inş. tabi

evet canım malesef bekarken görmüştüm liseden sonra dersane döneminde aldım sonra 2 yıllık unv boyunca da oyle kaldım bittikten sonra bı tempoyla verdım allahtan sonrada cok şükür o kadar cıkmadım hamılelık harıc tabı 84.5 oldum onda da 70 le kalmıstım.sımdı ıste bedenımın kaldırdıgı kg lerde gezıyorum 65-70 arası daha düşüğüne cok uzun süreli kalamadım yanı

simit krizi tuttu gene ya o kadar kilo verdim nerde öpücüğüm benim yaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

sadece benim bilgisayarım anlamadım neden böyle bişi yapma gereği duydular aman seneye bırakıyorum zaten iş hayatını evimin hanımı olucam en iyisi milletin nazıyla afra tafrasıyla ukalalıklarıyla uğraşamıyorum artık hem eşimde istemiyor zaten

sadece benim bilgisayarım anlamadım neden böyle bişi yapma gereği duydular aman seneye bırakıyorum zaten iş hayatını evimin hanımı olucam en iyisi milletin nazıyla afra tafrasıyla ukalalıklarıyla uğraşamıyorum artık hem eşimde istemiyor zaten

Selam kızlar Başlığı görüyorum ama 70 kilo altında olsakta bu topiğe katılabilirmiyiz diye sormak istedim :97:

Ben zaten nerdeyse 70 imde arkadaşımla birlikte gelicez ondan şeettimm :97:

Ayy kaptannn ben unuttum niyetli olduğunu..
Ayyyy nasıl utandım şimdi.. Özür dilerim
Ne biliyim bazen bağırsakları çalıştırıyo diye yemeyi seviyorum bende..
Haftaya bildirim sonrası ye hemen sende..

Gençlik kiloyla gidiyor bende gitmesin istediğimden tırmalıyorum bakalım.
Üni de ben de tombik oldugum için hiçbi zaman rahat hareket edemedim..
Hep çekindim, utandım vs.
Böyle saçma sapan duygular.
Yanımda da 45-55 kg arkadaşlar olunca içlerinde nasıl sırıttıgımı siz düşünün

slm sizi takip ediyorum da kendimi tutuyorum ya sabir allahim yardim etsin de bugün iyice gicik ediyorlar beni
kilo verenler masallah kizlar gerci eve bi gideyim hem bildirgemi yapacam hem ayri ayri tbr edecem sizi
elim titriyo sinirden ama takmiycam
umursamiyormus gibi yapiyorum fazla konusmuyorum:97:
hadi ben geri kactim

günaydın kuzucuklarımmm
kalkalı yarım saat oluo ama oğluşla uğraşmaktan henüz kahvaltımı yapamadım
1 bardak suyumu içtim bebikimi uyutuyorum uyusun kendime
peynirli omlet yapıcam
yarım dilim çavdar ekmeğiyle yicem inş.

KİLO BİLDİRİMİ

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 73,5
Bu hafta : 72.0
Giden: 1,5 kg
Toplam giden: 8 kg.

slmmmm aslında slm vermeye bile yüzüm yokkkk çokkk üzgünümmm hemde çokkkk bu hafta çokk dikkat ettim hemde çok akşam erken yedim ve salata agırlıklı yedim kaçamak yapmamaya yapsamda öglen falan yapmaya çalıştım akşam yemegi sonrası sadece soda ve activya yedimmmm sporda yaptım ama hep aktiftim zatennn hem görünüşte vermiş gözüküyorum eşim bile dedi bak yemedin mi gidiyo bunda olacak dedi ama gel görkü ben vermeyi bıraktımmm ve tammmmm 600 gram almış gözüküyommmmmmmmmmm ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaa nasıl vercem bennnnn ne yapmam gerekiyo bilmiyom kiii offfffffffffff sabah agladımmm ve hala aglamakkkk istiyorummmmmmmm ben veremicemmmmmm yaaaaaaaaa

Allah Allah ilginç
Neyse iş ortamı işte belirli saatlerde çekiyoruz bu sıkıntıyı.
Yaşamak için para şart..
Herkes bunun için katlanıyor ve emin ol bu sıkıntılarda tek değilsin..
En azından bi işin var buna da şükür canımcım...
İlerde çıkacakmışsın zaten o zamanda bize evden yana dert yakınma sakınnn :86:
Sıkma tatlı canını boşver gitsin..

Selam kızlar Başlığı görüyorum ama 70 kilo altında olsakta bu topiğe katılabilirmiyiz diye sormak istedim :97:

Ben zaten nerdeyse 70 imde arkadaşımla birlikte gelicez ondan şeettimm :97:

Burda herkese yer varrr şekerr...
Atlayınn gelinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…