70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh bu kocalar niye üzüyo bakimmvalla bend ebenımkını anlamıyorum cıft taraflı bi melek bı canavar sankı dengemı bozdu valla yapıyo edıyo sonrada hıcbısey olmamıs gıbı devam edelım dıyo yanı oyle davranıyor. yaşlandırdı beni 4 yılda ve ben konusuyorumda ama pek bısey farketmıyor tarzı oyle malesef yapısal bı durum
allah kavustursun canımm
piss gıcık 58 mi oldun utanmadan tanımıyorum ben senbı artık
öyle bir sohbete daldımki günaydın demeyi unuttum

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
günaydın kaptannnn
Günaydın güzel bayanlar

günaydınnn canım

herkese günaydınn bende haftasonu bıraz canım sıkkındı ondan mı bılmem ıyıce cozuttum tugbanın tabiriyle öküz gibi yedimsımdı cok rahatsızım kendımı cok şiş hisseidyorum ve artık ciddi ciddi zayıflamaya karar verdim yanı bı sıkacam olup bıtecek bu iş inşallah bu neyaaa :84::95:

Günaydın güzel bayanlar
günaydın ncm...
ahh canımmm içim burkuldu şimdi
kanal d de doktorumda ender saraç var kızlarrrr bakın istersenizzz

ben içmem dediqin çayı 20 dakika önce ender saraç verdi cnm

hafta sonu bende kendimi kaybettim.
açtım hemde çok aç sonra mezeleri gördüm ve sonrasını hatırlamıyorum
eme artıkın dikkat etcem.
1 kasıma kadar 5 kg vermem lazım

he yedim valla dünde burger kıngte buldum kendimi ama ama artıda değildimm tarçınlı yeşil çayımı içiyorum
ohh afiyet olsun

yeniden tanışalım olmazmı
şuan romatizmal ağrılarım var kötü hissetmeye başladım kendimi bu durumun ilerleyen safhalarında iştahımda açılırsa o 58 kilo sadece çizelgemde anı mahiyetinde kalacaktır ki bugün oldukça artıda rakamlar gösterdi tartı.üzerine birazda ben eklersem tam olcak

saol cnm

günaydın ncm...

ahh canımmm içim burkuldu şimdi

ben içmem dediqin çayı 20 dakika önce ender saraç verdi cnm

içemem ama ya bende seyrettim ama midm almaz onu kız biri içsinde tadını sölesin bana

saol cnm

içemem ama ya bende seyrettim ama midm almaz onu kız biri içsinde tadını sölesin bana

biz almıyalım cnm nasılsa öylede böylede veriyoruz metosu duranlar ve ödemi atamayanlar içsin...çok güzel ödem attırıyormuş öyle diyor ender bey...

bugün yien ilanlarda hiçbişey yokkkkk:84::84::84::84::84:

sabırlı ol cnm aaa dövcem seni bune stresss böle relax hatun :79: :79: :79: :79: :79:

kursum başlıyo bugunnn:44: :44: :44: :44: :44:

günaydin citirlar nasilsiniz bakim ben iyiyim yok deyilim yok iyi diyelim
ya ben haftasonu nerdeyse hic ekmek yemedim ara da yaptim arti cikdim bugün :84:
74.30 dedi tarti
beni sevmeyen gicik kadin 1 hafta yok izinli

Sefan olsun afiyet olsunnnnnn
Arada bı kaçamak iyi geliyor yahu psikolojiye

Yanliz senin cocuk çok tatlı ya ben benimkini yedikten sonra seninkinden de biraz atıştırmak istiyoruuum!!

hadi bakalım 1-0 öndesin hayırlısı olsun cnm..bizde haftaya başlıyoruz..ama hevesim kırıldı...ümidim kalmadı hiçbişeyden...

saol cnm ümidi kalmamışmış hadi ordan o kadar kiloyu sabırla umutla sen verdin kendine gel şiştttttttt

günaydin citirlar nasilsiniz bakim ben iyiyim yok deyilim yok iyi diyelim
ya ben haftasonu nerdeyse hic ekmek yemedim ara da yaptim arti cikdim bugün :84:
74.30 dedi tarti
beni sevmeyen gicik kadin 1 hafta yok izinli

günaydın cnm belki vucudun su tutmuştur wc problemin var mı regl dönemn yaklaşmıştır hiç ekmek yemedn olurmu cnm sabah yeseydin

Aman yarabbii!!!
Ayol bu içilir mı??

bende öle didim bu içilirmi diye

falcılar topiqine bakıyorum iyi bakan biri varsa baktırayım bari ne zaman işe gircekmişim bizim yeni arkadaşlardan minikdepresifte ordaa

bilmiyorum ki canim gecen ay ayin 31 de gelmis baktim simdi ekmek de yemedim belki biraz artilardan kurtulurum diye

falcılar topiqine bakıyorum iyi bakan biri varsa baktırayım bari ne zaman işe gircekmişim bizim yeni arkadaşlardan minikdepresifte ordaa
bende bi ara bakmisdim birde toikden bakiyorlardin falina hadi senacim sen baktir sonra eve gidince bi de ben baktirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…