sen kuymak ye emiben çay içmem ki
sen kuymak ye emiben çay içerim hemde siyah çay yeşil rengini sadece çayda sevmem
ahh bu kocalar niye üzüyo bakimmgünaydın kıslar nabarsınız bakam
özledim valla yaww
şimdi hafta sonu naptımı düşünüyorumda pek hatırlamıyorum yaa :26:
valla bu adamın beni üzmeleri artık beni iyice etkilemeye başladı heralde
takmayayım diyorum hatta takmadığımı sanıyorum ama sanırım etkisi büyük oluyor bende
yorgunum artık yoruldum kocacım çok yoruldum üzme artık beni rahat bırak
allah kavustursun canımmgünaydın kızlarrrr kocamı dün gece uğurladımm sabaha kadar oraya dön buraya dön uyuyamadımhafta sonu yaptığım bi çok kaçamak var söleyemicem ama tartıda aynıyım
herkese ii haftalar oğluşu okula götürüp geleyim kızlar yeşil çaylı kahvaltımızı yapalım
piss gıcık 58 mi oldun utanmadan tanımıyorum ben senbı artıküzma ama artık
erkekler bazen farketmiyor üzdüklerini yada yapmaları gerekenleri.bence eşinle paylaş duygularını paylaştığında tartışma falan çıkıyorsa bence yazarak anlatmaya çalış.mesela eşin masabaşı bi işte çalışıyosa ona mail at.hem çok romantik olurhemde duygularınızı daha açık ve net ifade edebilme olanağı doğmuş olur.erkekler gerçekten saflık derecesinde kör olup etrafta olup biteni farkedemiyolar.üzme kendini
sanada güzel formda günler
norma çayı demledim ben yetiş
günaydın kaptannnnöyle bir sohbete daldımki günaydın demeyi unuttum
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Günaydın güzel bayanlar
günaydın ncm...Günaydın güzel bayanlar
ahh canımmm içim burkuldu şimdiben çay içmem ki
amin cnm saol ama oğlum ilk defa bu sabah tepki verdi okula gitmek istemedi çok ağladı içim gitti yolda gözlerimden yaşlar süzülüyodu zor geldim eve ne zormuş ağlayan çocugu okulda bırakmak
bööö bunu ben içemem ya
kanal d de doktorumda ender saraç var kızlarrrr bakın istersenizzz
ohh afiyet olsunhe yedim valla dünde burger kıngte buldum kendimiama ama artıda değildimm tarçınlı yeşil çayımı içiyorum
piss gıcık 58 mi oldun utanmadan tanımıyorum ben senbı artık
herkese günaydınn bende haftasonu bıraz canım sıkkındı ondan mı bılmem ıyıce cozuttum tugbanın tabiriyle öküz gibi yedimsımdı cok rahatsızım kendımı cok şiş hisseidyorum ve artık ciddi ciddi zayıflamaya karar verdim yanı bı sıkacam olup bıtecek bu iş inşallah bu neyaaa :84::95:
ahh bu kocalar niye üzüyo bakimmvalla bend ebenımkını anlamıyorum cıft taraflı bi melek bı canavar sankı dengemı bozdu valla yapıyo edıyo sonrada hıcbısey olmamıs gıbı devam edelım dıyo yanı oyle davranıyor. yaşlandırdı beni 4 yılda ve ben konusuyorumda ama pek bısey farketmıyor tarzı oyle malesef yapısal bı durum
allah kavustursun canımm
piss gıcık 58 mi oldun utanmadan tanımıyorum ben senbı artık
günaydın kaptannnn
günaydınnn canım
herkese günaydınn bende haftasonu bıraz canım sıkkındı ondan mı bılmem ıyıce cozuttum tugbanın tabiriyle öküz gibi yedimsımdı cok rahatsızım kendımı cok şiş hisseidyorum ve artık ciddi ciddi zayıflamaya karar verdim yanı bı sıkacam olup bıtecek bu iş inşallah bu neyaaa :84::95:
günaydın ncm...
ahh canımmm içim burkuldu şimdi
ben içmem dediqin çayı 20 dakika önce ender saraç verdi cnm
saol cnm
içemem ama ya bende seyrettim ama midm almaz onu kızbiri içsinde tadını sölesin bana
biz almıyalım cnmnasılsa öylede böylede veriyoruz metosu duranlar ve ödemi atamayanlar içsin...çok güzel ödem attırıyormuş öyle diyor ender bey...
bugün yien ilanlarda hiçbişey yokkkkk:84::84::84::84::84:
sabırlı ol cnm aaa dövcem senibune stresss böle relax hatun :79: :79: :79: :79: :79:
kursum başlıyo bugunnn:44: :44: :44: :44: :44:
işte zayıflamaya yardımcı olan çayın tarifi;
1 diş sarımsak(ezilmiş)
1 çay kaşıqı pulbiber
1 tutam biberiye
1 ince dilim limon ve su...
ay çok sevindim yaa hadi darısı benim başımaaa,,acep 59u görürmüyüm bigün tartıda ,,ben hiç o rakamı görmedimdeneyse ben makarna yemeğe gidiyorum hemde uzun ve yoğurtluu,,dedimya ne varsa zararlı yicem cumaya nolcaksa olsun karar versin artık vücutta,,veriyomu alıyomu bide yine akşam kalan tek gofretim var onuda yiceemm bananeeee
hadi görüşürüz gecee
hadi bakalım 1-0 öndesin hayırlısı olsun cnm..bizde haftaya başlıyoruz..ama hevesim kırıldı...ümidim kalmadı hiçbişeyden...
günaydin citirlarnasilsiniz bakim ben iyiyim yok deyilim yok iyi diyelim
ya ben haftasonu nerdeyse hic ekmek yemedim ara da yaptim arti cikdim bugün :84:
74.30 dedi tarti
beni sevmeyen gicik kadin 1 hafta yokizinli
Aman yarabbii!!!
Ayol bu içilir mı??
saol cnm ümidi kalmamışmış hadi ordan o kadar kiloyu sabırla umutla sen verdin kendine gel şiştttttttt
günaydın cnm belki vucudun su tutmuştur wc problemin var mı regl dönemn yaklaşmıştır hiç ekmek yemedn olurmu cnm sabah yeseydin
bende öle didim bu içilirmi diye
saol cnm ümidi kalmamışmış hadi ordan o kadar kiloyu sabırla umutla sen verdin kendine gel şiştttttttt
günaydın cnm belki vucudun su tutmuştur wc problemin var mı regl dönemn yaklaşmıştır hiç ekmek yemedn olurmu cnm sabah yeseydin
bende öle didim bu içilirmi diye
bende bi ara bakmisdim birde toikden bakiyorlardin falinafalcılar topiqine bakıyorumiyi bakan biri varsa baktırayım bari ne zaman işe gircekmişim bizim yeni arkadaşlardan minikdepresifte ordaa
falcılar topiqine bakıyorumiyi bakan biri varsa baktırayım bari ne zaman işe gircekmişim bizim yeni arkadaşlardan minikdepresifte ordaa
falcılar topiqine bakıyorumiyi bakan biri varsa baktırayım bari ne zaman işe gircekmişim bizim yeni arkadaşlardan minikdepresifte ordaa
Fal baKtirmayin ya!!!
Ben çok karşıyım fala falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?