- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
annem aldi cocuklar kulansin diye kimse cikdigi yok :44: sIkILmam dersen bilmiyorum ki :26:
kizlar ben kactim cocugu yatiracam sonra gelirim
hadi iyi uykular ufaklığa:)
canım Allah kavuştursun en kısa zamanda.. ben eşim olmadan bitürlü uyuyamıyorum...çok zor..Allah yardımcın olsun...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrherkese ii pazarlarrrrrrrrrr kociş bugun gece gidicek bi tuhaf oldum ama ya
sena ablahoşgeldin bu saatte seni burda görmek ne güzel
canım Allah kavuştursun en kısa zamanda.. ben eşim olmadan bitürlü uyuyamıyorum...çok zor..Allah yardımcın olsun...
hoşbuldum cnm...ancak fırsat bulabildim..çokta uykum var ama topiqe bi bakmadan edemedim...sabahtan beri kahvaltı çamaşır ütü yemek yarın için okula hazırlık derken canım çıktı..çok yoruldum..bide sinir oldum höşmerim yapıcaktım salak sütçü gelmedi..qıcıkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:
benim kızada herkez erkek diyoo,e tabi bizde erkeğe benzediğini düşünmüyo değiliz hatta pembe dışı kıyafetler her daim erkek gibi gösteriyo meleğimi
Eki Görüntüle 262766 Eki Görüntüle 262767 Eki Görüntüle 262768 Eki Görüntüle 262769
kötü olmuş:26:canım Allah kavuştursun en kısa zamanda.. ben eşim olmadan bitürlü uyuyamıyorum...çok zor..Allah yardımcın olsun...
hoşbuldum cnm...ancak fırsat bulabildim..çokta uykum var ama topiqe bi bakmadan edemedim...sabahtan beri kahvaltı çamaşır ütü yemek yarın için okula hazırlık derken canım çıktı..çok yoruldum..bide sinir oldum höşmerim yapıcaktım salak sütçü gelmedi..qıcıkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:
saol cnm amin bende uyuyamam asla bakalım nasıl olcak
bnce cokk ıı canm ama gece ye dogru acıkmıomusunkızlar yarınki menüm şöyle olsun muu?bi bakında iyi kötü diyin
sabah 2 dilim kızarmış light ekmek
2 kk peynr
5 zeytin
bol roka
öğle 2 haşlanmış yumurta ile piyaz (soğan bi tatlı kaşığı yağ ile) ıyy diodur belki bazılarınız ama ben çok seviorum
1 dilim ekmek
salatalık
ayran
ara:yeşil elma
akşam 1 kase çorba yada pirnçsin etsiz bi sebze yemeği.
öylede canım ben dahada ince olmak istiyoruum bananeeeeetriendy fotolara baktım artık koruma sürecine girmişsin sen
aman dikkat geri almatam iyi olmuş şimdi.
çıkıyorum ben herkese iyi gecelerrrr
kızlar yarınki menüm şöyle olsun muu?bi bakında iyi kötü diyin
sabah 2 dilim kızarmış light ekmek
2 kk peynr
5 zeytin
bol roka
öğle 2 haşlanmış yumurta ile piyaz (soğan bi tatlı kaşığı yağ ile) ıyy diodur belki bazılarınız ama ben çok seviorum
1 dilim ekmek
salatalık
ayran
ara:yeşil elma
akşam 1 kase çorba yada pirnçsin etsiz bi sebze yemeği.
bnce cokk ıı canm ama gece ye dogru acıkmıomusun
içiyorum içiyorum yemek sonrası çok iyi oluo yeşil çay.bide salata yerine minik salatalıkları kıtır kıtır yemek çok iyi oluo kızlar.hem salata yapma zahmetinden kurtarıo.hemde wc ye çıkmamıza yardımcı oluo.
gelde onu eşime anlat sıkıyosaaasalatasız sofraya sofra demez benimkiii
evde son günlerimizdi,taşınma arefesindeyken çekmiştiimm mutfağın kusuruna bakmayın
[video=youtube;sYB_lJ5h1ww]http://www.youtube.com/watch?v=sYB_lJ5h1ww[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?