70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi hayırlı olsun albüme yerleştirdim en seksisinden ,,açık göbüşümle karşınızdayııımm,zaten albüme girdiğinizde lap diye karşılıycak göbüşüm sizii

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr herkese ii pazarlarrrrrrrrrr kociş bugun gece gidicek bi tuhaf oldum ama ya
canım Allah kavuştursun en kısa zamanda.. ben eşim olmadan bitürlü uyuyamıyorum...çok zor..Allah yardımcın olsun...
sena abla hoşgeldin bu saatte seni burda görmek ne güzel

hoşbuldum cnm...ancak fırsat bulabildim..çokta uykum var ama topiqe bi bakmadan edemedim...sabahtan beri kahvaltı çamaşır ütü yemek yarın için okula hazırlık derken canım çıktı..çok yoruldum..bide sinir oldum höşmerim yapıcaktım salak sütçü gelmedi..qıcıkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

saol cnm amin bende uyuyamam asla bakalım nasıl olcak

Son düzenleme:
kötü olmuş:26:amaaan yarın yaparsın sendeee,iyi geceler,çok yorulmuşun gitte yatt
saol cnm amin bende uyuyamam asla bakalım nasıl olcak

sağol canım

triendy fotolara baktım artık koruma sürecine girmişsin sen
aman dikkat geri alma tam iyi olmuş şimdi.
çıkıyorum ben herkese iyi gecelerrrr

Son düzenleme:
kızlar yarınki menüm şöyle olsun muu?bi bakında iyi kötü diyin

sabah 2 dilim kızarmış light ekmek
2 kk peynr
5 zeytin
bol roka

öğle 2 haşlanmış yumurta ile piyaz (soğan bi tatlı kaşığı yağ ile) ıyy diodur belki bazılarınız ama ben çok seviorum
1 dilim ekmek
salatalık
ayran

ara:yeşil elma

akşam 1 kase çorba yada pirnçsin etsiz bi sebze yemeği.

bnce cokk ıı canm ama gece ye dogru acıkmıomusun

triendy fotolara baktım artık koruma sürecine girmişsin sen
aman dikkat geri alma tam iyi olmuş şimdi.
çıkıyorum ben herkese iyi gecelerrrr
öylede canım ben dahada ince olmak istiyoruum bananeeeee

mükemmel bu menüyle yarını bitirirsen dışına çıkmazsan ertesi gün çok iyi bi kiloda olursun bak görr...sabahla öğle arasınada bi ara koy akşamdan sonrada koy daha iyi olur

bnce cokk ıı canm ama gece ye dogru acıkmıomusun

acıkıyoruuumm ama sabrediyorum.acıkmayınca kilo verdiğimi hissedemiyorum ben.biraz aç kalmam gerekiyomuş gibi geliyo

mükemmel bu menüyle yarını bitirirsen dışına çıkmazsan ertesi gün çok iyi bi kiloda olursun bak görr...sabahla öğle arasınada bi ara koy akşamdan sonrada koy daha iyi olur[/QUOTE]

hadi yaa sevindim o zmn öğlen tavuk et balık yiodum hep.bi değişiklik yapayım dedim.yumurtada protein.sıkılıo insan aynı şeyleri yemekten.evet akşamdan sonra koyabilirim haklısın.ikindide beyaz leblebi, akşam ki aramda da yeşil elma koyabilirim.

hadi yaa sevindim o zmn öğlen tavuk et balık yiodum hep.bi değişiklik yapayım dedim.yumurtada protein.sıkılıo insan aynı şeyleri yemekten.evet akşamdan sonra koyabilirim haklısın.ikindide beyaz leblebi, akşam ki aramda da yeşil elma koyabilirim.[/QUOTE]

canım sen yeşilçay falan içmiyomusun,bide 3lt suyumuz var unutmaaa

[.[/QUOTE]

canım sen yeşilçay falan içmiyomusun,bide 3lt suyumuz var unutmaaa[/QUOTE]

içiyorum içiyorum yemek sonrası çok iyi oluo yeşil çay.bide salata yerine minik salatalıkları kıtır kıtır yemek çok iyi oluo kızlar.hem salata yapma zahmetinden kurtarıo.hemde wc ye çıkmamıza yardımcı oluo.

gelde onu eşime anlat sıkıyosaaasalatasız sofraya sofra demez benimkiii

Son düzenleme:
evde son günlerimizdi,taşınma arefesindeyken çekmiştiimm mutfağın kusuruna bakmayın

[video=youtube;sYB_lJ5h1ww]http://www.youtube.com/watch?v=sYB_lJ5h1ww[/video]

evde son günlerimizdi,taşınma arefesindeyken çekmiştiimm mutfağın kusuruna bakmayın

[video=youtube;sYB_lJ5h1ww]http://www.youtube.com/watch?v=sYB_lJ5h1ww[/video]

ayyy yerıııım onu bn masllh cok tatlı
kızlar kuzenm war 20 yasında ızmrde askerlık yapıodu we askerde falc gecrdı 6 ay once suan kolunda hıc can yok yarn kastmonuya tedawıye gıdıo lutfen dualarınızı eksık etmeyn ondan duzelsnde gelsın

buda şimdiki evimizin hiç sevmediğim mutfağııdaha bugün çektim meleğimiii

[video=youtube;cqaS4SeXi3s]http://www.youtube.com/watch?v=cqaS4SeXi3s[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…