- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ayyy yerıııım onu bn masllh cok tatlı
kızlar kuzenm war 20 yasında ızmrde askerlık yapıodu we askerde falc gecrdı 6 ay once suan kolunda hıc can yok yarn kastmonuya tedawıye gıdıo lutfen dualarınızı eksık etmeyn ondan duzelsnde gelsın
ayy maşallah çok tatlılar.iki çocuk annesi resimdeki kilodaysa harika vallaa sanada kocaman bi maşallah
:78::78::78::78:
bilmem anlatabildimmi canımm:))
ayyy yerıııım onu bn masllh cok tatlı
kızlar kuzenm war 20 yasında ızmrde askerlık yapıodu we askerde falc gecrdı 6 ay once suan kolunda hıc can yok yarn kastmonuya tedawıye gıdıo lutfen dualarınızı eksık etmeyn ondan duzelsnde gelsın
üzma ama artıkgünaydın kıslar nabarsınız bakam
özledim valla yaww
şimdi hafta sonu naptımı düşünüyorumda pek hatırlamıyorum yaa :26:
valla bu adamın beni üzmeleri artık beni iyice etkilemeye başladı heralde
takmayayım diyorum hatta takmadığımı sanıyorum ama sanırım etkisi büyük oluyor bende
yorgunum artık yoruldum kocacım çok yoruldum üzme artık beni rahat bırak
sanada güzel formda günlerGünaydın kızlar....
misafir falan giremedim foruma iyisinizdir umarım..
Diyeti de düzgün yapamadım 3 gündür bugün basilde başlıcam tekrar
Cumaya kadar 76 olsam yeterrr
Güzel günler diliyorum!!!!
norma çayı demledim ben yetişgünaydın kızlarrrr kocamı dün gece uğurladımm sabaha kadar oraya dön buraya dön uyuyamadımhafta sonu yaptığım bi çok kaçamak var söleyemicem ama tartıda aynıyım
herkese ii haftalar oğluşu okula götürüp geleyim kızlar yeşil çaylı kahvaltımızı yapalım
canım ben höşmerimin peynirini kendim mayalıyorum...ve çiq süt olması gerekiyor...köy sütçüsüde haftada 2 defa geliyor..bugün yapmam mümküb deqil yaniikötü olmuş:26:amaaan yarın yaparsın sendeee,iyi geceler,çok yorulmuşun gitte yatt
sağol canım
maşallahhhevde son günlerimizdi,taşınma arefesindeyken çekmiştiimm mutfağın kusuruna bakmayın
[video=youtube;sYB_lJ5h1ww]http://www.youtube.com/watch?v=sYB_lJ5h1ww[/video]
Allah yardımcıısı olsun cnm acil şifalar dilerim..ayyy yerıııım onu bn masllh cok tatlı
tuqbacım neden böcek ilacı gözdenin erişebileceqi bir yerde duruyorbuda şimdiki evimizin hiç sevmediğim mutfağııdaha bugün çektim meleğimiii
[video=youtube;cqaS4SeXi3s]http://www.youtube.com/watch?v=cqaS4SeXi3s[/video]
günaydın cnmGünaydın kızlar....
misafir falan giremedim foruma iyisinizdir umarım..
Diyeti de düzgün yapamadım 3 gündür bugün basilde başlıcam tekrar
Cumaya kadar 76 olsam yeterrr
Güzel günler diliyorum!!!!
canım Allah kavuştursun...ama eşin sana gelmesin sen buraya gel...aynı anda hem eşine hem bana kavuşgünaydın kızlarrrr kocamı dün gece uğurladımm sabaha kadar oraya dön buraya dön uyuyamadımhafta sonu yaptığım bi çok kaçamak var söleyemicem ama tartıda aynıyım
herkese ii haftalar oğluşu okula götürüp geleyim kızlar yeşil çaylı kahvaltımızı yapalım
günaydın kızlar
tartıda bu sabah yine eksileri gördüm
büyük bir hızla kilo vermeye devamm
bugün yine anneme gidicem inşallah kaçamak yapmadan durabilirim
eline vuracak kadar yakın değilim.günaşırı kaçamak yapıyosun dikkat et.günaydın kızlar
tartıda bu sabah yine eksileri gördüm
büyük bir hızla kilo vermeye devamm
bugün yine anneme gidicem inşallah kaçamak yapmadan durabilirim
günaydın :)öyle bir sohbete daldımki günaydın demeyi unuttum
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
günaydın :)
bak artık sendende erkenciyim :) büyük gelişme var bende hadi hayırlısı :))9
olabilir :)) inşallah hep böyle giderde düzenim bozulmaz.demekki toton küçülmüşartık yerinden kaldırabiliyorsun
sanada günaydın yeşimimm
üzma ama artık
erkekler bazen farketmiyor üzdüklerini yada yapmaları gerekenleri.bence eşinle paylaş duygularını paylaştığında tartışma falan çıkıyorsa bence yazarak anlatmaya çalış.mesela eşin masabaşı bi işte çalışıyosa ona mail at.hem çok romantik olurhemde duygularınızı daha açık ve net ifade edebilme olanağı doğmuş olur.erkekler gerçekten saflık derecesinde kör olup etrafta olup biteni farkedemiyolar.üzme kendini
sanada güzel formda günler
norma çayı demledim ben yetiş
canım ben höşmerimin peynirini kendim mayalıyorum...ve çiq süt olması gerekiyor...köy sütçüsüde haftada 2 defa geliyor..bugün yapmam mümküb deqil yaniikızımda onu yerine ıslak kek yaptı bizde yedik
maşallahhh
Allah yardımcıısı olsun cnm acil şifalar dilerim..
tuqbacım neden böcek ilacı gözdenin erişebileceqi bir yerde duruyor
dikkatimi çeken başka bişeyde neden çamaşır makinesini mutfak tezgahının üstüne koydunuz..kıss kırılır orası taşımazki makineyi :44:
günaydın cnm
canım Allah kavuştursun...ama eşin sana gelmesin sen buraya gel...aynı anda hem eşine hem bana kavuş
günaydın cnm...bak gördünmü kilo veremiyorum diyordun demekki dikkat edince ve isteyince oluyormuş...sakın sana kilo vermişsin diyenlere karşı kendini salma...devam et...devamlılık hedefe ulaştırır..
bu arada kızlar kanal d de zayıflamaya yardımcı çayları ve hareketleri söylüyor..izleyin anacım
işte zayıflamaya yardımcı olan çayın tarifi;
1 diş sarımsak(ezilmiş)
1 çay kaşıqı pulbiber
1 tutam biberiye
1 ince dilim limon ve su...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?