70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aneeyyyyyyyyyyyyy bi fal dedim topiq karıştı ..baktır baktırma berbarer baktıralım vs ...atacaklar bunlar beni topiqten...kaş sena kaçççç

aneeyyyyyyyyyyyyy bi fal dedim topiq karıştı ..baktır baktırma berbarer baktıralım vs ...atacaklar bunlar beni topiqten...kaş sena kaçççç

öyle mi diycem canim :26: ay isallah seni seviyorum

cnm tarih ortada 31 diyosun yaklaşmış normal

kız yemin ederim kalplerimiz karışılıklıymış geçen dinlediğin şarkılardan yokmu dinleyelim yine dicektim baktım sn paylaşmışsın

Günaydın kızlar :2:

günaydın cnm

kıslar günaydınnnn
evet önce haftasonu listem amaaa haftasonum patladı şimdiden azarları işitir gibiyim
cumartesi:
sabah yarım domates, 1 salatalık, 10/15 dilim patates kızartması, 2 dilim çavdar ekmegi, 4 siyah 2 yeşil zeytin ve cayyy ama kaç bardak hatırlamıyorum
ara: çaya devammm
Öğle: 1 dilim tramısu çaya devamm
ara:boş
akşam: öğlen yediğim tramısu tuttu bide misafirim vardı sohbet muhabbet boş geçti
ve yeniden başka bir müsafir 1 dilim tramisu 2 dilimde baklava çaya devammm
veeee bitişşşş yarım armut yarım elma 1 mürdüm eriği
yarım saat yürüyüşşş
pazar:
sbah domates pişirdim biraz ondan, 2 dilim ekmek birini üzerine kaymak sürdüm, 5 siyah 2 yeşil zeytin, 2 salatalık ve çayyy
ara: 1 dilim baklava
öğle ama akşama doğru:et döner , ayran, canım çok çekti yarımda içli köfte
ara:boş geçti
akşam öğle yamagi akşama doğru sarktığı için bişey yemedimm

yarım saat yürüyüşş

ayyy yazınca daha çok utandım valla yaaa ne kadar kötü ve saçma sapan bi hafrasonu geçirmişimmmm

:92: herkeslere gunaydın :92:

dun gece memleketten geldık, dolayısıyla yorgun bı haftaya basladım, haftanın ılk gununden eve gıdıp yatsam uyusam havasındayımmmm :26:

bakayım aksama kac saat kalmışşş

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum Ben bu boğazla kilo da veremicem sanırım :2: :2:

günaydın cnm...
neden hayalet görünümündesiniz depresifle siz...ajan gibi gizli gizli bizimi takip ediyosunuz bakimmm

İvittt sessiz sedasız her topikte dolanabiliyorum ben ondan gizli kalmayı seviyorum ama açabilirim istiyosan kaptancım :26:

Geçmişi okuyayım dedim ama nafile listeye bakabildim sadece ellerine sağlık sena abla

Bide bana nolur bi akıl verin hiç spor yapasım yok paso yemek yiyesim var :26: regl döneminden çıkmak üzereyim ama hala iştahım çok açık

hoşgeldin cnm ...memleket havası alıp geldin ha....e yarasın o zaman havasu suyu sana

onlıne olmanızı tercih ederiz cnm o zaman iletişimimiz daha iyi olur...
önce çizelgeni yaparak başlayabilirsin...sonrasında menülerini paylaş bizimle..sende gör akşama kadar neler yediqini ve hatalarını...cumada bildirimlere katıl..listede ismini gör..sonrası kendiliqinden geliyor cnm...iştahını frenlemek için ara ve ana öqünlerini zamanında yap ve mutlaka bitki çaylarını iç...sorunun kendiliqinden kalktıqını göreceksin...

herkese iyi haftabaşlarıı
offf sabah sabah iiy oldu önce enderle spor yaptım şimdide zıpladım süpperdi..
doktor aytuğda çok komikiti
kadın leslie tarzı karışım yapmış valla ama heryanım hopladı... negüzel..

demiştim ya insan hareketsiz kaldıkça kalıyor,spora gittiğim zamanlar evde bile durmazdım hareketler oynamalar...
artık başladım enerji yüklenmey inş.devamı gelicek...
akşam rastgele bildiğimden değil ya açtım müzik oynadı durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…