bişey deqil cnm..ama doqadan kayısılı form al markası bu olsun..diqerleri güzle deqil...Çok geçmiş olsun canım
Kayısılı form çayı alıp deneyeyim canımhava erken kararıyor diye yürüyüş ve aletler biraz zor görünüyor ama evde plates yapabilirim topum filan vardı olmazsa yavaş yavaş başlayayım sonradan arttırırım teşekkür ederim :98:
biliyodum biliyodum bu soruyu sorucanııı,ama açıklamam var bananee,,inanmazsın ama onun yeri lavobonun orasıdır genelde orda durur hep,,ama mutfak camını önünde sinek vardıı ona sıkmıştım sabah kaldı ordaa,ve çocukların pek ilgi alanı değil pek kurcalamazlar cıss derim çünküü,bide rahat olmamın sebebide zaten bitik bi şişee dibinde kalan havayı kullandım sabah ,ama haklısın öyle bile olsa bidaha koymam...
bide gelelim makinayaah ah gel bi sor bakalım evde başka koycak yer varmı diyeee komik gelebilir ama,inanki sena abla mutfak tezgahı normal tezgahlardan alçak biraz,oyüzden altına sığmıyoo,bi görsen alt katın mutfağının tezgahını yeni tezgahlardan yaptırıvermiş ev sahibi geçen yıl,,bizden önce oturanlarada yaptırayımmı demiş,onlarda dangalak insanlar temizliği zor uğraşamam diye enkaza çevirmeyin evi diye istemeyiz yaptırma demişler..kaldım çaresiz,oraya koyduk makinayı 4aydır burdayız ve bişey olmadıysa olmaz artıık,,ben önceki evimi istiyorum yaaa,,orda herşeyin yeri ayrı yapılmıştıı,neyse nasip,alıştım evimeee..
tamm yer ve saat söyle atıştırman için 10dklığına yollıyım..
bende bilmiyorum.regli olalı bikaç saat oldu birazdan boyumun ölçüsünü almaya başlar diye düşünmekteyim.yeşim
bende bugün sen gibiyim...canım hiçbişey yapmak istemiyor tatsızım...zaten reqliyimde...dışarı çıkmakta istemiyorum evde kalmakta...napıcaz biz senle bugün böylee:84::84::84:
bende bilmiyorum.regli olalı bikaç saat oldu birazdan boyumun ölçüsünü almaya başlar diye düşünmekteyim.birazdan kalkar evi bi dolanırım herhalde sabahtan beri netteyim zaten
bişey deqil cnm..ama doqadan kayısılı form al markası bu olsun..diqerleri güzle deqil...
tuqbacım uzun süre oturmayı düşünüyorsanız siz söyleyin ev sahibine yaptırın diye..göster makineni bakın nerde duruyor diye...insaflı biriyse itiraz etmez...
bende uyumam gündüz çok istisnai durumlar olmadıkça.benimde evi süpürmem lazım hiç içimden gelmiyor...yemek yiyip uyumak istiyorum..ama malesef gündüz uyuma alışkanlıqım olmadıqı için onuda beceremiyorum...
kız seni dövcem heee zayıfladınn çekip çekip koyuyon aaa burda veremeyende var :84::84::84::84::84::84::84:Eki Görüntüle 262177
Eki Görüntüle 262178
Eki Görüntüle 262179
Eki Görüntüle 262180
Eki Görüntüle 262181
bunları koydummu hatırlamıyorumm ama bakın işte napemm
yenisin galiba canımm hoşgeldinnnnnmsj ları takip etmedim talım
yoksa okadr kilo veren biri bunları bilmez mi
yeme saatlerini değiştir mesala sabah kahvaltı yerine meyve ye spor süreni artır metobolizman azda olsa hızlanacaktır
hıhbende küçükmüşsün
4 yılda iki çocuk maşallah iyi çalışmışsın
el öpenleri çok olsun maşallahrabbim sana ve bebeklerine hayırlı uzun ömür versin
38 beden olmanda güzel benim 38 beden olmam imkansız
1.60 boy 59 kilo bedenim 42 malesef
benimde iki kızımvar 9 ve 3.5 yaşlarında 11 yıllık evli 28 yaşındayım
başka sorum yok
geçmiş olsun canımmmmya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
tebrikler canımm masallah ya ne güzel veriyosun kilolarınııqünaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
dün ben bir sürü kaçamaklar yaptım
2 tane brovni yedim
akşam şekerli çay içtim 2 bardak
birde sıcak ekmek arasına yağ peynir koymuştu annem
ondan yedim 2 dilim kadar
amaaaaaaaaa......
bu sabah tartıldığımda kendimi kilo vermiş qördümmmm
bu qördğünüz şahsiyet !
artıkk 71 li rakamlarda ve çıtır olma yolunda hızla ilerlemekte...
kaçamak yapmasamm belki 200-300 gr daha çok vermiş olucaktım
Allahımmmmmmmmmmm çok mutluyum!
cumaya hedefim 69'u qörebilmek inşallahhhh
tebrikler canımm masallah ya ne güzel veriyosun kilolarınıı
Trendy inşallah bişeyin yoktur canım
Rabbim acil şifalar versin...
Görmemişimm canım yaaa
Gıda zehirlenmesi belirtisi karın ağrısı , ishal ve kusma diye biliyorum ben canım şakaya gelmez inşallah bir doktora görünmüşsündür :26: bide eğer kusmak istiyosan ve kusamıyosan bir bardak suyun içine 1 yk şeker ve yarım çk tuz karıştır sonra onu yavaş yavaş iç inan etkili olacaktır
ben en son evliyken o kiloydaydımm yane 6 yıl önce57 kiloydum
hayırlı olsun canımmmmmmmslm kızlar ben geldim sabah iş görüşmem vardı anlaştık ve pazartesi işe başlıyorum çok şükür.aslında tam anlamıyla istediğim gibi değil iş ama iyi sayılır maaş konusundada istediğimin az biraz altında ama zamanla düzelir diyede anlaştık artık çalışan bir kadınım darısı diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah.
bu arada iş yerinde kk ya girebilme durumumu bilemiyorum ama pazartesiden itibaren gündüz giremez isem akşamları artık eve gelince 9-10 gibi ancak gelirim ama bildirimleri sabah evden çıkmadan halletmeye çalışırım .şimdi kızı kreşe yazdırmak için dışarı çıkıyorum yine.gerçi beğendiğim 2 yer var bidaha gidip görüp konuşayımda bakıcam artık.ya alıştırıp sonra olmadı hadi değiştirelim kreşi olayı olsun da istemiyom bide çok pahalı kreşler hayırlısı bakalım netçez. bir arkadaşa sözüm var onlada görüşücem akşama görüşürüz.
bu arada sabah heyecan vardı nasıl biş iş ne görüşülecek vss cnm bişi istemedi 1 dilim ekmek üzerine labne sürdüm 1 bardak çay içtim .şimdide eve gelirken kardeşime uğradım kahvaltı ediyodu orda 1 bardak çay ve 2-3 kaşık menemen yedim 1 dilim kepek ekmeği ile tabii..
bugünlük böle oldu yiyesimde yok zaten ama bakıcam artık şimdi baya işe başlıcam diye heyecan yaptım stres yaptım biraz nasıl olcak ne bitecek anlaşıcakmıyım patronlarla diğer elemanlarla diye inşallah iyi bir ortamdır .patronla anlaşıcaz gibi kafa birine benziyo acık panik atak ama idare ederiz herhalde o kadarını.gerçi 2 ortakmış diğer patronu pek sevmedim gibi soğuk nevale pek yoğundu oda görüşmeye katılamadı hayırlısıyla başlayın tanışırız artık çalıştıkça deyip çıktı odadan.ama asık suratlı birine benziyodu inşallah öle değildir yaa ..neyse işte patronlardan biri 40-45 diğeride 35-40 ancak var gençler yanii ama bakalım kısmet inşallah iyi bir ortam iyi işleyiş ve mutlu olurum orda .kızıda kreşe vericem nasıl olcak bilemiyorum ilk gününde yanında olamıcam babası götürücek artık zaten yanında kalmana izin vermiyolar ama en azından kıyıdan bucaktan izlerdim gizlice.yeğenimde aynı şekilde annesi çalışmaya başlayınca kreşe gittiği ilk gün annesi orda olamadı sadece bıraktı oraya ben kalmıştım yarım gün sorun vs olur diye ama şimdi kızımda babası kalıcak ayhhh içim bi tuhaf kızımı nasıl bırakıcam korkusu sardı beni iyimi yaa off.insan oğlu nebiçim değilmi iş iş diye ağlıyodum şimdi kızı nasıl bırakçam diyom delimiyim neyim ben
ellerine saglıkkk kaptanımmmm kilo veren herkesi kutlarımmmm0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | red | 91 | .79.5 | 77.4 | 2.100 | 13.600 | 60 |
2 | erginsena | 90 | 67.3 | 65.4 | 1900 | 24.600 | 60 |
3 | arcak81 | 74 | 65.2 | 66.8 | 1.600 | 7.200 | 62 |
4 | tugbaemrah | 73.8 | 72.5 | 71 | 1.500 | 2.800 | 59 5 | CLeOpaTRa | 80 | 73.5 | 72 | 1.500 | 8000 | 59 |
6 | kdr | 79 | 76 | 74.5 | 1.500 | 4.500 | 65 |
7 | yaren38 | 78.2 | 61.5 | 60.1 | 1.400 | 17.100 | 60 |
8 | seanymhp | 74.2 | 66 | 64.9 | 1.100 | 9.300 | 58 |
9 | barkinim | 71.3 | 66.5 | 65.4 | 900 | 5.900 | 59 |
10 | KILAVUZ | 86 | 62.5 | 61.6 | 900 | 24.400 | 60 |
11 | PAPATYAM | 75 | 65.6 | 64.8 | 800 | 10.200 | 60 |
12 | shryvz | 80 | 68.9 | 68.4 | 500 | 11.600 | 63 |
13 | mywish89 | 86 | 72.9 | 72.5 | 400 | 13.500 | 65 |
14 | cansuyum83 | 79.1 | 75.4 | 75.1 | 300 | 4000 | 68 |
15 | belenay | 82 | 71 | 70.7 | 300 | 11.300 ||
16 | sibel29 | 76.3 | 73.7 | 74 | artı300 | 2.300 | 65 |
17 | triendy21 | 79.8 | 61.4 | 61.8 | artı400 | 18000 | 58 |
18 | zeyyceyy | 75.5 | 59.9 | 60.5 | artı600 | 15000 | 55 |
19 | mavigoz0554 | 79 | 74.9 | 75.5 | artı600 | 3.500 | 65 |
20 | ezgiilknur | 92 | 86.4 | 87 | artı600 | 5000 | 65 |
Birincimiz red arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
NaF ve hayell arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
sibel29 triendy21 zeyyceyy mavigqz0554 ve ezgiilknur arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkalrı için 150 mekik cezalılardır
haftaya daha güzel bir listede görüşmek ümidiyle
kaptan SENAAAA
merhaba canımm hoşgeldin yenidennnn:79::79::79::79::79:selam kızlarrr.
bugün haftasonu ve biz evdeyiz eşim öğlene kadar çalıştı
öğlen geldi kahvaltı yaptık birlikte.
malum hava değişikliği eşim grip oldu çok kötü
oyüzden evdeyiz çıkmadık biyere.
bu arada herkes güzel kilolar vermiş tebrik ediyor ve darısı başıma diyorum
mönümü yazayım:)
sabah aslında öğlen oluo:)
,
bir haşlanmış yumurta
2 küp şker büyüklüğünde beyaz peynir
3 parça sucuk(hafta sonu diye yoksa yemiyorum)
1 yeşil zeytin
bir çay kaşığı reçel
2 dilim çavdar ekmeği
3_4 bardak şekersiz siyah çay
ara bir dilim karpuz
5 badem
akşam 6 gibi
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
2 kupa yeşil çay içtim
1.5 litre su şimdilik.
çok tşkler canımm aynen öyle ama kötü bişi banada geçmiş burnummm akıyo yaaavvvv ailece tek eşim saglam onada bulaşmaz inşşşben kayısılı form çayı içiyorum doqa marka..bana çok leziz geliyor içime sindire sindire içtiqim tek çay diyebilirim..sende severmisin bilemem..dene istersen...
spor olarakta en güzeli yürüyüş ve parkurdaki aletlerle çalışmak...plateste yapabilirsin
çok geçmiş olsun cnm..çocuklar hasta olunca sanki hayat duruyor...bazen onlar hasta olacaqına ben olsam diyorum...
kdr
kıss sende hazırladın kışlıkları ohh miss gibi...saqlıcakla yiyin inşallah...
Çok geçmiş olsun canım
Kayısılı form çayı alıp deneyeyim canımhava erken kararıyor diye yürüyüş ve aletler biraz zor görünüyor ama evde plates yapabilirim topum filan vardı olmazsa yavaş yavaş başlayayım sonradan arttırırım teşekkür ederim :98:
nasıl besleniyorum ben
standart olan sadece kahvaltım
1 domates 1 salatalık 2-3 biber 5 zeytin 30-40 gr kadar peynir ve bol çay bunların yanına bazen 1 yumurta bazen yarım simit bazen 1 dilim salam ekliyorum.arada bi meyve yada bu ara fındık ceviz falan atıştırıyorum.ki kahvaltıdan sonra aç oluyorum zira benim kahvaltım 1 saat çayımın bitmesi ise 2 saatimi alıyorsonracıma evde canımın istediği şeyler olabiliyor mesela bugün kendime piyaz yapçam.bazen icek bişey bulamıyorum yine kahvaltı tarzı yiyorum.genelde aparatif şeyler yanında çayda içebileceğim uzun uzun tırtıklaya tırtıklaya yiyeceğim şeyleri tercih ediyorum.benim püf noktam porsiyonu abartmıyorum.yediğimle doymamışsam kendime az zaman tanıyorum 1-2 saat kasıp sonra yine bişeyler yiyorum.bazen abarttığım zamanlar oluyor hamur işi abur cubur gibi.kendimi hep frenliyorum.yoksa bu kiloya nasıl ineyim. ben hayatımda 61 kiloya inmişimdir oda 1 bilemedin 2-3 gün sürmüştür.dolayısıyla vucudun alışık olmadığı bi kiloya inmek hiçte kolay değil. akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum belki çok acıktıysam 2-3 ısırımlık meyve yiyorum.
ama herşeyden önce sabır önemli.senin yeni geldiğin zamanlarda hatırlarsın ben motivasyon kaybı yaşadım bikaç kilo aldım.biyerden diyete başlamam şarttı ama sabah başlıyor akşam hatta ikindiye kalmadan niyeti bozuyodumve kendi kendime ben nasıl diyet yaptım daha önce e 15 kilo verdim diye çemkiriyodum.bu dönemde çok uzun sürdü ben diim 10 gün sen de 1 ay.zamanla oturtabildim düzeni.biraz sabır etmek lazım hemen sonuç almayı beklemek yanlış olur.düzenli hareket edincede gerisi geliyor.
çok şeşit yemek yiyorsundur bu hiç sorun değil sorun olan porsiyon hesabın.midene soktuğun şeyler midenin okadar büyüyeceği anlamını taşır.ölç biç ona göre öğünlerini ayarla.
aman sabahlar olmasın
hamarat ev hanımı ben az evi toparladım okadar bişey yapmadım.havalar soğudu ben evde üşüyorum kaç gündür.ama bunda regli dönemininde etkisi büyük.
kurs kurs bitiremedi kocişin ne öğretmeni bu böyle okuldan çok kursa gidiyor
3 dilim ekmek oldukça fazla ama afiyet olsun kilo olmasın.daha çeşitli kahvaltı yapsan belki ekmek ihtiyacı hissetmezsin.yoksa karbon diyetimi yapıyon sen
kimseye gidesim yok cnm...bugün en fazla pazara çıkarım...oda akşama doqru..belki koçişle çıkarız bnm paracıklar cepte kalır böyleliklebende uyumam gündüz çok istisnai durumlar olmadıkça.
yiyip yatma canım.dışarı komşuya falan git kahve falan içinfal bakarsınız
kız seni dövcem heee zayıfladınn çekip çekip koyuyon aaa burda veremeyende var :84::84::84::84::84::84::84:
yenisin galiba canımm hoşgeldinnnnn
geçmiş olsun canımmmm
tebrikler canımm masallah ya ne güzel veriyosun kilolarınıı
ben en son evliyken o kiloydaydımm yane 6 yıl önce
hayırlı olsun canımmmmmmm
ellerine saglıkkk kaptanımmmm kilo veren herkesi kutlarımmmm
ayrıca kendimide kutlarım tabi o kadar kilo almamı ve sonuncu olmamı :84::84::84::84::88:
merhaba canımm hoşgeldin yenidennnn:79::79::79::79::79:
çok tşkler canımm aynen öyle ama kötü bişi banada geçmiş burnummm akıyo yaaavvvv ailece tek eşim saglam onada bulaşmaz inşşş
tşkler canımmmmm
arkadaşalar merak konusu olan kaçamak yaptım deyip hala kilo vermem konusuna açıklık getirmek istiyorum.daha önce kalori takibi yaptığımı söylemiştim hatırlıyosanız.kalori takibime göre bazen sınırlarda bazende sınırın üzerinde kalori aldığım oluyor.ama kalorisi çok olup porsiyonu küçük olan şeyler var biliyosunuz.midenize atıyorum 3 tabak yemek girmiş olması ile 1 dilim kek girmesinin kalori olarak çok farkı olmasada sindirimi arasında büyük fark var.çok kalorili bişey yemiş olsanız bile midenize girecek şeyin miktarı nekadar küçükse onu hazmetmeniz ve o enerjiyi harcamanızda okadar kolay oluyor.umarım anlatabilmişimdir püf noktasını kilo vermemin
ohh iyi kaynatmışınız
bende nette bakınıyom karın ağrımı falan dinliyom öyle boş tuhaf bi haldeyimsaat daha 11 ya nezaman akşam olcak uyucazda yarın olcak öğleden sonra sanki hiç zaman geçmiyor çok sıkılıyorum acilen kendime bi meşgale bulmam lazım :95::95::95:
bende bilmiyorum karbon diyetini , onu senaya sormak lazım ayrıntılarını.hımmm fazlamıiyiki daha fazla yememişim tşkler canımm çeşitli derken kasar sevmem reçel ve bal olmaz mesela ne olabilir ki yumurta üst üste yedigimden bugun yemedim o diyet nasıl ki dikkat etmeye calışıyom canım bilmiyom karbon diytini
kimseye gidesim yok cnm...bugün en fazla pazara çıkarım...oda akşama doqru..belki koçişle çıkarız bnm paracıklar cepte kalır böylelikle
tam hastalık havası şnanki..sabah erken kalkıyorum ya nasıl üşüdüm..uzun kollu giyindim..deminde nasıl sıktı beni uzun kollu güneş açınca...gittim bu seferde kısa kollu giydim..akşama yien üşürüm yine uzun kollu giyerim...mankenlik yap dur akşama kadar..bu arada sanada geçmiş olsun aferin falan iç keser...
elbetteki değilAz ama kalorili şeyler yiyin mi demek istiyosun yaninasıl da işime geldiği gibi anladım
bu ceabı bekliyodum bendecocuk yap ıste canım hıc sıkılmazsın
kızlaarr elektrik süpürgem cok kötü bildiğiniz önerebileceğiniz bi süpürge var mı:26:
şöyle zemini ıyı tutan güçlü ve yer kaplamayan birde ekonomık olsun ıstıyorum cok mu sey ıstedim
lütfen acil cevaaappp:95:
bas bas paraları yeşimekimseye gidesim yok cnm...bugün en fazla pazara çıkarım...oda akşama doqru..belki koçişle çıkarız bnm paracıklar cepte kalır böylelikle
bende bilmiyorum karbon diyetini , onu senaya sormak lazım ayrıntılarını.
fazla yemedin ama ekmek fazla.oda şu açıdan fazla ekmek yerken doyuran ama sonrasında daha çok acıkmanı sağlayan bir besin.3 dilim ekmek yerine 2 dilimle tost yapıp yanında yine domatesini salatalığını yesen.reçel değilde 1 kaşık bal yada pekmez hem sağlıklı hemde doğal ürünler seni tok tutar.
hergün düzenli bi menü oluştursan porsiyonunu ayarlasan ve tartıda ne görürsen gör bu listenin dışına çıkmasan bence 1 aylık süreçte gözle görülür incelme ve kilo kaybı yaşarsın.sen ve diğer bazı arkadaşlar hemen motivasyon kaybı yaşıyor herkesle aynı şeyleri yapıyorum ama o 1 kilo verirken ben 300 gr veriyorum hatta üzerine alıyorum.olmuyorda olmuyor deyip motivasyonunuzu kaybediyosunuz.bu çok yanlış bu düşünceden uzaklaşıp ergeç formda olduğum günlere döneceğim diyerek yola çıkmalısın.arada kaçamaklar olcak ama bunu hep diğer öğününle dengeleyip.her sabah yine aynı düzeninde diyetine devam etmelisin.bu süreçin sonunda başarısızlık diye bişey olmayacak buna inan.
bende bilmiyorum karbon diyetini , onu senaya sormak lazım ayrıntılarını.
fazla yemedin ama ekmek fazla.oda şu açıdan fazla ekmek yerken doyuran ama sonrasında daha çok acıkmanı sağlayan bir besin.3 dilim ekmek yerine 2 dilimle tost yapıp yanında yine domatesini salatalığını yesen.reçel değilde 1 kaşık bal yada pekmez hem sağlıklı hemde doğal ürünler seni tok tutar.
hergün düzenli bi menü oluştursan porsiyonunu ayarlasan ve tartıda ne görürsen gör bu listenin dışına çıkmasan bence 1 aylık süreçte gözle görülür incelme ve kilo kaybı yaşarsın.sen ve diğer bazı arkadaşlar hemen motivasyon kaybı yaşıyor herkesle aynı şeyleri yapıyorum ama o 1 kilo verirken ben 300 gr veriyorum hatta üzerine alıyorum.olmuyorda olmuyor deyip motivasyonunuzu kaybediyosunuz.bu çok yanlış bu düşünceden uzaklaşıp ergeç formda olduğum günlere döneceğim diyerek yola çıkmalısın.arada kaçamaklar olcak ama bunu hep diğer öğününle dengeleyip.her sabah yine aynı düzeninde diyetine devam etmelisin.bu süreçin sonunda başarısızlık diye bişey olmayacak buna inan.
elbetteki değilkalori değeri kadar porsiyon büyüklüğününde nekadar etkili olduğunu söylemeye çalışıyorum.ama eğer 3 öğün sadece 1 dilim kek yiyerek yaşayabilirim diyosan bide böylesini dene belki işe yarar bizde deneriz
bu ceabı bekliyodum bendeinşallah oda olcak kısmetimizde varsa
bas bas paraları yeşime
allah var sena abla çok iyi bi amca ,,şu eve geldik geleli bizim bikere alttkatın 2kerewc borusu için gelip tamir ettirdi boruları değiştirdii,sigortaları yeniledi prizlerii ampul duylarınıı ,,eksik ne varsa hatta zil yoktuu altkatın kopuktu getirip taktırmış..birsürü şey daha...ilk girerken dedikte adam ,,bu tezgahın fayanslarını yeni yaptırmış geçen sene onlara mutfak yapılınca bu evede fayans yapalım ozaman demiş istemedikleri için....bizde diyince öyle dedi siz durun bakalım da evdee,biraz zaman geçsin yine yaptırverem ben dedii sağolsunn,,bakalım hatırlatmakta fayda var...şu iş mevzuları aydınlansa bi kalıcımıyız gidicimiyiz belli değil,,zor işte bekliyoruz...bişey deqil cnm..ama doqadan kayısılı form al markası bu olsun..diqerleri güzle deqil...
tuqbacım uzun süre oturmayı düşünüyorsanız siz söyleyin ev sahibine yaptırın diye..göster makineni bakın nerde duruyor diye...insaflı biriyse itiraz etmez...
napalım canım koyuyorumkii,azmedin ben gibi sizde olun diyorum fenamı ediyorummhımmm fazlamıiyiki daha fazla yememişim tşkler canımm çeşitli derken kasar sevmem reçel ve bal olmaz mesela ne olabilir ki yumurta üst üste yedigimden bugun yemedim o diyet nasıl ki dikkat etmeye calışıyom canım bilmiyom karbon diytini
canım ekonomikliğini şuanda bilemiycem ama ben fakir kullanıyorum 4yıldır,,evlenirken almıştı annem,,nasıl kibar nasıl güzel güçlü çekimi var ee bide sessiz çalışıyoo çok sessiz,,daha ne olsun,,ozaman 350tlydii,ama taksitle almıştıı,şuan kaçtır bilemiyciim ,,off ben memnunum ama..cocuk yap ıste canım hıc sıkılmazsın
kızlaarr elektrik süpürgem cok kötü bildiğiniz önerebileceğiniz bi süpürge var mı:26:
şöyle zemini ıyı tutan güçlü ve yer kaplamayan birde ekonomık olsun ıstıyorum cok mu sey ıstedim
lütfen acil cevaaappp:95:
ben hiç 58 le evlenmedimayyy canımmm ne güzel anlatmışsın aynen öyle oluyo yaa çok tşkler canım dedigini yapacagımm ayarlayarak dengeleyerek yiyecegim
ne güzel benim olmak istedigim kiloladasın bende 58 evlendigim kiloda olmak istiyoruummm
allah var sena abla çok iyi bi amca ,,şu eve geldik geleli bizim bikere alttkatın 2kerewc borusu için gelip tamir ettirdi boruları değiştirdii,ilk girerken dedikte adam ,,bu tezgahın fayanslarını yeni yaptırmış geçen sene onlara mutfak yapılınca bu evede fayans yapalım ozaman demiş istemedikleri için....bizde diyince öyle dedi siz durun bakalım da evdee,biraz zaman geçsin yine yaptırverem ben dedii sağolsunn,,bakalım hatırlatmakta fayda var...şu iş mevzuları aydınlansa bi kalıcımıyız gidicimiyiz belli değil,,zor işte bekliyoruz...
napalım canım koyuyorumkii,azmedin ben gibi sizde olun diyorum fenamı ediyorumm
canım ekonomikliğini şuanda bilemiycem ama ben fakir kullanıyorum 4yıldır,,evlenirken almıştı annem,,nasıl kibar nasıl güzel güçlü çekimi var ee bide sessiz çalışıyoo çok sessiz,,daha ne olsun,,ozaman 350tlydii,ama taksitle almıştıı,şuan kaçtır bilemiyciim ,,off ben memnunum ama..
ben yemek hazırlamaya gidiyoree hadi çüüüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?