70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey deqil cnm..ama doqadan kayısılı form al markası bu olsun..diqerleri güzle deqil...

tuqbacım uzun süre oturmayı düşünüyorsanız siz söyleyin ev sahibine yaptırın diye..göster makineni bakın nerde duruyor diye...insaflı biriyse itiraz etmez...

yeşim
bende bugün sen gibiyim...canım hiçbişey yapmak istemiyor tatsızım...zaten reqliyimde...dışarı çıkmakta istemiyorum evde kalmakta...napıcaz biz senle bugün böylee:84::84::84:
bende bilmiyorum.regli olalı bikaç saat oldu birazdan boyumun ölçüsünü almaya başlar diye düşünmekteyim. birazdan kalkar evi bi dolanırım herhalde sabahtan beri netteyim zaten

bende bilmiyorum.regli olalı bikaç saat oldu birazdan boyumun ölçüsünü almaya başlar diye düşünmekteyim. birazdan kalkar evi bi dolanırım herhalde sabahtan beri netteyim zaten

benimde evi süpürmem lazım hiç içimden gelmiyor...yemek yiyip uyumak istiyorum..ama malesef gündüz uyuma alışkanlıqım olmadıqı için onuda beceremiyorum...

Tamam ilk market alışverişine sıkıştırıyorum kayısılı form çayını

benimde evi süpürmem lazım hiç içimden gelmiyor...yemek yiyip uyumak istiyorum..ama malesef gündüz uyuma alışkanlıqım olmadıqı için onuda beceremiyorum...
bende uyumam gündüz çok istisnai durumlar olmadıkça.
yiyip yatma canım.dışarı komşuya falan git kahve falan için fal bakarsınız

kız seni dövcem heee zayıfladınn çekip çekip koyuyon aaa burda veremeyende var :84::84::84::84::84::84::84:
yenisin galiba canımm hoşgeldinnnnn
ya sanırım zehirlendim ben akşamki yediğim tavuktan sonra,,,şuan karnıma vurup duruyolarr,kopuyo içim napıcam kii,eşim ayran iç dedi içtim,geçmiyoo,kusmayı dene diyo olmadı gelmiyoo of ölüyorummm..
geçmiş olsun canımmmm
tebrikler canımm masallah ya ne güzel veriyosun kilolarınıı

ben en son evliyken o kiloydaydımm yane 6 yıl önce
hayırlı olsun canımmmmmmm

ellerine saglıkkk kaptanımmmm kilo veren herkesi kutlarımmmm
ayrıca kendimide kutlarım tabi o kadar kilo almamı ve sonuncu olmamı :84::84::84::84::88:
merhaba canımm hoşgeldin yenidennnn:79::79::79::79::79:
çok tşkler canımm aynen öyle ama kötü bişi banada geçmiş burnummm akıyo yaaavvvv ailece tek eşim saglam onada bulaşmaz inşşş

tşkler canımmmmm

arkadaşalar merak konusu olan kaçamak yaptım deyip hala kilo vermem konusuna açıklık getirmek istiyorum.daha önce kalori takibi yaptığımı söylemiştim hatırlıyosanız.kalori takibime göre bazen sınırlarda bazende sınırın üzerinde kalori aldığım oluyor.ama kalorisi çok olup porsiyonu küçük olan şeyler var biliyosunuz.midenize atıyorum 3 tabak yemek girmiş olması ile 1 dilim kek girmesinin kalori olarak çok farkı olmasada sindirimi arasında büyük fark var.çok kalorili bişey yemiş olsanız bile midenize girecek şeyin miktarı nekadar küçükse onu hazmetmeniz ve o enerjiyi harcamanızda okadar kolay oluyor.umarım anlatabilmişimdir püf noktasını kilo vermemin

hımmm fazlamı iyiki daha fazla yememişim tşkler canımm çeşitli derken kasar sevmem reçel ve bal olmaz mesela ne olabilir ki yumurta üst üste yedigimden bugun yemedim o diyet nasıl ki dikkat etmeye calışıyom canım bilmiyom karbon diytini

bende uyumam gündüz çok istisnai durumlar olmadıkça.
yiyip yatma canım.dışarı komşuya falan git kahve falan için fal bakarsınız
kimseye gidesim yok cnm...bugün en fazla pazara çıkarım...oda akşama doqru..belki koçişle çıkarız bnm paracıklar cepte kalır böylelikle

tam hastalık havası şnanki..sabah erken kalkıyorum ya nasıl üşüdüm..uzun kollu giyindim..deminde nasıl sıktı beni uzun kollu güneş açınca...gittim bu seferde kısa kollu giydim..akşama yien üşürüm yine uzun kollu giyerim...mankenlik yap dur akşama kadar..bu arada sanada geçmiş olsun aferin falan iç keser...

Az ama kalorili şeyler yiyin mi demek istiyosun yani nasıl da işime geldiği gibi anladım

cocuk yap ıste canım hıc sıkılmazsın

kızlaarr elektrik süpürgem cok kötü bildiğiniz önerebileceğiniz bi süpürge var mı:26:

şöyle zemini ıyı tutan güçlü ve yer kaplamayan birde ekonomık olsun ıstıyorum cok mu sey ıstedim

lütfen acil cevaaappp:95:

bende bilmiyorum karbon diyetini , onu senaya sormak lazım ayrıntılarını.
fazla yemedin ama ekmek fazla.oda şu açıdan fazla ekmek yerken doyuran ama sonrasında daha çok acıkmanı sağlayan bir besin.3 dilim ekmek yerine 2 dilimle tost yapıp yanında yine domatesini salatalığını yesen.reçel değilde 1 kaşık bal yada pekmez hem sağlıklı hemde doğal ürünler seni tok tutar.
hergün düzenli bi menü oluştursan porsiyonunu ayarlasan ve tartıda ne görürsen gör bu listenin dışına çıkmasan bence 1 aylık süreçte gözle görülür incelme ve kilo kaybı yaşarsın.sen ve diğer bazı arkadaşlar hemen motivasyon kaybı yaşıyor herkesle aynı şeyleri yapıyorum ama o 1 kilo verirken ben 300 gr veriyorum hatta üzerine alıyorum.olmuyorda olmuyor deyip motivasyonunuzu kaybediyosunuz.bu çok yanlış bu düşünceden uzaklaşıp ergeç formda olduğum günlere döneceğim diyerek yola çıkmalısın.arada kaçamaklar olcak ama bunu hep diğer öğününle dengeleyip.her sabah yine aynı düzeninde diyetine devam etmelisin.bu süreçin sonunda başarısızlık diye bişey olmayacak buna inan.

evet canım aynen öyle bende uzun kollu giymiştim az önce degiştim akşam gene uzun kol ... tşkler canımm saoll

bende bugun diyete basladım :) inş zayıflarım hayırlısı artık :) 2 gun diye detoks yapacam inş işe yarar :)

Az ama kalorili şeyler yiyin mi demek istiyosun yani nasıl da işime geldiği gibi anladım
elbetteki değil kalori değeri kadar porsiyon büyüklüğününde nekadar etkili olduğunu söylemeye çalışıyorum.ama eğer 3 öğün sadece 1 dilim kek yiyerek yaşayabilirim diyosan bide böylesini dene belki işe yarar bizde deneriz

bu ceabı bekliyodum bende inşallah oda olcak kısmetimizde varsa

kimseye gidesim yok cnm...bugün en fazla pazara çıkarım...oda akşama doqru..belki koçişle çıkarız bnm paracıklar cepte kalır böylelikle
bas bas paraları yeşime

Son düzenleme:

ayyy canımmm ne güzel anlatmışsın aynen öyle oluyo yaa çok tşkler canım dedigini yapacagımm ayarlayarak dengeleyerek yiyecegim
ne güzel benim olmak istedigim kiloladasın bende 58 evlendigim kiloda olmak istiyoruummm

Çok güzel yazmışsın canım yaa acayip gaza geldim tartıda ne görürsem göreyim istikrarlı olucam

Tühh tutturamadık şaka bi yana kalori hesabı mı yapsam acabaa :97: aslında ben ne tür bir diyet uygulayacağıma karar versem devamı gelecek ama bir türlü ne yapsam kısmına karar veremedim :97: ortaya karışık gidiyorum bakalım

allah var sena abla çok iyi bi amca ,,şu eve geldik geleli bizim bikere alttkatın 2kerewc borusu için gelip tamir ettirdi boruları değiştirdii,sigortaları yeniledi prizlerii ampul duylarınıı ,,eksik ne varsa hatta zil yoktuu altkatın kopuktu getirip taktırmış..birsürü şey daha...ilk girerken dedikte adam ,,bu tezgahın fayanslarını yeni yaptırmış geçen sene onlara mutfak yapılınca bu evede fayans yapalım ozaman demiş istemedikleri için....bizde diyince öyle dedi siz durun bakalım da evdee,biraz zaman geçsin yine yaptırverem ben dedii sağolsunn,,bakalım hatırlatmakta fayda var...şu iş mevzuları aydınlansa bi kalıcımıyız gidicimiyiz belli değil,,zor işte bekliyoruz...
napalım canım koyuyorumkii,azmedin ben gibi sizde olun diyorum fenamı ediyorumm
canım ekonomikliğini şuanda bilemiycem ama ben fakir kullanıyorum 4yıldır,,evlenirken almıştı annem,,nasıl kibar nasıl güzel güçlü çekimi var ee bide sessiz çalışıyoo çok sessiz,,daha ne olsun,,ozaman 350tlydii,ama taksitle almıştıı,şuan kaçtır bilemiyciim ,,off ben memnunum ama..

ben yemek hazırlamaya gidiyoree hadi çüüüşş

Son düzenleme:
ben hiç 58 le evlenmedim kocişe diim bida evlencez ben saymıyom diğerini :95::95::95::95:
başaracaksın yılmak yok.kesinlikle gaz vermek için değil gerçekten az dikkat ve düzenli beslenmeyle bayrama kadar 5 kilo yılbaşına kadarda 10 kilonun üzerinde kilo vereceğine emin ol.sadece takıntı yapma ergeç zayıflayacağına inan.daha gençsin bu yaşta pes edersen 5-10 sene sonra ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…