70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepmız boydan cekılmiş fotograflarımızı koysak ya isteyen yuzunu karalayabılır ne desnz ?

kızlar hepmız boydan cekılmiş fotograflarımızı koysak ya isteyen yuzunu karalayabılır ne desnz ?

sevalcim buraya resim koyan bi arkadaşın resmini alıp üzerine +18 yazılı bi şekilde başka bi siteye koymuşlar.bende korktum valla ondan sonra

gülçiçekçim eşin inşalah en kısa zamanda iyi bi iş bulur tatlım
xzeynacım baya çok zayıfmışsın canım kaç kilodaydın o resimde?

58-60 arası oynuyordu tam bilmiyorum işte hedefim tekrar o günlere dönebilmek biraz zor gibi ama olacak inşdelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben bugun bıraz fazla kaçırdım ya sölıyım neler yedıgımı ama oklava yok tamammı-tatlicadiarzu-
sabah 3 galeta bı bardak çay ve kıbrıt kutusu kadar oeynır oglende 2 tane salatalık bıtane cıkolata yedım :jeyyar:akşamda bı tabak mercımek yemeği cok azcık bı ıkı kaşik makarna salata ve 1 dılım ekmek yedım şimdide cok azıcık cips yicem cok abartmamişim dımı kızlar motuve edın benı hadııı:1no2:

çok yememişsin tatlım ama sende benim gibi dengesiz beslenmişsin
cips yeme amaaaklava:

evet cnm dengesız beslenıyorum ben cok yAA napıcam bılmıyorum ya cekırdek yıyım o zman cıps yemıyım

bugun lazanya yaptim kocam ve kizim lop lopyedi bende tabaklarini yikadim adaletsiz dunya sabah 1dilim krem peynirli ekmek 1muz yedim oglen 2dilim hindi haslanmis sebze yedim ikindi 4adet cikolatali biskuvi yedim aksam yemegi yok zaten reglim karnim davul gibi neti anca actim bende kimse kalmamis

gunaydın kıslar nasılsınız benım moral sıfır esım ısten cıkarıldı

of ya bak cok canim SIKIldi bu habere ya cok uzuldum gulcicek Allah bir kapiyi kapar digerini acar eminim daha iyi sartli bir is bulucaktir,Emirinizin sansina insallah ennnn kisa zamanda guzel haberler ver

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar izmirde hava kapalı sanırım yağpmur yağcak
yaa şu bahar gelicekse gelsin yoprgunluğundan yoruldum çok tembelim yiyorum spor yapmıyorum kilo alıcam valla offffffffff
bu arada resimi evet buraya eklemeyelim hepimiz birbirimizi arkadaş listemize ekleyip kendi sayfamıza foto koyalım bence :)

Günaydın kızlar dün akşam biraz ekmekle birlikte bi tabak limonlu tuzlu kıvırcık yedim bi kaç parçada peynir attım ağzıma :)))

Bu sabahta yarım domates yarım salatalık bi kaç parça peynir ve 3 zeytinle bir dilim kepekli ekmek yiyorum...

Bu Arada hangi gün tartılcaz yarın tartılcak mıyız yoksa haftaya mı ilk cuma tartısı?

günaydın gözyaşı bu sabah kimse yok buaralarda :)
ben haftaya cuma diye biliyorum canım :)

günaydın gözyaşı bu sabah kimse yok buaralarda :)
ben haftaya cuma diye biliyorum canım :)

Günaydın canımkaydirigubbakcemile5 evet kimsecikler yok senle benden bakşa. Bende dün öyle bi okumuştum çok giremiyorum kk ya vakit buldukça da yazıyorum öğlen yine girerim ama yarınsa evden tartılır çıkarım. Neyse bakarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…