70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagolun kıslar cok tşk ederım dularınorum dualarınız ıcınde tşk edıyorum ıns. oglusumun hatrına ıyı bır ıs bulur yarabbım de rahatlarız kıslar

bu arada öğle yemeğim,4 kaşık etli bezelye,yarım yağsız gül böreği,bir kutu ayran
böreğin yarısını iş yerinde arkadaşa verdim,yağsız,tuzsuz,kıtır kıtır bi börek göndermişler,ee tabi benimde bu işime geldi,saat 10 gibi küçük bir avuç leblebi yemiştim ara öğün olarak,bundan sonraki ara öğünde kuru kayısı yiyecem,yeşil çay ile birlikte,benim bağırsaklarımı acayip çalıştırıyo bu.
kaç gündür aksattığım yürüyüşlerimede bugün başlarım artık.

öğle yemeği olarak 1 kupa cacık içiyorum....ve 2 etiform yiyorum
arada 2 eti form yemiştim.

ayyy kızlar saat 2:20 oldu ama hala ben ögle yemeği yiyemedim işlerimden dolayı gideyimde bişiler yiyeyim bari çok acıktım.........

ayyy kızlar nasıl acıkmışımmm
ögleyin 1 dilim kepek ekmeği 1 kaşık pilav 1kaşık kur fasulye salata ve 2 bardak ayran ayyy çok şiştim
puding vardı hemde çikolatalı ama dokunmadım çünkü akşama eşimin dogum günü pastasından yicem....

bugün sabah klasik kahvaltımı yaptım
arada meyve yedim
öğlen 3 kaşık bakla,1 kase yogurt
arada elma
akşam bilmiyrm.
dün sonunda yürüyüş yapabildim inşallah bugünde yapabilirim

gülçiçek canım inşallah en kısa zamnda eşin çok daha iyi bir iş bulur.allah bebişinizin yüzüne baksın sizi zordan kurtarsın inşallah.:Saruboceq:

Gülçiçek umarım eşin en kısa zamanda yeni bir iş bulur Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

ben regl oldum dün ve bugün tatlıya saldırdım çikolata yedim sabah kahvaltımıda geçiştirdim öğlende peynirli pide yedim çok acıkmıştım ama akşama sadece meyve yemeyi düşünüyorum bu hafta da kilo veremicem galiba :sm_confused: selülitlerimde azdı :çok üzgünüm: ya kızlar birde ben çizelge yapamıyorum

4 gündür 1,2 saat lik uykuyla durduğumdan mı bilemiyorum bugün biraz çikolata yedim kndimi çok yorgun hissediyorum başka kaçamak yapmadım spor da yapamıyorum inş bir iki güne eski düzenime dönersem daha çabuk vermek istiyorum şu kiloları hava çok sıcaktı bugün kıyafetlerim olmuyor 5 kilo versem belki olur uf ya bıktım şu kilolardan

kızlar bugun diyet adına verımlı bır gun gecırdım sanırım.sabah 2 haslanmıs yumurta,2 dılım ekmek,peynır,taze nane,5 zeytın,cay yedıkten sonraaaa 3 saat suren uzun bır yuruyuse cıktım,oglen 1 sımıt peynır ,cay ,2 kasık mor lahana salatası,2 lokma tatlısı yedım kızkardesımde.eve yenı geldım,bu saatten sonra pek bısey yemem.bakalım yarın tartı 74lerı gosterıcek mı?delikafadulden

gunaydın kıslar nasılsınız benım moral sıfır esım ısten cıkarıldı

çok üzüldüm canım inş en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur moralini yüksek tutmaya çalış rabbim zorda kalanın yardımcısıdır kimseyi açıkta bırakmaz

selam kızlar nasılsınız bugün aklıma geldi ben beş yıl önce de böyle kilo almıştım ama evli değildim o zamanlar, aktar vardı ton ton bi dede bana şu bitkileri söyledi sinameki, biberiye, mısır püskülü, melisa bunları eşit miktarda alıyosun karıştırıyosun birer tutam sabah akşam aç karnına demleyip içiyosun.İçmiştim o çaydan bi süre yediklerime de dikkat ettim ve kilo verdim. Önemli: bağırsakları acayip çalıştırıyo ve uzun süre devam etmemek gerekiyomuş
o zamanlar beni görenler tanıyamıyodu ben çocukluğumdan beri tombiştim de:icecream: ama ne oldu iştahlı bi adamla evlenince beş yıl içinde yavaş yavaş geri geldi kilolar tabi hamilelik de eklenince tuzu biberi oldu şimdi o günlerdeki resimlerime bakıp iç çekiyorum ama azmettim bi kere bir yıl içinde vericem kiloları eski kıyafetlerimi özledim çünkühihoyyyt

herkese iyi akşamlar,çıkıyorum,akşam ne yiyecem bilmiyorum,artık annem ne yaptıysa az az yerim
yürüyüşede çıkmam lazım,şimdilik hoşçakalın

deneme becerebildim mi bilmem işte eskiden zayıf olduğum zamanlardaki halim

Son düzenleme:
gülçiçekçim eşin inşalah en kısa zamanda iyi bi iş bulur tatlım
xzeynacım baya çok zayıfmışsın canım kaç kilodaydın o resimde?

bugün yediklerimi yazayım;

sabah kumru+şekersiz çay

saat 3 gibi 2 tane susamlı halka +şekersiz çay

akşam 1 kase çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…