günaydın kızlar nasılsınız?
haftaya cuma tartılcaz gözyaşı
slm hanımlarrkaydirigubbakcemile5 cumaya almışsınız
gününüzü hayırlı olsun elsecim nasıl gidiyo eskileri okudum baya yeni gelen arkadaşlar var her zaman giremiyom yokrumuzfalan sen nasılsın canım kiloların baya gitmiş görmeyeli gulçiçeksanırım kasım annesisin kısmet olursa bende kasım annesi olucam önceden bu gruptaydım hamile kalınca diyer gruba transfer oldum else rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip eder canım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınn :1hug:a.s.
meraba kızlar nasılsınz baaklım bugun evet magrenta bencede profılımıze koyalım resımlerı ordan bakalım bırbırımııze dımı ama
günaydın kızlar profilime resim attım ordan bakabilirsiniz 2 gündür kötüydüm bugün çok şükür iyiyim iğne ilaç fayda gösterdi sabah bir parça kıymalı börek yedim kızmayın bana dün öğlen bir parça yemek yemiştim onla duruyordum akşam ağzıma çaydan başka bişey koymamıştım artık bayılamak üzereydim sıcak suyumu içtim delikafadulden
öğle yemeğim 4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yağı iyice süzülmüş patlıcan musakka ve koca bir tabak bol limonlu salata,1 litrede su içtim şu ana kadar
yedım elıfcım malesef:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?