70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merabalar çıtırlarım benim. kendimi çok güzel motive etmiştim şu on günde çook güzel dikkat edip zayıflarım diye ama bugün regl oldum ,8 gün şişlikle mücadele edicem artık. bende kansızlık var 8 -9 gün de ancak bitiyo.

teşekkür ederim MadamxL , azmettim de gerisi nasıl gelicek bilmiyorum.sen de bebişini hayırlısıyla bi doğur da yeğen sevelim biz de teyzeleri olarak.

be arada sevilcan hala mesaj yazmamış.inşallah herşey yoluna girer de kendini toparlar. bazen yalnız kalmak toparlanmaya daha çok yardımcı oluyo. ee biz de şu 14 senede az şey atlatmadık kocişimle.herşey zamanla yoluna giriyo

günaydın kızlar profilime resim attım ordan bakabilirsiniz 2 gündür kötüydüm bugün çok şükür iyiyim iğne ilaç fayda gösterdi sabah bir parça kıymalı börek yedim kızmayın bana dün öğlen bir parça yemek yemiştim onla duruyordum akşam ağzıma çaydan başka bişey koymamıştım artık bayılamak üzereydim sıcak suyumu içtim delikafadulden

günaydın arkadaşlar.diyetim güzel gidiyordu taki dün regl başlangıç sinyalleri alana kadar.su topu gibiyim.şiştim felaket.kabız oluyorum ben rgl iken.
aynızamanda izmirde hava kapalı bugün ve benimde polen allerjim var ve kapalı havalarda yüzüm gözüm şişiyor.
sabah 5 kepekli bisküci 1 parça peynir yedim sadece.

Merhaba bayanlar.. Öğlen yemeğinde bir kase çorba ile yarım tabak bezelye yemeği yedim iki kaşıkta yoğurt attım ağzıma.. Bir dilim kepek ekmeği yedim yemekle birlikte...

meraba kızlar nasılsınz baaklım bugun evet magrenta bencede profılımıze koyalım resımlerı ordan bakalım bırbırımııze dımı ama

kızlar ben yıne costum.öglen 1 kece mercımek corba,yarım pizza,salata,kola(normal) yedim. biraz fazla oldu ama.neyse daha cumaya coook var,yarın felan sıkarım biraz dahaşakkıdı

slm kızlar öğle yemeğimi de yedim
sabah kepekli simit+şekersiz çay
arada bikaç badem
öğle yaprak sarma

resimlerine baktım canım,oğlunda sende çok şekersiniz,bu arada geçmiş olsun,sen yinede dikkat et kendine,bende dün çok iyiydim bugün tekrar kötü oldum,ilaçlarda fayda etmiyo artık
ayrıca kendini bu kadar sıkma,az az sık sık ye,yemek aralarını bu kadar uzun tutma bence

sevalcim dün gece dayanamadım salçalı 1 dilim ekmek yedim
sen yedin mi çekirdekleri bakıyım

öğle yemeğim 4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yağı iyice süzülmüş patlıcan musakka ve koca bir tabak bol limonlu salata,1 litrede su içtim şu ana kadar

öğle yemeğim 4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yağı iyice süzülmüş patlıcan musakka ve koca bir tabak bol limonlu salata,1 litrede su içtim şu ana kadar

afiyet olsun canım
iştaha getiriyosun beni canım kiraz istiyorkaydirigubbakcemile3
ayy hamile :CüvCüv: gibiyim ya dün gece salçalı ekmek diye delirdim
sonrada kocişimi aradım benim canım köfte istiyor diye(köfteyi hiç sevmem normalde bi de) köfte ekmek alayım dedi hayır dedim minik pideler istiyorum yanınacokacimcoook
akşam gelmiş alayım mı bişey yicen mi dedi yok dedim bu saatten sonra ne yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…