70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta cnm yardım edıyım sana ben bak şimdi yaptıktan snra ılk kıttucaktakı yazının ıkıncı sırasındakı httple baslayan kısmını alıyosun sonuna kadar kopyalıyosun sonundakı url kısmını almıyosun bu kadar dene bakalım sonra yapamassn bana ver ben yaparım sana kopyalarım sende yapıştırrısn :)

ayyyy kızlar bana bugun akıl verin napayım bugun eşimin dogum günü hediye işini hallettim ama akşama bişiler yapmam şart herşeye açıgım yalnız işten geç çıktığım için süpriz bişi olmayacak eşim 6:30 da evde oluyor bense 7:30 çıkıyorum işten izin almam söz konusu bile olmaz napıcam ben yaaaaaaaaaaaaa((

valla cnm ben supriz yapmiştim esıme dogum gunude herkesı cagrmıstım pasta yaptrmıstım ama onun haberı yoktu tabı ben evde oldugum için o çalişiyodu o yuzden rahatlıkla yaptım :)ama sen dedıgn gıbı supriz bişi yapamassn bı pasta al ama unutmus gıbı yap hıc caktrma sat tam 12 ye yaklaşinca kutla :)

sonunda yaptım offff başka işle uğraşırken bunu yapmamak lazımmış hehhe
ben kendime yeşil çay yapıp stoklara gömülüyorum kızlar öğlen arasında görüşürüz inşallah

hımmm çok güzel bir gün aslında.dışarda yemeğemi gitseniz acaba.ordada garsonlara tembihle pasta getirsinler.sonrada evde hediyeni verirsin.buarada telefonuna en sevdiğiniz müziği yükle slow olsun.çalar dans edersiniz

kızlar planlar falan suya düştü annemler aradı akşama size geliyoruz die eşmin dogum gününü hep bir kutlucakmışız yani aileyle geçen klasik bir dogum günü olacak:)))

kızlar planlar falan suya düştü annemler aradı akşama size geliyoruz die eşmin dogum gününü hep bir kutlucakmışız yani aileyle geçen klasik bir dogum günü olacak:)))

kız kabul etmeseydin ya
ben olsam çağırmam yalnız kutlucaz derim kötükedihüso

günaydıın.sabah çok kaçırmışım midem bulanıyo şimdi yeşilçayımı içtim rahatım azcık.

çok dediğimde 2,5 dilim ekmekle kahvaltı yaptım ama çok geldi yAAA

önümüzdeki hafta full annemde kalıcam yürüyüş bandı ve titreşimli kemer var onlarıpıcam hergün inş.
sonuçta mutlaka etkili olacaktır

selam kızlarrr yeni bi şeyler öğrenenler veya uyguluyanlar varmııı (((( varsa bizede anlatsınnlarrr

gunaydın kıslar nasılsınız benım moral sıfır esım ısten cıkarıldı

ayyy allah yardımcınız olsun canım hakkınızda hayırlısı inş ordan daha iyi bir yer bulur üzülme tatlım RABBİM bebeginizin yüzüne baksın:1hug:

Merhaba bayanlar.. Öğlen yemeğinde bir kase çorba, yarım abak trlü bir dilim kepekli ekmek 3 4 kaşık yoğurt yedim bi de yarım muz... sabahtan beri 2 lt. su tüketmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…