mrblarrrr naılsınız bakalımm ben uykusuz ve yorgunumm benim çoçuklar hasta gece uyumuyolar yemiyolar mızmızlar kız hastalandı oglana geçti
bende sarhoş sarhoş geziniyom aralarda
şimdiye kadar yediklerimm gerci akşam toplu yazarımda
sabah ballı sirkeli sıcaksu
4-5 kare peynir
2 tane zeytin
1 domates
yarım salatalık
3 dilim kepek ekmegi
şimdi bitkiçayı (erikli tarçınlı)
25 dk yürüyüş ama daha olcak kızı okuludan alcam doktara götürcem falanda filan
kimse seni takip etmiyoya.işte çok kaçırdım evde çok kaçırdım bugün canım istemiyor midem kötü vs vs yalanmı yokyavaş yedinmi yada yiyeceğin herşeyi bi tabağa toplayıp yavaş yavaş yersen kimse bişey anlamadan sen yazıflayıvermiş olursun.
geçen eşimin işarkadaşı nekadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi.10 kilo falan vermişindir dedi bende hıı dedim.20 kilo verdiğimi bilse hem eşimin hem kadının gözleri yualarından fırlar
neden arzuya cevap yazmadınız kız bide acil yazmışşşşşboş boş konuşucaqınıza belki bi işe yarardınız
arzucum ben ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum çok süper fiyatıda öyleneyse sen en iyisi arzumun şarjlı süpürgesini al cnm çok güzel..kaldır indir derdi yok..
hoşgeldin cnm...
hayırlısı olsun tuqbacım...
olurhoşgeldinnn
hmmm aşada gizli gizli bizi okuyanlardan teki sendin demekmadem geldin bizede hoşgeldin demek düşer
iyi çene çaldım engin bilgilerimle aldınlattım hepinizişimdi çıkıyorum az evimi dolanayım öğlen yemeğimi hatta bugidişle akşam yemeği olacak gibi onu hazırlayayım keyfim yerindeyse tekrar gelirim.bakarım arkamdan ne dedikodu yaptınız
ben yemeqimi yaptım ve yedimama temizlik duruyor yapmıcam içimden gelmiyor sana kolay gelsin yeşimcim
keşke yakın olsaydıkda sana gelseydim bol bol laflardık hatta burdakileri çekiştirirdik....yeşim
bende bugün sen gibiyim...canım hiçbişey yapmak istemiyor tatsızım...zaten reqliyimde...dışarı çıkmakta istemiyorum evde kalmakta...napıcaz biz senle bugün böylee:84::84::84:
işte bunun içind gelirdim ama iftarda yiyebilrdimtavuklu kabak yaptım gelin yiyelim acıktım baya...ayranmı içsem yanında..
nasıl besleniyorum ben
standart olan sadece kahvaltım
1 domates 1 salatalık 2-3 biber 5 zeytin 30-40 gr kadar peynir ve bol çay bunların yanına bazen 1 yumurta bazen yarım simit bazen 1 dilim salam ekliyorum.arada bi meyve yada bu ara fındık ceviz falan atıştırıyorum.ki kahvaltıdan sonra aç oluyorum zira benim kahvaltım 1 saat çayımın bitmesi ise 2 saatimi alıyorsonracıma evde canımın istediği şeyler olabiliyor mesela bugün kendime piyaz yapçam.bazen icek bişey bulamıyorum yine kahvaltı tarzı yiyorum.genelde aparatif şeyler yanında çayda içebileceğim uzun uzun tırtıklaya tırtıklaya yiyeceğim şeyleri tercih ediyorum.benim püf noktam porsiyonu abartmıyorum.yediğimle doymamışsam kendime az zaman tanıyorum 1-2 saat kasıp sonra yine bişeyler yiyorum.bazen abarttığım zamanlar oluyor hamur işi abur cubur gibi.kendimi hep frenliyorum.yoksa bu kiloya nasıl ineyim. ben hayatımda 61 kiloya inmişimdir oda 1 bilemedin 2-3 gün sürmüştür.dolayısıyla vucudun alışık olmadığı bi kiloya inmek hiçte kolay değil. akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum belki çok acıktıysam 2-3 ısırımlık meyve yiyorum.
ama herşeyden önce sabır önemli.senin yeni geldiğin zamanlarda hatırlarsın ben motivasyon kaybı yaşadım bikaç kilo aldım.biyerden diyete başlamam şarttı ama sabah başlıyor akşam hatta ikindiye kalmadan niyeti bozuyodumve kendi kendime ben nasıl diyet yaptım daha önce e 15 kilo verdim diye çemkiriyodum.bu dönemde çok uzun sürdü ben diim 10 gün sen de 1 ay.zamanla oturtabildim düzeni.biraz sabır etmek lazım hemen sonuç almayı beklemek yanlış olur.düzenli hareket edincede gerisi geliyor.
çok şeşit yemek yiyorsundur bu hiç sorun değil sorun olan porsiyon hesabın.midene soktuğun şeyler midenin okadar büyüyeceği anlamını taşır.ölç biç ona göre öğünlerini ayarla.
YEŞİME.......................
kahvaltılık ve atıştırmalarımız benziyor..çok çeşit derken artık pirinç pilavını enrdeys eyapmıyorum çok seyrek eşimsever diye mutlaka,nohutun,fasulyenin yemeklerin yanına yapardım bende yerdim ama tabiki ama 4 kaşıkta değil...
zamanla kilo aldıkça vermek istedikçe mesela tek çorba,yemek,salata yetiyor bide kocişin sağlığını düşünüyorum çünkü çorbayla ekmeğe başlayıp saltayla sonlanıyor...
evimde ilk yıllar kek ,pasta olurdu özle günlerde yaş pasta alınırdı...
baktım ben kurabiye yapıyom bitmiyo ee kaldıryodum ortadan ama yalnızlık anımda canım çekiyodu kalabalık aileden geldiğimden bitmeyince deli olurdum eşim yani kurabiylere falanda çok düşkün deği bunuda bıraktım sadece misafir olursa artık...kaçsenedir böyle..
yani canımız çekti kek yapalım yapmıyoru..
aslında böyle eşle kolay zayıflanır bende bunu anlamıyorum zaten ....
analarımız dışında hamurişi yemeyiz,ee çocuk yok zaten pasta v.s olmaz....
hee bide marketden alınan kalori bombalarıda evimde yok artık kardeşleirm gelince farkettiler mutfağımın ferahlığını
çünkü eşim onlarıda bitiremiyor zaten okuldan geliyor sağlam yemek yiyor bol ekmekle...
ee çayın yanına mida boşalmıyoki hoş sade çayıda çok seviyor....
çok şey değişti yaşamımda artık dır dır yapmıyorum veremiyorum diye eşime bile...
burda konuşalı daha çok rahatım...
bende 10 verseydimde durdumu noldu anlasaydım 5 kilodan sonraıs gitmedi....
tamam yıllanmış kilo ama bun bunları 4 yıldır gördüm ve beni bırakmıyoalr ve ben hep baştan beri engel olmak istedim ama olmuyor 70 sayısı bile olmaıd bakalım busene olucakmı....
az yiyorum midemin üstü indi zaten çok nadir şişiyorum ben...öncedende yanlış beslenridim ama abartmazdım herşeyide yemeyi....
sana gözün aydın diyelim inş.bebişin yada bebişleirnde tez zamanda gelirde fit sağlıklı anne olursun ozaman sıkılacak zamanında kalamzz
hamarat ev hanımı ben az evi toparladım okadar bişey yapmadım.havalar soğudu ben evde üşüyorum kaç gündür.ama bunda regli dönemininde etkisi büyük.
kurs kurs bitiremedi kocişin ne öğretmeni bu böyle okuldan çok kursa gidiyor
bilgisayar öğretmeni endstri anadolu meslekte...
hizmetiçi eğitim kursu bu sefer böyle oldu sistem değişiyomuşta seviyorya zaten işinde çok iyi ama öğrenmeyi seviyor bende onsuz kalmayı sevmiyorum..
hoşbulduk arkadaşlar. Bakalım bu sefer istikararlı bir şekilde kilo verebilecek miyim acaba. Aslında hergün düzenli yürüdüğümde vereceğimi biliyorum çünkü geçen senede sadece dikkat ettim rejim yapmadım ama bolbol yürüdüm ve kilo verdim. Düzenli yürüyüş kesinlikle şart bahanelere tutunup yürüyemeyi bırakmamam gerekiyo:97:
hani mükemmel menü olmuş dicemiz bi liste değil ama kaçamaklarını diğer öğünlerde dengelemeye çalışmış olmanı takdir ediyorum.bu yüzden sınırını bilmişsin tebrik ediyorum ama daha düzenli sebze ağırlı beslenirsen bence kilo vermene daha yardımcı olur.
kaçamaklı ama dengeleyerek bi gün geçirmek istiyor ve kilo vermenize zararı olmasını istemiyosanız bunun için en azından 6-7 kilo vermiş olmanızı tavsiye ederim.
Ben yeniyim liste yorumu bekleme vallahiama baklava çok kalorili diye biliyorum Allahtan sevmem
Hemen bakıyorum dediğin yerlere canım çok sağol
süpürqe meselesi espriydi zaten tatlımBende süpürgemden memnun değilim ki bilemedim ne diyeceğimi ondan bişi demedim
Ampul gibi aydınlandım teşekkürlerafiyet olsun şimdiden
Afiyet olsun abla
keşke yakın olsaydıkda sana gelseydim bol bol laflardık hatta burdakileri çekiştirirdik....
işte bunun içind gelirdim ama iftarda yiyebilrdimcumadan beri bırakmıştım bugün 5.günüm inşallah....
tavuklu kabak merak ettim şimdi fırında poşettemi...
kabağım var evde yarın yapayım kocişte yok nasılsaçünkü yemezz:18:
evet yeniden bu yemeklere dönmeliyim bende kendime özenmeliyim ne güzle biara patlıcan tavuk sebzlei atıyodum fırına poşette yanındada ayran ohhhhh....
.......nasıl besleniyorum ben
standart olan sadece kahvaltım
1 domates 1 salatalık 2-3 biber 5 zeytin 30-40 gr kadar peynir ve bol çay bunların yanına bazen 1 yumurta bazen yarım simit bazen 1 dilim salam ekliyorum.arada bi meyve yada bu ara fındık ceviz falan atıştırıyorum.ki kahvaltıdan sonra aç oluyorum zira benim kahvaltım 1 saat çayımın bitmesi ise 2 saatimi alıyorsonracıma evde canımın istediği şeyler olabiliyor mesela bugün kendime piyaz yapçam.bazen icek bişey bulamıyorum yine kahvaltı tarzı yiyorum.genelde aparatif şeyler yanında çayda içebileceğim uzun uzun tırtıklaya tırtıklaya yiyeceğim şeyleri tercih ediyorum.benim püf noktam porsiyonu abartmıyorum.yediğimle doymamışsam kendime az zaman tanıyorum 1-2 saat kasıp sonra yine bişeyler yiyorum.bazen abarttığım zamanlar oluyor hamur işi abur cubur gibi.kendimi hep frenliyorum.yoksa bu kiloya nasıl ineyim. ben hayatımda 61 kiloya inmişimdir oda 1 bilemedin 2-3 gün sürmüştür.dolayısıyla vucudun alışık olmadığı bi kiloya inmek hiçte kolay değil. akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum belki çok acıktıysam 2-3 ısırımlık meyve yiyorum.
ama herşeyden önce sabır önemli.senin yeni geldiğin zamanlarda hatırlarsın ben motivasyon kaybı yaşadım bikaç kilo aldım.biyerden diyete başlamam şarttı ama sabah başlıyor akşam hatta ikindiye kalmadan niyeti bozuyodumve kendi kendime ben nasıl diyet yaptım daha önce e 15 kilo verdim diye çemkiriyodum.bu dönemde çok uzun sürdü ben diim 10 gün sen de 1 ay.zamanla oturtabildim düzeni.biraz sabır etmek lazım hemen sonuç almayı beklemek yanlış olur.düzenli hareket edincede gerisi geliyor.
çok şeşit yemek yiyorsundur bu hiç sorun değil sorun olan porsiyon hesabın.midene soktuğun şeyler midenin okadar büyüyeceği anlamını taşır.ölç biç ona göre öğünlerini ayarla.
YEŞİME.......................
kahvaltılık ve atıştırmalarımız benziyor..çok çeşit derken artık pirinç pilavını enrdeys eyapmıyorum çok seyrek eşimsever diye mutlaka,nohutun,fasulyenin yemeklerin yanına yapardım bende yerdim ama tabiki ama 4 kaşıkta değil...
zamanla kilo aldıkça vermek istedikçe mesela tek çorba,yemek,salata yetiyor bide kocişin sağlığını düşünüyorum çünkü çorbayla ekmeğe başlayıp saltayla sonlanıyor...
evimde ilk yıllar kek ,pasta olurdu özle günlerde yaş pasta alınırdı...
baktım ben kurabiye yapıyom bitmiyo ee kaldıryodum ortadan ama yalnızlık anımda canım çekiyodu kalabalık aileden geldiğimden bitmeyince deli olurdum eşim yani kurabiylere falanda çok düşkün deği bunuda bıraktım sadece misafir olursa artık...kaçsenedir böyle..
yani canımız çekti kek yapalım yapmıyoru..
aslında böyle eşle kolay zayıflanır bende bunu anlamıyorum zaten ....
analarımız dışında hamurişi yemeyiz,ee çocuk yok zaten pasta v.s olmaz....
hee bide marketden alınan kalori bombalarıda evimde yok artık kardeşleirm gelince farkettiler mutfağımın ferahlığını
çünkü eşim onlarıda bitiremiyor zaten okuldan geliyor sağlam yemek yiyor bol ekmekle...
ee çayın yanına mida boşalmıyoki hoş sade çayıda çok seviyor....
çok şey değişti yaşamımda artık dır dır yapmıyorum veremiyorum diye eşime bile...
burda konuşalı daha çok rahatım...
bende 10 verseydimde durdumu noldu anlasaydım 5 kilodan sonraıs gitmedi....
tamam yıllanmış kilo ama bun bunları 4 yıldır gördüm ve beni bırakmıyoalr ve ben hep baştan beri engel olmak istedim ama olmuyor 70 sayısı bile olmaıd bakalım busene olucakmı....
az yiyorum midemin üstü indi zaten çok nadir şişiyorum ben...öncedende yanlış beslenridim ama abartmazdım herşeyide yemeyi....
sana gözün aydın diyelim inş.bebişin yada bebişleirnde tez zamanda gelirde fit sağlıklı anne olursun ozaman sıkılacak zamanında kalamzz
hamarat ev hanımı ben az evi toparladım okadar bişey yapmadım.havalar soğudu ben evde üşüyorum kaç gündür.ama bunda regli dönemininde etkisi büyük.
kurs kurs bitiremedi kocişin ne öğretmeni bu böyle okuldan çok kursa gidiyor
bilgisayar öğretmeni endstri anadolu meslekte...
hizmetiçi eğitim kursu bu sefer böyle oldu sistem değişiyomuşta seviyorya zaten işinde çok iyi ama öğrenmeyi seviyor bende onsuz kalmayı sevmiyorum..
tavukları kendi suyu çekene kadar soteliyorum...suyunu çekince sıvıyaq ekleyip soqanları ekliyorum..biber salçası ve domates ekleyip soteliyorum...sonra suyunu ekliyorum....kabak ve patatesleri ilave edip tuz katıp pişiriyorum...sonrada oturup afiyetle yiyorum
afiyet olsun cnm..Kızlar ben yemeğe gidiyorum bakalım kaçamaksız ne yicem :26:
kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn
büyük bir duble bardak süt ısıt..hatta ben kaynama derecesine kadar ısıtıyorum..içine ya çubuk tarçın at yada toz tarçın...ve onu yavaş yavaş keyif yapa yapa iç...hiçbirşekilde tatlı isteqin kalmıyor ve inanılmaz tok tutuyor..birazdan bende içicem reqliyimde
süpürqe meselesi espriydi zaten tatlımyemek içinde teşekkür ederim
keşke yakın olsaydıkda sana gelseydim bol bol laflardık hatta burdakileri çekiştirirdik....
işte bunun içind gelirdim ama iftarda yiyebilrdimcumadan beri bırakmıştım bugün 5.günüm inşallah....
tavuklu kabak merak ettim şimdi fırında poşettemi...
kabağım var evde yarın yapayım kocişte yok nasılsaçünkü yemezz:18:
evet yeniden bu yemeklere dönmeliyim bende kendime özenmeliyim ne güzle biara patlıcan tavuk sebzlei atıyodum fırına poşette yanındada ayran ohhhhh....
.......
tavukları kendi suyu çekene kadar soteliyorum...suyunu çekince sıvıyaq ekleyip soqanları ekliyorum..biber salçası ve domates ekleyip soteliyorum...sonra suyunu ekliyorum....kabak ve patatesleri ilave edip tuz katıp pişiriyorum...sonrada oturup afiyetle yiyorum
afiyet olsun cnm..
büyük bir duble bardak süt ısıt..hatta ben kaynama derecesine kadar ısıtıyorum..içine ya çubuk tarçın at yada toz tarçın...ve onu yavaş yavaş keyif yapa yapa iç...hiçbirşekilde tatlı isteqin kalmıyor ve inanılmaz tok tutuyor..birazdan bende içicem reqliyimde
süpürqe meselesi espriydi zaten tatlımyemek içinde teşekkür ederim
evet bu karışım bu topikten öğrenmiştim zaten sık sık yapıyorum
çok yoğun bu sefer tatlı isteği ama yemicem tatlı matlı yine yapcam tarçınlı sütümü iççcem..
ben de yapayım karşılıklı içelim sena abla iki regli
ben şimdi 5i 1 yerde içiyorum tatlım 3 gibi ara öqünde içicem tarçınlı sütümü..çok seviyorum ben bu karışımı harika bir lezzet bence...
ben şimdi 5i 1 yerde içiyorum tatlım 3 gibi ara öqünde içicem tarçınlı sütümü..çok seviyorum ben bu karışımı harika bir lezzet bence...
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?