70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun canim benim isallah iyi olurlar biran önce cocuk hasta oldumu kötü oluyor benim oglan da basladi yine burnu tikanmaya hayirlisi

kizlar ben artik mecbur kalmadikca fazla firar yapmak istemiyorum cünkü tek türk benim isyerinde bana patlarlar sonra kardesime bi sorayim aksam o da dilek gibi bilgisayar uzmani bilebiliyorlarmi girdigim sayfalari sildigim halde yada yazdistigimi diye :97:ama yüzünü göremiyom ki

:92:

Evet benim yavaş yemek yemeyi öğrenmem gerekiyor :97: çok hızlı yiyorum o yüzden ne kadar yediğimi algılayamıyorum

dediğin gibi yalan mı yok uyduruveririm bişey gerçi eşim çok dikkatli kaşımın bile tek sıra inceldiğini anlar ama onada

zayıfladın sen filan derse yok canım sana öyle geliyor aynıyım derim bi süre idare ederim

20 kilo verip bide incelmişsindir ne güzel olmuşsundur maşallah darısı başıma inşallah

Bende süpürgemden memnun değilim ki bilemedim ne diyeceğimi ondan bişi demedim

Ampul gibi aydınlandım teşekkürler afiyet olsun şimdiden

ben yemeqimi yaptım ve yedim ama temizlik duruyor yapmıcam içimden gelmiyor sana kolay gelsin yeşimcim

Afiyet olsun abla

yeşim
bende bugün sen gibiyim...canım hiçbişey yapmak istemiyor tatsızım...zaten reqliyimde...dışarı çıkmakta istemiyorum evde kalmakta...napıcaz biz senle bugün böylee:84::84::84:
keşke yakın olsaydıkda sana gelseydim bol bol laflardık hatta burdakileri çekiştirirdik....

tavuklu kabak yaptım gelin yiyelim acıktım baya...ayranmı içsem yanında..
işte bunun içind gelirdim ama iftarda yiyebilrdimcumadan beri bırakmıştım bugün 5.günüm inşallah....
tavuklu kabak merak ettim şimdi fırında poşettemi...
kabağım var evde yarın yapayım kocişte yok nasılsa çünkü yemezz:18:
evet yeniden bu yemeklere dönmeliyim bende kendime özenmeliyim ne güzle biara patlıcan tavuk sebzlei atıyodum fırına poşette yanındada ayran ohhhhh....
.......

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşlar. Bakalım bu sefer istikararlı bir şekilde kilo verebilecek miyim acaba. Aslında hergün düzenli yürüdüğümde vereceğimi biliyorum çünkü geçen senede sadece dikkat ettim rejim yapmadım ama bolbol yürüdüm ve kilo verdim. Düzenli yürüyüş kesinlikle şart bahanelere tutunup yürüyemeyi bırakmamam gerekiyo:97:

Kızlar ben yemeğe gidiyorum bakalım kaçamaksız ne yicem :26:

YANİ...İSTİKRAR ÖNEMLİ... yürüyüşe başalmıştım bikaç hafat önce geçen hafta oruçtum falan bugünd eöyle ama havalarda serinledi karadenizini yağmurlaır başladı artık bende evde yaaprım topum va ronda zıplıyorum hiçbişey yapamasam bile tv izlerken falan ...
yeşimin dediği gibi otuururken bile çok hareket var,bende yaparım bazen dizi izlerken yere uzanırım yan bacak mekik yaparım....
sabahta ender saraç 10 hareket gösterid günlük yapıldığında 3 haftada incelme olurmuş bildiğim hareketler ve çok kolay.....

teşekkür ederim arkadaşım bu devran böyle gider sanırım yazsamda konuşsamda değişen bişey yok

varsa çekilecek çilen çekiyosun işte

sağol arkadaşım sanırım anladın beni.

benimkinin canavar tarafları melek taraflarını yok etmeye başladı artık

umarım bir gün pes etmem

ya aslında öyle yapıyorum ama bu hafta sonu misafirler bırakmadı yakamı ama yine sebzeyle başladım haftaya böle devam ettiricem inşallah
çok teşekkürler yorumun içinn

kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn

Ben yeniyim liste yorumu bekleme vallahi ama baklava çok kalorili diye biliyorum Allahtan sevmem

Hemen bakıyorum dediğin yerlere canım çok sağol

bende sevmem ama yasaklı listede olduğu için dayanamadım cezbetti beni

Bende süpürgemden memnun değilim ki bilemedim ne diyeceğimi ondan bişi demedim

Ampul gibi aydınlandım teşekkürler afiyet olsun şimdiden

Afiyet olsun abla
süpürqe meselesi espriydi zaten tatlım yemek içinde teşekkür ederim

evet bu karışım bu topikten öğrenmiştim zaten sık sık yapıyorum
çok yoğun bu sefer tatlı isteği ama yemicem tatlı matlı yine yapcam tarçınlı sütümü iççcem..
ben de yapayım karşılıklı içelim sena abla iki regli

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…