kalori hesabı sınırını bilmek için iyi oluyor.dedimya bazen kalorisi çok olan şeylerde yiyorum sınırıda aşıyorum.ama kendimi motive ediyorum.tamam olmuş yapmışım bi hata yemişim ama bu yediklerim zaten benim vucudumun ihtiyacı kadar tutupta 3 kek 1 dondurma yedim diye 1 kilo almamyaÇok güzel yazmışsın canım yaa acayip gaza geldimtartıda ne görürsem göreyim istikrarlı olucam
Tühh tutturamadıkşaka bi yana kalori hesabı mı yapsam acabaa :97: aslında ben ne tür bir diyet uygulayacağıma karar versem devamı gelecek ama bir türlü ne yapsam kısmına karar veremedim :97: ortaya karışık gidiyorum bakalım
ben hiç 58 le evlenmedimkocişe diim bida evlencez ben saymıyom diğerini :95::95::95::95:
başaracaksın yılmak yok.kesinlikle gaz vermek için değil gerçekten az dikkat ve düzenli beslenmeyle bayrama kadar 5 kilo yılbaşına kadarda 10 kilonun üzerinde kilo vereceğine emin ol.sadece takıntı yapma ergeç zayıflayacağına inan.daha gençsin bu yaşta pes edersen 5-10 sene sonra ne yapacaksın
arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım. geçen yıl diyet yapmadan sadece 4-5 ay yedikelrime dikkat ederek ve yürüyerek bi 8 kilo kadar vermiştim . Sonra bıraktım ve kaldım 72-73 arası gidip geliyorum. Bu sabah tekrar başladım yürüyüşe. Benide aranıza alın olur mu
arkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım. geçen yıl diyet yapmadan sadece 4-5 ay yedikelrime dikkat ederek ve yürüyerek bi 8 kilo kadar vermiştim . Sonra bıraktım ve kaldım 72-73 arası gidip geliyorum. Bu sabah tekrar başladım yürüyüşe. Benide aranıza alın olur mu
kalori hesabı sınırını bilmek için iyi oluyor.dedimya bazen kalorisi çok olan şeylerde yiyorum sınırıda aşıyorum.ama kendimi motive ediyorum.tamam olmuş yapmışım bi hata yemişim ama bu yediklerim zaten benim vucudumun ihtiyacı kadar tutupta 3 kek 1 dondurma yedim diye 1 kilo almamyaertesi gün 1 tabah az yerim o günki ihtiyacımdan kısarım olur biter diyorum.morali bozdunmu gerisi geliyor çünkü :18::18: onun dışında spor yapmıyorum çok üşeniyorum çoğu zaman oturduğum yada yattığım yerden mekik yada vucut esnetme hareketleri yapıyorum.kandolaşımı olduğu zaman haliyle metabolizmada hızlanmaya başlıyor.illa saatlerce yürümeye koşmaya gerek yok.oturduğunuz yerdede kalori harcanır
hadi bak yine iyisin ben 2 kilo verdim yer açıldı yoksa çok sıkışacaktık
ya kocayla paylaşılırmı böyle şeylerçokk tşkler canımm yaa destegin için sööylediklerin için eşimin lafları sayesinde çok takıntı yapıyorum sende irade yok bak millet nasıl veriyo sen pes ediyosun diyip kızdırıyo aslında bunda çok azimliyim vercem ama tartı çok moralımi bozdu bu hafta azda olsa vermeyi beklerken 600 gram alma çok üzdü ama dedigin gibi yılmak yok er yada geç gidecekler bundan sonra çok dikkatliyim verecegimm
de canımm nikah tazeleyin ne güzelll
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır forumları okuyordum ve gerçekten kilo vermeye başlamamda çok etkili oldu yazdıklarınız. Kendimi bildim bileli yani adet olduğum ilk günden beri adet sancısı çekiyorum ve en sonunda bekarken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ve 2,5 sene kullandım. Bunun sonucunda 10 kilodan fazla kilo aldım. 3 aylık evliyim ve evlendikten sonra da 4 kilo aldım.Malum eşinizin yeme alışkanlığına kapılıyosunuz ama onlarda bizimkinden kat be kat kas olduğunu ve bu kasların onların yediklerini yaktığını unutuyoruz. Şimdi 2 haftadır hergün sabahları 1,5 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum. Çalışan biriyim gün içersinde de yoruluyorum. İnşallah eski kilom 60 a düşeceğim tabi desteklerinizle ve tecrübelerinizle
kıslar ben gidiyorumm kızımı okuldan alıp doktara götürcem k.cici bakınnn görüşürüz byeeeee
kıslar günaydınnnn
evet önce haftasonu listem amaaa haftasonum patladı şimdiden azarları işitir gibiyim
cumartesi:
sabah yarım domates, 1 salatalık, 10/15 dilim patates kızartması, 2 dilim çavdar ekmegi, 4 siyah 2 yeşil zeytin ve cayyy ama kaç bardak hatırlamıyorum
ara: çaya devammm
Öğle: 1 dilim tramısu çaya devamm
ara:boş
akşam: öğlen yediğim tramısu tuttu bide misafirim vardı sohbet muhabbet boş geçti
ve yeniden başka bir müsafir 1 dilim tramisu 2 dilimde baklava çaya devammm
veeee bitişşşş yarım armut yarım elma 1 mürdüm eriği
yarım saat yürüyüşşş
pazar:
sbah domates pişirdim biraz ondan, 2 dilim ekmek birini üzerine kaymak sürdüm, 5 siyah 2 yeşil zeytin, 2 salatalık ve çayyy
ara: 1 dilim baklava
öğle ama akşama doğru:et döner , ayran, canım çok çekti yarımda içli köfte
ara:boş geçti
akşam öğle yamagi akşama doğru sarktığı için bişey yemedimm
yarım saat yürüyüşş
ayyy yazınca daha çok utandım valla yaaa ne kadar kötü ve saçma sapan bi hafrasonu geçirmişimmmm
maşallah sen iyi yoldasın bu düzenle daha çok kilo verip hedefine ulaşırsınSelam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır forumları okuyordum ve gerçekten kilo vermeye başlamamda çok etkili oldu yazdıklarınız. Kendimi bildim bileli yani adet olduğum ilk günden beri adet sancısı çekiyorum ve en sonunda bekarken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ve 2,5 sene kullandım. Bunun sonucunda 10 kilodan fazla kilo aldım. 3 aylık evliyim ve evlendikten sonra da 4 kilo aldım.Malum eşinizin yeme alışkanlığına kapılıyosunuz ama onlarda bizimkinden kat be kat kas olduğunu ve bu kasların onların yediklerini yaktığını unutuyoruz. Şimdi 2 haftadır hergün sabahları 1,5 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum. Çalışan biriyim gün içersinde de yoruluyorum. İnşallah eski kilom 60 a düşeceğim tabi desteklerinizle ve tecrübelerinizle
yeter daha spormu yapçanSenin kalori listen varmı canım varsa alabilirmiyim :26: evet moral çok önemli gerçekten böyle diyebilmek çok önemli :97: ben günde 10 saat çalışıyorum :96: akşam eve git yemek yap sofra kur kaldır bulaşık ütü derken bi bakıyorum spora halim kalmamış :95: mekik pek çekemiyorum ama bende bacak hareketleri yapabilirim televizyon izlerken filan :92: bide günde 20 dakika plates yapsam sonradan arttırırım süper olur :97: çok teşekkürler
ya kocayla paylaşılırmı böyle şeylerkilo vericem diyetteyim kocaya söylenecek son şey bence.her yediğine her yaptığına bişey der dururlar.ben kocişimden habersiz yaptım hep hoş biliyor olsada en azından ben o modda görünmediğim için herhangi bir yorumda bulunmadı hiç.
ama mesela anlatmıştım burdada okuduysan.pantolon aldım oldukça dar profilde resmi var hatta.alırken kilo alacağınıda hesaba katıyosun dimi dedi :84::84::84: adam haklı çünkü ben her kilo verişimin sonunda ve özelliklede bu aylarda hep verdiğimi geri almaya başlardım. ama ben 9 aydır tamamen istikrarlı olmasamda kendime hakim olmayı azda olsa öğrettim kendime.bi yerden sonra dur demesini bilicem inşallah :2::2: yani diyet yapmak formda kalmak zayıflamak vs öyle kısa zamanda başarılacak şey değil.bunu zamana yayıp hayata geçirmedikçe biz herzaman başladığımız yere dönmeye mahkum oluruz.
hani mükemmel menü olmuş dicemiz bi liste değil ama kaçamaklarını diğer öğünlerde dengelemeye çalışmış olmanı takdir ediyorum.bu yüzden sınırını bilmişsin tebrik ediyorum ama daha düzenli sebze ağırlı beslenirsen bence kilo vermene daha yardımcı olur.yaaaaaaaaaa neden kimse yorum yapmıyo banaaaa yoksa sevmiyomusunuz beni???????
ben kayısılı form çayı içiyorum doqa marka..bana çok leziz geliyor içime sindire sindire içtiqim tek çay diyebilirim..sende severmisin bilemem..dene istersen...
spor olarakta en güzeli yürüyüş ve parkurdaki aletlerle çalışmak...plateste yapabilirsin
çok geçmiş olsun cnm..çocuklar hasta olunca sanki hayat duruyor...bazen onlar hasta olacaqına ben olsam diyorum...
kdr
kıss sende hazırladın kışlıkları ohh miss gibi...saqlıcakla yiyin inşallah...
yaaaaaaaaaa neden kimse yorum yapmıyo banaaaa yoksa sevmiyomusunuz beni???????
maşallah sen iyi yoldasın bu düzenle daha çok kilo verip hedefine ulaşırsın
yeter daha spormu yapçanbenim hazır listem yok.nette yediklerini listeleyebileceğin siteler var.boyuna kilona göre sana günlük kalori miktarını söylüyor.ben formpuan sistemini kullanıyorum ama sanırım kalorisepetini kullanıyordu bikaç arkadaş orda daha ayrıntılı listelervar orayada üye olup yapabilirsin.ben eski alışkanlık olduğu için formpuana devam ediyorum.
kimse seni takip etmiyoya.işte çok kaçırdım evde çok kaçırdım bugün canım istemiyor midem kötü vs vs yalanmı yokDolapta giyilmeyi bekleyen bir sürü pantolonum var :2: hatta etiketi üstünde zayıflıcamm diye aldığım pantolon bile var :2: ama zayıflıcamseneye yaz o kotun içine giricem
Eşime diyetteyim demicem çünkü hemen bişeyler alıp geliyo bunu yiyelim şunu yiyelim diyeyada sağda solda söyler bu sefer insanlar sorar kaç kilo verdin ne kadardır diyettesin daha veremedin mi bende deli olurum :95:
Midem kötü nasılsa biyere gittik mi kararında yerim midem almıyo çok bulanıyo kusura bakmayın derim kimse de küsmez hastalık sonuçta diyetamamdır bu iş
cocuk yap ıste canım hıc sıkılmazsın
kızlaarr elektrik süpürgem cok kötü bildiğiniz önerebileceğiniz bi süpürge var mı:26:
şöyle zemini ıyı tutan güçlü ve yer kaplamayan birde ekonomık olsun ıstıyorum cok mu sey ıstedim
lütfen acil cevaaappp:95:
hoşgeldin cnm...bende bugun diyete basladım :) inş zayıflarım hayırlısı artık :) 2 gun diye detoks yapacam inş işe yarar :)
hayırlısı olsun tuqbacım...allah var sena abla çok iyi bi amca ,,şu eve geldik geleli bizim bikere alttkatın 2kerewc borusu için gelip tamir ettirdi boruları değiştirdii,sigortaları yeniledi prizlerii ampul duylarınıı ,,eksik ne varsa hatta zil yoktuu altkatın kopuktu getirip taktırmış..birsürü şey daha...ilk girerken dedikte adam ,,bu tezgahın fayanslarını yeni yaptırmış geçen sene onlara mutfak yapılınca bu evede fayans yapalım ozaman demiş istemedikleri için....bizde diyince öyle dedi siz durun bakalım da evdee,biraz zaman geçsin yine yaptırverem ben dedii sağolsunn,,bakalım hatırlatmakta fayda var...şu iş mevzuları aydınlansa bi kalıcımıyız gidicimiyiz belli değil,,zor işte bekliyoruz...
napalım canım koyuyorumkii,azmedin ben gibi sizde olun diyorum fenamı ediyorumm
canım ekonomikliğini şuanda bilemiycem ama ben fakir kullanıyorum 4yıldır,,evlenirken almıştı annem,,nasıl kibar nasıl güzel güçlü çekimi var ee bide sessiz çalışıyoo çok sessiz,,daha ne olsun,,ozaman 350tlydii,ama taksitle almıştıı,şuan kaçtır bilemiyciim ,,off ben memnunum ama..
ben yemek hazırlamaya gidiyoree hadi çüüüşş
olurarkadaşlar bende bugün itibariyle aranıza katıldım. geçen yıl diyet yapmadan sadece 4-5 ay yedikelrime dikkat ederek ve yürüyerek bi 8 kilo kadar vermiştim . Sonra bıraktım ve kaldım 72-73 arası gidip geliyorum. Bu sabah tekrar başladım yürüyüşe. Benide aranıza alın olur mu
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır forumları okuyordum ve gerçekten kilo vermeye başlamamda çok etkili oldu yazdıklarınız. Kendimi bildim bileli yani adet olduğum ilk günden beri adet sancısı çekiyorum ve en sonunda bekarken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ve 2,5 sene kullandım. Bunun sonucunda 10 kilodan fazla kilo aldım. 3 aylık evliyim ve evlendikten sonra da 4 kilo aldım.Malum eşinizin yeme alışkanlığına kapılıyosunuz ama onlarda bizimkinden kat be kat kas olduğunu ve bu kasların onların yediklerini yaktığını unutuyoruz. Şimdi 2 haftadır hergün sabahları 1,5 saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum. Çalışan biriyim gün içersinde de yoruluyorum. İnşallah eski kilom 60 a düşeceğim tabi desteklerinizle ve tecrübelerinizle
iyi çene çaldım engin bilgilerimle aldınlattım hepinizişimdi çıkıyorum az evimi dolanayım öğlen yemeğimi hatta bugidişle akşam yemeği olacak gibi onu hazırlayayım keyfim yerindeyse tekrar gelirim.bakarım arkamdan ne dedikodu yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?