70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol arkadaşım sanırım anladın beni.

benimkinin canavar tarafları melek taraflarını yok etmeye başladı artık

umarım bir gün pes etmem

yani demi kaptan sankı bunlar ev hanımı deıl ev süpürmüyo hıc oralı olmadılar baksana

kaptan boyle bısey düşündüm de şarlıları pek ıyı duymadım performansı ıyı deıl dıye güçlü olmuyorlarmıs pek bakalım arnica bora duydum ama o damı sarjlıydı ıyıce bı arastırmam gerek bu hafatsonu almak ıstıyorum:44:

şimdiye kadar yedıklerımı yazmak ıstıyorum

sabah
ev yapımı peynırlı poaça 1 tane tabıkı
yarım domates

ara
armut
2 bardak su

öğlen
sebze corba
tas kebabı (parca et ve bıkac parca patates vardı )4 yk felandır
yeşil salata

1 bardak su (su az oldu henuz sısem yok ta yanımda bardak hesabı yapıyorum bugun )

cansuyum83 alıntı yazmısım yazmamısım kusura bakma sankı anladım gıbı eger öyleyse allah yardımcın olsun canım özelden yazmak ıstersen buralardayım

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.
hoşgeldin cnm aramıza
evet canım göqüs..ben kasaba kuşbaşı şeklinde doqrattırıyorum buzluqa öyle atıyorum..kırmızı et katabileceqim her yemeqe tavuk gögsü katabiliyorum..hele kurufasulye muhteşem oluyor..off canım çektii

arzucum kesinlikle şarjlı olanlardan al cnm..yer derdi olmuyor..duvarun dibindede hoş bir görüntüsü oluyor..bu süpürgelerin normal elektrik süpürgesi gücünde olanlarıda var...onlardan al..bnm gösterdiqim 159tl..normal elektrik süpürgesi gücünde olanlar 350..civarı..bnm robotum olmasa onlardan alıcam..her dakika elinin altında büyük kolaylık bence..senin yerinde olsam bu tarz süpürgelerle ilgilenirdim...neyse en hayırlısı senin olsun cnm...

Son düzenleme:

saol canım bı bakayım ıyıce onlara

ben yemeqimi yaptım ve yedim ama temizlik duruyor yapmıcam içimden gelmiyor sana kolay gelsin yeşimcim
bende yapım yedim şiştim bile.dünden haşlamıştım fasülyeyi yarısını eşime yemek yaptım yarısını kendime ayırdımdı piyaz için.büyük bi çorba kasesi kadar vardı içine 4-5 yaprak kıvırcık bi tutam kadar rende havuç 2 küçük soğan doğradım.1 domates 1 çorba kaşığı civarı zeytinyağı az nar ekşisi ve bol pulbiber ve tuz ekledim.yanındada acıbiber turşusu yedim epey o iştahımı açtı sanırım üzerine 3 fındık bi avuçta çekirdek çitledim burda ahkam kestikten sonra insan anca zıvanadan böyle çıkabilirdi o benim işte başardım başardım

inşallah darısı başına.şimdi kendme baktığımda nekadar iriyim ya diyorum o 20 kilo fazla halimi düşünemiyom bile

Ampul gibi aydınlandım teşekkürler afiyet olsun şimdiden
:76::76::76:

ben eşime hep özel yemek hazırlıyorum.ve istisnalar oluyor ama hergün taze yemek yapıyorum.ve en az haftanın bir günü hamurişi ve kızartma istisnasız pişiyor evde.onun dışında eşim dışarda yemeyi çok seviyor diyetin ilk dönemleri hep evde yerdim onada çok tokum derdim o yanlız karşımda yerken ben öyle masum kedicik gibin dururdum yanında aburcubur evde azda olsa oluyor.eşim geç uyuyor haliyle gece acıkıyor ve yiyecek bişiler arıyor.hazır yemek bile olsa hazırlayıp benim vermem lazım :95: hain adam tabağa koyup yiyemiyor.o yüzden aburcubur eksik olmaz.ateş hattında verdim anlıcan bu kiloları
hayatımda inmediğim kloya indim benki başardım sen ve diğer arkadaşlar hayli hayli başarır.sadece kafada bitirmek lazım bazı şeyleri ve iradeli olmak lazım

teşekkür ederim arkadaşım bu devran böyle gider sanırım yazsamda konuşsamda değişen bişey yok

varsa çekilecek çilen çekiyosun işte
ben kötü niyetli davrandığını düşünmüyorum eşinin.her insan gibi bencillik yapıyor olabilir bakıyor sen herşeye yetişiyosun oda keyfine bakıyor haliyle.bence sen onun yardımına hiç olmadı moral olarak desteğine ihtiyacın olduğunu anlatırsan bence seni anlayacaktır.erkekler işte yanında olup bitenin farkına varamıyolar kolay kolay.yazarak anlat diyorum çünkü sözlü ifadelerde yanlış anlaşılmalar olur gereksiz sesyükselmeleri olur durup dururken 3 kuruşluk huzurunda bozulur.ama yazarak ifade etmek hem romantik olur aşk çarpıntıları yaşarsınız

ya aslında öyle yapıyorum ama bu hafta sonu misafirler bırakmadı yakamı ama yine sebzeyle başladım haftaya böle devam ettiricem inşallah
çok teşekkürler yorumun içinn
bişi değil.dengelemeyi bilmişsin bu büyük başarı

Son düzenleme:
güllaç ustası sensin komşi yap da gönder
karnım tıkabasa dolu olmasa yapardım.neyse bak ne geldi aklıma biz aynı dönem regli oluyoruz bende bu sabah oldum.bidahaki regli olmaya yapalım yiyelim tamammı.ama bi hedef kilo kaymamız lazım bunun için açık eksiltmeye başlayalım kaç diyon

kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn

Tarçınlı süt diyolar ama ben sıcak süt sevmediğimden bilmiyorum canım :97:

bende sevmem ama yasaklı listede olduğu için dayanamadım cezbetti beni

Acaba benide cezbedermi

Teşekkür ederimmmm

Tarçınlı süt diyolar ama ben sıcak süt sevmediğimden bilmiyorum canım :97:

Acaba benide cezbedermi

Teşekkür ederimmmm
ılıkta içebilirsin ben keçiboynuzu yiyodum iştahım tavan yağtığında.çalışıyosunya çekmecende yada çantanda bulundur 2 -3 ısırık alman yeterli.hele tazesini bulursan varya çikolatada neymiş dersin okadar lezzetli bir yemiş.

ok anlaştık bir dahaki regle 1 ay var en az 5 kg vermem lazım ki güllaçı hakedeyim

Tarçınlı süt diyolar ama ben sıcak süt sevmediğimden bilmiyorum canım :97::

evet canım tarçınlı süt gerçekten iyi geliyor, ılık da deneyebilirsin

Son düzenleme:

aşk olsun arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yarından itibaren diyete başlıyorum arkadaşlar. bu akşam mamalarım gelecek. dün elektrodlarla ölçüm yaptılar. 15 kg yağ fazlam varmış. 400 gr kas fazlalığım varmış. benim anlayamadığım ideal kilom 58.5 olduğu halde 61 kg olduğumda bedende yağ kalmıyor. e ne olcak şimdi 2.5 kiloda kastan mı vereceğiz

Afiyet olsun

bence bitter çukulata yiiii
emerek bitir. öle olunca çabuk geçiyo tatlı isteği

Bitteerrr

Bitek soğuk olarak içebilirim sanırım keçiboynuzunu severim bide kansızlığa da iyi geliyomuş aslında iyi fikir tatlı krizleri için saklanabilir tazesi mi :97: eşime söylim bakim bulabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…