ben şimdi 5i 1 yerde içiyorum tatlım 3 gibi ara öqünde içicem tarçınlı sütümü..çok seviyorum ben bu karışımı harika bir lezzet bence...
sallamamı içiyosun..bende biarada hepsindne vardı kendim yapıyodum şimdi sadece yeşilçayla mate kaldı..
evde sallama var onu içiyorum bide 7 otlu var sallama onu içiyorum..
bitki çaylaırnda saat öenmlimi:44:değil herhalde...sütü tarçınlı bende severim çoktandır yapmıyrou akşam kocişin yokluğunda içerim üzülünce iyi gelir tarçın bana rahatlatır....
hem yarın sabah mülakatım var,olmazsa sahurdada içerim bi tutmayım diyorum bide yarın şevvalin sonu hemde orucumda 6 olucak..
sanki sesimmmi etkilencek hoş buara ses kısıklığı var bende:44:
senacım tavuk göğüstenmi ayy mubarek yağsız ama boğuyor insanı tavuğun ğöğsü:26:
neden arzuya cevap yazmadınız kız bide acil yazmışşşşşboş boş konuşucaqınıza belki bi işe yarardınız
arzucum ben ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum çok süper fiyatıda öyleneyse sen en iyisi arzumun şarjlı süpürgesini al cnm çok güzel..kaldır indir derdi yok..
hoşgeldin cnm...
hayırlısı olsun tuqbacım...
olurhoşgeldinnn
hmmm aşada gizli gizli bizi okuyanlardan teki sendin demekmadem geldin bizede hoşgeldin demek düşer
sağol arkadaşım sanırım anladın beni.
benimkinin canavar tarafları melek taraflarını yok etmeye başladı artık
umarım bir gün pes etmem
hoşgeldin cnm aramızamerhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. sitenin yabancısıyım.çözmeye çalışıyorum. bende ciddi şekilde kilo problemi yaşıyorum.
evet canım göqüs..ben kasaba kuşbaşı şeklinde doqrattırıyorum buzluqa öyle atıyorum..kırmızı et katabileceqim her yemeqe tavuk gögsü katabiliyorum..hele kurufasulye muhteşem oluyor..off canım çektiisallamamı içiyosun..bende biarada hepsindne vardı kendim yapıyodum şimdi sadece yeşilçayla mate kaldı..
evde sallama var onu içiyorum bide 7 otlu var sallama onu içiyorum..
bitki çaylaırnda saat öenmlimi:44:değil herhalde...sütü tarçınlı bende severim çoktandır yapmıyrou akşam kocişin yokluğunda içerim üzülünce iyi gelir tarçın bana rahatlatır....
hem yarın sabah mülakatım var,olmazsa sahurdada içerim bi tutmayım diyorum bide yarın şevvalin sonu hemde orucumda 6 olucak..
sanki sesimmmi etkilencek hoş buara ses kısıklığı var bende:44:
senacım tavuk göğüstenmi ayy mubarek yağsız ama boğuyor insanı tavuğun ğöğsü:26:
yani demi kaptan sankı bunlar ev hanımı deıl ev süpürmüyo hıc oralı olmadılar baksana
kaptan boyle bısey düşündüm de şarlıları pek ıyı duymadım performansı ıyı deıl dıye güçlü olmuyorlarmıs pek bakalım arnica bora duydum ama o damı sarjlıydı ıyıce bı arastırmam gerek bu hafatsonu almak ıstıyorum:44:
şimdiye kadar yedıklerımı yazmak ıstıyorum
sabah
ev yapımı peynırlı poaça 1 tane tabıkı
yarım domates
ara
armut
2 bardak su
öğlen
sebze corba
tas kebabı (parca et ve bıkac parca patates vardı )4 yk felandır
yeşil salata
1 bardak su (su az oldu henuz sısem yok ta yanımda bardak hesabı yapıyorum bugun )
hoşgeldin cnm aramıza
evet canım göqüs..ben kasaba kuşbaşı şeklinde doqrattırıyorum buzluqa öyle atıyorum..kırmızı et katabileceqim her yemeqe tavuk gögsü katabiliyorum..hele kurufasulye muhteşem oluyor..off canım çektii
arzucum kesinlikle şarjlı olanlardan al cnm..yer derdi olmuyor..duvarun dibindede hoş bir görüntüsü oluyor..bu süpürgelerin normal elektrik süpürgesi gücünde olanlarıda var...onlardan al..bnm gösterdiqim 159tl..normal elektrik süpürgesi gücünde olanlar 350..civarı..bnm robotum olmasa onlardan alıcam..her dakika elinin altında büyük kolaylık bence..senin yerinde olsam bu tarz süpürgelerle ilgilenirdim...neyse en hayırlısı senin olsun cnm...
bende yapım yedim şiştim bile.dünden haşlamıştım fasülyeyi yarısını eşime yemek yaptım yarısını kendime ayırdımdı piyaz için.büyük bi çorba kasesi kadar vardı içine 4-5 yaprak kıvırcık bi tutam kadar rende havuç 2 küçük soğan doğradım.1 domates 1 çorba kaşığı civarı zeytinyağı az nar ekşisi ve bol pulbiber ve tuz ekledim.yanındada acıbiber turşusu yedim epeyben yemeqimi yaptım ve yedimama temizlik duruyor yapmıcam içimden gelmiyor sana kolay gelsin yeşimcim
inşallah darısı başına.şimdi kendme baktığımda nekadar iriyim ya diyorum o 20 kilo fazla halimi düşünemiyom bileEvet benim yavaş yemek yemeyi öğrenmem gerekiyor :97: çok hızlı yiyorum o yüzden ne kadar yediğimi algılayamıyorum
dediğin gibi yalan mı yokuyduruveririm bişey gerçi eşim çok dikkatli kaşımın bile tek sıra inceldiğini anlar ama onada
zayıfladın sen filan derse yok canım sana öyle geliyor aynıyım derimbi süre idare ederim
20 kilo verip bide incelmişsindir ne güzel olmuşsundur maşallahdarısı başıma inşallah
:76::76::76:Ampul gibi aydınlandım teşekkürlerafiyet olsun şimdiden
ben eşime hep özel yemek hazırlıyorum.ve istisnalar oluyor ama hergün taze yemek yapıyorum.ve en az haftanın bir günü hamurişi ve kızartma istisnasız pişiyor evde.onun dışında eşim dışarda yemeyi çok seviyor diyetin ilk dönemleri hep evde yerdim onada çok tokum derdim o yanlız karşımda yerken ben öyle masum kedicik gibin dururdum yanındaYEŞİME.......................
kahvaltılık ve atıştırmalarımız benziyor..çok çeşit derken artık pirinç pilavını enrdeys eyapmıyorum çok seyrek eşimsever diye mutlaka,nohutun,fasulyenin yemeklerin yanına yapardım bende yerdim ama tabiki ama 4 kaşıkta değil...
zamanla kilo aldıkça vermek istedikçe mesela tek çorba,yemek,salata yetiyor bide kocişin sağlığını düşünüyorum çünkü çorbayla ekmeğe başlayıp saltayla sonlanıyor...
evimde ilk yıllar kek ,pasta olurdu özle günlerde yaş pasta alınırdı...
baktım ben kurabiye yapıyom bitmiyo ee kaldıryodum ortadan ama yalnızlık anımda canım çekiyodu kalabalık aileden geldiğimden bitmeyince deli olurdum eşim yani kurabiylere falanda çok düşkün deği bunuda bıraktım sadece misafir olursa artık...kaçsenedir böyle..
yani canımız çekti kek yapalım yapmıyoru..
aslında böyle eşle kolay zayıflanır bende bunu anlamıyorum zaten ....
analarımız dışında hamurişi yemeyiz,ee çocuk yok zaten pasta v.s olmaz....
hee bide marketden alınan kalori bombalarıda evimde yok artık kardeşleirm gelince farkettiler mutfağımın ferahlığını
çünkü eşim onlarıda bitiremiyor zaten okuldan geliyor sağlam yemek yiyor bol ekmekle...
ee çayın yanına mida boşalmıyoki hoş sade çayıda çok seviyor....
çok şey değişti yaşamımda artık dır dır yapmıyorum veremiyorum diye eşime bile...
burda konuşalı daha çok rahatım...
bende 10 verseydimde durdumu noldu anlasaydım 5 kilodan sonraıs gitmedi....
tamam yıllanmış kilo ama bun bunları 4 yıldır gördüm ve beni bırakmıyoalr ve ben hep baştan beri engel olmak istedim ama olmuyor 70 sayısı bile olmaıd bakalım busene olucakmı....
az yiyorum midemin üstü indi zaten çok nadir şişiyorum ben...öncedende yanlış beslenridim ama abartmazdım herşeyide yemeyi....
sana gözün aydın diyelim inş.bebişin yada bebişleirnde tez zamanda gelirde fit sağlıklı anne olursun ozaman sıkılacak zamanında kalamzz
hamarat ev hanımı ben az evi toparladım okadar bişey yapmadım.havalar soğudu ben evde üşüyorum kaç gündür.ama bunda regli dönemininde etkisi büyük.
kurs kurs bitiremedi kocişin ne öğretmeni bu böyle okuldan çok kursa gidiyor
bilgisayar öğretmeni endstri anadolu meslekte...
hizmetiçi eğitim kursu bu sefer böyle oldu sistem değişiyomuşta seviyorya zaten işinde çok iyi ama öğrenmeyi seviyor bende onsuz kalmayı sevmiyorum..
ben kötü niyetli davrandığını düşünmüyorum eşinin.her insan gibi bencillik yapıyor olabilir bakıyor sen herşeye yetişiyosun oda keyfine bakıyor haliyle.bence sen onun yardımına hiç olmadı moral olarak desteğine ihtiyacın olduğunu anlatırsan bence seni anlayacaktır.erkekler işte yanında olup bitenin farkına varamıyolar kolay kolay.yazarak anlat diyorum çünkü sözlü ifadelerde yanlış anlaşılmalar olur gereksiz sesyükselmeleri olur durup dururken 3 kuruşluk huzurunda bozulur.ama yazarak ifade etmek hem romantik olur aşk çarpıntıları yaşarsınızteşekkür ederim arkadaşım bu devran böyle gider sanırım yazsamda konuşsamda değişen bişey yok
varsa çekilecek çilen çekiyosun işte
bişi değil.dengelemeyi bilmişsin bu büyük başarıya aslında öyle yapıyorum ama bu hafta sonu misafirler bırakmadı yakamı ama yine sebzeyle başladım haftaya böle devam ettiricem inşallah
çok teşekkürler yorumun içinn
güllaç ye komşikızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn
karnım tıkabasa dolu olmasa yapardım.neyse bak ne geldi aklıma biz aynı dönem regli oluyoruz bende bu sabah oldum.bidahaki regli olmaya yapalım yiyelim tamammı.ama bi hedef kilo kaymamız lazım bunun içingüllaç ustası sensin komşi yap da gönder
kızlarrrrr ya reglim ben
ve acayip tatlı krizlerindeyim
en az hasarla atlatmam lazım ne yemeliyim ya
bişey söyleyinnnnnnn
bende sevmem ama yasaklı listede olduğu için dayanamadım cezbetti beni
süpürqe meselesi espriydi zaten tatlımyemek içinde teşekkür ederim
keşke yakın olsaydıkda sana gelseydim bol bol laflardık hatta burdakileri çekiştirirdik....
işte bunun içind gelirdim ama iftarda yiyebilrdimcumadan beri bırakmıştım bugün 5.günüm inşallah....
tavuklu kabak merak ettim şimdi fırında poşettemi...
kabağım var evde yarın yapayım kocişte yok nasılsaçünkü yemezz:18:
evet yeniden bu yemeklere dönmeliyim bende kendime özenmeliyim ne güzle biara patlıcan tavuk sebzlei atıyodum fırına poşette yanındada ayran ohhhhh....
.......
tavukları kendi suyu çekene kadar soteliyorum...suyunu çekince sıvıyaq ekleyip soqanları ekliyorum..biber salçası ve domates ekleyip soteliyorum...sonra suyunu ekliyorum....kabak ve patatesleri ilave edip tuz katıp pişiriyorum...sonrada oturup afiyetle yiyorum
afiyet olsun cnm..
büyük bir duble bardak süt ısıt..hatta ben kaynama derecesine kadar ısıtıyorum..içine ya çubuk tarçın at yada toz tarçın...ve onu yavaş yavaş keyif yapa yapa iç...hiçbirşekilde tatlı isteqin kalmıyor ve inanılmaz tok tutuyor..birazdan bende içicem reqliyimde
ılıkta içebilirsinTarçınlı süt diyolar ama ben sıcak süt sevmediğimden bilmiyorum canım :97:
Acaba benide cezbedermi
Teşekkür ederimmmm
karnım tıkabasa dolu olmasa yapardım.neyse bak ne geldi aklıma biz aynı dönem regli oluyoruz bende bu sabah oldum.bidahaki regli olmaya yapalım yiyelim tamammı.ama bi hedef kilo kaymamız lazım bunun içinaçık eksiltmeye başlayalım kaç diyon
Tarçınlı süt diyolar ama ben sıcak süt sevmediğimden bilmiyorum canım :97::
ben şimdi 5i 1 yerde içiyorum tatlım 3 gibi ara öqünde içicem tarçınlı sütümü..çok seviyorum ben bu karışımı harika bir lezzet bence...
ya o 5i 1 yerdeyi içince lavabodan çıkamıyorum sanada oluyomu????
benimde 57 inmiş olup bunu koruyor olmuş olmam lazım.bayram öncesi kaçamk yapmak kötü olcak ama olsunok anlaştık bir dahaki regle 1 ay var en az 5 kg vermem lazım ki güllaçı hakedeyim
canım ekonomikliğini şuanda bilemiycem ama ben fakir kullanıyorum 4yıldır,,evlenirken almıştı annem,,nasıl kibar nasıl güzel güçlü çekimi var ee bide sessiz çalışıyoo çok sessiz,,daha ne olsun,,ozaman 350tlydii,ama taksitle almıştıı,şuan kaçtır bilemiyciim ,,off ben memnunum ama..
aşk olsun arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyani demi kaptan sankı bunlar ev hanımı deıl ev süpürmüyo hıc oralı olmadılar baksana
kaptan boyle bısey düşündüm de şarlıları pek ıyı duymadım performansı ıyı deıl dıye güçlü olmuyorlarmıs pek bakalım arnica bora duydum ama o damı sarjlıydı ıyıce bı arastırmam gerek bu hafatsonu almak ıstıyorum:44:
benimde 57 inmiş olup bunu koruyor olmuş olmam lazım.bayram öncesi kaçamk yapmak kötü olcak ama olsunhakedeceğiz sonuçta
bende yapım yedim şiştim bile.dünden haşlamıştım fasülyeyi yarısını eşime yemek yaptım yarısını kendime ayırdımdı piyaz için.büyük bi çorba kasesi kadar vardı içine 4-5 yaprak kıvırcık bi tutam kadar rende havuç 2 küçük soğan doğradım.1 domates 1 çorba kaşığı civarı zeytinyağı az nar ekşisi ve bol pulbiber ve tuz ekledim.yanındada acıbiber turşusu yedim epeyo iştahımı açtı sanırım üzerine 3 fındık bi avuçta çekirdek çitledim burda ahkam kestikten sonra insan anca zıvanadan böyle çıkabilirdi o benim işte başardım başardım
inşallah darısı başına.şimdi kendme baktığımda nekadar iriyim ya diyorum o 20 kilo fazla halimi düşünemiyom bile
:76::76::76:
ben eşime hep özel yemek hazırlıyorum.ve istisnalar oluyor ama hergün taze yemek yapıyorum.ve en az haftanın bir günü hamurişi ve kızartma istisnasız pişiyor evde.onun dışında eşim dışarda yemeyi çok seviyor diyetin ilk dönemleri hep evde yerdim onada çok tokum derdim o yanlız karşımda yerken ben öyle masum kedicik gibin dururdum yanındaaburcubur evde azda olsa oluyor.eşim geç uyuyor haliyle gece acıkıyor ve yiyecek bişiler arıyor.hazır yemek bile olsa hazırlayıp benim vermem lazım :95: hain adam tabağa koyup yiyemiyor.o yüzden aburcubur eksik olmaz.ateş hattında verdim anlıcan bu kiloları
hayatımda inmediğim kloya indim benki başardım sen ve diğer arkadaşlar hayli hayli başarır.sadece kafada bitirmek lazım bazı şeyleri ve iradeli olmak lazım
ben kötü niyetli davrandığını düşünmüyorum eşinin.her insan gibi bencillik yapıyor olabilir bakıyor sen herşeye yetişiyosun oda keyfine bakıyor haliyle.bence sen onun yardımına hiç olmadı moral olarak desteğine ihtiyacın olduğunu anlatırsan bence seni anlayacaktır.erkekler işte yanında olup bitenin farkına varamıyolar kolay kolay.yazarak anlat diyorum çünkü sözlü ifadelerde yanlış anlaşılmalar olur gereksiz sesyükselmeleri olur durup dururken 3 kuruşluk huzurunda bozulur.ama yazarak ifade etmek hem romantik olur aşk çarpıntıları yaşarsınız
bişi değil.dengelemeyi bilmişsin bu büyük başarı
bence bitter çukulata yiiii
emerek bitir. öle olunca çabuk geçiyo tatlı isteği
ılıkta içebilirsinben keçiboynuzu yiyodum iştahım tavan yağtığında.çalışıyosunya çekmecende yada çantanda bulundur 2 -3 ısırık alman yeterli.hele tazesini bulursan varya çikolatada neymiş dersin okadar lezzetli bir yemiş.
hadi bakalım anlaştık.hamile falan kalmayalımdayanii bayramda dikkat ederiz dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?