70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese nasılsınız ben kötüyüm az önce hata yaptım bir paket çikolatalı bisküvi yedim engel olamadım bir daha kızıma kendi sevdiğim şeyleri almıyacamklava:

ben geldim kızlarrr hazırlayın oklavaları
dün akşam eşimin dogum günüydü biliyorsunuz ama pasta yemedim çok olmasın die 1 tavuk dürüm 4 tane marul ve ciğköfte yedim başka bişi yemedim
ama bugun sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım dilim ekmek 1 şekersiz çay iş yerine gelince ipler koptu kızlarr bugun bir iş yemeği varmış bizide götürdüler mercimek çorbası tavulu mantar sote ve sebzeli pilav vardı tatlı olarak en sevdiğim fıstıklı baklava 1 kase mercimek 1 kaşık pilav ve 3 kaşık tavuklu mantar yedim regl olacagım ptesi günü etkisi başladı şimdiden tatlıları affetmedim valla akşama bişi yemeyim bari deee telafi edeyim
kızmayın ama çok cnm tatlı istedi

sevil else ben hepimizde mayıs sanırım benim ki 18i sizinkiler kaçı kızlar hepimizde 10 aylık evli olunca:)))

ooo kızlar ne güzel kaynatıyonuz maşallah konuyada katılamıyomki evlenmedim daha :))))
eee kimler resim ekledi onlara bakalım :)

tunaydin yaz citirlari gec kaldim adami evden anca sepetledim hergun 3te restorani aciyorlar of hergun 3e kadar evde neyse sabah 1kase nesfit yedim oglen 1kucuk dilim lazanya 3yemek kasigi lazanya yedim aksama salata yer dengelerim ogleni,birde reglim bitse cok rahat edicem ya agri siskinlik hala devam ediyor

bizimde tatlım valla ilk olarak 60 a düşmek hedefim ama ne versem o kar diyorum biz nişanlandıgımızda ben 64 kiloydum bir elbise almıştı eşim bana onu giymek istiyorum o güne o yüzden en azından eski kiloma da insem olur yani eger ki işten izin alabilirsem ayvalıkta 1 hafta geçirmek istiyoruz ama bakalım nolur kısmet:))))
sizin planınız var mı?yada bebiş düşünüyor musunuz

ne gibi planlar ypıosun evlılık yıldonumune bu bızım lık yıldonumumuz :)

hadi kızlar güzel fikirler bulalım
gerçi benim kociş o gün çalışçak amasenağlama

olsun elıfcım benım kocişte calişick akşam bişiler yaparız artık supriz falan fıkırlerınızı sunun hanımlar hadı ılk evlılık yıldonumunu yasayanlar :)

valla tatile gidemezsek güzel bir yemek film ve dans süper olur kızlar valla:))))
bebiş istiyoruz bakalım hayırlısı:)))

kızlar sitede problem mi var bugün zor açılıyo ya
sevalcim benim kocişi gece 12de falan eve gecek o gün ya

kızlar sitede problem mi var bugün zor açılıyo ya
sevalcim benim kocişi gece 12de falan eve gecek o gün ya

evet cnm problem vardı sıtenın en ustundede yazıyo zaten ..oo cok gec gelıyomus cnm yaa
sizde o satten snra bişiler yaparsnz yada ertesı gun falan

evet cnm problem vardı sıtenın en ustundede yazıyo zaten ..oo cok gec gelıyomus cnm yaa
sizde o satten snra bişiler yaparsnz yada ertesı gun falan

ertesi gün de sabah ben işe gidiyorumnaniknanik
ama önceki gün cumartesi kociş izinli bende öğlen eve geliyorum o zaman kutlarız artık
ama o zamanda evde süpriz hazırlayamam ona
sende inşallah bebiş süprizi yaparsın kocişine :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…