70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben böyle durumlarda sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu yiyip arkaına bol su içiyorum mutlaka sorunu çözüyor..ayrıca keten tohumlu müslide baqırsakları son derece güzel çalıştırıyor cnm...

ya bu qün kurusu nedir? ben hiç duymamıştım
burada yiyen arkadaşlar var
marketlerde mi satılıyor?
bende alayım ara öğünlerimde tüketirim:26:

ben böyle durumlarda sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu yiyip arkaına bol su içiyorum mutlaka sorunu çözüyor..ayrıca keten tohumlu müslide baqırsakları son derece güzel çalıştırıyor cnm...

Evde keten tohumu var o zaman müsli ile karıştırıyorum yarın sabah yiyorum sorun kayboluyorr günkurusu eşime al demiştim seyahat dönüşü unutmuş tekrar teşekkürler

Kendimi vampir gibi hissettim bilgi emmeye çalışıyorum

kahvaltıda suyu en başında iç arada içme...menün qayet qüzel ama bildirime 2 gün kala senin yerinde olsam lahmacun yemezdim...

kızlar ben diyete başladığımdn beri kabızlık problemi yaşıyorum
çok su tüketiyorum
bitki çaylarını miğdem bulana bulana ilaç niyetine mecburen içiyorum
ama yinede 3 qünde bir falan çıkıyorum
bu duruma bi çareniz varmı
daha önceden hiç böle problemim olmazdı
kaçamak yaptığım zamanlar yani karnım doyunca çok rahat çıkıyorum
sanırım çok aç kaldığım için wc sorunu yaşıyorum:26:

Kayısının kükürtsüz olanına yani esmer doğal olanına gün kurusu diyolarmış bende geçen sene öğrenmiştim canım kuru yemişçilerde

satılıyor marketlerin tazeliğini bilemem

kuru kayısının kahverengi olanı cnm...

em canım emm....biz eme eme kilo vermeyi öqrendik

kahvaltıda suyu en başında iç arada içme...menün qayet qüzel ama bildirime 2 gün kala senin yerinde olsam lahmacun yemezdim...

yok arada içmiyorum zaten canım
sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapma şansm olmadığı için
kalkınca hemen suyumu içiyorum
o arada oğlumu yediriyorum sonra kahvaltımı yapıyorum
kaç aydır lahamcun yemiorum yaa
annemleri bekliyorum yemek için
şimdionlar yerken ben yemesem olur mu
yarım yiyim bari

yemekelrinin yanında mutlaka salata yada yoqurt olsun...salatana mutlaka halis zaytinyaqı kat...ve her sabah olmadı ara öqünde mutlaka günkuru ye ve arkasında bol su iç cnm...

yeşimmmm günaydınn yenimş uyandın quuuu...venüste sabah yenimi oluyor :27

günaydın
pattatanak düştüm yine buraya , geçmişe bakamadım daha keyifsiz tuhaf bi haldeyim yine.bunda dün akşam yaptığım sınırsız kaçamakların etkisi büyük.nefret etmeye başladım bu regli dönemlerinden kendi kendimi dinlemez oluyorum yediğim içtiğim benim olsun hiç saymim neler olduğunu ama ensonki kaçamağımdan daha fazla olduğunu gururla söyleyebilirim ben hep diyet haliyle yaşasam anca :18: zaten bi kaçamak yapıyom anca onları eritiyom yeni kaçamak yapıyom
karar verdim da kimseye yorum yapmıcam bi süre sizi motive ederken benim motivasyonum bozuluyo :84::84: okuldada böyle olurdu sınav saatine kadar herkese ders anlatır sonra sınava girdiğimde herşeyi unuturdum şimdide motivasyonumu unutmaya başladım sınav bitene kadar küsüz artık

Kayısının kükürtsüz olanına yani esmer doğal olanına gün kurusu diyolarmış bende geçen sene öğrenmiştim canım kuru yemişçilerde

satılıyor marketlerin tazeliğini bilemem

tamam ben eşime sölim o zaman akşam qelirken alsın bana
yarın yerim bende

yok cnm yarım yemene gerek yok...1 tane yiyebilirsin..ama dikkat et bundan sonra bildirim sonrası böyle şeyler ye..motivasyonun bozulmasın tatlım...

Birde sürekli kuru gıdalar tüketmek kabızlık yapıyo canım :97: benim çok bir bilgim olmamakla birlikte aynı dertten muzdaribiz

O zaman doğru yoldayımm emmeye devam

evet çok haklısın her suyu içemiyorum.bide ben çok su içince sık sık am açok az tuvalete gidiyorum çok az sizde de böyle oluyor mu

kıssssss sussssss senin kilonda olsam yaptığım kaçamaklardan qurur duyardım
o kadar kiloyu verip kaçamak yapmayı kafana takma yaa
ben senin killona ineyim de o zaman sen qör beni
kaçamakların alasını yapıcam

yarın yerim bende

bak ben napıyorum biliyomusun...onların arasını açıp hepsinin içine 2 şer fındık koyuyorum öyle yiyorum...şiddetle tavsiye ederim..cevzide koyabilirsin nefis oluyor ikiside...
yeni kalkmadım ama erkende uyandım denemez uzun zamandır ilkkez bukadar geç kalktım.8 civarı falandı az evde iş yaptım yemek falan anca oturdum

e iyi bari evin işi bitmiş harbiden...rahatsın bugün..

Ben küsmüyom banane bananee

yarın yerim bende

Alsın tabi şifa niyetine yii

yok cnm yarım yemene gerek yok...1 tane yiyebilirsin..ama dikkat et bundan sonra bildirim sonrası böyle şeyler ye..motivasyonun bozulmasın tatlım...

tamam hocam çok teşekkür ederim
enqin bilqilerinden faydalandığım için kendimi çok şanslı hissediyorumm

Benim çıkmam lazım öğle yemeğinden sonra gelirim kızlar

Çok yemicem çok yemicem çok yemicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…