agzından bal damlıyo elıfcım inş yaa o suprz esım için aldıgı en gusel hedıye olur heraldeertesi gün de sabah ben işe gidiyorumnaniknanik
ama önceki gün cumartesi kociş izinli bende öğlen eve geliyorum o zaman kutlarız artık
ama o zamanda evde süpriz hazırlayamam ona
sende inşallah bebiş süprizi yaparsın kocişine :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bende 78 kiloyum ve2 ay sonra oğullarımın sünneti var nasıl zayıflicam bilmiyorum şu iştahım beni öldürücek:1no2:
günaydın loxandra maşallah diyorum iyi götürmüşün valla bugün az yemen lazım ki kiloya dönüşmesinler :)gunaydın arkadaslar.bende dun bıraz fazla yedım gece 1 e kadar calısınca boyle oldu,11de durum kofte yedım 3 veya 4 bardak kola ıctım aksam,ıkındıde arkadasın dogum gunu vardı yarım dılım pasta derken sabah 600 gr fazla gosterdım tartı.
dunun sıskınlıgı devam edıyor ,ben peynırlı salata ve 1 dlm ekmek yedım kahvaltıda tıka basa doydum
bugun spor yapmam sarthihoyyythihoyyythihoyyyt
gözyaşı günaydın iyi gidiyorsun bir parçadan bişi olmaz :)♥gözyaşı♥;6080310 .!.:Günaydın byanlar... Dün akşam evde hiç bişi yemedim derken bi salatalıkla geçiştirmiştim akşam ama eşim kroket almış ondan bir parça yedim gece saat 1 de
Bu sabah çok az peynir 3 zeytin bir yumurta yedim... Bir dilim kepekli ekmeyi zor yedim.
günaydın herkese,dün işyerine arkadaşım gelmişti banada çok seviyorum diye çikolata getirmiş,tabi bende ne kadar diyetteyim desemde dayanamdım ve yedim,iştende 4 gibi çıktım,rahatsızım diye
akşam yemeğim,çorba,peynirli makarna ve salata,
kahvaltı yarım kase yulaf ezmesi içine 3 kaşık yoğurt,4 kayısı,2 incir (minik doğranmış)6-7 tanede fındık
bu hem çok doyurucu hemde lif ihtiyacını karşılıyo,bağırsaklar içinde süper,ben yazın akşam öğünü olarak tüketiyorum bunu,tattlı ihtitacınıda karşılıyo tavsiye ederim kızlar
gunaydın kızlar bende dun ne yedıgımı sölıyım bı tabak azıcık ama mercımek yemeği salata ve bı tane baget yedım o kadar hee bıde necsafeyle ıkı tane bıskuvı yedım bunları yememelıydım ama naıyım dayanamadım işte:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?