70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım 30 dak koşu bandında yürüyüş okuldan gelirken de 30 dak kadar yürüdüm akşam yemeği olarak yoğurt yedim kaçamak yapınca ceza verdim kendime

agzından bal damlıyo elıfcım inş yaa o suprz esım için aldıgı en gusel hedıye olur heralde

merhaba arkadaşlar bende 78 kiloyum ve2 ay sonra oğullarımın sünneti var nasıl zayıflicam bilmiyorum şu iştahım beni öldürücek:1no2:

merhaba arkadaşlar bende 78 kiloyum ve2 ay sonra oğullarımın sünneti var nasıl zayıflicam bilmiyorum şu iştahım beni öldürücek:1no2:

öncelikle gerçekten isteyerek ve inanarak benim de 2 ay sora kızımın 3. doğum günü var ben de o zamana kadar eski kiloma ya da çok yakın bir kiloya kadar zayıflamak istiyorum doğumdan bu yana her sene aynı şeyi istedim olmadı ama inşallah bu sene başarmak istiyorum

kizlar en yakin evlilik yildonumu benimki sanirim 5NISAN PAZARTESI gerci calisiyor ortagimizinda izin gunu birsey yapamayiz heralde ama ben gece geldiginde pastali sarapli bir kutlama dusunuyorum pastayida kalp seklinde yapicam kizida uyuttum mu ohhh gece bizim tabi esim kurtlar vadisinin eski bolumlerini seyretmezse yada kanli bir korku dvd filmi ile gelmezse gecen sene Iskocya ya goturduydu boyle karnim burnumda fir fir gezmistik dogumun genel tarihi 29nisan diye rahattik 2gun gezmistik hamileyimde bana kralice muamelesi yapmisti takilar falan buyil gercek askim dedigi kizimiz geldi 2siraya dustum sankim

az once koca bir salata yedim yok yoktu marullu havuclu taze soganli,4catal barbunya yedim oglen lazanya yedim ye ceza verdim kendime amma velakin adetim ya hersey gozume cikolata olarak gorunuyor cildirtcak bu tatli arzusu beni ya

cikiyorum ben simdi kiz ac ona tarhana corbasi yapiyim acikmistir opuldunuz artik gece girerim isler bitince

selam kızlar nasılsınız ben hıcde ıı dıılım bu sıralar.saglık problemlerım gıttıkce arttı.günlerdır burayada gıremedım neler yaptınız

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar havalar sıcaklığını hissettiriyo fazlasıyla off piştim gelene kadar :)
akşam balık ve salata yedim o salatanın suyu ban bana ban bana dedi resmen zor tuttum kendimi sonra koca bir bardak taze meyve suyu içtim elmalı armutlu havuçlu portakallı 40 dk yürüdüm :)
bir haftadır yürümüdum başladım tekrar inşallah sallamam :)
şimdi tostumu yiyorum :)

gunaydın arkadaslar.bende dun bıraz fazla yedım gece 1 e kadar calısınca boyle oldu,11de durum kofte yedım 3 veya 4 bardak kola ıctım aksam,ıkındıde arkadasın dogum gunu vardı yarım dılım pasta derken sabah 600 gr fazla gosterdım tartı.
dunun sıskınlıgı devam edıyor ,ben peynırlı salata ve 1 dlm ekmek yedım kahvaltıda tıka basa doydum
bugun spor yapmam sarthihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın byanlar... Dün akşam evde hiç bişi yemedim derken bi salatalıkla geçiştirmiştim akşam ama eşim kroket almış ondan bir parça yedim gece saat 1 de

Bu sabah çok az peynir 3 zeytin bir yumurta yedim... Bir dilim kepekli ekmeyi zor yedim.

günaydın herkese,dün işyerine arkadaşım gelmişti banada çok seviyorum diye çikolata getirmiş,tabi bende ne kadar diyetteyim desemde dayanamdım ve yedim,iştende 4 gibi çıktım,rahatsızım diye
akşam yemeğim,çorba,peynirli makarna ve salata,
kahvaltı yarım kase yulaf ezmesi içine 3 kaşık yoğurt,4 kayısı,2 incir (minik doğranmış)6-7 tanede fındık
bu hem çok doyurucu hemde lif ihtiyacını karşılıyo,bağırsaklar içinde süper,ben yazın akşam öğünü olarak tüketiyorum bunu,tattlı ihtitacınıda karşılıyo tavsiye ederim kızlar

iyiki bugün bildirim günü değil,kilo veremediğim gibi tartıda fazla bile gösterdi,bugünden itibaren spora ağırlık vermek lazım,haftaya cumaya kadar toparlamalıyım

günaydın loxandra maşallah diyorum iyi götürmüşün valla bugün az yemen lazım ki kiloya dönüşmesinler :)
gözyaşı günaydın iyi gidiyorsun bir parçadan bişi olmaz :)

günaydın canım çikolatayada dayanılmıyorki etrafımızdakilerin dikkat etmesi lazım bazen biz dayanamıyoruz niye ısrarcıyız biz türkler yaww annemde ye ye ye diyo etrafımda evdeyken bak diyorum yiye yiye ne hale geldim hehdelikafadulden

bu tatlı akşam için çok kalorili olmazmı canım incir kayısı fındık falan

günaydın kızlar
dün o kadar şeyin üzerine akşam eşim hastaydı ona çorba yaptım 1 kasede ben içtim sonrasında 1 muz yarım portakal ve 1 avuç beyaz leblebiyle kapattım günü
sabah 2 dilim kızarmış ekmek krem peynirle 1 bardak şekersiz çay şimdide 1 bardak sıcak limonlu su içiyorum:))))

günaydın kızlar hayırlı cumalar akşam kendime kocaman bir salata yaptım yedim yanında da 1 dilim salçalı ekmek:))
gece de elma ve salatalık yedim
ammaaaa gece eşim dondurma getirdi ondan yedim yatmadan önce
adet dönemimdeyim ama napıyımyerimseniben

gunaydın kızlar bende dun ne yedıgımı sölıyım bı tabak azıcık ama mercımek yemeği salata ve bı tane baget yedım o kadar hee bıde necsafeyle ıkı tane bıskuvı yedım bunları yememelıydım ama naıyım dayanamadım işte:jeyyar:

Karın Düzleştiren 5 Egzersiz!
Bel çevresini zayıflatmak yaş ilerledikçe zorlaşır. Genel olarak hiç kilo almasanız bile yağlar, vücudunuzun bu bölümünde birikir. Oturarak bu yağlardan kurtulamazsınız! Önereceğimiz 5 egzersiz bel çevresi ve gövdenizin zayıflaması sağlar. Sağlıklı beslenme ve 60 ila 90 dakika arasında yapılan egzersizin düz bir karın için en iyi yol olduğu biliniyor. Düzenli egzersiz yapamıyorsanız üzülmeyin, gün içinde kısa periyodlarda yapacağınız egzersizlerle de düz bir karına sahip olabilirsiniz.
Bel çevresini zayıflatmak yaş ilerledikçe zorlaşır. Genel olarak hiç kilo almasanız bile yağlar, vücudunuzun bu bölümünde birikir. Oturarak bu yağlardan kurtulamazsınız! Önereceğimiz 5 egzersiz bel çevresi ve gövdenizin zayıflaması sağlar. Sağlıklı beslenme ve 60 ila 90 dakika arasında yapılan egzersizin düz bir karın için en iyi yol olduğu biliniyor. Düzenli egzersiz yapamıyorsanız üzülmeyin, gün içinde kısa periyodlarda yapacağınız egzersizlerle de düz bir karına sahip olabilirsiniz.

Düz bir karına sahip olmak için bunları yapın!

1- Yere yüz yukarı şekilde uzanın ve parmaklarınızı başınızın arkasında birleştirin. Dizinizi çenenize doğru getirmeye çalışın ve bu sırada omuzlarınızı, boynunuzun konumu aynı kalarak yerden yukarı doğru kaldırın. Sol bacağınızı düz tutarak yerden 45 derece açıyla kaldırın ve sağa doğru hafifçe dönmeye çalışın. Yatarak bisiklet kullanıyor gibi düşünebilirsiniz. pedal çeviriyor gibi 12-16 kez bacak değiştirerek uygulayın.

2- Sandalyenin üzerine çıkın ve sıkıca tutunun. Dizlerinizi sırayla kıvırarak çenenize doğru kaldırmaya çalışın, b u hareketi 12-16 kez tekrarlayın.

3- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi yanlara düz bir şekilde uzatın. Bacaklarınızın ikizini de 90 derece açıyla yukarı doğru kaldırın ve bacak bacak üstüne atar gibi düz olarak bir süre sabit durdurduktan sonra değiştirin. Hareketi 12-16 kez tekrarlayın.

4- Yere yüz yukarı uzanın. Ellerinizi 45 derecelik açıyla kulaklarınızın yanından düz olarak geriye doğru uzatın. Düz olarak uzattığınız bacaklarınızı 45 derece aralık şekilde kıvırın. Omuzlarınızı kendinize doğru kaldırın.

5- Yere yüz aşağı uzanın. Ayak parmaklarınızın ucunda ve el dirseklerinize dayanarak tüm vücudunuzu havaya kaldırmaya çalışın.

Dahası: Favori şarkılarınızla dans edin. Hava almak için yürüyüş yapın. Çocuklarla elim sende oynayın. Bisiklete binme ve merdiven egzersizleri yapın.

o kadarını da yemeğe hakkımız olsun canım ya
vücudumuzu aç bıraktıkça kıtlık psikolojisine giriyomuş daha az enerji harcamaya başlıyomuş
devamı gelmiyo ben elimdekileri sıkı tutayım fazla harcamıyayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…