70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2- Sandalyenin üzerine çıkın ve sıkıca tutunun. Dizlerinizi sırayla kıvırarak çenenize doğru kaldırmaya çalışın, b u hareketi 12-16 kez tekrarlayın.

kocişler işten gelince yerde bulmasın bizi dizimiz çenemizde :roflol:
sağol paylaşım için canım

6 dakikada kalori yakmaya başlayın:

Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.

Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.

ılk 1 dakika: Yer değiştirerek zıplayın. Çömelip doğrularak kanguru gibi zıplayın. Sağdan sola yer değiştirip, çömelip doğrulup zıplayarak hareket edin.

30 saniye: Olduğunuz yerde yavaş yavaş koşun.

1: 30 dakika: Zıplayıp koşturarak patenle kayıyor gibi sağdan sola hareket edin. Bu sırada bacaklarınızı ve kollarınızı hareketli bir şekilde sallayın.

1 dakika: Kollarınız başınızın arkasında düz yere uzanın ve mekik çekin. Ayrıca el ve ayaklarınızı çapraz bir şekilde hareket ettirerek fotoğraftaki hareketi tekrarlayın. El ve ayaklarınızı 30 saniyede bir değiştirin.

1 dakika: Çömelip atlayın. Zaman zaman elleriniz başınızın arkasında twist yapıyor gibi zıplayın. Gövdenizi sağa sola çevirin. Elleriniz başınızın üzerinde atlayın. Dizlerinizi yavaşça yere değdirerek oturup kalkabilirsiniz.

6 dakika bu hareketleri yaparsanız, inanılmaz bir efor sarfetmiş ve kalori yakmış olacaksınız.

kaçırdıgımız zamanlar sürekli yapabileceğimiz kolay şeyler bence:))))

[bu tatlı akşam için çok kalorili olmazmı canım incir kayısı fındık falan[/QUOTE]

canım sadece akşam yemeği yerine yiyosun,tatlı niyetine değil,çokta kalorili değil sonuçta hepsinden azar azar:asigim:

selam bayanlar
ben de gecen haftadan beri 2 kilo vermiş bulunmaktayım hihoyyyt
bugün tartıldım şakkıdı

benim yediklerim genelde aynı

sabahları (9,30 gibi)
kepek ekmegine beyaz peynirli tost
1 domates, 1 salatalık veya 1 haşlanmış yumurta
form çayı (şekersiz)

ara (11,30 gibi)
1 kase yogurt

öğlen (14,00 gibi)
1 tabak sebze yemegi
1 dilim ekmek

ara (16,00 gibi)
1 kupa corba (ekmeksiz)

akşam
yok :roflol:

günde 2.5 litre su. sabahları elma sirkesi+bal. 5 bardak yeşil çay

günaydın kızlar dün siteye giremedim sorun vardı,oğlumun resime yorum yapan arkadaşlara teşekkür allahım sizlerede versin biran önce inşallah kendi koyduğum resimden 6 kg aşşağıdayım şuan bilgisayarda kayıtlı resmi attım ama inşallah bir ay sonra daha incecik bir resim koyacam oraya hihoyyyt
akşam yine yemedim akşamları yemiyorum 3 gündür artık sadece meyveyle geçiştiriyorum hastalık bahanesiyle alıştırdım canım istemiyor zaten sabah 5 zeytin peynir etimek domates ve çilek yedim

günaydın canım resimlere baktım bende çok tatlı oğlun maşallah bende bir resim koycam en kısa zamanda :)
ya akşamları yemek yememeyinasıl başarıyorsunuz benim gözüm dönüo açlıktan çok acıkıyorum zaten normalde çok yiyen biri değilim ama yemem lazım bişiler :):icecream:

bu arada akşam tartıldım 71 kg düşmüşüm haftaya inşallah 60 lı rakamlara görecem kaydirigubbakcemile5

ne güzel ya bende bi 70 e inebilsem,o zaman bile boyum uzun olmamasına rağmen gayet fit duruyorum,benim kollarım bacaklarım zayıftır,kalçam basenimde yok,tek sorun göbek,mide ve sırt bölgem,kilo alınca direk oralar şişiyo
:bbo:

benimde kalça ve bacak problemim var malesef:çok üzgünüm:

Herkese günaydın kıslar ben geldimmm
sabah 1 yumurta 1 domates bir bağ limonlu maydonoz yedim
kendimi çok enerjik hissediyorum

GÜNAYDIIN herkese.
hafta sonu geldi yine çok şükür.
regl şişliğime rağmen dün tartıldım aynı geldim.
askşam gezmelerim vardı bu hafta hep.
ikramlardan yedim ama akşam yemeği niyetine.

çok halsiz ve bitkinim
çok sancım var.haptan sonraki ilk adeim biraz ağır geçiriyorum.hap kullanırken hafifti

canım rahatsızım diye yiyemiyordum birde mevsim dönüşü dengemiz bozuldu akşam üzeri atıştırınca birde türk kahvesi içiyorum tıkanıyorum kendime sürekli tokum aç değilim diye motive ediyorum, gerçekten akşam yemeğinin çok etkisi var kilo veriminde 2 gündür çok sıcak ince giyiniyoruz artık işi sıkı tutmamız lazım kaydirigubbakcemile3

benimde kalça ve basen olmaz olasıca ayyy kollar ince kafa küçük ama kalça kocamannn:)))
bendee resim koymak istiyorum kızlar ama nerden koyacam bilmiyorum
solerseniz benide görmüş olursunuz

bende basen mağdurlarındanım.anne tarafıma çekmişim ben.kardeşlerişmde yok basen falan hiç.
annemin dayıları bile kalçalıdır.:):)

melan kolıcım bılmıyorum valla bende bırılerı sölesede koysak bızde hepimiz kızlar hadı bakalım bırbırımıze yaa

anladım canım ben yemezsem bişi farketmez heralde zaten çok az yiyen biriyim heheh
burda da havalar iyice ısındı ne giyceğimi şaşırıyorum valla
benimde kalça ve basen olmaz olasıca ayyy kollar ince kafa küçük ama kalça kocamannn:)))
bendee resim koymak istiyorum kızlar ama nerden koyacam bilmiyorum
solerseniz benide görmüş olursunuz
bende malesef basen problemi var birazda bacakalrım kalın offff yaaa kurtulmak istiyorum artık :)
canım sayfandan albüm ekle var ordan yapılıyor sanırım :)
bende basen mağdurlarındanım.anne tarafıma çekmişim ben.kardeşlerişmde yok basen falan hiç.
annemin dayıları bile kalçalıdır.:):)

of of şu basen bende anneme çekmişim onda da basen var sadece :)senağlama

kızlar mrb salı gününden beri giremedim reglim bu hafta tatlya iyice sardım ama bitmek üzere sabah kahvaltıda 1 kuru kayısı 10 fındık yedim 1 dilim cevizli kepekli ekmek bol domates azıcık peynir ve zeytin yedim öğlen yemeğimde mercimek çorması ve akdeniz salatası var canım çok balık istiyor akşama belki balık yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…