- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın kızlar dün siteye giremedim sorun vardı,oğlumun resime yorum yapan arkadaşlara teşekkür allahım sizlerede versin biran önce inşallah kendi koyduğum resimden 6 kg aşşağıdayım şuan bilgisayarda kayıtlı resmi attım ama inşallah bir ay sonra daha incecik bir resim koyacam oraya hihoyyyt
akşam yine yemedim akşamları yemiyorum 3 gündür artık sadece meyveyle geçiştiriyorum hastalık bahanesiyle alıştırdım canım istemiyor zaten sabah 5 zeytin peynir etimek domates ve çilek yedim
bu arada akşam tartıldım 71 kg düşmüşüm haftaya inşallah 60 lı rakamlara görecem kaydirigubbakcemile5
ne güzel ya bende bi 70 e inebilsem,o zaman bile boyum uzun olmamasına rağmen gayet fit duruyorum,benim kollarım bacaklarım zayıftır,kalçam basenimde yok,tek sorun göbek,mide ve sırt bölgem,kilo alınca direk oralar şişiyo
:bbo:
günaydın canım resimlere baktım bende çok tatlı oğlun maşallah bende bir resim koycam en kısa zamanda :)
ya akşamları yemek yememeyinasıl başarıyorsunuz benim gözüm dönüo açlıktan çok acıkıyorum zaten normalde çok yiyen biri değilim ama yemem lazım bişiler :):icecream:
anladım canım ben yemezsem bişi farketmez heralde zaten çok az yiyen biriyim hehehcanım rahatsızım diye yiyemiyordum birde mevsim dönüşü dengemiz bozuldu akşam üzeri atıştırınca birde türk kahvesi içiyorum tıkanıyorum kendime sürekli tokum aç değilim diye motive ediyorum, gerçekten akşam yemeğinin çok etkisi var kilo veriminde 2 gündür çok sıcak ince giyiniyoruz artık işi sıkı tutmamız lazım kaydirigubbakcemile3
bende malesef basen problemi var birazda bacakalrım kalın offff yaaa kurtulmak istiyorum artık :)benimde kalça ve basen olmaz olasıca ayyy kollar ince kafa küçük ama kalça kocamannn:)))
bendee resim koymak istiyorum kızlar ama nerden koyacam bilmiyorum
solerseniz benide görmüş olursunuz
bende basen mağdurlarındanım.anne tarafıma çekmişim ben.kardeşlerişmde yok basen falan hiç.
annemin dayıları bile kalçalıdır.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?