70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar spor salonuna yazıldım.. Haftanın 3 günü fitness ve havuz'a gideceğimmm, bende egzersiz ve spor ile kurtulmak istiyorum fazlalıklarımdan..
Güzel haberlerle bu baslıga gelmek istiyorum..

Günaydın kızlarrr geçmişe bi bakınayım hemencükk

günaydın yine pek keyfim yok hemde üşüyorum hemde üzerim cıbıl cıbıl
dün öğlen bi aferin içtim sanırım ondan kaynaklı 4 gibi banyo yaptım 5 te bi uykum geldiki anlatamam hiç huyumda değil o saatte uyumak az sabredim 8 de falan uyuyayım dedim ama yok en son saatin 17:17 di olduğunu gördüğümü anımsıyorum bida eşimin tüm ışıkları kapatıp yatağa girdiğini hatırlıyorum buda takriben saat 2 civarı oluyor.5 ten 2 ye kadar uyuyup oda yetmezmiş gibi bida sabaha kadar uyudum uyandım uyudum uyandım eşime kahvaltı hazırlayacak olmasam dahada uyurdum
bu regli dönemi beni benden etti anlıyacağınız.tartı zaten artılarda moral motivasyon sıfır bari eksi gösterip insanı umutlandırma dimi ne o 1 gün öyle bigün böyle

Günaydın canım sıkma canını ben regl dönemindeyken 2 kilo birden alıyorum parmaklarım lahana dolması gibi şişiyo

bide sanki bütün vücudun kırılıyomuş gibi halsiz hissediyosun haliyle uyku geliyo :97: uyu dinlen bişe olmaz

Alıntılarım gitti :95: yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben menümü toparlayıp yazayım bakalım kaptan ne dicek green sende bana bi

fikir ver bebem

28.09.2011
Sabah
1 activia çilekli
1 bardak şekersiz çay

1 tane keçiboynuzu ( Kan hapımı içmedim bugün bakalım nolcak )
1 bardak limonlu beşi biyerde çayı
1 litre su

Öğle
2 dilim tuzsuz çavdar ekmeği ( Bilerek tuzsuz almadım öyle denk gelmiş )
1 kk krem peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
salatalık
şekersiz çay

1 bardak limonlu yeşil çay
1 litre su

Akşam
1 büyük kase çorba
1 ufak kabak haşlama

1 tane ufak armut
1 litre su

Sabah 15 dk Akşam 15 dk yürüyüş o kadarcık :97:

psikolojik olarak toparlasam takmıcamda düşünsel manada motivasyon kaybı yaşıyom şu 2 gündür bugünde geçsin toparlicam inşallah.uzun zamandır müzik falan dinlemiyodum kendimi müzik dünyasına vercem ruhumu doyurucam iyi olcam ozaman

bağırsakları süper çalıştıracak bi menü olmuş. sende memnunsan bence gayat güzel

günaydın arkadaşlar bugünde sabah yürüyüşümü yaptım ama ama ama gelirken dayanamadım o masum bakışlarına ve 3 tane poğaça alıp bi güzel yedim moralim çok bozuldu ya niye dayanamadım ben üstelik kaç gündür yürüyodum ya:44:

Bana hala konser etkisindeyim müzik ruhun gıdasıdır hakketten yaa dur bi pembe şalvar açayım sabah sabah neşemizi bulalım

bağırsakları süper çalıştıracak bi menü olmuş. sende memnunsan bence gayat güzel

Acıktığımı hissetmedim her öğünde doydum Bağırsaklarım cidden faaliyete geçti

Bakalım cuma tartı bana ne dicek

Sağoll kuşumm teşekkürler

Günaydın canım

3 poğaça mı keşke bi gevrek alıp yeseydin canım :97:

Olan olmuş sakın moralini bozup günü böyle devam ettirme öğle ve akşam dikkat edersen toparlarsın sanırım herhalde

afiyet olsun hüpletmişsin artık dicek söz yok bugibi masum bakışlarda önce kendi bakışlarınla hesaplaş.sürekli kendinle konuş açmıyım yemelimiyim yersem ne olur ne hissederim .gerçekten yemeliyim ozaman nekadaryemeliyim nefsime hakim olabilirmiyim ..vs.bi hesaplaşmadan sonra böyle şeyler yeme girişiminde bulun.bildiğimiz poğaçalardansa ve 3 taneyse valla maşallah diyorum.diyette olduğunu söyleyen biri için bu oldukça fazla neden 1 değilde 3 tane aldın sen baştan alırken enbüyük hatayı yaptın

pembe şalvar ne ya ben pek türkçe şarkı dinlemiyorum.türk müziği piyasasından bi haberim

evet canım tam 3 poğaça:26: kahvaltıdan sıkıldığım zamanlar gevrek yiyodum zaten ama poğaça tamamen yasak olduğu için galiba daha tatlı göründü gözüme. Zaten ençok sevdiğim şeydir. Kolaylada pek güzel gitti gerçi kola light .of ne kadar iradeliyim tam yağlı 3 poğaça yanında light kola oda güzel

günaydın kızlarrrrrrrrrrr tartı beni artıda gösteriyo ama bakalım artık yarın ne olcak :26: :26: :26: :26: :26: uzun zamandır genel bi tahlil yaptırmadım gidip ahlil yaptırcam görüşürüz gene çıtırlar öpüldünüzzzz:76: :76: :76: :76: :76: :76:

yemeye kalksam 3 poğaçada ne 10 tane yesem doymam mayalı olduğu için yedikçe yiyesin gelir diyette yasak diye bişey değil sadece doyuruculuk hissi vermiyor bir nevi iştah açıcı özelliği var.yoksa 1 poğaça ve 1 simit arasında çok az kalorilik fark var.ama yarım simitle doyarken 3 poğaça ile doymazsın canın çekmiş yemişsin bida yapmazsın.bizde hiç hatasız gelmedik bu günlere.zamanla olcak hepsi 3 günde değişemez insan.sen sabırla ilerlediğin yoldan şaşmazsan geçte olsa varış noktana sağlıkla varırsın üzülme.

Göçmen şarkıları google yaz bak youtube ' da çıkıyo canım tam göbek havası valla işyerinde olmasam ortaya

atardım kendimi

Ben çok işim varsa dinliyorum yabancı müzik sözlerini bilmediğimden söylemeye çalışmıyorum buda iyi oluyo harıl harıl iş yapıyom

Günaydınn görüşürüzz :80:

bi bakim.ben yabancı müzik seviyorum hem ne dediğini anlamıyorum kafa yormuyon hemde müziğe daha çok odaklanabiliyosun.diğer türlü söze yoğunluk veriyosun.seste önemli nebilim ben 3-4 yıldır türkçe müzik çok nadir dinliyorum.en fazla 1 -2 gün sonra yabancı dinleyince kulağımın pası silinmiş gibi hissediyorum

inş bu son olur. Bide ben klasik kahvaltı etmeyi hiç svemiyorum peynir,domates kepek ekmeğini hiç severek yediğimi hatırlamam. Ama bu saatten sonra çok dikkat etmem lazım haklısınız henüz dördüncü günüm ama yürüyüşüm boşa gitti diye üzülüyorum

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz .

tost falan yap sevmiyomusun.

eveeeettttt sıra menümde
dün izinli olduğum için yazamadım

çarşamba
sabah:2 dilim çavdarlı ekmek, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 1 salatalık bi dilim ekmeğin üzerine kaymak sürdüm
ara: 1 armut 1 brd yeşil çay
öğle: 1 tabk bezelyeli tavuk , 1 kase yağurt
ara: bol su bide 1 baklava
akşam: havuçla lahanayı rendeleyip yoğurtlu mayanezli bi karışım yapmıştım 1 kase onu yedim 2 dilimde kavun

ya ben bu hafta çok boşladımmm pazartesi itibariyle sahalara geri dönücemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…