hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz .
tost falan yap sevmiyomusun.
iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?Kaptanımmm nasılsın??
Gene talihsiz bi iş görüşmesi geçmiş sanırım.. Allah gönlüne göre bi iş bulmanı nasip etsin.
Şimdi parayı veriyoruz diye cılkını çıkarıyorlar.
Bide sen ofis işi muhasebe istiyordun sanırım.
Benim ablam da muhasebeci ilk zamanlar tecrübe için o da bürolara bkıyordu.
Millet yemegi yaparsın camı silersin falan diyordu.
fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..dilek hayatim tam yarim saat konusduk telefonda bi tarafdan yazmaya calisiyorum bi tarafda o konusuyorsonra pes ettim dinledim onu artik
gecen de telefona tuttu senlen konusamadik dedim söylim de kacma
gelelim iki günlük kabus aniye yaptim bilmiyorum cok pismanim ama eski moduma geri döndüm kizlar beni motive etti geri
tatli dan tut pizzaya kadar yedim ve dokluk hissim falan gitti yani habire yedim de yedim
ama mutlu olmuyorsun ki yiyince daha da sinirleniyorsun niye yaptim diye sonradan
senacim yarin bi göz atsan sana sahmet bugünkü menüye iyi demi fena deyil :26:
al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamışgünaydınyine pek keyfim yok hemde üşüyorum hemde üzerim cıbıl cıbıl
dün öğlen bi aferin içtim sanırım ondan kaynaklı 4 gibi banyo yaptım 5 te bi uykum geldiki anlatamam hiç huyumda değil o saatte uyumak az sabredim 8 de falan uyuyayım dedim ama yok en son saatin 17:17 di olduğunu gördüğümü anımsıyorum bida eşimin tüm ışıkları kapatıp yatağa girdiğini hatırlıyorumbuda takriben saat 2 civarı oluyor.5 ten 2 ye kadar uyuyup oda yetmezmiş gibi bida sabaha kadar uyudum uyandım uyudum uyandım eşime kahvaltı hazırlayacak olmasam dahada uyurdum
bu regli dönemi beni benden etti anlıyacağınız.tartı zaten artılardamoral motivasyon sıfır bari eksi gösterip insanı umutlandırma dimi ne o 1 gün öyle bigün böyle
28.09.2011
Sabah
1 activia çilekli
1 bardak şekersiz çay
1 tane keçiboynuzu ( Kan hapımı içmedim bugün bakalım nolcak )
1 bardak limonlu beşi biyerde çayı
1 litre su
Öğle
2 dilim tuzsuz çavdar ekmeği ( Bilerek tuzsuz almadım öyle denk gelmiş )
1 kk krem peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
salatalık
şekersiz çay
1 bardak limonlu yeşil çay
1 litre su
Akşam
1 büyük kase çorba
1 ufak kabak haşlama
1 tane ufak armut
1 litre su
Sabah 15 dk Akşam 15 dk yürüyüş o kadarcık :97:
casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...günaydın kızlarrrrrrrrrrr tartı beni artıda gösteriyo ama bakalım artık yarın ne olcak :26: :26: :26: :26: :26: uzun zamandır genel bi tahlil yaptırmadım gidip ahlil yaptırcam görüşürüz gene çıtırlar öpüldünüzzzz:76: :76: :76: :76: :76: :76:
eveeeettttt sıra menümde
dün izinli olduğum için yazamadım
çarşamba
sabah:2 dilim çavdarlı ekmek, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 1 salatalık bi dilim ekmeğin üzerine kaymak sürdüm
ara: 1 armut 1 brd yeşil çay
öğle: 1 tabk bezelyeli tavuk , 1 kase yağurt
ara: bol su bide 1 baklava
akşam: havuçla lahanayı rendeleyip yoğurtlu mayanezli bi karışım yapmıştım 1 kase onu yedim 2 dilimde kavun
ya ben bu hafta çok boşladımmm pazartesi itibariyle sahalara geri dönücemmm
bi bakim.ben yabancı müzik seviyorum hem ne dediğini anlamıyorum kafa yormuyon hemde müziğe daha çok odaklanabiliyosun.diğer türlü söze yoğunluk veriyosun.seste önemli nebilim ben 3-4 yıldır türkçe müzik çok nadir dinliyorum.en fazla 1 -2 gün sonra yabancı dinleyince kulağımın pası silinmiş gibi hissediyorum
inş bu son olur. Bide ben klasik kahvaltı etmeyi hiç svemiyorum peynir,domates kepek ekmeğini hiç severek yediğimi hatırlamam. Ama bu saatten sonra çok dikkat etmem lazım haklısınız henüz dördüncü günüm ama yürüyüşüm boşa gitti diye üzülüyorum
günaydınyine pek keyfim yok hemde üşüyorum hemde üzerim cıbıl cıbıl
dün öğlen bi aferin içtim sanırım ondan kaynaklı 4 gibi banyo yaptım 5 te bi uykum geldiki anlatamam hiç huyumda değil o saatte uyumak az sabredim 8 de falan uyuyayım dedim ama yok en son saatin 17:17 di olduğunu gördüğümü anımsıyorum bida eşimin tüm ışıkları kapatıp yatağa girdiğini hatırlıyorumbuda takriben saat 2 civarı oluyor.5 ten 2 ye kadar uyuyup oda yetmezmiş gibi bida sabaha kadar uyudum uyandım uyudum uyandım eşime kahvaltı hazırlayacak olmasam dahada uyurdum
bu regli dönemi beni benden etti anlıyacağınız.tartı zaten artılardamoral motivasyon sıfır bari eksi gösterip insanı umutlandırma dimi ne o 1 gün öyle bigün böyle
Günaydın kızlarrrgeçmişe bi bakınayım hemencükk
günaydın kızlarrrrrrrrrrr tartı beni artıda gösteriyo ama bakalım artık yarın ne olcak :26: :26: :26: :26: :26: uzun zamandır genel bi tahlil yaptırmadım gidip ahlil yaptırcam görüşürüz gene çıtırlar öpüldünüzzzz:76: :76: :76: :76: :76: :76:
iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?
amin cnm inşallah cümlemize...
yok artıkk
fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..
al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamışgelde sinir olmaa:95:
casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...
baklava dışında süper bir menü...
iş doymaya gelirse hiçbirimiz doymuyoruz.sen önce düşünsel olarak doydunluğu hissetmelisin.yoksa dediğim gibi bende 10 poğaça yerim üzerine 5 simit yesemde doymamtostla doymuyorum:44:
ilkbahardaki sorunsonbahardada yaşanmaya başladı sanırım.bu bahar dönemleri fena :'(iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?
amin cnm inşallah cümlemize...
yok artıkk
fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..
al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamışgelde sinir olmaa:95:
casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...
baklava dışında süper bir menü...
nankör tartı işte nolcak.günaydın kızalr hayırlı sabahlarr
üşüyorum halsizim bitkinim ve artıdayım
artıda olduqum içinde çok sinirliyimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:
günaydın hoşgeldin fıstık.yedin içtin gezdin gördün yediğin içtiğin senin olsun artık bundan sonra bizimsinGünaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..
Günaydın Naf
Günaydın Muazzez ablaaa. İnş. tahlil sonuçların iyi çıkar..
günaydın kızalr hayırlı sabahlarr
üşüyorum halsizim bitkinim ve artıdayım
artıda olduqum içinde çok sinirliyimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:
Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..
Günaydın Naf
Günaydın Muazzez ablaaa. İnş. tahlil sonuçların iyi çıkar..
günaydın hoşgeldin fıstık.yedin içtin gezdin gördün yediğin içtiğin senin olsun artık bundan sonra bizimsin
geçmiş olsun ne ilacı.
Memnuniyetle sizin olurum efendimmm:87::87:
Ben bi sağlık ocağına gidiyim ilaç yazdırayım.
Bu arada sende regl olamadın sanırım dahaa al benden de o kaaa geçti gene.
Günü geçince 1-2 ay olmadığım oluyor umarım böyle olmaz.
Dr a gitmiştim herşey normal sıkıntı ve kilodan dolayı geçikiyodur demişti.
Bakalım ne zaman olcekk.
benc eyenır nıye yenmesın canım ıcıne 2 yumurta kırdım yagsız oluyo normalde ben azcık zeytınyagı attım 1 yk kadar cocukta yer dıye lor peynırı vardı onu attım 5 kabakla yaptım kabaklar cok buyuk degıldı ıste ama azcık yogurt atmıs bulundum bu yuzden deun mıktarını bıarz fazla tutmak zorunda kaldım cok az unla da yapabılırısn sen sebze yemegı hemde fırında canım yanı kızartmıyosun bunu okcanim annemlen bende yapiyoruz mücveri de korkuyorum yemeye yenmez dimi :18:diyeti bozarmi :26:
kaciyom gelirim birazdan annem ariyo bi bakim ne istiyo
ooo kımler gelmıs hosgeldınselam kızlar napıyonuz?
anladım canım bıkac gun daha olmayabılırsın yanı sana kolaygelsın haftasonu bende yaptım poaça mis gıbı kalanı buzluga ttım ben tabıkı cok gelıyo cunkuselam çııtrlar ve çıtır adayları...gündüz giremdim akşamda beride net yoktu..
beni merak ettinizmi biliyroum yazmasanızda içinizden geçmiştir banada oluyo siz olmayınca
sabah ark.kahvaltıya gittim cıslı bigündü kendimi çok fena frenledim ama bilmiyom yazsammı uzun olurda ondan yoksa korkmuyorum keşke utanma belasına yemesek :26:
uyandım duş aldım süslendim gittim kaç aydır görüşmüyoduk arkdaşlarla iyide oldu...
eve geldim,ev süprüdm zaten kahvaltıya deyip teee 17de eve geldimm
eşim şuan yolda hala geliyor daha doğrusu anasını babasını alıp gelicek yoldan geçerkene bugün öğeln eşimin amcasını hacca uğurluycaz samsundan uçurcaz...
haberiniz olsun tamammı
yataklarını açtım biyandna evde poğaça kokusu yayıldı düşündümde çoook olmuş yapmayalı mayalı poğaça...
yarın hacıya götürcemki abana çok dua etsin
zaten hamurişini unuttum nerdeyse bakmayın hala 7lerde olsamda hiç yapmıyom nerdeyse...
ama nerde hata yapıyom bilmiyom eriyemedim yaffff..
sadece kilomu koruyorum 5kilo vermedende verincede koruyorum ama ben artık korumak istemiyorumki...yani 5 daha gitseydi senacım kadar dikkatli olurmuydum acaba yoksa hala bukadar iradesizmiiiii
canım 3 yerıne 2 barı yeseydın neyse gunıcerısınde dengelmeye calıs barigünaydın arkadaşlar bugünde sabah yürüyüşümü yaptım ama ama ama gelirken dayanamadım o masum bakışlarına ve 3 tane poğaça alıp bi güzel yedimmoralim çok bozuldu ya niye dayanamadım ben üstelik kaç gündür yürüyodum ya:44:
evet canım tam 3 poğaça:26: kahvaltıdan sıkıldığım zamanlar gevrek yiyodum zaten ama poğaça tamamen yasak olduğu için galiba daha tatlı göründü gözüme. Zaten ençok sevdiğim şeydir. Kolaylada pek güzel gitti gerçi kola light .of ne kadar iradeliyim tam yağlı 3 poğaça yanında light kola oda güzel
bütün gece uyudum uyandım kaçırılan öqretmenleri düşündüm..unutamıyorum...ben ayaklarımı uzatmış üstümde yorgan keyif yaparken onlar ne alemdeler..ne tür işkencedeler....dayanılır gibi deqil...Allahım yarıdmcıları ol diye sürekli dua ediyorum...
LANET OLSUN İNSANIZ DİYE YAŞAYAN BU ŞEREFSİZLEREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
hosgeldın tekrardan canımgünaaaaaaaayyyydııınnn arkadaşlar,nasılsınız az çok bir kaç sayfa okumaya çalıştım tartı haricinde pek bir sorunumuz yok gözüküyor.maşallah
ben çok yoğun günler geçiriyorum topiğe eskisi gibi gelemiyorum.geceleri 10 larda çıkıyorum şirketten.patron bu aralar azıttı da işkence yapıyor resmen.
ama hep aklımdasınız yalnız şunu söyliyim bu topiğin ayrı bir gizemi var yani biraz uzak kalınca tartı da farkediyor motivasyon da elimden geldiğince sık sık girmeye çalışacağım yine öpüyorum hepinizi.
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?