70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?
amin cnm inşallah cümlemize...
yok artıkk

fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..

al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamış gelde sinir olmaa:95:

casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...

baklava dışında süper bir menü...

günaydın kızalr hayırlı sabahlarr
üşüyorum halsizim bitkinim ve artıdayım
artıda olduqum içinde çok sinirliyimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84:

Evet tost yapabilirsin canım müsli yiyebilirsin - meyveli yoğurt yiyebilirsin

Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..

Günaydın kızlarrr geçmişe bi bakınayım hemencükk

Günaydın Naf

Günaydın Muazzez ablaaa. İnş. tahlil sonuçların iyi çıkar..

yaaaaa gerçektenmi bana çok gibi geldi akşamkinin içinde mayonezde vardı ama bilemedim işte

tostla doymuyorum:44:
iş doymaya gelirse hiçbirimiz doymuyoruz.sen önce düşünsel olarak doydunluğu hissetmelisin.yoksa dediğim gibi bende 10 poğaça yerim üzerine 5 simit yesemde doymam

ilkbahardaki sorunsonbahardada yaşanmaya başladı sanırım.bu bahar dönemleri fena :'(

nankör tartı işte nolcak.

Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..

Günaydın Naf

günaydın hoşgeldin fıstık.yedin içtin gezdin gördün yediğin içtiğin senin olsun artık bundan sonra bizimsin

Günaydın sena abla sinirlimisin :18:

Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..

Günaydın Naf

Günaydın canım

günaydın hoşgeldin fıstık.yedin içtin gezdin gördün yediğin içtiğin senin olsun artık bundan sonra bizimsin

Memnuniyetle sizin olurum efendimmm:87::87:
Ben bi sağlık ocağına gidiyim ilaç yazdırayım.
Bu arada sende regl olamadın sanırım dahaa al benden de o kaaa geçti gene.
Günü geçince 1-2 ay olmadığım oluyor umarım böyle olmaz.
Dr a gitmiştim herşey normal sıkıntı ve kilodan dolayı geçikiyodur demişti.
Bakalım ne zaman olcekk.

geçmiş olsun ne ilacı.
yok regli oldum olmasam hamile piskolojisine girerdim o daha fena olurdu olmuş olmanın ağır yorgunluğu ve psikolojisine kapıldım 1-2 güne geççek inşallah.

bütün gece uyudum uyandım kaçırılan öqretmenleri düşündüm..unutamıyorum...ben ayaklarımı uzatmış üstümde yorgan keyif yaparken onlar ne alemdeler..ne tür işkencedeler....dayanılır gibi deqil...Allahım yarıdmcıları ol diye sürekli dua ediyorum...
LANET OLSUN İNSANIZ DİYE YAŞAYAN BU ŞEREFSİZLEREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
günaaaaaaaayyyydııınnn arkadaşlar,nasılsınız az çok bir kaç sayfa okumaya çalıştım tartı haricinde pek bir sorunumuz yok gözüküyor.maşallah
ben çok yoğun günler geçiriyorum topiğe eskisi gibi gelemiyorum.geceleri 10 larda çıkıyorum şirketten.patron bu aralar azıttı da işkence yapıyor resmen.
ama hep aklımdasınız yalnız şunu söyliyim bu topiğin ayrı bir gizemi var yani biraz uzak kalınca tartı da farkediyor motivasyon da elimden geldiğince sık sık girmeye çalışacağım yine öpüyorum hepinizi.

canim annemlen bende yapiyoruz mücveri de korkuyorum yemeye yenmez dimi :18:diyeti bozarmi :26:
kaciyom gelirim birazdan annem ariyo bi bakim ne istiyo
benc eyenır nıye yenmesın canım ıcıne 2 yumurta kırdım yagsız oluyo normalde ben azcık zeytınyagı attım 1 yk kadar cocukta yer dıye lor peynırı vardı onu attım 5 kabakla yaptım kabaklar cok buyuk degıldı ıste ama azcık yogurt atmıs bulundum bu yuzden deun mıktarını bıarz fazla tutmak zorunda kaldım cok az unla da yapabılırısn sen sebze yemegı hemde fırında canım yanı kızartmıyosun bunu ok
selam kızlar napıyonuz?
ooo kımler gelmıs hosgeldın
anladım canım bıkac gun daha olmayabılırsın yanı sana kolaygelsın haftasonu bende yaptım poaça mis gıbı kalanı buzluga ttım ben tabıkı cok gelıyo cunku
canım 3 yerıne 2 barı yeseydın neyse gunıcerısınde dengelmeye calıs bari

ayy yaglı yaglı mı mıdem bulandı

kızlarr cok kötüyüm yaa hala bısey yemedım sabah mıde bulantısıyla uyandım gece oglan kalktı oturduk coco star yedıydım ondan mı ama ıse geldım 2 cay ıctım canım hala bısey yemek ıstemıyo ve ara ara mıdem bulanıyo kasıklarımda da batma var ıns üşütmedir sadece yoksa yandım ben:18:

noldu kı yaaa:26:ben pek haber ızleyemıyom oglana cızgı fılm acmaktan da

hosgeldın tekrardan canım
günaydın kızlar

günaydıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…