bütün gece uyudum uyandım kaçırılan öqretmenleri düşündüm..unutamıyorum...ben ayaklarımı uzatmış üstümde yorgan keyif yaparken onlar ne alemdeler..ne tür işkencedeler....dayanılır gibi deqil...Allahım yarıdmcıları ol diye sürekli dua ediyorum...
LANET OLSUN İNSANIZ DİYE YAŞAYAN BU ŞEREFSİZLEREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
qizemliyiz biz hayatımgünaaaaaaaayyyydııınnn arkadaşlar,nasılsınız az çok bir kaç sayfa okumaya çalıştım tartı haricinde pek bir sorunumuz yok gözüküyor.maşallah
ben çok yoğun günler geçiriyorum topiğe eskisi gibi gelemiyorum.geceleri 10 larda çıkıyorum şirketten.patron bu aralar azıttı da işkence yapıyor resmen.
ama hep aklımdasınız yalnız şunu söyliyim bu topiğin ayrı bir gizemi var yani biraz uzak kalınca tartı da farkediyor motivasyon da elimden geldiğince sık sık girmeye çalışacağım yine öpüyorum hepinizi.
çok geçmiş olsun arzucum..havalar sabah akşam soquk öqlen sıcak..tam hastalık zamanı..çok dikkat etmek gerekiyor..bende tatsızım...benc eyenır nıye yenmesın canım ıcıne 2 yumurta kırdım yagsız oluyo normalde ben azcık zeytınyagı attım 1 yk kadar cocukta yer dıye lor peynırı vardı onu attım 5 kabakla yaptım kabaklar cok buyuk degıldı ıste ama azcık yogurt atmıs bulundum bu yuzden deun mıktarını bıarz fazla tutmak zorunda kaldım cok az unla da yapabılırısn sen sebze yemegı hemde fırında canım yanı kızartmıyosun bunu ok
ooo kımler gelmıs hosgeldın
anladım canım bıkac gun daha olmayabılırsın yanı sana kolaygelsın haftasonu bende yaptım poaça mis gıbı kalanı buzluga ttım ben tabıkı cok gelıyo cunku
canım 3 yerıne 2 barı yeseydın neyse gunıcerısınde dengelmeye calıs bari
ayy yaglı yaglı mı mıdem bulandı
kızlarr cok kötüyüm yaa hala bısey yemedım sabah mıde bulantısıyla uyandım gece oglan kalktı oturduk coco star yedıydım ondan mı ama ıse geldım 2 cay ıctım canım hala bısey yemek ıstemıyo ve ara ara mıdem bulanıyo kasıklarımda da batma var ıns üşütmedir sadece yoksa yandım ben:18:
8 öqretmeni kaçırdılar cnm...malum örqüt..noldu kı yaaa:26:ben pek haber ızleyemıyom oglana cızgı fılm acmaktan da
aynı bende canım elimizden birşey gelmemesi dahada agır geliyor benim eşimde öğretmen ve şuan askerde allahım hepsine yardım etsin artık bu kkkkkkkkkkkkkkkkleri yok etselerbitse kimsenin evladı ,eşi,bebekleri ölmese
slmmmmm arkadaşlarrrr kusura bakmayın hiç giremiyom şu aralar oglum fena hasta gece uyutmuyo kızı okula gönderip sızıyom hep bende hastalık kaptım zaten bogazım yanıyo ve burnum fena pecete dayanmıyo
sizler nasıllsınız bakalımmm ben bu ara kilo veremekten şikayetçiyim çokk gecen sene tiroit sorunum vardı gene var galiba yarın doktara gitcem inşş o zaman kolaylaşır vermem (aminn)
qizemliyiz biz hayatımbizde seni öpüyoruz tatlım
çok geçmiş olsun arzucum..havalar sabah akşam soquk öqlen sıcak..tam hastalık zamanı..çok dikkat etmek gerekiyor..bende tatsızım...
8 öqretmeni kaçırdılar cnm...malum örqüt..
Rabbimzi inşallah bundan sonra müsade etmez...içim parçalanıyor..hatta dün geceki gibi uykularım kaçıyor...
selam kızlar nasılsınız? artık eskisi gibi gelip yazamıyorum. malum okul ev çocuk eş derken bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum. perşembe ve cuma günlerim boş allahtan o da genelde temizlik ve çarşı işleri ile geçiyor. biliyorsunuz kayınvalidem rahatsızlanmıştı. bu akşam oraya gidiyoruz ve hafta sonuna kadar oradayız.
senacımmmmm canım kaptanımmmmmm beni yarın izinli sayarsanız çok sevineceğim. eğer bir şekilde fırsat bulup bir yerlerden internet bulursam mutlaka bildirimi yapacağım ama bulamazsam beni lütfen bu hafta için izinli sayar mısınız?
selam kızlar nasılsınız? artık eskisi gibi gelip yazamıyorum. malum okul ev çocuk eş derken bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum. perşembe ve cuma günlerim boş allahtan o da genelde temizlik ve çarşı işleri ile geçiyor. biliyorsunuz kayınvalidem rahatsızlanmıştı. bu akşam oraya gidiyoruz ve hafta sonuna kadar oradayız.
senacımmmmm canım kaptanımmmmmm beni yarın izinli sayarsanız çok sevineceğim. eğer bir şekilde fırsat bulup bir yerlerden internet bulursam mutlaka bildirimi yapacağım ama bulamazsam beni lütfen bu hafta için izinli sayar mısınız?
canım bend etroit hastasıyım..ama bu hastalık geçmez ömür boyu devam eder...doktor sana ilaç vermedimi her sabah iç diye..o ilacı ömür boyu kullanman gerekiyor..
merhaba demek ıcın grmıstım senı yakaladım dırek muhabbete dalayımdedım
nerelerdesın sen bakyımmmm :26: ceren de hıc gelmıyooo :26: sürekli girenlerden boşlayan gırıp bı selam bı vermeyen cok kısı var küstüm ben hepiciğineee
kelebek tugba bıle eskısı gıbı gırmıyo vallaaa
kızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...
ya kocayla paylaşılırmı böyle şeylerkilo vericem diyetteyim kocaya söylenecek son şey bence.her yediğine her yaptığına bişey der dururlar.ben kocişimden habersiz yaptım hep hoş biliyor olsada en azından ben o modda görünmediğim için herhangi bir yorumda bulunmadı hiç.
ama mesela anlatmıştım burdada okuduysan.pantolon aldım oldukça dar profilde resmi var hatta.alırken kilo alacağınıda hesaba katıyosun dimi dedi :84::84::84: adam haklı çünkü ben her kilo verişimin sonunda ve özelliklede bu aylarda hep verdiğimi geri almaya başlardım. ama ben 9 aydır tamamen istikrarlı olmasamda kendime hakim olmayı azda olsa öğrettim kendime.bi yerden sonra dur demesini bilicem inşallah :2::2: yani diyet yapmak formda kalmak zayıflamak vs öyle kısa zamanda başarılacak şey değil.bunu zamana yayıp hayata geçirmedikçe biz herzaman başladığımız yere dönmeye mahkum oluruz.
merhaba demek ıcın grmıstım senı yakaladım dırek muhabbete dalayımdedım
nerelerdesın sen bakyımmmm :26: ceren de hıc gelmıyooo :26: sürekli girenlerden boşlayan gırıp bı selam bı vermeyen cok kısı var küstüm ben hepiciğineee
kelebek tugba bıle eskısı gıbı gırmıyo vallaaa
Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..
Günaydın Naf
Günaydın Muazzez ablaaa. İnş. tahlil sonuçların iyi çıkar..
Günaydınngörüşürüzz :80:
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz .
tost falan yap sevmiyomusun.
iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?
amin cnm inşallah cümlemize...
yok artıkk
fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..
al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamışgelde sinir olmaa:95:
casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...
baklava dışında süper bir menü...
aynen katılıyorum bende bazı arkadaslar cok bosladı burayı gelmıyolar
canım benim özledim valla buradaki muhabbetlerimizi......
şu anda 2 sene sonra işe dönmenin sersemliğini yaşıyorum resmen.
sana kısaca haftamın nasıl geçtiğini yazayım anlarsın beni canım.
pazartesi salı çarşamba sabahın köründe yağmuru kreşe bırakıp okula gidiyorum. öğlen 1:30 gibi anca dönüyorum kreşten kızı alıyorum eğer etkinlik yapıyorsam az onu bekliyorum eve geliyoruz en az 2:30. yağmuru uyutuyorum çoğu zaman ben de yanında bayılıp kalıyorum. uyumazsam hiç yapamadığım ev işi toparlama yemek derken yağmur kalkıyor akşam oluyor zaten kaya beyler geliyor. yemek yeniyor. bulaşıklar toplanıyor. yağmurun istedikleri yapılıyor.(boyama, oyun hamuru, evcilik vs.....) ertesi günün dersi hazırlanıyor zor zor. yağmur hanım zorla uyutuluyor. en geç 10.30 11 gibi ben de bayılmış oluyorum. perşembe cuma okul yok. perşembeleri genelde ufak çaplı temizlik çamaşır ütü vs..... cuma günü de kaynananaya git. hafta sonunu orda geçir. pazar akşamı dön. aynı teraanee işteeee... şu ana kadar yaptıklarım bunlar yane. inşallah önümüzdeki haftalarda bu yoğunluğum azalır. perşembe cumaları artık rahat rahat görüşürüz. öptüm seni şeker. herşey yolunda di mi? ben burdan ayrı kaldıkça kilo alıyorum sanki yaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:
önemli değil görmüşünya geçte olsa.slmmm canımm yeni gördüm cvplayayımm :)
canımm zaten ben paylaşmak istemiyorumda ama benim kilomdan sagolsun şikayetçide kendisi sürekli laf sokar ima eder ben zayıflıcam desende demesemde herzaman lafı vurur saglıgın için zayıfla benim için sorun degil der ve günde 500 kez zayıfla der bende veremiyom deyince miillet nasıl zayıflıyo 3-4 çoçuk dogup zayıf olanda var sende irade yok der ama ben aglar deprasyona girersem zayıflarsın sen iistersen der evet canımmm okumuştum yazını aman bu erkeklerde herseye karışır tebrikler canımmm ne güzell kutlarım seni inşş hep korursun kilonu
önemli değil görmüşünya geçte olsa.
psikolojik baskı hissediyosun ondan belki veremiyosun.başarısız olacağım diyerek yola çıkma.bazı rahatsızlıklar etkileyebilir kilo vermeni ama engellemez.aramızda biçok kişi var budurumda olup kilo veren senin onlardan ne farkın var.sende başarabilirsin daha genceciksin.kocan bile olsa bu konuda muhattap olma.erkeğin ağzın adüştünmü bitti işin.kötü niyetle olmasada dedikleri sözler daha moral bozucu oluyor.senin kilo konusuna taktığını ve iradenin zayıflığını keşfetmiş onun üzerine oynuyor senle.senin üzüldüğünü fakat gereken çabayı gösteremediğini anlıyor gaza getirmek istiyor belliki.yapacağın tekşey iradeli olup yolunun uzun olduğunu ama neşekilde olursa olsun başaracağına inanmak.önce kafa ve beden olarak kendini bu döneme hazırlamalısın.bi önceki msjında yazdığın gibi doktora git tahlillerini yaptır durumunu öğren sonrasında kafanı iyice bi toparla sonra gel bul beni öpçem seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?