70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnnnn
bu qünlerde tartıyı çok sevmeye başladımm
çünkü 1 yıldır qörmediğim rakamları bana qösteriyorrr
kızlar yarın size söz veriyorum!
69.9'u qörücemmmm
dün sabah tartıda 70,9'u qörmüştüm
bu sabahta 70,4'ü qördüm
bu qün bi arkadaşıma oturmaya qidicem
ama sıkı tembihledim sadece salata yapıcak
patates salatası, kısır falan yapar diye umuyorum
inş. patates salatası yapar çünkü çok özledimmm
ama ne yaparsa yapsın hamur işi ve şerbetli tatlı olmadığı sürece
hepsinden tadımlık yicem
akşamda 1 kase çorba içer qünümü kapatırım
şimdi kendime kahvaltı hazırlıcam
2 dilim tam buğday ekmeğinden hazırlanmış kaşarlı tost
2 zeytin
2 çatal peynir
1 fincan yeşil çay

aynı bende canım elimizden birşey gelmemesi dahada agır geliyor benim eşimde öğretmen ve şuan askerde allahım hepsine yardım etsin artık bu kkkkkkkkkkkkkkkkleri yok etseler bitse kimsenin evladı ,eşi,bebekleri ölmese

qizemliyiz biz hayatım bizde seni öpüyoruz tatlım
çok geçmiş olsun arzucum..havalar sabah akşam soquk öqlen sıcak..tam hastalık zamanı..çok dikkat etmek gerekiyor..bende tatsızım...

noldu kı yaaa:26:ben pek haber ızleyemıyom oglana cızgı fılm acmaktan da
8 öqretmeni kaçırdılar cnm...malum örqüt..

Rabbimzi inşallah bundan sonra müsade etmez...içim parçalanıyor..hatta dün geceki gibi uykularım kaçıyor...

slmmmmm arkadaşlarrrr kusura bakmayın hiç giremiyom şu aralar oglum fena hasta gece uyutmuyo kızı okula gönderip sızıyom hep bende hastalık kaptım zaten bogazım yanıyo ve burnum fena pecete dayanmıyo
sizler nasıllsınız bakalımmm ben bu ara kilo veremekten şikayetçiyim çokk gecen sene tiroit sorunum vardı gene var galiba yarın doktara gitcem inşş o zaman kolaylaşır vermem (aminn)

selam kızlar nasılsınız? artık eskisi gibi gelip yazamıyorum. malum okul ev çocuk eş derken bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum. perşembe ve cuma günlerim boş allahtan o da genelde temizlik ve çarşı işleri ile geçiyor. biliyorsunuz kayınvalidem rahatsızlanmıştı. bu akşam oraya gidiyoruz ve hafta sonuna kadar oradayız.

senacımmmmm canım kaptanımmmmmm beni yarın izinli sayarsanız çok sevineceğim. eğer bir şekilde fırsat bulup bir yerlerden internet bulursam mutlaka bildirimi yapacağım ama bulamazsam beni lütfen bu hafta için izinli sayar mısınız?

canım bend etroit hastasıyım..ama bu hastalık geçmez ömür boyu devam eder...doktor sana ilaç vermedimi her sabah iç diye..o ilacı ömür boyu kullanman gerekiyor..

saol canım üşüttüm sanırım.

8 öğretmeni mi kaçırdırlar off yaa bunlar iyice azıttı bı dur demenın zamanı geldı de gectı bıle

çok geçmiş olsun cnm...tabiki sayarız sen rahat ol tatlım...

kızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...

merhaba demek ıcın grmıstım senı yakaladım dırek muhabbete dalayımdedım

nerelerdesın sen bakyımmmm :26: ceren de hıc gelmıyooo :26: sürekli girenlerden boşlayan gırıp bı selam bı vermeyen cok kısı var küstüm ben hepiciğineee

kelebek tugba bıle eskısı gıbı gırmıyo vallaaa

canım bend etroit hastasıyım..ama bu hastalık geçmez ömür boyu devam eder...doktor sana ilaç vermedimi her sabah iç diye..o ilacı ömür boyu kullanman gerekiyor..

geçmiş olsun kaptanımm ben gecen sene kullandım sabahları bir kez kontrolde çok gelmiş sana diyip başka ilaç verdiler sonra simdi kullanma dediler sonra memlekette gene tiroit dedi gecen haftalarda iki kere doktara diye gittim boş döndüm birinde dr yokmuş birinde dr bakmıyomuş geç kalmışım benimde moralim bozuk akşam tartıya çıkardı zorla eşim yemekten sonra bı baktım tam tamaına 89 agladım çok kötü oldum ben 90 görmrk istemiyorummmmm ben 65 olmak istiyorumm eşimde tartı yanlış dedi evde normal tartı vardı o ise 87 tartı ama ben aşagı inmekk istiyorum yukarı degillll:84::84::84::84::84::84::84:

bu arada herkes merhaba :92:

direk daldım yakalamışken denızı

masamın üzeirndeki evrakları temızlıyorum şimdi buralardayım

aynen katılıyorum bende bazı arkadaslar cok bosladı burayı gelmıyolar

kızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...

ALLAH kolaylık versin kaptanım inşş olumlu sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsunn kızın içinde çok geçmiş olsunn

slmmm canımm yeni gördüm cvplayayımm :)
canımm zaten ben paylaşmak istemiyorumda ama benim kilomdan sagolsun şikayetçide kendisi sürekli laf sokar ima eder ben zayıflıcam desende demesemde herzaman lafı vurur saglıgın için zayıfla benim için sorun degil der ve günde 500 kez zayıfla der bende veremiyom deyince miillet nasıl zayıflıyo 3-4 çoçuk dogup zayıf olanda var sende irade yok der ama ben aglar deprasyona girersem zayıflarsın sen iistersen der evet canımmm okumuştum yazını aman bu erkeklerde herseye karışır tebrikler canımmm ne güzell kutlarım seni inşş hep korursun kilonu

canım benim özledim valla buradaki muhabbetlerimizi......

şu anda 2 sene sonra işe dönmenin sersemliğini yaşıyorum resmen.
sana kısaca haftamın nasıl geçtiğini yazayım anlarsın beni canım.
pazartesi salı çarşamba sabahın köründe yağmuru kreşe bırakıp okula gidiyorum. öğlen 1:30 gibi anca dönüyorum kreşten kızı alıyorum eğer etkinlik yapıyorsam az onu bekliyorum eve geliyoruz en az 2:30. yağmuru uyutuyorum çoğu zaman ben de yanında bayılıp kalıyorum. uyumazsam hiç yapamadığım ev işi toparlama yemek derken yağmur kalkıyor akşam oluyor zaten kaya beyler geliyor. yemek yeniyor. bulaşıklar toplanıyor. yağmurun istedikleri yapılıyor.(boyama, oyun hamuru, evcilik vs.....) ertesi günün dersi hazırlanıyor zor zor. yağmur hanım zorla uyutuluyor. en geç 10.30 11 gibi ben de bayılmış oluyorum. perşembe cuma okul yok. perşembeleri genelde ufak çaplı temizlik çamaşır ütü vs..... cuma günü de kaynananaya git. hafta sonunu orda geçir. pazar akşamı dön. aynı teraanee işteeee... şu ana kadar yaptıklarım bunlar yane. inşallah önümüzdeki haftalarda bu yoğunluğum azalır. perşembe cumaları artık rahat rahat görüşürüz. öptüm seni şeker. herşey yolunda di mi? ben burdan ayrı kaldıkça kilo alıyorum sanki yaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95:

Günaydın Greenn
Geçmiş olsun canım..

Günaydın Naf

Günaydın Muazzez ablaaa. İnş. tahlil sonuçların iyi çıkar..

Günaydınn görüşürüzz :80:

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz .

tost falan yap sevmiyomusun.

ben geldim inş bi sorun çıkmaz yarın alcam sonuçları kızkardeşim bende onla keyif yapıyoruzz pek gelemiyorummm uğrarım gene öpüldünüzzz

aynen katılıyorum bende bazı arkadaslar cok bosladı burayı gelmıyolar

2sene sonra zor olsa gerek gercekten de :26:

eylülde herkes döncek topıge kalabalık olcak derken bı suru yenı arkadas aramıza katıldı ama eskıler ortadan kayboldu :26:

ben de eskısı gıbı gıremıyorum cunku adlı ttaıl bıtınce işler acaıp bı yogunlukla gerı döndü adliye oluyorum buraya gelınce yazılcak dılekcler bırıkıo onlara bakıyorum, onlıne olsamda surkelı okuyamıyorum artık :26:

ama bı selam cakmak yetıyo bezen ınsan mrk edıyo acaba bısımı oldu dıye

sonucta hepımızın genel olarak iş ve aile odaklı bı hayatı var, inşallah bı taraftan bu koşuşturmada kılo vermeye de devam edebılırız

kılo almayalım yaaaaaa

önemli değil görmüşünya geçte olsa.
psikolojik baskı hissediyosun ondan belki veremiyosun.başarısız olacağım diyerek yola çıkma.bazı rahatsızlıklar etkileyebilir kilo vermeni ama engellemez.aramızda biçok kişi var budurumda olup kilo veren senin onlardan ne farkın var.sende başarabilirsin daha genceciksin.kocan bile olsa bu konuda muhattap olma.erkeğin ağzın adüştünmü bitti işin.kötü niyetle olmasada dedikleri sözler daha moral bozucu oluyor.senin kilo konusuna taktığını ve iradenin zayıflığını keşfetmiş onun üzerine oynuyor senle.senin üzüldüğünü fakat gereken çabayı gösteremediğini anlıyor gaza getirmek istiyor belliki.yapacağın tekşey iradeli olup yolunun uzun olduğunu ama neşekilde olursa olsun başaracağına inanmak.önce kafa ve beden olarak kendini bu döneme hazırlamalısın.bi önceki msjında yazdığın gibi doktora git tahlillerini yaptır durumunu öğren sonrasında kafanı iyice bi toparla sonra gel bul beni öpçem seni :)

evet canımm birazda olsa psikolajik baskı var bu olunca daha zor oluyo benim için bende başarısız olmak istemiyorumm evet biliyorum bahane degil rahatsızlıklar bende okumuştum tiroiti olupta verenleri bende öyle vermek istiyorumm verecegimm evet aynı çok kötü bi durum eşimin diline düştüm ve kurtulmak istiyorum zaten eşime üstüme gelme dedikce ben azimlendirmeye gaz veriyorum diyor evet kötü ki eline büyük bir koz verdimm ama bennn bu kozu kilo vererek etkisiz hale getirmek istiyorumm evet canımm yarın gidecegim ALLAHIN izni ile ve yarın benim donum noktam olacakk tamam canımmm ilk işim seni bulmak olcak toparlanmaya geç bile kaldımm vakit kaybetmeden başlıcam öp beni ozamnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…