- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
dağınıklıktan değil de
başak burcuyum ben biraz titizim:)
kalktığım zaman direk eve girişyiorum ne yapıyım elimde değil
Selam kızlarrr.....
Hoşgeldiin fistuuk...neler yaptın bakalım... çanakkale gıtmıssın bende merak ettım goremeyınce arcak ve sibel soyledı...
Umarım iyi geçmiştir tatilin....
slm kizlar firar ettim yine
morelimi bozuk yazayim rahatlarim belki diye düsündüm esimle tartisdik telefonda aman bu adam beni hasta eder ondan sonra rahatlar ancak herhalde
selam kızlar
bugün arkadaşa kahvaltıya davetliydik
kahvaltı:11.30-13.30 arası
2 kk beyaz peynir
1 kk tulum
1 kk kaşar peyniri
6 sarı 3-4 siyah zeytin
yarım yumurta
3 dilim esmer ekmek
1,5 dilim patatesi bol unu az bi börek.böle patates un yumurta süt karıştrıp frında yapmışlar yumurtalı patates gibi aslında.tabi un ve süt var ekstradan.
domates yeşillik
2 bardak çay
(dinlene dinlene yedim hep)
1 saat sonra:yarım çatal cheesecake(çok üstüme geldiler yemem için ama direndim ):)
çok doymadım ama çokmu yedim acaba diede düşündüm :S
ikindi:damlasakızlı türk kahvesi şekersiz
akşam 18.30
5 kaşık zeytinyağlı fasülye
3 bardak ayran
bi kaşık bulgur pilavı-yarım salatalık turşu
yeşil çay
Ay bende başak burcuyum ama titiz sayılmam hatta titizlikte eser yok
Her insana göre değişiyo işte.
Ama şükür ki ikizler burcuna mensup değilim
Ay bende başak burcuyum ama titiz sayılmam hatta titizlikte eser yok
Aaa Charmcımm bana yazmışşş
Gezdik kiloyu aldık geldik canım nolsun. Hem akraba ziyareti hemde tarihi bi gezi oldu bizim için.
Senin ufaklık okula başladığından beri eskisi kadar çok girmiyorsun.
Okulu tüm gün değil miydi? Alıştı mı bıdık?
Ee sen nabıyorsun özledim valla sohbetini
Caneyyy noldu kii amann şu erkekler gene bişiler diyip moraliniz bozmuştur.
Fazla takılma hayatım kadınlar venüsten erkekler marstan gelmiş demişler
Farklıyız işte napcenn
hadi ya burçdaşmışız
ben başak burcunun bütün özelliklerini taşıyorumç
titiz, detaycı, kısacası takıntılı
valla zor benim işim
bir de eşim aslan düşün artık
canım yine kahvaltı kaçamağı olmuş
3 dilim ekmek bir de börek olmamışşş.
neyse en azından erken saat olması iyi.
akşam iyi sayılır pilav hariç(ben de bazen bi kaşık yiyorum dayanamıyorum:))
ahh sorma hiç 2 ay sonra olacak olan şeyin şimdiden planını yaparım.
Detaycı, takıntılı bunlarda bende fazlasıyla mevcut.
Hatta eleştici, en ufak bi ayrıntıyı gözden kaçırmayan,dakik, sürekli planlar yapan biri.
28 agustos dogumluyum sende 29 muşsun
Ablam da aslan :)) Zor bi burç Allah yardımcın olsun :)
Her olayda son sözü onlar söylemek ister hatta istemeleri yetmez söylerlerde :)
Tek kendi bildiklleri dogru aslan işte
Selam kızlar
Ben ikizlerim :82: neden öyle dedin ki :86: :86:
pilav ekmek niyetine
ya kahvaltıyı çok seviyorum yaaa erken saat diye de vuruyorum dibine
artık 2 hftada 1 yapıcam ama karar verdim.
benim de en sevdiğim öğün kahvaltı..
hele bir de dostlarla uzun kahvaltılar olursa tadına doyum olmaz
ahh sorma hiç 2 ay sonra olacak olan şeyin şimdiden planını yaparım.
sürekli diken üstünde
evet ben de çok severim eleştiriyi:)
canım 10 eylül doğumluyum ben oraya öyle yazmışım siteye üye olurken
sonuçta yine başağım ama:)
aynen öyle aslan da zor başak da valla.
sürekli ben ben modundayız
selam canım .. hoşgeldinnnn.naber?
Oyyyyy sevgilim ikizler canım. İyisiniz hoşsunuz ammmaaa velakinn çok zor insanlarsınız.
Niye dicen açıklayayım. ( Genel olarak ikizler burcu tanıdıklarıma göre yorumluyorum alınma he :)
Bi konuda evet dediğinize 5 dk sonra inatla hayır diyebilirsiniz.
Sürekli herkesle konuşmak istersiniz. Bu geyik sohbeti de olabilir dünya gündemiyle ilgili de olabilir.
Sevgili durumundan cevap veriyiim sanki 1 kişiyle değilde 4-5 kişiyle çıkıyo gibi hissettirsiniz.
Yapmak istemediğiniz bişeyi kendi keyfiniz gelene kadar ömrü billah yapmazsınız.
Sürekli başka insanları kendinizle kıyaslama huyunuz vardır ki bu da beni benden eder
Eğlencelisiniz ( Yiğidi öldür hakkını ver)
Biri sizinle sevgili yada arkadaş olacaksa kendinden çok feragat etmek zorunda çünkü ilk sizin istekleriniz ilk başta hayır dese de karşı taraftaki kişi 1 hafta abartısız bunun tartışmasını yapar ve kendi dediğinizi yaptırırsınız
Selam kızlarbugün cok yoğundum pek giremedim nete :2: naptınız bakalım cancagızlarım
Size muheteşem menumu yazmak istiyorumm
SABAH 7.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 adet küçük sele zeytin
yarım domates yarım salatalık
5 adet fındık
ARA 09.30
10 tane kan üzümü
ÖĞLE 12.30
1 haşlanmış but, 3 adet dilim haşlanmıs patates, 1 kase etli düğün çorba, limonlu marul salata
ARA 15.00
1 Armut
ARA 16.00
5 adet cubuk kraker
ARA 18.30
2 adet çizi 6 da çıkamadım karnım cok agrıdı yedim napimm
AKŞAM 20.00
2 dilim ekmek
3 kaşık menemen
2 kk peynir
5 adet zeytin
yarım salatalık
20.15
1 adet soda
birazdan yeşilçay içicem:89:
Çok mu olmus ne uzun süre calıstıgım için çook acıkıorummm
Hoşgördüm canım iyiyim sen nasılsın
Hoşgördüm canım iyiyim sen nasılsın
Biçoğu doğru
Çocukluktan çıkamayan bir tipiz aynı zamandaiçimizdeki çocuk sürekli yaşadığı için eğlenceliyiz sanırım :86::86:
Ay kendimi de övdüm
Ben aşırı derecede inatçıyım eşim çok yakınır bu durumdan senin sevgilinde öyleyse Allah yardımcın olsun
Selam canım hoşgeldin
havalarda soguyor onunda etkisi olabilir :97:sanırım bende kilo almaya çalışıyorum...
şımarıklığım hala devam edıyo tartı her gecen gun gram gram fazla gösterıyo ındığım kıloyu pis boğazım yuzunden koruyamadım....
ve canım diyet yapmak istemiyo....ama başlıycam bi yerden olmuyo böle...
amin canim dua´n icin sagoliçim elvermedi sabah güzel uykunuzdan uyanıp benim kabus kara listemi göreceksiniz amaa:18:
kahvaltı
2 kaşık menemen
2dilim patatesli omlet1i çok oldu ama çok lezizdi
1ısırık diyelim ya simit hastasıyım ama menü çoktu...
poğaçanın 4/1i
2dilim börek ama çooook ince ve yağsızdıyani başarısızdı
3 zeytin
3hurma
bikaç dilim peynir
bol domates salatalık..karnım şisinde yemeyim diye....
şekersiz çay......
ara.....hala arkdaştayız tabi...
1 cafe crown arası
1ince dilim pasta..işte buna dayak
yarım bardak vişne suyu....
işte böyle karbonhidratlar beni acıktırdı yani eve gelince 3 kaşık çorba ve 3kaşıkta kabaklı yemeğimdne yedim yuhhh banaa...
ama saat 18den sonra su,kayısılı çayım ve armut dışında ağzıma bişey atmadım
dahada atsamıydım 1aylık yedim insan aza alışınca kötü hissediyor sadece midem değil ruhum kararıyor yaaa:26:
ALLAHIM DAHADA AZ VE SAĞLIKLI DÜZENLİ YEMEYİ SEN BANA NASİP ET,İSTİKRAR VE İRADE VER ....
ARKDAŞLARIMADA
isallah :97:iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın?
amin cnm inşallah cümlemize...
yok artıkk
fena deqil cnm inşallah dahada iyi olacak..
al bendende okadar..önceki gün okadar dikkat ettim baskül qram oynamamış :84::84: dünde başatan iyiydi akşam höşmerim ve kurupasta yedim dün yerinden oynamayan ibre bu sabah fırlamışgelde sinir olmaa:95:
casper gibi bi görünüp kaçıyosun..dün en son kahvaltı yapıcam dedin seni tekrar görebilene aşkolsun...
baklava dışında süper bir menü...
biraz sonra dahada sinirli olucam..yine bir iş görüşmesine gidicem ve sonu yine bildiqiniz qibi olacak....
isyerinde okudum yazdigini baktim haberlere yoksa artik bakmiyorum cünkü cok sinirleniyor agliyorum lanet olsun onlara k... sürüleribütün gece uyudum uyandım kaçırılan öqretmenleri düşündüm..unutamıyorum...ben ayaklarımı uzatmış üstümde yorgan keyif yaparken onlar ne alemdeler..ne tür işkencedeler....dayanılır gibi deqil...Allahım yarıdmcıları ol diye sürekli dua ediyorum...
LANET OLSUN İNSANIZ DİYE YAŞAYAN BU ŞEREFSİZLEREEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
benc eyenır nıye yenmesın canım ıcıne 2 yumurta kırdım yagsız oluyo normalde ben azcık zeytınyagı attım 1 yk kadar cocukta yer dıye lor peynırı vardı onu attım 5 kabakla yaptım kabaklar cok buyuk degıldı ıste ama azcık yogurt atmıs bulundum bu yuzden deun mıktarını bıarz fazla tutmak zorunda kaldım cok az unla da yapabılırısn sen sebze yemegı hemde fırında canım yanı kızartmıyosun bunu ok
ooo kımler gelmıs hosgeldın
anladım canım bıkac gun daha olmayabılırsın yanı sana kolaygelsın haftasonu bende yaptım poaça mis gıbı kalanı buzluga ttım ben tabıkı cok gelıyo cunku
canım 3 yerıne 2 barı yeseydın neyse gunıcerısınde dengelmeye calıs bari
ayy yaglı yaglı mı mıdem bulandı
kızlarr cok kötüyüm yaa hala bısey yemedım sabah mıde bulantısıyla uyandım gece oglan kalktı oturduk coco star yedıydım ondan mı ama ıse geldım 2 cay ıctım canım hala bısey yemek ıstemıyo ve ara ara mıdem bulanıyo kasıklarımda da batma var ıns üşütmedir sadece yoksa yandım ben:18:
gecmis olsun ezgicimm isallah oglanda sende iyilesirsiniz biran önceslmmmmm arkadaşlarrrr kusura bakmayın hiç giremiyom şu aralar oglum fena hasta gece uyutmuyo kızı okula gönderip sızıyom hep bende hastalık kaptım zaten bogazım yanıyo ve burnum fena pecete dayanmıyo
sizler nasıllsınız bakalımmm ben bu ara kilo veremekten şikayetçiyim çokk gecen sene tiroit sorunum vardı gene var galiba yarın doktara gitcem inşş o zaman kolaylaşır vermem (aminn)
niye ariyormus ki acaba ne dedi doktor :26:kızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...
canim neyin var kacirmissim:44: gecmis olsun ney ise senden uzak dursun iyi sonuclar al isallahben geldim inş bi sorun çıkmaz yarın alcam sonuçları kızkardeşim bende onla keyif yapıyoruzz pek gelemiyorummm uğrarım gene öpüldünüzzz
kendine dikkat et canimhastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
2 gündür kafama takildin girmemeslik etmesdin dedim dün hatta daha meraklandirdin beni2-3gündür giremedim,çünküü lanet olası günler geçirdim,aşağıdaki kadın yüzündenn ve yine kapı önü süpürme davasıı,,artı bide bu seferde en alttaki kadının wc'si tıkanmış,su geri tepmiş dolmuş tuvaletii,üstüne üstlük wcden 2tane kadın pedi çıkmış,,benim alttaki çirkef kadına sormuş,oda demişki ,benimkide tıkalı demekki tuğba attı,demiş,ben atmadım diye yemin billah etmiş,sonrada kadın bana sorduu ,hayır dedim,,alttakide geldii köpek gibi bağırmaya başladıı,yok o atmamış ben atmışım,,sonra merdivenler yıkancek demiş ilk girdiğimizde ,,hiç yıkamıyomuşum sadece kendi merdivenlerimi yıkıyomuşum,bende dedim sen merdivenler haftada bir yıkancek demedin yalan diyince köpürdü,,alttakine sende duydun demedimmi,diyince alttakide hayır öyle bişey dediğini duymadım dedi,ve çirkef kadın yalan olduğu ortaya çıkınca kudurduu,ispatlıyamadıı,,off,bide kardeşi var ondanda beter gelmiş bana seni yırtarım diyip duruyoo,dünde üstüme yürüyoduda merdivenden çıkamadan asıldılar annesiyle ablasıı,onlara güveniyo dangalak,gülüyorum valla şuan acaba bıraksalardı dövcekmiydi benii,çok korktuumneysee,bende yalnızım tabii üstüme gelip ezmeye çalışıyolar,,bende ablamı çağırdım,sağolsun hemen geldii,konuştuk ettik,indi aşağı onlara hesap sorduu,önce dediki kardeşin kim senin dedi ,,arkadan bana yırtarım diyen kız kafasını uzatıp benim nolduu dedi ablamda''sen benim kardeşimin üstüne nasıl yürürsün kimsin sen der demez kızı görmeliydiniz kedi gibi,arka arkaya yürüyerek yoo ben yürümedim üstüne dedi ödlek vallahii,o ablasına annesine güveniyooda laf ediyo zaten bana nolduuu,,onada ayrıca bi güldüm yukarda zaten.. bi görseniz o kadın,nasıl kibar konuşuyoo,inandırcak yanii,iyi insan olduğuna ablamı sonra ablam olayı biliyorum böyle böyle diyince kadın kudurdu köpek gibi kendini haklı çıkarmaya başladıı bağırıyoo falan,kocası çıkıp gidin mahkemeye verin bi derdiniz varsa dedi,kapıyı kapattı,ablamda insan değilsiniz lan siz,diyince kadın altta kalamadı içerden bağırdıı''sen çok insansın belli,dışarda eklerlesin gibi bişey dedi neyse ablam bi köpürdü bu lafa 2-3 tekme tokat indirdi kapıya,valla kırılcak sandım adam çıktı,noluyo dedi,ablamda ne demek lan oo ne gördünüzde laf ediyosunuz falan diyince adam hadi,diyip kapıyı kapatmaya çalışırken bi tekme daha attı kapıya ablam,adamın kafasına çarptı kapı,çıtını çıkartamadan kapattı kapıyıı,bizde laf ettik azdaha korkaklar falan filan,çıktık girdik eve,,bi gülüyoruz ama,,,vaay abla naptın yaa valla ödü b...klarına karışmıştır kesin nasıl bi tekmeydi o kırılcak zannettim korkttum valla diye kahkahalara boğulduukk omuzumdan bi yük kalktıı allah binkere razı olsun ablamdan iyi hakladı onlarıı.. öyle işte hikaye bu uzun olduya okuyandan allah razı olsun,başınızı ağrıttım,ama benim 3gündür felaket ağrıdıya dayanamadımm..neyse bugünde ev sahibi geldii,bana dediklerini onun yanında yalanladıı ,,bana garajı niye kitlediniz araba koyuyodum ben oraya diyince bende bana ev sahibi dedi fazla eşyanız varsa koyun kilitleverem ben önünüde kapatıverem dedi diye,,kadın başladı ev sahibi öyle bişey demez ben araba koyuyorum oraya falan demişti dün akşam işte...sabah ev sahibinin yanında sordum adam hayır hiç araba konmadı oraya size verdim orayı,zaten araba koycek olsalar park parası alırdım onlardan imkansız koydurmam dei,,kadına gel adam böyle böyle diyo ,hani arabanızı koyuyodunuzya diyincee ben öyle bişey demedimkii sana muhattap olamıycam git deii,dangalak ödü kopuyo ev sahibinden,bende ona bağırdım işte bidaha ağzından laf çıktığını duymıcam bizee git başımdan dedim,içeri girdi baykuş ay yoruldum yazarken ben gidiyorum akşama kein burdayım byee..:79::79:
cok sagol canim gecti sinirimSağol canım
Anlatmak istersen dinlerim canım
kızlar benım cıkmam gerekıyo hepınıze ıyı akşamlar :79:
cok sagol canim benimbozma moralini canım anlatmak istersen anlat kızlarla dertleşmek insanı rahatlatır ben hep kendime şey derim böyle sinirlendigimde unutma bir sen daha yok bu dünyada derim yani dünyaya bir daha gelmiyecez üzülme arkadaşım hastada olma:))
valla nerden geldilerse uzaydan atmislar herhalde onlari fazlalik yapmasin diyeAy bende başak burcuyum ama titiz sayılmam hatta titizlikte eser yok
Aaa Charmcımm bana yazmışşş
Gezdik kiloyu aldık geldik canım nolsun. Hem akraba ziyareti hemde tarihi bi gezi oldu bizim için.
Senin ufaklık okula başladığından beri eskisi kadar çok girmiyorsun.
Okulu tüm gün değil miydi? Alıştı mı bıdık?
Ee sen nabıyorsun özledim valla sohbetini
Caneyyy noldu kii amann şu erkekler gene bişiler diyip moraliniz bozmuştur.
Fazla takılma hayatım kadınlar venüsten erkekler marstan gelmiş demişler
Farklıyız işte napcenn
Oyyyyy sevgilim ikizler canım. İyisiniz hoşsunuz ammmaaa velakinn çok zor insanlarsınız.
Niye dicen açıklayayım. ( Genel olarak ikizler burcu tanıdıklarıma göre yorumluyorum alınma he :)
Bi konuda evet dediğinize 5 dk sonra inatla hayır diyebilirsiniz.
Sürekli herkesle konuşmak istersiniz. Bu geyik sohbeti de olabilir dünya gündemiyle ilgili de olabilir.
Sevgili durumundan cevap veriyiim sanki 1 kişiyle değilde 4-5 kişiyle çıkıyo gibi hissettirsiniz.
Yapmak istemediğiniz bişeyi kendi keyfiniz gelene kadar ömrü billah yapmazsınız.
Sürekli başka insanları kendinizle kıyaslama huyunuz vardır ki bu da beni benden eder
Eğlencelisiniz ( Yiğidi öldür hakkını ver)
Biri sizinle sevgili yada arkadaş olacaksa kendinden çok feragat etmek zorunda çünkü ilk sizin istekleriniz ilk başta hayır dese de karşı taraftaki kişi 1 hafta abartısız bunun tartışmasını yapar ve kendi dediğinizi yaptırırsınız
çok haklısında zaten dediklerini düşündümde abla yeter şimdi kırarsın mırarsın bizim başımız ağrır haklıyken haksız duruma düşeriz dedim,,bırakıp çıktık,,güldük geçtik sadeceeaaaay okurken yorldum yemın ederımmmeşkiya mısınız kız sız, ablanla yıkıyosunuz kapılarııııı anaaaaaaam korkulur sızden haaa, şikayetcı olmasınlar bı de sızden oyle esyalarına kapılarına zarar vermeyın valla bosuna başınız agrır, hakarette etmeyın elınızden geldıgınce; olaya hemen hukukcu kımlıgımle yaklasıyorum bende
bugunde senı anmıstım, kelebek tugba bıle artık gırmıyo kk ya eskısı gıbı dyeee
uymıycaz bundan sonra amaasiz onlara uymayın canım
evet zormuşşyemesek yapma sorunuda ortadan kalkar ne güzel
buzamanda zor valla insanlarla uğraşmak.inşallah bu son başının ağrımasıdır.
evet biliyorum cevap vermiyodum ben nezamandır köpürüyoduu laf atıyodu umursamıyordum amaa bu sefer kendileri kapıma dayanıp çizmeyi aşıncaa,ablamı çağırarak yalnız olmadığımı gösterdimm ,hadi bakalım bundan sonra bi laf atsalaryaaa...ablam hayatta alttan almaz böyle insanlaraa ee bide zamanında tekvando kursuna gittiitugbaya yazıcaktım alıntım bos kalmıs nıye uydunuz kı onlara boyle olacagı bellıydı laftan anlamıyolarsa muhatap olmayın bence o zaman vazgececektır
Olurrr
Çok ekşınlı birkaç gün olmuşManyak bi komşum vardı o geldi aklıma birden
Ablam da aslan :)) Zor bi burç Allah yardımcın olsun :)
Her olayda son sözü onlar söylemek ister hatta istemeleri yetmez söylerlerde :)
Tek kendi bildiklleri dogru aslan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?