ben de iyiyim diyet yapmak çok güzel
ya aç da olsam kendimi iyi hissediyorum
Hoşbulduk Canımmbeğendiniz mi menumu
çok haklısında zaten dediklerini düşündümde abla yeter şimdi kırarsın mırarsın bizim başımız ağrır haklıyken haksız duruma düşeriz dedim,,bırakıp çıktık,,güldük geçtik sadeceedeğmez onlarla muhattap değilim artık bittiiii..bidaha kapıma dayanırlarsa sebep ne olursa olsun polisi arıycam onlar uğraşsın hem şikayet falan edemezler çünküü yalanları var,onlar benim şikayetçi olmamdan korkuyolarr,ben diyincee biz senin üstüne yürümedik diye tutukluk yaptılaar :))
uymıycaz bundan sonra amaa
evet zormuşşinşallah
evet biliyorum cevap vermiyodum ben nezamandır köpürüyoduu laf atıyodu umursamıyordum amaa bu sefer kendileri kapıma dayanıp çizmeyi aşıncaa,ablamı çağırarak yalnız olmadığımı gösterdimm ,hadi bakalım bundan sonra bi laf atsalaryaaa...ablam hayatta alttan almaz böyle insanlaraa ee bide zamanında tekvando kursuna gittii,var yanii cevherleriii,benim elimi sürmeme gerek yok yanii
evet öyle olduuu
sağolun canlarım derdimi dinlediğiniz için,,uzun diye okumazlar belki diyodum ama üşenerekte olsa okumuşsunuz çok çok sağolun,sizlerii çooook seviyorruummm
bende aslanim niye öyle dedin gii :84::84:
canım düjütal baskülle analoq baskül arasında 2 kq oynar...dijitaller fazla tartar..ama bizim yaptıqımız bildirimler hep dijital basküle göre...çünkü öbüründe qramlar belli olmuyor..geçmiş olsun kaptanımm ben gecen sene kullandım sabahları bir kez kontrolde çok gelmiş sana diyip başka ilaç verdiler sonra simdi kullanma dediler sonra memlekette gene tiroit dedi gecen haftalarda iki kere doktara diye gittim boş döndüm birinde dr yokmuş birinde dr bakmıyomuş geç kalmışım benimde moralim bozuk akşam tartıya çıkardı zorla eşim yemekten sonra bı baktım tam tamaına 89 agladım çok kötü oldum ben 90 görmrk istemiyorummmmm ben 65 olmak istiyorumm eşimde tartı yanlış dedi evde normal tartı vardı o ise 87 tartı ama ben aşagı inmekk istiyorum yukarı degillll
teşekkür ederim cnm..ALLAH kolaylık versin kaptanım inşş olumlu sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsunn kızın içinde çok geçmiş olsunn
kardeşi geldi ya hemen papucumuz dama atıldıben geldim inş bi sorun çıkmaz yarın alcam sonuçları kızkardeşim bende onla keyif yapıyoruzz pek gelemiyorummm uğrarım gene öpüldünüzzz
geçmiş olsun..hastayıımmmm bütün kaslarım kemıkelrım sızlıyoooo
ohh iyi yapmış ablan..ben olsan saçını başını yolardım o kadının...2-3gündür giremedim,çünküü lanet olası günler geçirdim,aşağıdaki kadın yüzündenn ve yine kapı önü süpürme davasıı,,artı bide bu seferde en alttaki kadının wc'si tıkanmış,su geri tepmiş dolmuş tuvaletii,üstüne üstlük wcden 2tane kadın pedi çıkmış,,benim alttaki çirkef kadına sormuş,oda demişki ,benimkide tıkalı demekki tuğba attı,demiş,ben atmadım diye yemin billah etmiş,sonrada kadın bana sorduu ,hayır dedim,,alttakide geldii köpek gibi bağırmaya başladıı,yok o atmamış ben atmışım,,sonra merdivenler yıkancek demiş ilk girdiğimizde ,,hiç yıkamıyomuşum sadece kendi merdivenlerimi yıkıyomuşum,bende dedim sen merdivenler haftada bir yıkancek demedin yalan diyince köpürdü,,alttakine sende duydun demedimmi,diyince alttakide hayır öyle bişey dediğini duymadım dedi,ve çirkef kadın yalan olduğu ortaya çıkınca kudurduu,ispatlıyamadıı,,off,bide kardeşi var ondanda beter gelmiş bana seni yırtarım diyip duruyoo,dünde üstüme yürüyoduda merdivenden çıkamadan asıldılar annesiyle ablasıı,onlara güveniyo dangalak,gülüyorum valla şuan acaba bıraksalardı dövcekmiydi benii,çok korktuumneysee,bende yalnızım tabii üstüme gelip ezmeye çalışıyolar,,bende ablamı çağırdım,sağolsun hemen geldii,konuştuk ettik,indi aşağı onlara hesap sorduu,önce dediki kardeşin kim senin dedi ,,arkadan bana yırtarım diyen kız kafasını uzatıp benim nolduu dedi ablamda''sen benim kardeşimin üstüne nasıl yürürsün kimsin sen der demez kızı görmeliydiniz kedi gibi,arka arkaya yürüyerek yoo ben yürümedim üstüne dedi ödlek vallahii,o ablasına annesine güveniyooda laf ediyo zaten bana nolduuu,,onada ayrıca bi güldüm yukarda zaten.. bi görseniz o kadın,nasıl kibar konuşuyoo,inandırcak yanii,iyi insan olduğuna ablamı sonra ablam olayı biliyorum böyle böyle diyince kadın kudurdu köpek gibi kendini haklı çıkarmaya başladıı bağırıyoo falan,kocası çıkıp gidin mahkemeye verin bi derdiniz varsa dedi,kapıyı kapattı,ablamda insan değilsiniz lan siz,diyince kadın altta kalamadı içerden bağırdıı''sen çok insansın belli,dışarda eklerlesin gibi bişey dedi neyse ablam bi köpürdü bu lafa 2-3 tekme tokat indirdi kapıya,valla kırılcak sandım adam çıktı,noluyo dedi,ablamda ne demek lan oo ne gördünüzde laf ediyosunuz falan diyince adam hadi,diyip kapıyı kapatmaya çalışırken bi tekme daha attı kapıya ablam,adamın kafasına çarptı kapı,çıtını çıkartamadan kapattı kapıyıı,bizde laf ettik azdaha korkaklar falan filan,çıktık girdik eve,,bi gülüyoruz ama,,,vaay abla naptın yaa valla ödü b...klarına karışmıştır kesin nasıl bi tekmeydi o kırılcak zannettim korkttum valla diye kahkahalara boğulduukk omuzumdan bi yük kalktıı allah binkere razı olsun ablamdan iyi hakladı onlarıı.. öyle işte hikaye bu uzun olduya okuyandan allah razı olsun,başınızı ağrıttım,ama benim 3gündür felaket ağrıdıya dayanamadımm..neyse bugünde ev sahibi geldii,bana dediklerini onun yanında yalanladıı ,,bana garajı niye kitlediniz araba koyuyodum ben oraya diyince bende bana ev sahibi dedi fazla eşyanız varsa koyun kilitleverem ben önünüde kapatıverem dedi diye,,kadın başladı ev sahibi öyle bişey demez ben araba koyuyorum oraya falan demişti dün akşam işte...sabah ev sahibinin yanında sordum adam hayır hiç araba konmadı oraya size verdim orayı,zaten araba koycek olsalar park parası alırdım onlardan imkansız koydurmam dei,,kadına gel adam böyle böyle diyo ,hani arabanızı koyuyodunuzya diyincee ben öyle bişey demedimkii sana muhattap olamıycam git deii,dangalak ödü kopuyo ev sahibinden,bende ona bağırdım işte bidaha ağzından laf çıktığını duymıcam bizee git başımdan dedim,içeri girdi baykuş ay yoruldum yazarken ben gidiyorum akşama kein burdayım byee..:79::79:
geçmiş olsun canım bende tiroit ilacı kullanıyorum saat 7 den sonra meyve bile yesem kilo veremiyorum akşamları hiç bişey yeme
çok faydasını görürsün
geçmiş olsun canım
ah canım 58 kilo olduğun için böyle diyosun 78 de diyebiliyomuydun
ben 7den sonra 15 gün yemiycem yersem 3 gün oruç tutacam diye yemin ediyorum yiyemiyorum en fazla 2gün zorlanıyorum sonra alışıyorum
saat 7den sonra yenen herşey yağa dönüşüyomuş
hoşgeldin tatlı cadı tatilden dönmüşsün
kilo vermek için yumurtayı çok yiyosan hem mantarı hem de kollestrolü azdırır nar ekşisi kollestrole çok iyi geliyo
bende 24 yaşında kollstrolüm olduğunu öğrendim biara kilo vermek için nar ekşisi içmiştim ozaman çıkmamıştı
geçmiş olsun
maşallah benide geçmişsin geç kalkmakta
bu ara pc yi açıyorumama işten fırsat bulup yazamıyorum
Olurrr
İnşallah güzel geçmiştir :26:
Ben haberleri izlemiyorum artıkmidem azıyo kendime zarar vermiş oluyorum o kkkkkkkkler yüzünden Allah yardımcıları olsun öğretmenlerimizin
Geçmiş olsun cnm :26: aç karnına çayda mide bulantısı yapar :26: üşüttünmü yoksa :26:
Tebrik ederim harikasınnnnn
Geçmiş olsun canım :94:
Önemli bişey yoktur inşallah :26:
Merhabaaa
Ayy ne sinir bi durum
Görüşürüzz iyi keyifler size
Ben yeniyim ama bi selam çakayım sana canım
Evet kesinlikle katılıyorum
Kendi motivasyonun düşükken bile ne kadar güzel moral veriyosun sen yaa cnm benim
Bekunis var bide :97: ama ilaçlar çok sağlıklı değil çok çok çokkk gerekli durumlarda kullanılmalı bence :97:
Güzel taktik
Çok ekşınlı birkaç gün olmuşManyak bi komşum vardı o geldi aklıma birden
Ya o 15 gün içinde biri yemeğe davet ederse nolcak
havalarda soguyor onunda etkisi olabilir :97:
amin canim dua´n icin sagol
isallah :97:
merak ettim naptin :18:
isyerinde okudum yazdigini baktim haberlere yoksa artik bakmiyorum cünkü cok sinirleniyor agliyorum lanet olsun onlara k... sürüleri
iyi bundan sonra rahatlikla yerim sagol canim
gecmis olsun ezgicimm isallah oglanda sende iyilesirsiniz biran önceisallah kolaylasir canimmm
niye ariyormus ki acaba ne dedi doktor :26:
canim neyin var kacirmissim:44: gecmis olsun ney ise senden uzak dursun iyi sonuclar al isallah
kendine dikkat et canim
2 gündür kafama takildin girmemeslik etmesdin dedim dün hatta daha meraklandirdin benigecen konusmamisda delü delü konusdun aklima kötü seyler geldi telfonun olsa arardim okadar delü ettin beni ne ugrasiyon manyak kariyla ne hali varsa görsün ama ablan da gelip sana destek cikdigi bitarafdan iyi olmus seni sahipsiz sanmasinlar ne ikiye bi üstüne geliyo gelürsem iki de ben vururum kapilarina aaa
cok sagol canim gecti sinirim
iyi aksamlar :80:
cok sagol canim benimtamam olmim
valla nerden geldilerse uzaydan atmislar herhalde onlari fazlalik yapmasin diye
ay sanki amcami anlatiyorsuno da ikiz burcu benim oglanda :18:
hoşbulk canım,,, acep nedir bu aslan meselesii pek yetişemediimm..belki benimde aslan olan yanlarım vardırHoşgeldin canımmm :81:
Benim eşimde aslann
canım düjütal baskülle analoq baskül arasında 2 kq oynar...dijitaller fazla tartar..ama bizim yaptıqımız bildirimler hep dijital basküle göre...çünkü öbüründe qramlar belli olmuyor..
ohh iyi yapmış ablan..ben olsan saçını başını yolardım o kadının...
yazıcam sonucu birazdan..
Hoşgeldin canımmm :81:
Benim eşimde aslann
canım düjütal baskülle analoq baskül arasında 2 kq oynar...dijitaller fazla tartar..ama bizim yaptıqımız bildirimler hep dijital basküle göre...çünkü öbüründe qramlar belli olmuyor..
teşekkür ederim cnm..
kardeşi geldi ya hemen papucumuz dama atıldı
geçmiş olsun..
ohh iyi yapmış ablan..ben olsan saçını başını yolardım o kadının...
teşekkür ederim cnm..
teşekkürler cnm..
yazıcam sonucu birazdan..
hoşbulk canım,,, acep nedir bu aslan meselesii pek yetişemediimm..belki benimde aslan olan yanlarım vardırama neye göre:26: demiyim şimdii
bir,,gerçekten digital tartı 2kilo fazlamı tartıyoo ağer öyleysee şimdi ben gerçekte 59mu olmuş oluyorum yoksaa,yoksada ne yanii:26:
iki,,valla oyapıda bi insan kibardır güzeldir hemde çok güzeldir,görsen demessin bu kız haşin gaddar bi türk hatunuu,,çokta nazik görünür güzel konşur hoş konuşur ammaaa,damarınada basılırsa yıkar geçirir,,saçını başını yolarım inersem ben tutamam kendimii diyodu ama bide,,önceo bana saldırsınkii ben dalıyım direk saç başş,ama kadın korkudaan şeyettiremedi bile içeri sokuldullaaar,ay kocası bile çıtını çıkaramadıı,sümsük heriff,,karısındanda korkuyodur oo..
üç,,ya bu sonuç ne sonucu bişeymi kaçırdım benkaçırdım kesin hemde çok üstün körü geçmişe baktım heleki dünkülere hiç bakamadım
büyük güne 1gün kaldıı ve ben demin 2kek yedim yapılırmı bu yaa,hakim olamadım kendimee banane diyim hüplettim,ama küçük keklerdeen,pekte ziyanı yok yanii,,inş.
yarın bildirim olucakk,,bakalım bu sabah 61.3ü gördüm tartıdaa gerçi ilk çıktığımda tam 61.0gördüm ama,,neysee sonraki çıkmalarım hep 61.3ü gösterdi onu baz aldımiyi bakalım yarın görüceez,,yatmadan öncede 20dk saunaya giricem inşallah,atarım sonki yediklerimiii..
Burçlardan konu açılmıştı da canım aslan,ikizler diye gidiyoduk
Ben merakla yarını bekliyorum :18::18:
Yarınki durumlara göre beslenme düzenimde değişiklikler yapıcam :97:
bende aslanim niye öyle dedin gii :84::84:
anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmywishim gelmişş ben yokkenn bak bak baakk,,hoşgeldiinn canım ee neler ettin bakalııımm
büyük güne 1gün kaldıı ve ben demin 2kek yedim yapılırmı bu yaa,hakim olamadım kendimee banane diyim hüplettim,ama küçük keklerdeen,pekte ziyanı yok yanii,,inş.
yarın bildirim olucakk,,bakalım bu sabah 61.3ü gördüm tartıdaa gerçi ilk çıktığımda tam 61.0gördüm ama,,neysee sonraki çıkmalarım hep 61.3ü gösterdi onu baz aldımiyi bakalım yarın görüceez,,yatmadan öncede 20dk saunaya giricem inşallah,atarım sonki yediklerimiii..
amanin yazmadım iyikii,çünküü benim eşimdee balıkk ee bendee boğaayıımm napcez şimdii
Ayy aslan güzel burç ama lider işte her işte parmağı olcek.
Son sözü o dicek bi tek kendi sözü doğru bu böyle bilincekk.
Asabi bi yanları var aslanların ama güzel burç başın sıkıştıgında bi aslana gitsen seni asla yarıyolda bırakmaz.
Bide çok mantıklılardır.
Topiğinn Rezzan Kiraz'ııı geldiiii hanımmmmmmmmmmmm
Triii triii trienndyyyyyyyyyyyyyy
Çok özledim kız senii dün yoktun okudum olaylar olmuş gene alttaki zilliyle..
Zillinin hakkından ablan gelmiş tabi ki sen okurken olayları gözümde canlandırdım bi güldüm
Bizde 3 kız kardeşiz birimizden birinde sorun olsaa hoppp herkess ordaa.
Seviyorumm abla-kardeş olayınııı tek olsam hiçç çekici gelmezdi.
Gittim gezdim kiloları aldım vee burdayımmmm şekerim.
Çok özledimm sizlerii
ahahhahha 2 ufak kekin lafını bi paragrafta anlatmış Allah seni ne etmesin.
Ben bugün yediklerimi yazsam burdan köye yol olur
Yarın bildirim bile yapmasam mı diye düşünmekteyim o derece cozuttum
Ayy aslan güzel burç ama lider işte her işte parmağı olcek.
Son sözü o dicek bi tek kendi sözü doğru bu böyle bilincekk.
Asabi bi yanları var aslanların ama güzel burç başın sıkıştıgında bi aslana gitsen seni asla yarıyolda bırakmaz.
Bide çok mantıklılardır.
Topiğinn Rezzan Kiraz'ııı geldiiii hanımmmmmmmmmmmm
[/COLOR][/B]
Yediklerimi yazayım halk arasında buna öküz gibi yeme deniliyor
Niye yazıyorum bende bilemedim günah çıkarma sanırsam
Sabah:
1 halley
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates,Peynir,Kahvaltılık sos
Öğlen:
2 lahmacun
2 tane magnum
Az önce:
2 tabak makarna
2 tane domates
2 tane halley
Rezzan kirazBurdan köye yol olur
Eşim tuhaf tuhaf bakıyo bu kadın ne gördü de gülüyo diye
evet herseye burnumu sokmasam olmaz zaten
ama dogru söylüyorsam yada hakkliysam kimse yolumdan ceviremez oda dogru
asabi ne ki :44: birakmam yari yolda anca beraber kanca beraber
ne konuda yemek konusunda olsaydin keske
kiz sen yanlis meslek secmissin bilgisayar uzmanligini birak bu yolda git televizyonlarda görürsem bende hava atarim taniyom ben diye
kızlarrr yarın bildirimin belli bir saati var mı???
kaptancım ben bu hafta listede olcam dimi
Yediklerimi yazayım halk arasında buna öküz gibi yeme deniliyor
Niye yazıyorum bende bilemedim günah çıkarma sanırsam
Sabah:
1 halley
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates,Peynir,Kahvaltılık sos
Öğlen:
2 lahmacun
2 tane magnum
Az önce:
2 tabak makarna
2 tane domates
2 tane halley
Bu topiğin öyle de bi etkisi var insan kasıyo kendini gülmemek için ama bazen kahkaha patlatıyon
İşyerinde birden kahkaha atıp şefimin bana tip tip bakması çok başıma geldi
ahahah dimiiii daha çok para kazanırdım hemiideeee
Sürünüyorum bilgi işlemde astrolojiyle ilgili topiklere mi dalsam ben
Genel olarak tanım yapıom gözlem yapmayı severim bazı burçlar kendilerini çok belli ediyor.
Bi ortamda herşeye atlayan başı çekmek isteyen biri varsa kesin aslandır diyorum.
Çok konuşuyorsa her konuda bi fikri varsa kesinn ikizlerdir.
Cafede masayı gelenleri bile tek sıra halinde dizmeye çalışan varsa başaktır.
Gözleri buğulu buğulu bakan usturuplu tiplerde balıktır
kızlarrr yarın bildirimin belli bir saati var mı???
kaptancım ben bu hafta listede olcam dimi
Lahmacunları kuru kuru mu yedin kola ,ayran yeşillik felan yokmu
Anamm sorduğum soruya bak
Noldu canım sana :26: Canın bişeyemi sıkıldı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?