70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geleyim sabahları bende alışkanlık olmuş bu
ya da akşamdan dağınık bırakıyoruz
toplayıp evi ben de yayılıyorum valla bir de yemek yapma derdi olmasa
yemesek yapma sorunuda ortadan kalkar ne güzel

buzamanda zor valla insanlarla uğraşmak.inşallah bu son başının ağrımasıdır.

ah canım 58 kilo olduğun için böyle diyosun 78 de diyebiliyomuydun
ozamanda böyle düşünüyordumki.yani kime neki benim kaç kilo olduğumdan elbisemin dar olması yada göbeğimin çıkması.kimse için kilo alıyor yada veriyor değilim.bu konuda eşimlede muhattap olmam yani.çok zayıf hatun seviyosa yanlış kişiyle evlendi şahsen evlenirken 63 kiloydum evlendikten sonra kilo alacağım görünen bi gerçekti
sonuç benim ayaklarım nekadar kilo taşıyosa okadarını alırım kimsenin bu konuda yorum yapmaya hakkı yok

saol canım valla zor duuyorum agrıdan dermanım da yok ama bugun dayanmalıyım yarına kötüleşircem gıtcem doktora mecburen

birde kendını tutmak ıcın yaptıgın yönteme bayıldım benıde ancak boyle bıyontem tutar yanı ıyıleseyım denıycem bunu

tugbaya yazıcaktım alıntım bos kalmıs nıye uydunuz kı onlara boyle olacagı bellıydı laftan anlamıyolarsa muhatap olmayın bence o zaman vazgececektır

ne güzel kendinle barşıksın ben hiç zayıf olmadım hep sorun yaptım
evde ben kilo vermeye çocuklarım almaya uğraşıyo onlara bile kızıyorum
kilomu sorun yapmasaydım 100 kiloyu geçerdim

ne güzel kendinle barşıksın ben hiç zayıf olmadım hep sorun yaptım
evde ben kilo vermeye çocuklarım almaya uğraşıyo onlara bile kızıyorum
kilomu sorun yapmasaydım 100 kiloyu geçerdim
kendimle barışık değilim tam aksine küsüz biz
sorun yapmam için yemiyom neden kilo alıyorum yaa demem lazım ama biliyorum ki yiyorumda alıyorum.başkalarıylada kıyaslamıyorum kendimi aman o yiyo bişey olmuyorda ben yiyorum oluyor.demekki ben biyerde yanlış yapıyorumdur yada o kendi için doğru yeme şeklini uyguluyor.sonuç herkes farklı bu yüzden hata ve doğrularımızı kendimiz keşfedip ona göre yaşamalıyız.

simgeson misafir sanatçı olmaya devammı edeceksin bişeyler yaz nesin ne değilsin.

benim en büyük yanlışım akşam yemeleri biliyorum ama geç yatıyoruz benden başka kimsenin kilo sorunu yok
saat 2 ye kadar yiyolar benim tiriot bezlerim çalışmıyomuş ben yiyince kilo alıyorum şimdi ilaç içiyorum yine kilo alıyorum
ben nasıl sinir olmam topige bakınca çok yiyorum gerçi

bu sefer inat ettim kilolarımdan kurtulacağım

el atmışken benide toparla

Olurrr

biraz sonra dahada sinirli olucam..yine bir iş görüşmesine gidicem ve sonu yine bildiqiniz qibi olacak....

İnşallah güzel geçmiştir :26:

Ben haberleri izlemiyorum artık midem azıyo kendime zarar vermiş oluyorum o kkkkkkkkler yüzünden Allah yardımcıları olsun öğretmenlerimizin

Geçmiş olsun cnm :26: aç karnına çayda mide bulantısı yapar :26: üşüttünmü yoksa :26:

Tebrik ederim harikasınnnnn

Geçmiş olsun canım :94:

kızlar ben çıkıyorum..önce şu iş görüşmesini yapıyım sonra kızımı okuldan alıp doktora götürücem kalbim aqrıyo diyip duruyor bakalım nesi varmış...
görüşürüz...

Önemli bişey yoktur inşallah :26:

bu arada herkes merhaba :92:

direk daldım yakalamışken denızı

masamın üzeirndeki evrakları temızlıyorum şimdi buralardayım

Merhabaaa

Ayy ne sinir bi durum

ben geldim inş bi sorun çıkmaz yarın alcam sonuçları kızkardeşim bende onla keyif yapıyoruzz pek gelemiyorummm uğrarım gene öpüldünüzzz

Görüşürüzz iyi keyifler size

Ben yeniyim ama bi selam çakayım sana canım

Evet kesinlikle katılıyorum

Kendi motivasyonun düşükken bile ne kadar güzel moral veriyosun sen yaa cnm benim

Bekunis var bide :97: ama ilaçlar çok sağlıklı değil çok çok çokkk gerekli durumlarda kullanılmalı bence :97:

gece yatana kadar neredeyse tıkındım. fındıklar,bademler nutellalar. Allahım al şu iştahımı yaa. Beni Somali'ye sürgün yollasınlar ben anca o zaman adam olurum.

adam eve gelcek ben yemek memek yapmadım hiç yapasımda yok gelsin yorulmuştur uyuyalım

Güzel taktik

Çok ekşınlı birkaç gün olmuş Manyak bi komşum vardı o geldi aklıma birden

Ya o 15 gün içinde biri yemeğe davet ederse nolcak

gece kim yerse kilo alır.benim kocişimde yatana kadar tıkınır durur ama kilo almaz.ama ben yerken arada nefes almıyorum o nefes alıyor :) ben bi başladınmı durdurak bilmem benim hatamda bu.topiğe ilk geldiğimde söylüyodum gece yatmadam büyük ekler pastalardan en az 3-4 tane yiyordum.bu gün içinde yediğim şeylerden hariç.topikte gördüğün menüler sana az gelebilir çünkü herkes biran önce fazlalıklarından kurtulmak istiyor.sen bu zamanı daha uzun istiyosan ona göre beslenir o hızda kilo verirsin o senin şahsına kalmış bi seçim.

Öğlen
6 yk kuru fasulye
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 siyah zeytin

yedim çokmu olmuş ya

Öğlen
6 yk kuru fasulye
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 siyah zeytin

yedim çokmu olmuş ya
akşam yiyeceğin şeye bağlı.sabah az yemiştin öğlen yeterince yedin akşam hafif çorba salata gibi bişi yada tek porsiyon yemek gibi bi tercihte bulunabilirsin.

akşam yiyeceğin şeye bağlı.sabah az yemiştin öğlen yeterince yedin akşam hafif çorba salata gibi bişi yada tek porsiyon yemek gibi bi tercihte bulunabilirsin.

Akşama domatesli tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum bide dünden haşlanmış kabak vardı yağsız az limonlu az tuzlu (yada tuzsuz )

salata yapmayı düşünüyorum yanına ekmek yok Tabi yine su filan içerim bide armut yerim belki ufak bitane çok acıkırsam :97:

çok mu olur

uzun süreli yemnı etmeyecen 1 gün 1 gün saol canım ayrıca gecmıs olsun dıleklerın ıcın

Hiç gülesim yoktu yaa Allahta seni güldürsün canım

davet edilirsek diye sormuşsun yemin ederken sadece evde diye şartlı yemin ediyorum bitanem
çokuzunda yemin etmiyorum birinde hem gününü uzun tuttum hemde orucu 15 gün dedim dayanamayıp bozdum 15 gün oruç tutacağım günler kısalınca

uzun süreli yemnı etmeyecen 1 gün 1 gün saol canım ayrıca gecmıs olsun dıleklerın ıcın

1 gün 1 gün olur bak bende yapayım onu

Anammmmm işte bundan korkmuştum ben :83: Bende günler kısalınca geçen sene ve bu seneki borçlarımı tutucam inşallah

Evde diye şart koşmakta güzel fikirmiş tuttum vallahi

Teşekkürler bilgi ve fikir için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…