- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
yemesek yapma sorunuda ortadan kalkar ne güzelgeleyimsabahları bende alışkanlık olmuş bu
ya da akşamdan dağınık bırakıyoruz
toplayıp evi ben de yayılıyorum valla bir de yemek yapma derdi olmasa
buzamanda zor valla insanlarla uğraşmak.inşallah bu son başının ağrımasıdır.2-3gündür giremedim,çünküü lanet olası günler geçirdim,aşağıdaki kadın yüzündenn ve yine kapı önü süpürme davasıı,,artı bide bu seferde en alttaki kadının wc'si tıkanmış,su geri tepmiş dolmuş tuvaletii,üstüne üstlük wcden 2tane kadın pedi çıkmış,,benim alttaki çirkef kadına sormuş,oda demişki ,benimkide tıkalı demekki tuğba attı,demiş,ben atmadım diye yemin billah etmiş,sonrada kadın bana sorduu ,hayır dedim,,alttakide geldii köpek gibi bağırmaya başladıı,yok o atmamış ben atmışım,,sonra merdivenler yıkancek demiş ilk girdiğimizde ,,hiç yıkamıyomuşum sadece kendi merdivenlerimi yıkıyomuşum,bende dedim sen merdivenler haftada bir yıkancek demedin yalan diyince köpürdü,,alttakine sende duydun demedimmi,diyince alttakide hayır öyle bişey dediğini duymadım dedi,ve çirkef kadın yalan olduğu ortaya çıkınca kudurduu,ispatlıyamadıı,,off,bide kardeşi var ondanda beter gelmiş bana seni yırtarım diyip duruyoo,dünde üstüme yürüyoduda merdivenden çıkamadan asıldılar annesiyle ablasıı,onlara güveniyo dangalak,gülüyorum valla şuan acaba bıraksalardı dövcekmiydi benii,çok korktuumneysee,bende yalnızım tabii üstüme gelip ezmeye çalışıyolar,,bende ablamı çağırdım,sağolsun hemen geldii,konuştuk ettik,indi aşağı onlara hesap sorduu,önce dediki kardeşin kim senin dedi ,,arkadan bana yırtarım diyen kız kafasını uzatıp benim nolduu dedi ablamda''sen benim kardeşimin üstüne nasıl yürürsün kimsin sen der demez kızı görmeliydiniz kedi gibi,arka arkaya yürüyerek yoo ben yürümedim üstüne dedi ödlek vallahii,o ablasına annesine güveniyooda laf ediyo zaten bana nolduuu,,onada ayrıca bi güldüm yukarda zaten.. bi görseniz o kadın,nasıl kibar konuşuyoo,inandırcak yanii,iyi insan olduğuna ablamı sonra ablam olayı biliyorum böyle böyle diyince kadın kudurdu köpek gibi kendini haklı çıkarmaya başladıı bağırıyoo falan,kocası çıkıp gidin mahkemeye verin bi derdiniz varsa dedi,kapıyı kapattı,ablamda insan değilsiniz lan siz,diyince kadın altta kalamadı içerden bağırdıı''sen çok insansın belli,dışarda eklerlesin gibi bişey dedi neyse ablam bi köpürdü bu lafa 2-3 tekme tokat indirdi kapıya,valla kırılcak sandım adam çıktı,noluyo dedi,ablamda ne demek lan oo ne gördünüzde laf ediyosunuz falan diyince adam hadi,diyip kapıyı kapatmaya çalışırken bi tekme daha attı kapıya ablam,adamın kafasına çarptı kapı,çıtını çıkartamadan kapattı kapıyıı,bizde laf ettik azdaha korkaklar falan filan,çıktık girdik eve,,bi gülüyoruz ama,,,vaay abla naptın yaa valla ödü b...klarına karışmıştır kesin nasıl bi tekmeydi o kırılcak zannettim korkttum valla diye kahkahalara boğulduukk omuzumdan bi yük kalktıı allah binkere razı olsun ablamdan iyi hakladı onlarıı.. öyle işte hikaye bu uzun olduya okuyandan allah razı olsun,başınızı ağrıttım,ama benim 3gündür felaket ağrıdıya dayanamadımm..neyse bugünde ev sahibi geldii,bana dediklerini onun yanında yalanladıı ,,bana garajı niye kitlediniz araba koyuyodum ben oraya diyince bende bana ev sahibi dedi fazla eşyanız varsa koyun kilitleverem ben önünüde kapatıverem dedi diye,,kadın başladı ev sahibi öyle bişey demez ben araba koyuyorum oraya falan demişti dün akşam işte...sabah ev sahibinin yanında sordum adam hayır hiç araba konmadı oraya size verdim orayı,zaten araba koycek olsalar park parası alırdım onlardan imkansız koydurmam dei,,kadına gel adam böyle böyle diyo ,hani arabanızı koyuyodunuzya diyincee ben öyle bişey demedimkii sana muhattap olamıycam git deii,dangalak ödü kopuyo ev sahibinden,bende ona bağırdım işte bidaha ağzından laf çıktığını duymıcam bizee git başımdan dedim,içeri girdi baykuş ay yoruldum yazarken ben gidiyorum akşama kein burdayım byee..:79::79:
ozamanda böyle düşünüyordumki.yani kime neki benim kaç kilo olduğumdan elbisemin dar olması yada göbeğimin çıkması.kimse için kilo alıyor yada veriyor değilim.bu konuda eşimlede muhattap olmam yani.çok zayıf hatun seviyosa yanlış kişiyle evlendi şahsen evlenirken 63 kiloydum evlendikten sonra kilo alacağım görünen bi gerçektiah canım 58 kilo olduğun için böyle diyosun 78 de diyebiliyomuydun
sonuç benim ayaklarım nekadar kilo taşıyosa okadarını alırım kimsenin bu konuda yorum yapmaya hakkı yok