Hoşbuldukkk Arzuu abllaaa
Te az önce geldim hemen nete girdim.
İyiyim ben Arzu ablacım sen nasılsın??
Selaammm kısçelerrrr
zaten tarhana yicen ne ekmeği o başlı başına karbonhidratAkşama domatesli tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum bide dünden haşlanmış kabak vardı yağsız az limonlu az tuzlu (yada tuzsuz )
salata yapmayı düşünüyorum yanınaekmek yok Tabi yine su filan içerim bide armut yerim belki ufak bitane çok acıkırsam :97:
çok mu olur
1 gün 1 gün olur bak bende yapayım onu
Anammmmmişte bundan korkmuştum ben :83: Bende günler kısalınca geçen sene ve bu seneki borçlarımı tutucam inşallah
Evde diye şart koşmakta güzel fikirmiş tuttum vallahi
Teşekkürler bilgi ve fikir için canım
ya ben okumaktan yazmayı unutuyorum. cevap ta veremiyorum sizlere.azcık adapte olayım. alışamadım galiba daha:))))
zaten tarhana yicen ne ekmeği o başlı başına karbonhidratbence uygun olur yarın sabah wcden zor çıkarsın
bişey değil canım
haşlanmış kabak yemesi zor olur
ben kabağı rendeleyip teflon tavaya koyup kapağını kapatıyorum içine biraz salça ve bol baharat ekliyorum süperrr oluyo
kızlar denemenizi tavsiye ederim
ütü yapıyorum hem buraya takılıyorum hızınıza yetişemiyorum
ya ben okumaktan yazmayı unutuyorum. cevap ta veremiyorum sizlere.azcık adapte olayım. alışamadım galiba daha:))))
çıkmam lazım kızlar iyi akşamlar
ani bi iş cıkınca pat dıye kapatıp cıkmak zounda kaldım :26:
adli tatılde bos oturdugum gunlerın acısı mı cıkıyo anlamadım gıttı
Naf bana bı selam cakmış saolsun, benden de selam olsun sanaaaaaa
slm kizlar firar ettim yine
morelimi bozuk yazayim rahatlarim belki diye düsündüm esimle tartisdik telefonda aman bu adam beni hasta eder ondan sonra rahatlar ancak herhalde
selam kızlar...
yoğun bi gece ve sabahtan sonra pestiliö çıktı...
eşim ank.dan geç çıktı ve annesigili alıp gelmesi gece 3ü buldu tabi ben 2.30 gibi sızdım artık üşüüdm yatağıma girdim bi baktım evimde sesler varr gelmişlerr
sabahta erekn aklktık kahvaltı derken evden 9da çıktık önce eve sonra hacı uğurlamaya havaalanına...
rabbim hepimiz genç yaşta nasip etsin inş.insan hüzün ve sevinci biarada yaşıyor...
inş.tez zamanda önce umt,re nasip olur eşime ve banada çoook istiyroummm...
gece poğaça yaptım yaa neden benim hamur işleirm artık iyi olmuyo mayalı süper yaaprdım malzemeyimi yansam çabamamı bilemedim..
yapmaya yapmaya unutuyo insan mayalı çok olur diye sık yapmam börek yaaprım çoktandır..
oldu ama puf puf değil,yinede hacıya yolda lazım olur diye götürdüm...
hele bikaçtane zeytinli yaptım sontepsiydi taş gibi olmuş eve gelince yedim mideme oturdu....
neden bilmiyom hamuru unutmuş midem unutsun ya aklım daha çok unutsun bana faydasımı var sanki...
hoş hamur yiyerek böyle olmadım ama olsun....
gelince uyudum eşim uykusuz okula gitti,kalktım başağrım hala var,çamaşır astım çorba yaptım ilk kez denedim yüsük çorbası..adana yöresine ait..
yemiştim ama kızkardeşim tee antepten bana reklam yapınca buzluktaki mantı ve nohut bana gülümsediler
ekşili bir çorba oluyor hatta benim biber salçasındnamı bilmiyom tuzda çok gibi ekstra çok koymadım ama limondanda bana öyle gelebilir...
bakalım karadeniz erkeği kocişim beğnecekmi inş.ekşi diye yememezlik yapmaz çok sadedir onların menüleri farklı yemez pek..bende terbiyeli çorbalara bayılıyorum,geçenki köfteli yoğurtluda güzeldi..
şimdi küçük kase yedim arkdaşla yürümeye gidecez,kaçgündür boşladık bana siz gibi arkdaş lazım yaa pes etmeyen iyi oluyor gaza gelip fire vermeden yürümek
oysa arkdaşım 100den fazla ama umutsuz tabi çabuk yoruluyor ona bakarak kilo vermeyi daha çok sistedim çok gitmedi ama sağlıksız olmak fena yaa genç yaşta ki bunun yaşlılığı varr
bende ona tatlı dille analtıyorum ama bi yerden başlayamıyor çok istesede
neyse dünden parça unluların ve bugünküleri atayımda geleyim bari...
yeşim...çok doğru beni yemek mutlu etmiyor daha doğrusu kilo vermememi engelleyecek yiyecekler aynı çok uyuduğumda olduğu gibi keyifli ama huzursuzzz
slm kizlar firar ettim yine
morelimi bozuk yazayim rahatlarim belki diye düsündüm esimle tartisdik telefonda aman bu adam beni hasta eder ondan sonra rahatlar ancak herhalde
kızlar bugünün menüsü
sabah : 1 haşlanmış yumurta
domates -salatalık
3 adet yeşil zeytin
1 bardak çay
2 dilim ekmek
ara: 1 tane elma
öğlen : az bezelye yemegi ve az pilav
1 kase yogurt
ekmek hiç yemedim
ara: sade soda
akşam :
hazır çorba
2 dilim ekmek
bol su
yanlız olunca fazla yemek yapıp yemiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?