70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrr.....

Hoşbuldukkk Arzuu abllaaa
Te az önce geldim hemen nete girdim.
İyiyim ben Arzu ablacım sen nasılsın??

Selaammm kısçelerrrr

Hoşgeldiin fistuuk... neler yaptın bakalım... çanakkale gıtmıssın bende merak ettım goremeyınce arcak ve sibel soyledı...
Umarım iyi geçmiştir tatilin....

zaten tarhana yicen ne ekmeği o başlı başına karbonhidrat bence uygun olur yarın sabah wcden zor çıkarsın

bişey değil canım
haşlanmış kabak yemesi zor olur
ben kabağı rendeleyip teflon tavaya koyup kapağını kapatıyorum içine biraz salça ve bol baharat ekliyorum süperrr oluyo
kızlar denemenizi tavsiye ederim

ütü yapıyorum hem buraya takılıyorum hızınıza yetişemiyorum

Kimse sevmiyo ama ben çok severim haşlama kabağı haşlama kabak , patates zeytinyağı limon tuz süper salata ama tabi akşam öyle yemicem

Bana salça ve baharat yasak midemden dolayı :2: :2:

Ütüüüüü evde benimde var akşama yapıcam :97: zaten hiç bitmiyo hep var

ya ben okumaktan yazmayı unutuyorum. cevap ta veremiyorum sizlere.azcık adapte olayım. alışamadım galiba daha:))))

Zamanla alışırsın canım

ani bi iş cıkınca pat dıye kapatıp cıkmak zounda kaldım :26:

adli tatılde bos oturdugum gunlerın acısı mı cıkıyo anlamadım gıttı

Naf bana bı selam cakmış saolsun, benden de selam olsun sanaaaaaa

slm kizlar firar ettim yine
morelimi bozuk yazayim rahatlarim belki diye düsündüm esimle tartisdik telefonda aman bu adam beni hasta eder ondan sonra rahatlar ancak herhalde

Sağol canım

morelimi bozuk yazayim rahatlarim belki diye düsündüm esimle tartisdik telefonda aman bu adam beni hasta eder ondan sonra rahatlar ancak herhalde

Anlatmak istersen dinlerim canım

selam kızlar...
yoğun bi gece ve sabahtan sonra pestiliö çıktı...
eşim ank.dan geç çıktı ve annesigili alıp gelmesi gece 3ü buldu tabi ben 2.30 gibi sızdım artık üşüüdm yatağıma girdim bi baktım evimde sesler varr gelmişlerr
sabahta erekn aklktık kahvaltı derken evden 9da çıktık önce eve sonra hacı uğurlamaya havaalanına...
rabbim hepimiz genç yaşta nasip etsin inş.insan hüzün ve sevinci biarada yaşıyor...
inş.tez zamanda önce umt,re nasip olur eşime ve banada çoook istiyroummm...
gece poğaça yaptım yaa neden benim hamur işleirm artık iyi olmuyo mayalı süper yaaprdım malzemeyimi yansam çabamamı bilemedim..
yapmaya yapmaya unutuyo insan mayalı çok olur diye sık yapmam börek yaaprım çoktandır..
oldu ama puf puf değil,yinede hacıya yolda lazım olur diye götürdüm...
hele bikaçtane zeytinli yaptım sontepsiydi taş gibi olmuş eve gelince yedim mideme oturdu....
neden bilmiyom hamuru unutmuş midem unutsun ya aklım daha çok unutsun bana faydasımı var sanki...
hoş hamur yiyerek böyle olmadım ama olsun....
gelince uyudum eşim uykusuz okula gitti,kalktım başağrım hala var,çamaşır astım çorba yaptım ilk kez denedim yüsük çorbası..adana yöresine ait..
yemiştim ama kızkardeşim tee antepten bana reklam yapınca buzluktaki mantı ve nohut bana gülümsediler
ekşili bir çorba oluyor hatta benim biber salçasındnamı bilmiyom tuzda çok gibi ekstra çok koymadım ama limondanda bana öyle gelebilir...
bakalım karadeniz erkeği kocişim beğnecekmi inş.ekşi diye yememezlik yapmaz çok sadedir onların menüleri farklı yemez pek..bende terbiyeli çorbalara bayılıyorum,geçenki köfteli yoğurtluda güzeldi..
şimdi küçük kase yedim arkdaşla yürümeye gidecez,kaçgündür boşladık bana siz gibi arkdaş lazım yaa pes etmeyen iyi oluyor gaza gelip fire vermeden yürümek
oysa arkdaşım 100den fazla ama umutsuz tabi çabuk yoruluyor ona bakarak kilo vermeyi daha çok sistedim çok gitmedi ama sağlıksız olmak fena yaa genç yaşta ki bunun yaşlılığı varr
bende ona tatlı dille analtıyorum ama bi yerden başlayamıyor çok istesede
neyse dünden parça unluların ve bugünküleri atayımda geleyim bari...
yeşim...çok doğru beni yemek mutlu etmiyor daha doğrusu kilo vermememi engelleyecek yiyecekler aynı çok uyuduğumda olduğu gibi keyifli ama huzursuzzz

Selam canım maşallahhh çok tempolu geçmiş iyi yürüyüşler :80:

Bende çıkıyorum kızlar mesai bitti :89: iyi akşamlar yarın görüşürüz

bozma moralini canım anlatmak istersen anlat kızlarla dertleşmek insanı rahatlatır ben hep kendime şey derim böyle sinirlendigimde unutma bir sen daha yok bu dünyada derim yani dünyaya bir daha gelmiyecez üzülme arkadaşım hastada olma:))

kızlar bugünün menüsü

sabah : 1 haşlanmış yumurta
domates -salatalık
3 adet yeşil zeytin
1 bardak çay
2 dilim ekmek

ara: 1 tane elma

öğlen : az bezelye yemegi ve az pilav
1 kase yogurt
ekmek hiç yemedim

ara: sade soda

akşam :
hazır çorba
2 dilim ekmek
bol su

yanlız olunca fazla yemek yapıp yemiyorum kızlar

çok güzel olmuş bugün kocaman bi aferin

selam kızlar
bugün arkadaşa kahvaltıya davetliydik
kahvaltı:11.30-13.30 arası
2 kk beyaz peynir
1 kk tulum
1 kk kaşar peyniri
6 sarı 3-4 siyah zeytin
yarım yumurta
3 dilim esmer ekmek
1,5 dilim patatesi bol unu az bi börek.böle patates un yumurta süt karıştrıp frında yapmışlar yumurtalı patates gibi aslında.tabi un ve süt var ekstradan.
domates yeşillik
2 bardak çay
(dinlene dinlene yedim hep)

1 saat sonra:yarım çatal cheesecake(çok üstüme geldiler yemem için ama direndim ):)

çok doymadım ama çokmu yedim acaba diede düşündüm :S

ikindi:damlasakızlı türk kahvesi şekersiz

akşam 18.30
5 kaşık zeytinyağlı fasülye
3 bardak ayran
bi kaşık bulgur pilavı-yarım salatalık turşu

yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…