inşallah cnm teşekkür ederim...
Aynen gene aynı hataya düştüm ama cidden kötüyüm sebepte saçma sapann ammannn diğer günler bizim başlarım kaldığım yerden
Sena abla; Okudum yazdıklarını üzüldüm gene.. Ne yazsam faydasız o yüzden gene dua edicem bu akşamda sana.
İnşaAllah gönlüne göre bi iş bulabilirsin. Bakırköy meydanı evet çok kalabalıktır tam da seni bulmuşlar
Kızının bişeyi olmadığına da sevindim. İçiniz rahatladı ihmale gelmezz zaten böyle şeyler.
çok teşekkür ederim cnm ayakkabılarım dolgu topuktu..çokta beqenerek aldım ama beni mahvetti..ay bir solukta okudum valla.
çok yoğun ve üzücü bir gün geçirmişsin..
iş konusuna gelince zaten hangi şey düzgün gidiyor ki bu ülkede
inşallah kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulursun.
ben 4 sene ünv okudum öğretmen olabilirsin diye elime diploma verdiler
ama saçma sapan sınavlar koyuyurlar önümene olacak halimiz bilmiyorum.
hep derler ya herkes hakettiğini yaşar diye aslında çoğu kişi hakettiğini yaşayamıyor bu devirde
kızının bişeyi olmadığına çok sevindim.. allah sağlıklı ömür versin.
o topuklu ayakkabının ayakta nasıl bir hasar bıraktığını iyi bilirim
geçmiş olsun...
evet cnm yapmalısın..ok sabah yapayım ozaman.
yok geçen haftada ismim bu hafta geldim
ama gelecek hafta listede ismim olması için yarın bildirim yapmalı mıyım ozaman?
canım inan hangi proqram diye sormadım sadece kanalın adı vatdı..onun dışında bilgim yok..ilk basta tam agliycakdim gözlerim doldu sonra spiker sana mikrofon tuttup _bilim adamlarının araştırmalarına göre saq kulaktan her zaman olumlu haberler alıyomuşuz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? demesi koptum napimay senacim haber et bizde bakalim hem artik tnt de güzel kanal oldu bizde o kanala bakiyoruz arada neyse cok sükür kizinda birsey cikmadi oh biraz rahatlamissindir isallah ayaklarinda baloncuklar olmamisdir bende genelde öyle oluyor :18:
baya hareketli gün gecirmissin valla :95:
ama benim yükselenim de aslan kötümü bi yorum atsan
inşallah cnm...kızım için teşekkür ederim..Rica ederim tatlım :92:
Üzüldüm Sena abla :2: Allah hayırlı bir iş kapısı açar inşallah sanaKızın içinde sevindim Allah sağlık sıhat versin gerçekten çok zor bir gün geçirmişsin yinede üstesinden gelmişsin takdir ettim
ya senacim isallah su is konusu da olsa :97: senin icin aklima geldikce dua ediyorum istanbul da tanidigim da yokki burdan aktapot gibi kollarimi uzatip senin icin yardim istesem sen üzülme canim benim
Sanırım kafayı yedimDeminden beri facede arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum hepsine bi kulp takıyorum
Trakyalıların bu huyuna gıcık olan ben sanırım iyicene bi özüme dönüyorum.
ayyy çok güldüm
bu benim de sık sık yaptığım bir aktivitedir
okurken bi hüzün bi gülme arası bişyler oldu bana yavrum sen niye böle stres yapıyon ya bin feribota gel direk geberticem seni töbe töbe ya bi dövem gel
Koca karılara benzettim kendimi
Ordan o arkadaşın sayfasına atlayıp bakıyorum.
Evlenenlerin söz, nişan, düğün resimlerine içimden neler neler diyorum
Bazı aşık mıç mıçç seven tipler var onlarda ayrı makara
Facede herkesin oldugu bi yerde bana acaip geliyor sevgili veya eşin sayfasına sürekli kalp yollamak onlr için özel anılardan bahsedip etiketlenmesi
Ayyy biri beni durdursunnn burda da başladım
selam kızlar iyiakşamlar..
en başından başlıyım...iş görüşmesi için giyinip hazırlandım evden çıktım...2 aktarmayla iş görüşmesi yapacaqım yere ulaştım...bir miktarda yürüdükten sonra verilen adresi buldum...selam verip içeri girdim..çok küçükç bir mekan ve 1 tane bayan var...elime bir cv tutuşturdu...doldurdum..şartları söyledi..100tl+yemek+sgk...sabah 9 akşam 6 hafta sonu çalışmıyoruz...olumlu olursa biz sizi ararız...çıktım dışarı olacaqıydı buydu bilmiyomusun ne üzülüyorsun diye kendime kızdım...bir yandanda gideceqim istikamete nasıl gidebileceqim diye vatandaşlara sordum..belediye otobüsüne bindim kızımın yanıan gittim..okuldan çıkmasını beklerken bakırköyde özgürlük meydanı var buralı olanlar bilir çok kalabalık bir meydan...bi banka oturdum..güneş gözlüklerimi indirdim kafamdan yüzüme..sakladım gözlerimi...boşalan sinirlerim ve ardı arkasına akan gözyaşlarımdı o an yalnızlıqımı paylaşan...1-2 yere tele açtım öyyyylece oturup kaldıqım banktan...teldede aqladım durmadan..kendimi üzdüqüm yetmedi destekçi yakınlarımıda üzdüm..onlarda aqladılar bnmle...biliyolar işe girmek için nekadar mücadeleler verdiqimi...artık verdikleri tesellilerde işlemiyodu bana..onlarda bunun bilincindeydiler..nekadar telde konuştum hatırlamıyorum...teli kapattım gözlüklerimi kafama taktım tam gözyaşlarımı silerken yüzümün ortasıda kocaman siyah bir şey uzatıdıqını gördüm..neye uqradıqımı şaşırmıştım...zaten dünyadan kopmuş olan ben ne olduqunu anladıqımda spiker bayan kamera eşliqinde sormak istediqi soruları sıralamaya başlamıştı bile...
__bilim adamlarının araştırmalarına göre saq kulaktan her zaman olumlu haberler alıyomuşuz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
kem küm bişeyler söyledim ayıp olmasın izleyenlere diye...bnm derdim bana yetiyor başka insanmı yok koskocaman meydandabnm ne özelliqim varda bana soruyosunuz yoksa çokmu çıtır buldunuz benii yada aqlayan insan hiç görmedinizmi yoksa güneş gözlüklerimimi çok beqendiniz :82: hem neden mikrofonu gözüme kadar sokuyosunki gözümlemi konuşucam ben
sordukları sorulara üstün zekamsayesinde verdiqim cevaplar bitince mikrofona baktım tnt yazıyordu...sormadım bile hangi proqram ne zaman yayınlanacak vs...ben kendi görüntümüde biliyorum ne söylediqimide...hiç merak etmiyorum kendimi hergün aynada görüyorum zaten:108:
sonra kızımın okul çıkış zamanı geldi olayı kızıma ve arkadaşlarına anlattım...meqer eline mikrofonu kapan bizim kızların peşine düşüyormuş...kızım diyor biz kaçıyoruz onlar bekleyin sizinle röportaj yapıcaz diyorlar ama her seferinde biz kazanıyoruz...ben kaçamadım çünkü kaçacak delik bulamadımsırtımdan vurdular beni arkamda gelerek uzattılar mikrofonu :95: neyse kızımı alıp drye gittik...iş görüşmesine gidicem diye şık bir ayakkabı giymiştim mahvetti ayaklarımı..acısından bir ara yürüyemicem sandım..doktor 16 yaşın altında olduqu için kızıma bakamdı çocuk doktoruna götün dedi...zaten iş başvurusundan bozuqum bide doktora sinirlendim..neyse güvenlik yardımcı oldu çocuk doktoruna randevusuz girebilmemiz için bişeyler yaptı ve bizi doktorun yanına yolladı..5.kat ve ayaklarım felaket bi halde...kapalı renkli gözlü bi doktor..elimize bi hastane adı yazıp orya gitmemizi söyledi..be insafsız ekg çekilmesi lazım çocuqa oda o hastanede var...neden başından savuyorsun..yırtıp attım kaqıdı..sinirlerim hat boyutta bu arada...belki 20 dakika aqzımı bıçak açmadı...yürüyerek dispansere götürdüm kızımı...erken alınıyor sıra numarası bi ümit belki vardır dedim...varmış...bugün aldıqım en gzüel haber buydu..4. kata o ayaklarla çıktık...sıradada kimse yokmuş hemen girdik..doktor bey hemen ekg çekilsin dedi..gidip çektiridk.. sonucu doktora gösterdik..doktor 5 dakika sonuca hareketsiz bakıp sustu..korkmuştum..bişeymi vardı kızımın kalbinde...bir sorunmu var doktor bey dedim...evet var dedi..tekrar çekilsin ekg dedi...4 kat aşaqı in tekrar çektir ve 4 kat tekrar acıyan ayaklarımla yukarı çık...ayaklarımın acısını unutmuştum kızımı düşünmekten..sonuçları tekrar teslim etttik doktora..nefessiz bekliyorduk doktorun söyleyeceklerini...gülümsedi...ben demiştim sorun var diye dedi..biraz önce ekgyi çeken kişi aletleri ters baqlmış bu sefer düzeltmiş dedi ne yani sorun aletlerdemiydi düşüp bayılacaktım o anda..tedbiren kardiyoloji bölümünde ayrıntılı incelenmesi gerektiqini ancak ekgde bi sorun olmadıqını söyledi..çıktık...nerdeyse ayakkabılarımı çıkarıp yürücem o hale geldim...eve nasıl geldik bize sorun kızlar..ve ayaklarım şuan hala aqrıyor ve sanki hala yürüyorum gibime geliyor...ne zor bigün yaşamışım...sabredip okuyana helal olsun..
Tuuğbaa beniii özlemedin miiiii
Niye yazmıyoonnn
bende kaçtım kızlar size doyum olmaz ama uyumam lazım sabah 7 de ayaktayım 30 dk da giyinip çıkıyorumkıyafet sorunum vara bayaaa hemde ama idare edicem 1-2 parça bişii alayım ekim sonu alıcam bişiiler o zamana kadar herhalde 60 a inerim değilmi kızlar yaa bu sabah 64,2 geldim ve regl de oldum malesef ama 500 gr da ödem vs atarım haftaya :))
iyi geceler tatli rüyalar canim :92:Kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
inşallah cnm teşekkür ederim...
çok teşekkür ederim cnm ayakkabılarım dolgu topuktu..çokta beqenerek aldım ama beni mahvetti..
evet cnm yapmalısın..
canım inan hangi proqram diye sormadım sadece kanalın adı vatdı..onun dışında bilgim yok..
inşallah cnm...kızım için teşekkür ederim..
üzülmemek elimde deqil cnm...iyi dileklerin için teşekkür ederim...
iyi geceler canim :92:he he bu kadar stres yetmedi sen beni döv diye tutar bide ayaqına gelirimhem sen git kardeşinle ilgilen bizi sattın iki günde
uykum var
yorgunum
hala sinirliyim
ve sizi seviyorummmm
pek uymadı ama :44: ne alakaysa
gittim kızlar iyigecelerr:79:
geldim canım:)kahve yaptim sohbet e dalcaktimahada kimse kalmamis topikde amanen kevin evde tek basina gibi oldum
geldim canım:)
ayy bana da bi üşüme geliyor hasta olmasam bari
bende menümü yazayim:
sabah: 1 kek
ara: :44: herhalde 4 kuru erik din beynim durdu yine :44:
öglen: 2 dilim kasar peyniri 2 dilim salam cacik
ara: 2 dilim kasar peynir 3-4 tane büyük erik
aksam: 2 kasik special k yarim bardak süt ile
4 tane mantiyani kasik bile deyil sadece icimde kalmasin diye tatimlik
1 tane de avcumun ici kadar su böregi cok kücükdün
aksam kötü gibi duruyor :26:
aman dikkat et canim havalar deyisiyor üsütme :2:
Ay bende başak burcuyum ama titiz sayılmam hatta titizlikte eser yok
Her insana göre değişiyo işte.
Ama şükür ki ikizler burcuna mensup değilim
Aaa Charmcımm bana yazmışşş
Gezdik kiloyu aldık geldik canım nolsun. Hem akraba ziyareti hemde tarihi bi gezi oldu bizim için.
Senin ufaklık okula başladığından beri eskisi kadar çok girmiyorsun.
Okulu tüm gün değil miydi? Alıştı mı bıdık?
Ee sen nabıyorsun özledim valla sohbetini
Caneyyy noldu kii amann şu erkekler gene bişiler diyip moraliniz bozmuştur.
Fazla takılma hayatım kadınlar venüsten erkekler marstan gelmiş demişler
Farklıyız işte napcenn
charmmenü paylasacan mi canim merak ettim ne yedin ne ictin :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?