70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah cnm teşekkür ederim...

çok teşekkür ederim cnm ayakkabılarım dolgu topuktu..çokta beqenerek aldım ama beni mahvetti..

ok sabah yapayım ozaman.
yok geçen haftada ismim bu hafta geldim
ama gelecek hafta listede ismim olması için yarın bildirim yapmalı mıyım ozaman?
evet cnm yapmalısın..

canım inan hangi proqram diye sormadım sadece kanalın adı vatdı..onun dışında bilgim yok..

inşallah cnm...kızım için teşekkür ederim..

ya senacim isallah su is konusu da olsa :97: senin icin aklima geldikce dua ediyorum istanbul da tanidigim da yokki burdan aktapot gibi kollarimi uzatip senin icin yardim istesem sen üzülme canim benim

üzülmemek elimde deqil cnm...iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Sanırım kafayı yedim Deminden beri facede arkadaşlarımın resimlerine bakıyorum hepsine bi kulp takıyorum
Trakyalıların bu huyuna gıcık olan ben sanırım iyicene bi özüme dönüyorum.

ayyy çok güldüm
bu benim de sık sık yaptığım bir aktivitedir

ayyy çok güldüm
bu benim de sık sık yaptığım bir aktivitedir

Koca karılara benzettim kendimi
Ordan o arkadaşın sayfasına atlayıp bakıyorum.
Evlenenlerin söz, nişan, düğün resimlerine içimden neler neler diyorum
Bazı aşık mıç mıçç seven tipler var onlarda ayrı makara
Facede herkesin oldugu bi yerde bana acaip geliyor sevgili veya eşin sayfasına sürekli kalp yollamak onlr için özel anılardan bahsedip etiketlenmesi
Ayyy biri beni durdursunnn burda da başladım

slm kızlarr

kızlar ben işte çok yoğunum yeni girdim ya toparlanana kadar biraz gelemeyebilirim öle idare edin beni ama bildirimleri yapıcam ..

işyeri biraz karışık düzen kurana kadar pek nete girme fırsatım yok gündüzleri. işleri toparlayınca zamanım olur girerim gün çinde katılırım size

bu ara sabah pek düzgün beslenemiyorum geçiştiriyorum öle öğlen yemeleride tam ayarlaymadım aşırı yağlı yemek çeşitleir var pilav salata vss ayran yoğurt döner var

idare ediyorum dönerle tavukla yoğurt vss işte ama pek fazla veremedim bu fahta bakalım sabah kaç gelicem. bide sabah regl oldum yaaa 2 gün erken geldi stresten sanırım :)) iş stresi :))

okurken bi hüzün bi gülme arası bişyler oldu bana yavrum sen niye böle stres yapıyon ya bin feribota gel direk geberticem seni töbe töbe ya bi dövem gel

he he bu kadar stres yetmedi sen beni döv diye tutar bide ayaqına gelirim hem sen git kardeşinle ilgilen bizi sattın iki günde

uykum var

yorgunum

hala sinirliyim

ve sizi seviyorummmm

pek uymadı ama :44: ne alakaysa

gittim kızlar iyigecelerr:79:

Son düzenleme:

hahahahaha
dimi ya... zaten yanyanasınız neden özelinizi döküyosunuz ortaya
belki de karşılıklı oturup yazıyorlardır birbirlerine.
eşimle beni düşündüm de o karşıda pcde ben burda
yazıyomuşuz facede birbirimize aşk dolu msjlar

Son düzenleme:

cnm yaa inşallah sende istediğin gibi bi iş bulursun üzme kendini böle yaa bende üzüldüm şimdi .anlıyorum seni biliyoru halini insan arayıpta bide görüşmelerde saçma salak şeylerde karşılaşınca yorulduğuna değmeyince baya bi sıkılıyo ama eminim kısmetin bekliyo seni gelecek yakında eminim..
şu röpörtaj olayınada iyi güldüm heee :)) tüh keşke sorsaydn ne zaman diye bende merak ettim şimcik..

kızın için inşallah bişii çıkmaz geçmişe bakamadım ama sorunmu vardı kontrolmü anlamadım orayı .inşallah herşey yoluda gider .arada bazı rayından çıkan bünler oluyo böle işte sende denk gelmişsin bugün öle hele hastaneler insanı verem ediyo ssk sı özeli farketmiyo artık valla

bende kaçtım kızlar size doyum olmaz ama uyumam lazım sabah 7 de ayaktayım 30 dk da giyinip çıkıyorum kıyafet sorunum vara bayaaa hemde ama idare edicem 1-2 parça bişii alayım ekim sonu alıcam bişiiler o zamana kadar herhalde 60 a inerim değilmi kızlar yaa bu sabah 64,2 geldim ve regl de oldum malesef ama 500 gr da ödem vs atarım haftaya :))

Son düzenleme:
cocugu uyutum geri geldim kahve de yaptim simdi
Tuuğbaa beniii özlemedin miiiii
Niye yazmıyoonnn

bana da yazmiyo küstüm ben ona

iyi geceler canim :92:

Kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz
iyi geceler tatli rüyalar canim :92:

iyi geceler canim :92:

bende menümü yazayim:
sabah: 1 kek
ara: :44: herhalde 4 kuru erik din beynim durdu yine :44:
öglen: 2 dilim kasar peyniri 2 dilim salam cacik
ara: 2 dilim kasar peynir 3-4 tane büyük erik
aksam: 2 kasik special k yarim bardak süt ile
4 tane manti yani kasik bile deyil sadece icimde kalmasin diye tatimlik
1 tane de avcumun ici kadar su böregi cok kücükdün
aksam kötü gibi duruyor :26:

canım neden hiç sulu yemek yok menünde:26:
ayrıca akşamki börek olmamış
aman dikkat et canim havalar deyisiyor üsütme :2:

inşallah canım. hastalığım hiç çekilmez benim

Son düzenleme:

Oh ıyı yapmıssın canım gezmek gıbısı var mı... :)
Oğlanın okulu tum gun evet, alıştı çok sukur gıdıp gelıyor ıste..
Benımde bırıkmıs ıslerım vardı son zamanlarda o yuzden vakıt ayıramamıstım buraya..
Ama artık daha duzgun gırmeye calısıcam.. menulerımı yazdıkca motıve oluyorum cunku...
Bakalım yarın kac cıkıcak kılom.. :44:
Çok ıyı gecmedı bu hafta gercı bır tek bugun kacamak yaptım bıraz ama cok sıkı da degıldı hanı haftam bakalım yagcıklarım hıc gıtmısmı gorucez..

Bende özledim valla sizi, qivi yok onuda sordum da bılen yok heralde.. :44:

Sabah:

Bi parça ekmek,
Bir dilim peynir,
6-7 zeytin (zeytini çok seviyorum)
domates, salatalık..
Bir kupa çay

Öğleden sonra
saat 5 gibi
Katık döner yedim :$ Kuzenimin ısrarlarına dayanamadım...

0,5 LT su.

Akşam:

1 lt yakın su,
bir kase Nar.

Nescafe içiyorum su an...

artıkın sabaha kadar bişe yemem, döner ile fazlasıyla limitimi doldurdum

Regl'm biter bitmez de, yüzmeye baslayacağım...
Fitnees hocam p.tesi güzel bir program hazırlayacak bana, bu ham halim ile güzelcene bi hafta sızlanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…