70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bende kaçtım yarın ful time görüşürük bildirimler sena kaptana(erginsenaya yapılacak)sanırsam galiba heralde :44:ay öyledir herhaldee
yarın totem yapıyorum hadi bendee 1haftadır yapıyorum gerçidee 60.8olcam kesin sanırsam inşallah:85:

hadii untmayın bak 60.8olcaaaaaaaaaammmmmmmmm(pek sanmamakla birlikte sanmakta istiyorum hadi çav bela)

kızlaaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaaaa ya ben sizi çok mu çok özledim ama artık girmeye fırsat hiç bulamıyorum işte yoğunum ayrıca dışarıya projeler yapmaya başladım gece 5lere kadar çalışıyorum çoğu zaman :106: ayrıca kursa gidiyorum akşamları anlayacağınız kendime bile vakit ayıramıyorum size karşı mahcubum ya neler yaptınız teker teker nasılsınız ne durumdasınız kaç kilo oldunuz merak ediyorum bu kadar geçmişi okuyabilmem mümkün değil biliyorum ama arada girip yazdığım mesajlara cevap almışımdır onları okumayı istiyorum :78: özellikle merak ettiğim arkadaşlarım var bana kırılıp küsmemişsinizdir umarım da unutmamışsınızdır tek tek profillerinize bakıcam ne durumlardasınız

İyi uykularrr. Güzel haberlerin ile bekliyoruz!

herkese günaydın hemen bildirimimi yapıp çıkayım kaptana da mesajımı attım işe gidicem hazırlanıcam daha 15 dk geç uyandım :)) kızlarr ya bakarmısınızz 100 gr daha lmasaydı net 64 bildirim yapacaktım yaaa

başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.8
bu hafta : 64.1
giden : 700 gr
toplamda giden :10.900 gr
hedef :60 kg

qiiviiiiiiiciimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nerelerdesin yazmıcam açıklamışsınn çok özledik canım seni.
Ne kursuna başladın ki öyle. İşte giremese yurtta kesin girer diyordum sıkıldı herhalde dedim en sonundaa
Bunca işinin arasında buraya yazmanı istemek bencillik olacak.
Sen arada kaç kaç gel seni seviyozz

Günaydın tebrikler

Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG

Günaydın canım

Günaydın kızlar menümü toparlayıp paylaşayım hemen

teşekkür ederim cnm desteqin için...

29.09.2011
Sabah

1 activia çilekli ( içine keten tohumu attım )

1 tane keçiboynuzu
1 bardak limonlu beşibiyerde çayı
1 litre su

Öğle
6 yk kuru fasulye
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 siyah zeytin
(amma yemişim yaaa )

1 bardak limonlu yeşil çay
1 litre su

Akşam

1 kase çorba
2 ufak haşlama kabaktan limonlu salata

1,5 litre su
1 bardak beşibiyerde çayı limonlu
1 tane keçiboynuzu

Sabah 15 dk Akşam 15 dk yürüyüş :97:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bildirimler hayırlı cumalar...
baskülümde sorun var bugün bi gösterdiqi rakam diqerini tutmadı..günlerdir ibre oynamıyordu bugün anladım bi probkem olduqunu...göstediqi en yüksek rakam üzerinden bildirim yapıcam...yanılma payı olmasın diye...
istanbulda yaqmur var kızlar özlemişimmmmm misssssss qibiiiiiiii

BİLDİRİMLER BANA YAPILICAK ARKADAŞLAR!!!!!

Kilo Bildirimim

30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...

Günaydın sena abla :80:

günaydın topikdaşlarım...
nasılsınız...
ben az uyudum ve çok mutluyum...
eşimin dersi 8deydi namazdan sonra uyumadım şimdi öğlen uyku basar olsun o zamanki uyku faydalı hemde peygamberimiz tavsiye etmiş...
garip bir yaratığım zaten hem uykuya düşkünüm hem çok uyuyunca huzursuz oluyorum beni mutlu etmiyor fazlası yemek yemekte öyle yapıyor artık fazlası beni hasta ediyor yaaa...
huzursuz etsinki yemeyim...
bende hala kilo korumaya devam galiba...:26:yani 5kilo veripte kilosunu koruyan takılan benim galiba bu topikte yav gitsin 5 kilo daha öyle koru demi
sabırsız bir insanım yıllar tedaviler bana sabrı öğretti son imtihanımda bu 5ten sonra takılıp kalmak ya sabır ya sabır
nasıl bildirim yapayım haaa..mekik cezası derdim değil yapayım ama beni formda kalıyo diyemi yazsak
buhafta sporada çok yoğunlaştım dünakşamda yürüdük eve geldim nivea body cdsinden yaptım süpe rçalıştı heryerim acaba kaslarım şiştimi yine vermiş gözükmüyorum çünkü spor zamanı ben tartıda az çıkmıyodum hiç bırkatığım dönemde verdiğim farkediliyodu çevreden ve tartıdan
biliyosunuz 2 faktör önemli çevre ve tartı
neyse pes etmek yok ben devam edeyim bigün azalır elbet bol bol lahavle çekmeye devam:18:

günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…