- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hadi bende kaçtım yarın ful time görüşürük bildirimler sena kaptana(erginsenaya yapılacak)sanırsam galiba heralde :44:ay öyledir herhaldee
yarın totem yapıyorum hadi bendee 1haftadır yapıyorum gerçidee 60.8olcam kesin sanırsam inşallah:85:
hadii untmayın bak 60.8olcaaaaaaaaaammmmmmmmm(pek sanmamakla birlikte sanmakta istiyorum hadi çav bela)
kızlaaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaaaaya ben sizi çok mu çok özledim ama artık girmeye fırsat hiç bulamıyorum işte yoğunum ayrıca dışarıya projeler yapmaya başladım gece 5lere kadar çalışıyorum çoğu zaman :106: ayrıca kursa gidiyorum akşamları anlayacağınız kendime bile vakit ayıramıyorum size karşı mahcubum ya neler yaptınız teker teker nasılsınız ne durumdasınız kaç kilo oldunuz merak ediyorum bu kadar geçmişi okuyabilmem mümkün değil biliyorum ama arada girip yazdığım mesajlara cevap almışımdır onları okumayı istiyorum :78: özellikle merak ettiğim arkadaşlarım var bana kırılıp küsmemişsinizdir umarım da unutmamışsınızdır tek tek profillerinize bakıcam ne durumlardasınız
herkese günaydın hemen bildirimimi yapıp çıkayım kaptana da mesajımı attım işe gidicem hazırlanıcam daha 15 dk geç uyandım :)) kızlarr ya bakarmısınızz 100 gr daha lmasaydı net 64 bildirim yapacaktım yaaa
başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.8
bu hafta : 64.1
giden : 700 gr
toplamda giden :10.900 gr
hedef :60 kg
Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG
cnm yaa inşallah sende istediğin gibi bi iş bulursun üzme kendini böle yaa bende üzüldüm şimdi .anlıyorum seni biliyoru halini insan arayıpta bide görüşmelerde saçma salak şeylerde karşılaşınca yorulduğuna değmeyince baya bi sıkılıyo ama eminim kısmetin bekliyo seni gelecek yakında eminim..
şu röpörtaj olayınada iyi güldüm heee :)) tüh keşke sorsaydn ne zaman diye bende merak ettim şimcik..
kızın için inşallah bişii çıkmaz geçmişe bakamadım ama sorunmu vardı kontrolmü anlamadım orayı .inşallah herşey yoluda gider .arada bazı rayından çıkan bünler oluyo böle işte sende denk gelmişsin bugün öle hele hastaneler insanı verem ediyo ssk sı özeli farketmiyo artık valla
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bildirimler hayırlı cumalar...
baskülümde sorun var bugün bi gösterdiqi rakam diqerini tutmadı..günlerdir ibre oynamıyordu bugün anladım bi probkem olduqunu...göstediqi en yüksek rakam üzerinden bildirim yapıcam...yanılma payı olmasın diye...
istanbulda yaqmur var kızlar özlemişimmmmm misssssss qibiiiiiiii
BİLDİRİMLER BANA YAPILICAK ARKADAŞLAR!!!!!
günaydın tatlım
casper olmuşuz yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?