- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
canım neden hiç sulu yemek yok menünde:26:
ayrıca akşamki börek olmamış
inşallah canım. hastalığım hiç çekilmez benim
aslinda aksam corba icmeye niyetliydim :18: anneme ciktim bidaha cikmayayim tarti öncesiben eve birsey almiyorum dogru dürüst esim aksamlari cok nadir yemek yiyo cocuk icin birseyler hazirliyorum pilavdi falan benim oglan da babasi yapili herseyi yemez burun kivirir önceden onlarin yemediklerini de ben yerdim artik yapmiyorum annemde bi üst katta olunca heryerde yiycek birseyler var
ben zor hastalanirimdur kendime bir nazar boncugu takim en son nezaman üsütüm hatirlamiyorum :44: ama hep de buzdolapindan icerim öbür türlü icemiyorum kisin bile
yazdımya deminkii yazılarına cevap...Tuuğbaa beniii özlemedin miiiii
Niye yazmıyoonnn
cocugu uyutum geri geldim kahve de yaptim simdi
bana da yazmiyo küstüm ben ona
iyi geceler canim :92:
ben senin menülerini seviyorum sen yaz farketmez dünüde bugünüde yazmasan olmaz merak ederim simdiCanım dünü yazim istersen bugün kacırdım biraz birşeyler ufak ufak atıstırdım unuttumda tam ne yedıımı...
Sabah:
Bi parça ekmek,
Bir dilim peynir,
6-7 zeytin (zeytini çok seviyorum)
domates, salatalık..
Bir kupa çay
Öğleden sonra
saat 5 gibi
Katık döner yedim :$ Kuzenimin ısrarlarına dayanamadım...
0,5 LT su.
Akşam:
1 lt yakın su,
bir kase Nar.
Nescafe içiyorum su an...
artıkın sabaha kadar bişe yemem, döner ile fazlasıyla limitimi doldurdum
Regl'm biter bitmez de, yüzmeye baslayacağım...
Fitnees hocam p.tesi güzel bir program hazırlayacak bana, bu ham halim ile güzelcene bi hafta sızlanırım artık
yazdımya deminkii yazılarına cevap...
bide yaaaa kapıldıım bişeyeeokey oynarken buraya bakmaya bile fırsat kalmadan sıra geliyoo bana sapıttım iiyiceee yarın full time konuşcem
hiçte bile asıl sen benle konuşmuyonben 3gündür nelerle uğrşmışım akıl falanda kalmadı zati,bide siz üzmeyin benii
havalarda soguyor onunda etkisi olabilir :97:
amin canim dua´n icin sagol
isallah :97:
merak ettim naptin :18:
isyerinde okudum yazdigini baktim haberlere yoksa artik bakmiyorum cünkü cok sinirleniyor agliyorum lanet olsun onlara k... sürüleri
iyi bundan sonra rahatlikla yerim sagol canim
gecmis olsun ezgicimm isallah oglanda sende iyilesirsiniz biran önceisallah kolaylasir canimmm
niye ariyormus ki acaba ne dedi doktor :26:
canim neyin var kacirmissim:44: gecmis olsun ney ise senden uzak dursun iyi sonuclar al isallah
kendine dikkat et canim
2 gündür kafama takildin girmemeslik etmesdin dedim dün hatta daha meraklandirdin benigecen konusmamisda delü delü konusdun aklima kötü seyler geldi telfonun olsa arardim okadar delü ettin beni ne ugrasiyon manyak kariyla ne hali varsa görsün ama ablan da gelip sana destek cikdigi bitarafdan iyi olmus seni sahipsiz sanmasinlar ne ikiye bi üstüne geliyo gelürsem iki de ben vururum kapilarina aaa
cok sagol canim gecti sinirim
iyi aksamlar :80:
cok sagol canim benimtamam olmim
valla nerden geldilerse uzaydan atmislar herhalde onlari fazlalik yapmasin diye
ay sanki amcami anlatiyorsuno da ikiz burcu benim oglanda :18:
iyi geceler fistiktugba kafamisa vurar diycekdim :26: nerde bu kiz bilgisayari da düzelmisdin allah allah merak ettim simdi
bende kaciyorum kizlar ebelerim geldiiyi geceler :92:
ya ben tugba yi cok merak ettim o girmemeslik etmiyordun pc si mi bozuldu yine yoksa :44:
merhabaaaa hoşgeldin cancazımmpişşt...gececiler mesai başladı mı...
dişim ağrıyo ya bi kurtulamadım hayırlısıyla..
salı günü dişçi güya tadavi etti ağrımayan dişimi ağrır hale getirdi ya...
kurtlar vadisini izledim bugün....bide kocişle kapıştım ohh...
gel buraya sana bişey dicembende menümü yazayim:
sabah: 1 kek
ara: :44: herhalde 4 kuru erik din beynim durdu yine :44:
öglen: 2 dilim kasar peyniri 2 dilim salam cacik
ara: 2 dilim kasar peynir 3-4 tane büyük erik
aksam: 2 kasik special k yarim bardak süt ile
4 tane mantiyani kasik bile deyil sadece icimde kalmasin diye tatimlik
1 tane de avcumun ici kadar su böregi cok kücükdün
aksam kötü gibi duruyor :26:
gecmis olsun canim dis arisi kötü yaapişşt...gececiler mesai başladı mı...
dişim ağrıyo ya bi kurtulamadım hayırlısıyla..
salı günü dişçi güya tadavi etti ağrımayan dişimi ağrır hale getirdi ya...
kurtlar vadisini izledim bugün....bide kocişle kapıştım ohh...
tamam canim sagolanladım canım
ama yine de sebze yemeği de yemeye çalış..
ben de zor hastalanırım da hastalanırsam fena olur
merhabaaaa hoşgeldin cancazımm
gel buraya sana bişey dicemevet geldik kızım sen naptın yok yok sen böyle gidersen hep böyle kalırsıın,tut boğazınıda sağlıklı şeyler yee
mesela sabahki menün tam bi fiyaskooara iyi ama öğle de pek iyi sayılmaz,,öğle yle ara aynı gibi olmuş,ne olmuş öyle ANLAMADIM,,akşam special k süper olmuş dedim tam,sonraki gelenler berbat yazık etmişsin bugünee,bari bugün dikkat ette yarın tartıda mutlu bi hal görr,,yanii eleştirilerim böylee,,yersen
kızlarrr ben kaçıyorum..
inşallah yarın şöyle 2 kg vermiş olurum
çünkü regldim bu hafta bugün bitti
metam çok hızlı çalıştı
inşallah herkes yarın tartıda güzel rakamlar görür, iyi gecelerrrr
ben senin menülerini seviyorum sen yaz farketmez dünüde bugünüde yazmasan olmaz merak ederim simdi
ben hep diyom yüzme aslinda cok faydali spor bütün vucutun calisiyor en cok kalori yakan spor zaten
menün de güzel bence :97: döneri zaten öglen yemissin
ay kıyamam,yaa ne biliyim geçmişi pek okuyamadımdı ya,çok sağol canımyaaa..burdayım inş.bundan sonraa,aynen zaten sırf sahipsiz sandıkları için bukadar üstüme geliyoduu,eşimde inip bişey diyememki kadına sen yap napcaksan diyoduu,hadi adam laf etse sana hallederimde kadına bişey yapamam,iftira atar üstüme müstüme uğraşamam..yaparmı yapar yani..bak bende diyom bu kiz niye bana cevap yazmiyo ben onu bu kadar merak ederken
inşallah canım pek ümidim olmamakla birlikte yine ümitliyim lafa bakkızlarrr ben kaçıyorum..
inşallah yarın şöyle 2 kg vermiş olurum
çünkü regldim bu hafta bugün bitti
metam çok hızlı çalıştı
inşallah herkes yarın tartıda güzel rakamlar görür, iyi gecelerrrr
çok iyi edersin canım,ben dileğin sayesinde gece yatarkende tartılmaya başladım puahahahYüzmeyi de zaten cok seviyorum, hem sevdiğim bende beni inceltecek bi spor
Yemeğime daha fazla dikkat etmeliyim, yakında gelinlik giyineceğimfit bir gelin olmam lazım..
Döner yediğim için de bogazı akşam kestim, idare ettiik.
Kendimi tartı almam lazım, sürekli kendimi kontrol etmek istiyorum
Yüzmeyi de zaten cok seviyorum, hem sevdiğim bende beni inceltecek bi spor
Yemeğime daha fazla dikkat etmeliyim, yakında gelinlik giyineceğimfit bir gelin olmam lazım..
Döner yediğim için de bogazı akşam kestim, idare ettiik.
Kendimi tartı almam lazım, sürekli kendimi kontrol etmek istiyorum
ay kıyamam,yaa ne biliyim geçmişi pek okuyamadımdı ya,çok sağol canımyaaa..burdayım inş.bundan sonraa,aynen zaten sırf sahipsiz sandıkları için bukadar üstüme geliyoduu,eşimde inip bişey diyememki kadına sen yap napcaksan diyoduu,hadi adam laf etse sana hallederimde kadına bişey yapamam,iftira atar üstüme müstüme uğraşamam..yaparmı yapar yani..neyse ipler koptu iyice yalancılarla vedeiftiracılarla işim yok bundan sonra muhattap olmam,,hala daha diyoo eşine söyliycem seni diyee,neyimi söyliycek bi bilsem söyleyemedi kaldıı
inşallah canım pek ümidim olmamakla birlikte yine ümitliyim lafa bakiyi geceler..:80::80:
çok iyi edersin canım,ben dileğin sayesinde gece yatarkende tartılmaya başladım puahahah
kizlar ben kactim esim de gelcek simdi hadi iyi geceler bir iki litre su iceyim yatmadan yaglari yaksin uyurken
:92::92::92:
çok iyi edersin canım,ben dileğin sayesinde gece yatarkende tartılmaya başladım puahahah
isallah canim fit bir gelin olursunne zaman düsünüyorsunuz dügünü :87:
bende bi tarti hastaligi oldu gördügüm yerde sabah aksam cikiyorumsende ona kapilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?