70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım neden hiç sulu yemek yok menünde:26:
ayrıca akşamki börek olmamış

inşallah canım. hastalığım hiç çekilmez benim

aslinda aksam corba icmeye niyetliydim :18: anneme ciktim bidaha cikmayayim tarti öncesi ben eve birsey almiyorum dogru dürüst esim aksamlari cok nadir yemek yiyo cocuk icin birseyler hazirliyorum pilavdi falan benim oglan da babasi yapili herseyi yemez burun kivirir önceden onlarin yemediklerini de ben yerdim artik yapmiyorum annemde bi üst katta olunca heryerde yiycek birseyler var

ben zor hastalanirim dur kendime bir nazar boncugu takim en son nezaman üsütüm hatirlamiyorum :44: ama hep de buzdolapindan icerim öbür türlü icemiyorum kisin bile

anladım canım
ama yine de sebze yemeği de yemeye çalış..

ben de zor hastalanırım da hastalanırsam fena olur

Son düzenleme:
pişşt...gececiler mesai başladı mı...

dişim ağrıyo ya bi kurtulamadım hayırlısıyla..

salı günü dişçi güya tadavi etti ağrımayan dişimi ağrır hale getirdi ya...

kurtlar vadisini izledim bugün....bide kocişle kapıştım ohh...

Tuuğbaa beniii özlemedin miiiii
Niye yazmıyoonnn
yazdımya deminkii yazılarına cevap...
bide yaaaa kapıldıım bişeyee okey oynarken buraya bakmaya bile fırsat kalmadan sıra geliyoo bana sapıttım iiyiceeeyarın full time konuşcem

cocugu uyutum geri geldim kahve de yaptim simdi

bana da yazmiyo küstüm ben ona

iyi geceler canim :92:

hiçte bile asıl sen benle konuşmuyonben 3gündür nelerle uğrşmışım akıl falanda kalmadı zati,bide siz üzmeyin benii

Canım dünü yazim istersen bugün kacırdım biraz birşeyler ufak ufak atıstırdım unuttumda tam ne yedıımı...
ben senin menülerini seviyorum sen yaz farketmez dünüde bugünüde yazmasan olmaz merak ederim simdi

ben hep diyom yüzme aslinda cok faydali spor bütün vucutun calisiyor en cok kalori yakan spor zaten
menün de güzel bence :97: döneri zaten öglen yemissin

iyi geceler fistik tugba kafamisa vurar diycekdim :26: nerde bu kiz bilgisayari da düzelmisdin allah allah merak ettim simdi

bende kaciyorum kizlar ebelerim geldi iyi geceler :92:
ya ben tugba yi cok merak ettim o girmemeslik etmiyordun pc si mi bozuldu yine yoksa :44:

bak bende diyom bu kiz niye bana cevap yazmiyo ben onu bu kadar merak ederken

merhabaaaa hoşgeldin cancazımm
gel buraya sana bişey dicemevet geldikkızım sen naptınyok yok sen böyle gidersen hep böyle kalırsıın,tut boğazınıda sağlıklı şeyler yee
mesela sabahki menün tam bi fiyaskooara iyi ama öğle de pek iyi sayılmaz,,öğle yle ara aynı gibi olmuş,ne olmuş öyle ANLAMADIM,,akşam special k süper olmuş dedim tam,sonraki gelenler berbat yazık etmişsin bugünee,bari bugün dikkat ette yarın tartıda mutlu bi hal görr,,yanii eleştirilerim böylee,,yersen

gecmis olsun canim dis arisi kötü yaa
kocalarda ne istiyorsa daha bizden

anladım canım
ama yine de sebze yemeği de yemeye çalış..

ben de zor hastalanırım da hastalanırsam fena olur
tamam canim sagol
aman ozaman dikkat et canim hasta olma sakin

Son düzenleme:

ha söyle özlemissim firca yemeyi canum benim

kızlarrr ben kaçıyorum..
inşallah yarın şöyle 2 kg vermiş olurum
çünkü regldim bu hafta bugün bitti
metam çok hızlı çalıştı
inşallah herkes yarın tartıda güzel rakamlar görür, iyi gecelerrrr

ama benim reglim gelmedi ödemlerim duruyor
iyi geceler canim :92:
isallah güzel bir rakam görürüz hepimiz tartida :92:

Yüzmeyi de zaten cok seviyorum, hem sevdiğim bende beni inceltecek bi spor
Yemeğime daha fazla dikkat etmeliyim, yakında gelinlik giyineceğim fit bir gelin olmam lazım..
Döner yediğim için de bogazı akşam kestim, idare ettiik.

Kendimi tartı almam lazım, sürekli kendimi kontrol etmek istiyorum

bak bende diyom bu kiz niye bana cevap yazmiyo ben onu bu kadar merak ederken
ay kıyamam,yaa ne biliyim geçmişi pek okuyamadımdı ya,çok sağol canımyaaa..burdayım inş.bundan sonraa,aynen zaten sırf sahipsiz sandıkları için bukadar üstüme geliyoduu,eşimde inip bişey diyememki kadına sen yap napcaksan diyoduu,hadi adam laf etse sana hallederimde kadına bişey yapamam,iftira atar üstüme müstüme uğraşamam..yaparmı yapar yani..neyse ipler koptu iyice yalancılarla vedeiftiracılarla işim yok bundan sonra muhattap olmam,,hala daha diyoo eşine söyliycem seni diyee,neyimi söyliycek bi bilsem söyleyemedi kaldıı
inşallah canım pek ümidim olmamakla birlikte yine ümitliyim lafa bakiyi geceler..:80::80:
çok iyi edersin canım,ben dileğin sayesinde gece yatarkende tartılmaya başladım puahahah

isallah canim fit bir gelin olursun ne zaman düsünüyorsunuz dügünü :87:
bende bi tarti hastaligi oldu gördügüm yerde sabah aksam cikiyorum sende ona kapilma

esin de gitsin desin hadi söyle ne söyliceksen delü kari diye manjak sey sen anlatikca ben yerimde duramiyom bosver sen ablan iyi yapmis ama bu böyle nasil olcakki fitne fesat karu ayni binadasiniz sürekli laf sokup durcak sana huzur vermezse bide:26: topliyak kizlari gelelim

kizlar ben kactim esim de gelcek simdi hadi iyi geceler bir iki litre su iceyim yatmadan yaglari yaksin uyurken
:92::92::92:

bugün sabah kalktım 1bardak sirkeli ılık suyumu içtim,,sonra 11gibi kahvaltı yaptık eşim ve çocuklarla,maşallah artık sofraya 4çatal geliyoo
sonra kahvaltıda

1kk peynir,
sahanda yumurta
2d.ekmek
1zeytin
bol yeşil salataa

1bardak yeşil çay,,

ara

1erik

öğlen (16.00)
masaj yataklarındaydım(annemin zoruyla 3gündür taaa 1km uzaklıkta mj yataklarına gidiyorum çekilişle tatil kazanılcakmış,insan topluyoo bende kurban)

ara

bir bardak mate çayı

akşam saat=20.00(geç oldu yataklardan çıkışta annemle ablama gittik ve halı yıkadık saatim geçtii diye kızmıştım hatta ama açtım eve gelince yedim)

2kepek ekmeği arasına 3d.sucukla 1çay kaşığı ketçapla tost yedim

1kase yoğurtta cabası

böyle işte 1saat öncede 1erik yedim,,şimdide önümde bi bardak yeşil çay ,bir bardakta form çayı var yapıp getirdim hazır duruyo ikisinide içicem hemen,,toplamda 2.5 lt suu

çok iyi edersin canım,ben dileğin sayesinde gece yatarkende tartılmaya başladım puahahah

bende ondan korkuyorum aldıgım zaman sabah akşam tartılacagım herhalde
isallah canim fit bir gelin olursun ne zaman düsünüyorsunuz dügünü :87:
bende bi tarti hastaligi oldu gördügüm yerde sabah aksam cikiyorum sende ona kapilma

Normalde , Ağustos sonun da düğünümüzü yapacaktık kayınbabam rahatsızlık geçirdi oyüzden erkelemek zorunda kaldık...

Nikahımız Allah nasip ederse 11 Kasım'da.. Düğünümüz de bu sene içinde olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…