70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senacım sana diyecektim inş.kızında bişey yoktur gençlerde oluyor komşunun kızındada stres kaynaklı çıktı kalp ağrısı,çarpıntısı...
sevindim kızın için..
sanada önce tam ağlıycaktım gözümde canlandı o halin bilirm o ağlamaları ve aramaları çaresiz kalınca...
ama o kara şeye güldüm koptum senide bulmuş yani...
blseydik izlerdik akşam tntde vadi izleidk sonramıydı acaba sennnn

biyandanda tvde trtmüzkite ferdi çalıyor ..
yüreğimde yara var durmadan kadar...............
neyse yemeğimi yapayım yağmur kesilince önce kuaföre sonra arkdaşla ogün baktığım kapa bakıcaz(yani uzundan kısa pardesü) naf seni hatırladım şimdi...
son kararı vercem 50 lira diye yani iyi karar vermem lazım onu almam sonra üstüne koyup daha şık bişey alırım bizde tören bitmez kaynım falan nişanlanır

günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

Günaydın cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın :26: formda kalıyo güzeldi

Kas oranın artıyo olabilir aslında :97:

Çevre faktörü çok önemli gerçekten geçen gün pazarlamacımız bana hamilemisin dedi hayır kilo aldım dedim gözümü belerterek

canım bende izlemedim hangi proqram onu bile bilmiyorumbelkide daha yayınlanmıştır...kızım içinde teşekkür ederim...

çok teşekkürler cnm...

günaydın kızlar yağmurlu bi sabaha uyandık hava genede ılık güzel bi hava var
kendimi artılarda beklerken korkarak çıktıgım tartı bana süpriz dedii

başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59

kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorumm buugn evi temizlicem yemek yapıcam ütü çamaşır derken hafta sonu kocam gelcek yarın gidip saçlarımı kestircem biraz hEmde kocamın doğumgünü ÇOK SEVİYORUM KOCACIM SENİİİİ

günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59

Günaydın canım tebrikler

Sayende bişey daha öğrendim kap dedilermi bakmıcam böyle heheh

günaydınlar

Günaydın tebrikler

Günaydın tebrikler eşinin doğum günü de kutlu olsun canım Allah sizi hiç ayırmasın çok mutlu etsin inşallah :123:

kızlar günaydın . Bu haftayı şükür yürüyüşümü aksatmadan tamamladım. Yedikelrimede dikkat ettim he tabi dün sabahki üç adet poğaçayı saymazsak ama dün akşam yemeğinde takviye ettim . O da şöyle oldu ki nişanlımla yemekteydik baktım adam benden az yiyo bari ben daha az yiyeyimde ayıp olmasın dedim bahanesi güzel oldu bir nevi dünkü hatamı takviye ettim. Bu sabahta güne bir gevrek yiyip başladım. Gevrek yasak değil bilidğim kadarıyla

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...

Aranıza yeni girdiğim için yanlış anlarsam kusura bakmayın. Yanlış anlamadım değil mi diyete başlarken 90 kiloymuşsun. eğer öyleyse vay canına 25 kilo ne kadar sürede verdin. belli bi diyet yada spor uyguladın mı acaba öğrenebilir miyim

iyi geceler canım görcem ben seni yarınki bildirimdeee

isallah canim :97: hayirlisi desene bu sene dügün var önce saglik olsun canim dügün gec de olsa isallah yapilir yine :97:

qivi ya görünüp kaciyon iki sohbet edemedik cok yogunsun anladim ama özliyoz bizde seni canim ya

tebrik ederim canim

Başlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG
fistik üzülme bende 100 gramm artidayim

Kilo Bildirimim

30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60
tbrkler canim

KİLO BİLDİRİMİ

başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...

kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...
tbrkler canim

günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59
yarim kilo yarim kilodur canim tbrkler

desene bol bol eglence var sizde

günaydınlar
tbrkler canim

tbrkler canim allah mutlulugunuzu bozmasin canim benim

zaten çok sıkıdır bi bedenim varsahiden olduğumdan az görünürüm ama tartıdada böyle olunca deli oluyroum uleennnn...
uff milleti sorma enson 3ay önce gördüğüm arkdaşım kilomu aldın dedi spora gdierken daha fitmişim,aslında aynıyım dedim ogün üştümüştüm karnım şişti sadece
neyse dünde dışarı çıktık yüürmeye uzun zaman 2ay olmuştur yine rastaldım birilerine çok zayıflamışın dediler bende ısrarla yoo çokd eğil 5 kilo deyince beni taşlayacaklardı
itiraz etme sebebim yeni vermedim kaçaydır aynıyım demekti ama birazda mütevazilik yaptım galiba
ama yanımdaki arkdaşım ısrarla verdi verdi deyip duruyor buda komikti
diyeceğim milleti ben anlamadım
evlendiğim ilk 3yıl her ank.ya aileme gittiğimde aynı kiloylada gitsem çevredekiler aldınmı diyolardı yani aynıydım ama öyel diyolardı..verdiğimdeyse çoğu farketmedi almışsın dedikelri kadar vermişsin demediler ...
tamam vucut şekle girdi erimedim popo var hala ama bukadanmı nankör olunur yafff:84:
zaten tipime tüküreyimaslında olduğundan zayıf görünüyorum ama hala 5 alsamda versemde eteklere giriyorum ama tabi daha hafif giriyorum
sende salla gitsin milleti :79::80:önemli olan biziz canımmm

tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için amin inş herkesin mutluluğu bir ömür sürsünn

bildirimi yazayim :78:
baslangic :76.3
gecen hafta:74
bu hafta:74.1
gelen:100 gramm
toplamda:2.2 kilo
hedef: 65

okadar homili girtlak yiyipde az cikmama biraz sevindim belki bi umut eksi cikarim diye düsündüm bugün ama olmadi arti 300 olmadigina da sevindim 300 300 cikiyordum yukariya dogru isallah haftaya da artik geri eksi cikmaya baslarim yine

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?

KİLO BİLDİRİMİ :

Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.

Günaydın cnm akşam koyvermemekle iyi yapmışsın :13:

Sağol canım

tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için amin inş herkesin mutluluğu bir ömür sürsünn

Bende olduğum kiloyu göstermiyorum ama göbek förtleyince sağdan soldan hamilemisin , ay sen kilo mu aldınn gibi lafları duyunca

deliriyorum sinirden

İnsanlar çok acımasız ve kıskanç kilo aldın mı her önüne gelen kendinde sana laf söyleme hakkını buluyo

kilo aldığını gözüne gözüne sokuyo ama kilo verdin mi çok nadir kilo verdiğin söyleniyo

Birde en sinir olduğum nokta ne biliyomusun kilo verince ay böyle çok güzel oldun sakın kilo alma denmesi :95: önceden çirkinmiydim

neden o zaman bişey demediniz

Eşim kilo vermeye başladığımda konuşmaya başlar yüzün süzüldü , kaç kilosun , bu akşam şunu yiyelim mi ( Genelde benim en sevdiğim yemektir o şunu bunu diyetteyim ya inadına yapıyo sanki )

Ama kilo aldım mı bekler bekler bombayı patlatır :96: sen göbeklendin mi biraz dedi bana geçen sabah :95: sanki sürekli şişiyo dedi :95:

Ölürmüsün öldürürmüsün

Bide hayır kilo aldım diyince moral verdi kendince " Gazdır o gaz "

İnşallah canım eksiler çok yakın :13:

eşinin doqum günü kutlu olsun bebeqimm
sanada kolay gelsin kardeşine yaptrı quuu

he canım doqrudur :82: hatta o 25 kilo 28dide ramazan ve bayramın bilançosu bu oldu önce karbonhidrat diyetiyle başladım ilk 16 kilomu bu diyetle verdim..sonra dengeli beslenerek devam ettim halada ediyorum...geön yıl haziranda başlamıştım cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…