günaydın topikdaşlarım...
nasılsınız...
ben az uyudum ve çok mutluyum...
eşimin dersi 8deydi namazdan sonra uyumadım şimdi öğlen uyku basar olsun o zamanki uyku faydalı hemde peygamberimiz tavsiye etmiş...
garip bir yaratığım zaten hem uykuya düşkünüm hem çok uyuyunca huzursuz oluyorum beni mutlu etmiyor fazlası yemek yemekte öyle yapıyor artık fazlası beni hasta ediyor yaaa...
huzursuz etsinki yemeyim...
bende hala kilo korumaya devam galiba...:26:yani 5kilo veripte kilosunu koruyan takılan benim galiba bu topikte yav gitsin 5 kilo daha öyle koru demi
sabırsız bir insanım yıllar tedaviler bana sabrı öğretti son imtihanımda bu 5ten sonra takılıp kalmak ya sabır ya sabır
nasıl bildirim yapayım haaa..mekik cezası derdim değil yapayım ama beni formda kalıyo diyemi yazsak
buhafta sporada çok yoğunlaştım dünakşamda yürüdük eve geldim nivea body cdsinden yaptım süpe rçalıştı heryerim acaba kaslarım şiştimi yine vermiş gözükmüyorum çünkü spor zamanı ben tartıda az çıkmıyodum hiç bırkatığım dönemde verdiğim farkediliyodu çevreden ve tartıdan
biliyosunuz 2 faktör önemli çevre ve tartı
neyse pes etmek yok ben devam edeyim bigün azalır elbet bol bol lahavle çekmeye devam:18:
canım bende izlemedim hangi proqram onu bile bilmiyorumbelkide daha yayınlanmıştır...kızım içinde teşekkür ederim...senacım sana diyecektim inş.kızında bişey yoktur gençlerde oluyor komşunun kızındada stres kaynaklı çıktı kalp ağrısı,çarpıntısı...
sevindim kızın için..
sanada önce tam ağlıycaktım gözümde canlandı o halin bilirm o ağlamaları ve aramaları çaresiz kalınca...
ama o kara şeye güldüm koptum senide bulmuş yani...
blseydik izlerdik akşam tntde vadi izleidk sonramıydı acaba sennnn
burdada yağmur yağmış misss giibi hava var,haydi gelin yürüyüş yapalımmmm
sena bu şarkı senin için canım...
teoman-İstanbul'da sonbahar - YouTube........
biraz kilo almış ağlamış yine rimelleri akıyorrrr
günaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59
biyandanda tvde trtmüzkite ferdi çalıyor ..
yüreğimde yara var durmadan kadar...............
neyse yemeğimi yapayım yağmur kesilince önce kuaföre sonra arkdaşla ogün baktığım kapa bakıcaz(yani uzundan kısa pardesü) naf seni hatırladım şimdi...
son kararı vercem 50 lira diye yani iyi karar vermem lazım onu almam sonra üstüne koyup daha şık bişey alırım bizde tören bitmez kaynım falan nişanlanır
günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydın kızlar yağmurlu bi sabaha uyandık hava genede ılık güzel bi hava var
kendimi artılarda beklerken korkarak çıktıgım tartı bana süpriz dedii
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorumm buugn evi temizlicem yemek yapıcam ütü çamaşır derken hafta sonu kocam gelcek yarın gidip saçlarımı kestircem biraz hEmde kocamın doğumgünü ÇOK SEVİYORUM KOCACIM SENİİİİ
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...
iyi geceler canım görcem ben seni yarınki bildirimdeee
isallah canim :97: hayirlisi desene bu sene dügün varbende ondan korkuyorumaldıgım zaman sabah akşam tartılacagım herhalde
Normalde , Ağustos sonun da düğünümüzü yapacaktık kayınbabam rahatsızlık geçirdi oyüzden erkelemek zorunda kaldık...
Nikahımız Allah nasip ederse 11 Kasım'da.. Düğünümüz de bu sene içinde olacak..
qivi ya görünüp kaciyonkızlaaaaaaaaaaaaaar merhabaaaaaaaaaaaaya ben sizi çok mu çok özledim ama artık girmeye fırsat hiç bulamıyorum işte yoğunum ayrıca dışarıya projeler yapmaya başladım gece 5lere kadar çalışıyorum çoğu zaman :106: ayrıca kursa gidiyorum akşamları anlayacağınız kendime bile vakit ayıramıyorum size karşı mahcubum ya neler yaptınız teker teker nasılsınız ne durumdasınız kaç kilo oldunuz merak ediyorum bu kadar geçmişi okuyabilmem mümkün değil biliyorum ama arada girip yazdığım mesajlara cevap almışımdır onları okumayı istiyorum :78: özellikle merak ettiğim arkadaşlarım var bana kırılıp küsmemişsinizdir umarım da unutmamışsınızdır tek tek profillerinize bakıcam ne durumlardasınız
herkese günaydın hemen bildirimimi yapıp çıkayım kaptana da mesajımı attım işe gidicem hazırlanıcam daha 15 dk geç uyandım :)) kızlarr ya bakarmısınızz 100 gr daha lmasaydı net 64 bildirim yapacaktım yaaa
başlangıç :75 kg
geçen hafta :64.8
bu hafta : 64.1
giden : 700 gr
toplamda giden :10.900 gr
hedef :60 kg
fistik üzülme bende 100 gramm artidayimBaşlangıç kilo: 86 KG
Geçen hafta: 72.5 KG
Bu hafta: 74 KG
Gelen: 1.5 KG
Hedef: 65 KG
Toplamda verilen: 12 KG
Kilo Bildirimim
30.09.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 800 gr
Hedef: 60
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.3
giden 100
toplamda 24.7
hedef 60...
kızlar lütfen bildirimlerinizi bu sıralamaya göre eksiksiz yapalım...
yarim kilo yarim kilodur canimgünaydınnnn
ya ben bu hafta çok saldım oyüzden giden pek yok ama haftaya hedefim yine 2 kilo
hadi hayırlısı bakalım
başlangıç:73,8
geçen hafta:72
bu hafta:71,5
giden:0,5
toplamda:3,3
hedef:59
desene bol bol eglence var sizdebiyandanda tvde trtmüzkite ferdi çalıyor ..
yüreğimde yara var durmadan kadar...............
neyse yemeğimi yapayım yağmur kesilince önce kuaföre sonra arkdaşla ogün baktığım kapa bakıcaz(yani uzundan kısa pardesü) naf seni hatırladım şimdi...
son kararı vercem 50 lira diye yani iyi karar vermem lazım onu almam sonra üstüne koyup daha şık bişey alırım bizde tören bitmez kaynım falan nişanlanır
günaydınlar
kaptanım senama özelden bildirdim buraya da yazıyorum
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 70,1 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 7900 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorumm buugn evi temizlicem yemek yapıcam ütü çamaşır derken hafta sonu kocam gelcek yarın gidip saçlarımı kestircem biraz hEmde kocamın doğumgünü ÇOK SEVİYORUM KOCACIM SENİİİİ
Günaydın cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın :26: formda kalıyo güzeldi
Kas oranın artıyo olabilir aslında :97:
Çevre faktörü çok önemli gerçektengeçen gün pazarlamacımız bana hamilemisin dedi hayır kilo aldım dedim gözümü belerterek
Günaydın canımtebrikler
Sayende bişey daha öğrendim kap dedilermi bakmıcam böyleheheh
Günaydıntebrikler
Günaydıntebrikler eşinin doğum günü de kutlu olsun canım Allah sizi hiç ayırmasın çok mutlu etsin inşallah :123:
isallah canim :97: hayirlisi desene bu sene dügün varönce saglik olsun canim dügün gec de olsa isallah yapilir yine :97:
qivi ya görünüp kaciyoniki sohbet edemedik cok yogunsun anladim ama özliyoz bizde seni canim ya
tebrik ederim canim
fistik üzülme bende 100 gramm artidayim
tbrkler canim
tbrkler canim
yarim kilo yarim kilodur canimtbrkler
desene bol bol eglence var sizde
tbrkler canim
tbrkler canim allah mutlulugunuzu bozmasin canim benim
amin canim :97:tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için amin inş herkesin mutluluğu bir ömür sürsünn
kızlar günaydın . Bu haftayı şükür yürüyüşümü aksatmadan tamamladım. Yedikelrimede dikkat ettim he tabi dün sabahki üç adet poğaçayı saymazsakama dün akşam yemeğinde takviye ettim . O da şöyle oldu ki nişanlımla yemekteydik baktım adam benden az yiyo bari ben daha az yiyeyimde ayıp olmasın dedim bahanesi güzel oldu bir nevi dünkü hatamı takviye ettim. Bu sabahta güne bir gevrek yiyip başladım. Gevrek yasak değil bilidğim kadarıyla
isallah canim :97: hayirlisi desene bu sene dügün varönce saglik olsun canim dügün gec de olsa isallah yapilir yine :97:
qivi ya görünüp kaciyoniki sohbet edemedik cok yogunsun anladim ama özliyoz bizde seni canim ya
tebrik ederim canim
fistik üzülme bende 100 gramm artidayim
tbrkler canim
tbrkler canim
yarim kilo yarim kilodur canimtbrkler
desene bol bol eglence var sizde
tbrkler canim
tbrkler canim allah mutlulugunuzu bozmasin canim benim
zaten çok sıkıdır bi bedenim varsahiden olduğumdan az görünürüm ama tartıdada böyle olunca deli oluyroum uleennnn...
uff milleti sorma enson 3ay önce gördüğüm arkdaşım kilomu aldın dedi spora gdierken daha fitmişim,aslında aynıyım dedim ogün üştümüştüm karnım şişti sadece
neyse dünde dışarı çıktık yüürmeye uzun zaman 2ay olmuştur yine rastaldım birilerine çok zayıflamışın dediler bende ısrarla yoo çokd eğil 5 kilo deyince beni taşlayacaklardı
itiraz etme sebebim yeni vermedim kaçaydır aynıyım demekti ama birazda mütevazilik yaptım galiba
ama yanımdaki arkdaşım ısrarla verdi verdi deyip duruyor buda komikti
diyeceğim milleti ben anlamadım
evlendiğim ilk 3yıl her ank.ya aileme gittiğimde aynı kiloylada gitsem çevredekiler aldınmı diyolardı yani aynıydım ama öyel diyolardı..verdiğimdeyse çoğu farketmedi almışsın dedikelri kadar vermişsin demediler ...
tamam vucut şekle girdi erimedim popo var hala ama bukadanmı nankör olunur yafff:84:
zaten tipime tüküreyimaslında olduğundan zayıf görünüyorum ama hala 5 alsamda versemde eteklere giriyorum ama tabi daha hafif giriyorum
sende salla gitsin milleti :79::80:önemli olan biziz canımmm
tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için amin inş herkesin mutluluğu bir ömür sürsünn
bildirimi yazayim :78:
baslangic :76.3
gecen hafta:74
bu hafta:74.1
gelen:100 gramm
toplamda:2.2 kilo
hedef: 65
okadar homili girtlak yiyipde az cikmama biraz sevindim belki bi umut eksi cikarim diye düsündüm bugün ama olmadi arti 300 olmadigina da sevindim 300 300 cikiyordum yukariya dogru isallah haftaya da artik geri eksi cikmaya baslarim yine
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.8
giden 600
toplam giden 5.8
hedef 59
Aranıza yeni girdiğim için yanlış anlarsam kusura bakmayın. Yanlış anlamadım değil mi diyete başlarken 90 kiloymuşsun. eğer öyleyse vay canına 25 kilone kadar sürede verdin. belli bi diyet yada spor uyguladın mı acaba öğrenebilir miyim
günaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?
KİLO BİLDİRİMİ :
Başlangıç kilo: 80
Geçen hafta : 72,0
Bu hafta : 69.9
Giden: 2,1 kg
Toplam giden: 10.1 kg.
kilo bildirimi senaya mı yapılıyor kızlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?