- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ne olursa olsun yinede insan beğenirmiş kendini beğenmezse çatlarmış
Evet ger-düş ya o yiyipde kilo alamayanlar var ya onlar kafalarıyla çok konuşurlarmış yani kendi kend,ilerine onun var benim yok o oraya neden gitmiş filannn işte sen anla
İlk defa yapıcam ya göz kararı yapmayayım dedimdi ama tamam seni dinlicem yapıcam uydurmasyon bişeyler
aaa dalgalı yapmanın mantıgı oyleyse bende deneyım bı saol canım .göz kalemımım markasına bı bakayım ama sanırım benımsorunum farklı eskı ısımde sürekli kömür tozuyla ugrasıyordum o zamandan kaldı sanırım .:26:bir debende düşünürüm kıyafet alırken ne kadar begensemde bunu neyle gıycem dıye ama kafam durdu artık valla beceremıyom ben bu işi
bende boy varda zerafet yok onu napcaz odunum ben yaa
Neresindeeeeehiçte söylemiyosun pazar günü açık mı anamm yine çoştumm
Yannız değilmişim boyum 1,60 oh be
senın ıcın kendımı feda edıyorum, pızza dılımını bana uzat elma senın olsun, hadı yıne ıyısın, bu guzellıgı herkese yapmam ha degerını bıl
hmm anladımmm fesatlıktan kılo alamıyo o dıye bızım oralarda da derler
bende uydurmasyon yapmıstım ilk yaptıgımda, şimdi bı oyle bı boyle denıyorumm
bak hala haksızlık eıdyo kendıne odun dıyee ya, ablan avr ne guzel burda asu altta bızı okuyacagına kardesıne yardım etsın azıcıkkk
ghd Glamour curls - how to curl hair with a ghd IV styler - YouTube şu lınkten bı bak, duzlestırıcı ıle dalgaya kadın duzlestırıcıye sacı yerlestırıp duzlestırıcıyı tersıne cevırıyoben de denıycemmmm ben ki sacıma ıkı dakıka da ne örguler yaparım, şu işi bı beceremedım kociş dalga gectı benle dün akşam, gıcık oldum
IhhhBu kötülüğü sana yapamam
Tuğba yesin o zaten çok kilo verdi kanıma dokunuyor
hmm anladımmm fesatlıktan kılo alamıyo o dıye bızım oralarda da derler
Bende uydurmasyon yapmıstım ilk yaptıgımda, şimdi bı oyle bı boyle denıyorumm
Bak hala haksızlık eıdyo kendıne odun dıyee ya, ablan avr ne guzel burda asu altta bızı okuyacagına kardesıne yardım etsın azıcıkkk
ghd glamour curls - how to curl hair with a ghd ıv styler - youtube şu lınkten bı bak, duzlestırıcı ıle dalgaya kadın duzlestırıcıye sacı yerlestırıp duzlestırıcıyı tersıne cevırıyoBen de denıycemmmm Ben ki sacıma ıkı dakıka da ne örguler yaparım, şu işi bı beceremedım kociş dalga gectı benle dün akşam, gıcık oldum
hergün açık canım bayraklı karakolunun ordan çarşıya giriyosun sonra bir kaç dükkan sonra sağda kalıyo küçük bi dükkan ama ne modeller var ne modeller.. hep platform ister gece için ister günlük çok çeşit var sen gel bayraklıya ben seni götürürüm o dükkana eşim önünden geçmemi istemiyo 40 ayakmısın sen evde dolu topuklu var hala ayakkabılara sulanıyon diyo
bende yalnız değilmişim 1,58
IhhhBu kötülüğü sana yapamam
Tuğba yesin o zaten çok kilo verdi kanıma dokunuyor
valla ya ıkı cocugu var hala acmış gobecıklerı hava atıyoooopizzayı o yesın, gel bız de senle elmayı kardeş payı yapalımmm
arzuuuuuu yazıyo ya orda yapılıyomuş, bukleler dalgalar;
Bukleler
Yumuşak ve çekici bukleler: En son, doğal ve kaygısız görünüm; Braun yeni Satin Hair 5 Multistyler ürünü sayesinde sizin olabilir. Mükemmel sonuç elde etmek için tek yapmanız gereken aleti saç diplerine yerleştirip 180 derece çevirmek (2 tur) ve sonra da yavaşça dosdoğru saç uçlarına doğru indirmektir. Sadece çevirin ve çekin, mükemmel.
Dalgalar
Dalgalı saçlar hiçbir zaman demode olmaz. Stillerinde bir parça ekstra doku isteyen kadınlar için mükemmeldir. Sıkı ama fazla kıvrık olmayan dalgalar için tek yapmanız gereken Braun Satin Hair 5 Multistyler ürününü 180° derece çevirip saç uçlarına kadar hızla çekmektir. Ürünü ne kadar hızlı çekerseniz dalga da o kadar gevşek olur...diyo, sen dene bıraz elın alıssın, ben de denıycemmm
Kizlar meraba
Sabah 4 corba kasigi musli ve sut. 1 saate ara yiyycm ondada 2 cvz 2 kayisi kurusu olck
Gcn hftaa 71.2 yddm bu hfta 71. 7. Ve hic bisi yypmadm 500 gr alck. Sebebi ne olablr
Çubuk tarçınlı yeşilçayımı da hüplettim:126:
arzuuuuuuuuuuuuuu valla bugun sana calısıyorum ha; al sana bu dasneın duzlestırıcının calısma seklı; istedıgın dalgalar 2,30 ve sonrası dıkkat et nası yaptıgınaaaaBraun Satin Hair 5 multistyler - YouTube
afiyet olsun ben de elimde kepeklı galetamla sıze bu msjı yazıyorum
yeşil cay sallamamı :44:
yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dil,im pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?