70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm anladımmm fesatlıktan kılo alamıyo o dıye bızım oralarda da derler

İlk defa yapıcam ya göz kararı yapmayayım dedimdi ama tamam seni dinlicem yapıcam uydurmasyon bişeyler

bende uydurmasyon yapmıstım ilk yaptıgımda, şimdi bı oyle bı boyle denıyorumm

bak hala haksızlık eıdyo kendıne odun dıyee ya, ablan avr ne guzel burda asu altta bızı okuyacagına kardesıne yardım etsın azıcıkkk

ghd Glamour curls - how to curl hair with a ghd IV styler - YouTube şu lınkten bı bak, duzlestırıcı ıle dalgaya kadın duzlestırıcıye sacı yerlestırıp duzlestırıcıyı tersıne cevırıyo ben de denıycemmmm ben ki sacıma ıkı dakıka da ne örguler yaparım, şu işi bı beceremedım kociş dalga gectı benle dün akşam, gıcık oldum

Neresindeeeee hiçte söylemiyosun pazar günü açık mı anamm yine çoştumm

hergün açık canım bayraklı karakolunun ordan çarşıya giriyosun sonra bir kaç dükkan sonra sağda kalıyo küçük bi dükkan ama ne modeller var ne modeller.. hep platform ister gece için ister günlük çok çeşit var sen gel bayraklıya ben seni götürürüm o dükkana eşim önünden geçmemi istemiyo 40 ayakmısın sen evde dolu topuklu var hala ayakkabılara sulanıyon diyo

hıh asu gitti bile bayarmdan beri görüşmedim kendisiyle onlar benı anlamıyo zaten yanı en ıyı anlayan asudur da dıgerelrı hıc anlamıyo diyim
anaaammm nası yaptı kadın yaa birde sprey sıktı kalıcı olsun dıye sac spreyımı o benım yok ondan almam lazım bende boyle deneyım de benım makınanın keısn farklı bı yöntemi var cunku dısında boyle kıvrımlar var dolamak ıcın bulursam netten koyarım resmını

saçı bilmem de kadın manyak güzellll

Bu hafta gelemesem de haftaya kendimi oralara bi atayım diyorum

Gerçi önce yeni papişlere yer ayarlamak lazım kocaları karıştırma benimki duymadan alıp birinin hediye yolladığını söylemeyi

düşünüyorum

Kırkayak

bende yalnız değilmişim 1,58

1.72 ' idim ben ama kilo alınca kısaldığımı hissediyorum

Ihhh Bu kötülüğü sana yapamam
Tuğba yesin o zaten çok kilo verdi kanıma dokunuyor

valla ya ıkı cocugu var hala acmış gobecıklerı hava atıyoooo pizzayı o yesın, gel bız de senle elmayı kardeş payı yapalımmm

arzuuuuuu yazıyo ya orda yapılıyomuş, bukleler dalgalar;

Bukleler
Yumuşak ve çekici bukleler: En son, doğal ve kaygısız görünüm; Braun yeni Satin Hair 5 Multistyler ürünü sayesinde sizin olabilir. Mükemmel sonuç elde etmek için tek yapmanız gereken aleti saç diplerine yerleştirip 180 derece çevirmek (2 tur) ve sonra da yavaşça dosdoğru saç uçlarına doğru indirmektir. Sadece çevirin ve çekin, mükemmel.

Dalgalar
Dalgalı saçlar hiçbir zaman demode olmaz. Stillerinde bir parça ekstra doku isteyen kadınlar için mükemmeldir. Sıkı ama fazla kıvrık olmayan dalgalar için tek yapmanız gereken Braun Satin Hair 5 Multistyler ürününü 180° derece çevirip saç uçlarına kadar hızla çekmektir. Ürünü ne kadar hızlı çekerseniz dalga da o kadar gevşek olur...diyo, sen dene bıraz elın alıssın, ben de denıycemmm

Kizlar meraba
Sabah 4 corba kasigi musli ve sut. 1 saate ara yiyycm ondada 2 cvz 2 kayisi kurusu olck
Gcn hftaa 71.2 yddm bu hfta 71. 7. Ve hic bisi yypmadm 500 gr alck. Sebebi ne olablr

evet canım baktım bende deneyelım bakalım becerebılcez mi

Kizlar meraba
Sabah 4 corba kasigi musli ve sut. 1 saate ara yiyycm ondada 2 cvz 2 kayisi kurusu olck
Gcn hftaa 71.2 yddm bu hfta 71. 7. Ve hic bisi yypmadm 500 gr alck. Sebebi ne olablr

sebebi vucudun ödem ve su tutmuş olabilir bunu bol su ve sporla çok rahat giderebilirsin. yada regl dönemin yaklaştı ondan olabilir. yada çok az yiyerek zayıflamaya çalışıyorsan oda olabilir. sabah kahvaltında ekmek peynir zeytin yeşillil domates vs. tüketmeni ve bol su içmeni tavsiye ederim canım...

Son düzenleme:

afiyet olsun ben de elimde kepeklı galetamla sıze bu msjı yazıyorum

yeşil cay sallamamı :44:

Evet canım sallama yeşilçay.
Videodaki gibi olmuuyor bi kere
Remingtonun almıştım bende cd de vardı içinde kaç kere denedim bilmem olmadı olmadıı olmadıııı.
En sonunda remingtonun maşasını aldım..
Hem düzleştirici hem maşa olarak kullanılan ürünler tamamen kişinin el beceresine bağlı bennce

yaaaaaaa ben kendimi durduramıyorum bennnnnnnn öğlen bi salata 2 dilim pizza şuanda da 2 dil,im pizza daha gömdümmmmmm
yaaaaa BİRİ BENİ DURDURSUNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…