saol canım güzelmiş bunlar ama işte bulabıcekmıyım bakalım arkadas dersen yok canım yaa herkes bı yerde yanı olanlarda gelemez bılıyorum .sac da dedıgın gıbı o yuzdne olmaz dedım sen makyaj yapman gerekır deyınce yapamıyorum cunku makyaj su anda ıstıyorum yoks agecen sene kendıme sac düzleştirici aldım bı hevesle hemde dalgada yapsın dıye ama ya satıcı kandırdı yapmıyo dalga fılan yada ben beceremıyorum ama normalde düzleştiric yani biliyorum bi sürü de para verdim 120 tl kaldı oyle 2 yada 3 kere yapabıldım ama son yaptıgımda bırı sacınız azalmıs deyınc ehevesım kactı cunku fönlü olunca az olan sacım ıyıce yapıstı kaldı yanı once bakım yapmam lazım muazzez mayayla bakım yapıyo ondan yapayım dıyom bırde dün mü ne reklamda gördüm pantene in sac bakım maskesı cıkmıs onu da alıp denesem dıyorum yoksa bende sevmıyorum kendımı salmayı
Yook yoook kesinlikle yicem yememekle verilmiyor. Bizzat test ettim.
Lequ da bayadır girmiyor ona sorardımm.
Ayy 6 kilo versem daha ne isterim ki
Diyetisyenlerin klasik listelerine uyucam bir ayda 5 kg verdirenler varya haftada 1 kg veya 700 grama tekabül ediyor.
4 kilo olsa bile yeter yeterki aralık a kadar 6yı göreyim.
Bu dediklerini uygulayayım bak ben.
çorbanın kalorisi az diye bide mideyi çalıştırıyor diye düşündüm akşam için
İnşaallah veririm şu illet kiloları
İnşallah morarmaz :26: morarırsa yandım :86::86::86:
Brokoli çorbası mı :86: :86: hiç denemedim ama benim herüf yemez :86:
Gülme komşuna gelir başına dedikleri için gülmüyorum :86::86: korkuyorum
Çok geçmiş olsun canımAllah yardımcın olsun :97:
kızlar ya bız burda kılo vermek ıcın ugrasırken aynı şekilde kılo almak ıcın ugrasan büyük bi kesimde var, hayat ne garip değil mii :26: aah ah adaletsiz dünyaaaaa, isyanım var uleeeeeeeeeeeeynnnnn :84:
kızlar ya bız burda kılo vermek ıcın ugrasırken aynı şekilde kılo almak ıcın ugrasan büyük bi kesimde var, hayat ne garip değil mii :26: aah ah adaletsiz dünyaaaaa, isyanım var uleeeeeeeeeeeeynnnnn :84:
vermemen ıcın hıc bı neden yoksadece cozuttugun zmnlarda bıle kendını frenlemeyı bıl, normal bı dondurma yerıne gıdıp ıkı tane magnum yeme yeter
brokoli çorbası süper oliiii bizim yemekçi getiriyo bazen.
maaş günüm yaklaştı yogunluk gene hat safhada :2:
brokoli çorbasını mercımek corbası gıbı yaptıgınızda, içerken de lımon sıktıgınızdan, renk dıısnda mercımak corbasından tat olarak cokta farklı olmuyo hemde cok yayrlı ozellıkle cocugu olan anneler yapsınlar mutlaka
ben de eşim sevmez zannetmıstım ama bayıla bayıla içio valla, istersenız demeyın ilk başta brokoli corbası oldugunu
dimi ya ADALETİN BU MU DÜNYA ne boy verdin nede zerafet
Geçmiş olsun şekerimm yazamadım diğerine aynen ne boy var ne zerafet
saol canımm ahh ahh ne isterdim şöyle 1.70 boy bi endam bi zarefet şöyle bi yürüyeyim ayağımda topuklu takur tukur
ben zavallı hep babet taşımıyoki topuk ne yapsın
benim boyum senden ufaktır.
1.58 im düşünsene yerden bi toparlak geliyor
Topuklu dedin de aklıma geldi topuklu ayakkabılar çoğu yerde 50 lirada sabitlenmiş.
çok güzel ayakkabılar var yaa
Bende diyetisyenin sayfasına bakıyordum kadın kilo almak için gelmiş.
İlk resmi fenaydı kadın 42 kiloya düşmüş sonra kilo almış ama..
Evet hayat çok garip ger-düşüm
ahahhahah senin bu laf dokundurmalarını çok seviyorum.
Söylemişmiydim
Ayrıca NAF cım gülmeee komşuna gelirr başınaaa
Benimde bi sürü işim var ama canım iş yapmak istemiyo
İnternetten tarif bakıp deneyeyim bende bakalım sonuç ne olacak :86:
Ben o topiğe uzun zamandır girmiyorum yoksa saç baş yolasım geliyogelsinler ben onları hansel ile gratel gibi beslerim
sonra burda beraber zayıflarız
Benim boyum senden ufaktır.
1.58 im düşünsene yerden bi toparlak geliyor
Topuklu dedin de aklıma geldi topuklu ayakkabılar çoğu yerde 50 lirada sabitlenmiş.
Çok güzel ayakkabılar var yaa
bız kessek şöyle göbişten popodan fılan onlara versek onlar kendılerıne yapıstırsa, ne guzel olur dımı
Kk'da var kılo almak ısteyenlerın topıklerı, onlarda paylasıyo sunu yıyın bunu yıyın dıye :26: Ama bazıları yıyıpte kılo almıyolar ya onları zaten ınsan olarak algılamıyorum ben
Valla o magnumun bırı ınsana yetio, ıkıncısını nıye yıyosun ben onu anlayamıyorum :26: Bana bırı bıskuvı fılan uzatınca aman tek kalmıyım dıye ıkı tane alırdım senınkı de o hesap mı yoksa
Goz kararı yap ya, ben bı havuc rendelıyorum bı patates, bı sogan, ıcıne brokolılerı kucuk kucuk atıyorum, bazen bı avuc mercımek&pırınc koyuyorum, bazen salcalı bazen salcasız yapıyorum, içerken lımonlayınca mis oluyooo
Nerde sabıtlenmış onlar bakayımmm ben nıye goremıyorummmmTaba rengı, bıraz kapalı, rahat touklu bı ayakkabı ıstıyorum, numarası 38 ilgilere duyrulur, kocişime iletiverın bı zahmet
bız kessek şöyle göbişten popodan fılan onlara versek onlar kendılerıne yapıstırsa, ne guzel olur dımı
kk'da var kılo almak ısteyenlerın topıklerı, onlarda paylasıyo sunu yıyın bunu yıyın dıye :26: ama bazıları yıyıpte kılo almıyolar ya onları zaten ınsan olarak algılamıyorum ben
valla o magnumun bırı ınsana yetio, ıkıncısını nıye yıyosun ben onu anlayamıyorum :26: bana bırı bıskuvı fılan uzatınca aman tek kalmıyım dıye ıkı tane alırdım senınkı de o hesap mı yoksa
goz kararı yap ya, ben bı havuc rendelıyorum bı patates, bı sogan, ıcıne brokolılerı kucuk kucuk atıyorum, bazen bı avuc mercımek&pırınc koyuyorum, bazen salcalı bazen salcasız yapıyorum, içerken lımonlayınca mis oluyooo
nerde sabıtlenmış onlar bakayımmm ben nıye goremıyorummmmtaba rengı, bıraz kapalı, rahat touklu bı ayakkabı ıstıyorum, numarası 38 ilgilere duyrulur, kocişime iletiverın bı zahmet
aaa dalgalı yapmanın mantıgı oyleyse bende deneyım bı saol canım .göz kalemımım markasına bı bakayım ama sanırım benımsorunum farklı eskı ısımde sürekli kömür tozuyla ugrasıyordum o zamandan kaldı sanırım .:26:bir debende düşünürüm kıyafet alırken ne kadar begensemde bunu neyle gıycem dıye ama kafam durdu artık valla beceremıyom ben bu işibı de eşin dediğinde haklı, ben de kafamda kombınlemeden hıc bısı almam, bı gomlek gordugumde bunun rengı su etegımle olur şu pantolonla olur, şu V yakalı kazagımın ıcıne de gıyebılırım dıye kafamda bır deıl 2-3 kombın yaparım oyle alırım, alısverıs yaparken bunları düşünmezsen bırbırıyle alakasız gozune o an hoş gelen ve buyuk ıhtımal dolabın bı köşesinde yatıcak kıyafetlere boş yere para vermış olursun :26:
hazır mevsımde degısıo bı dolabını elden gecır, ne var ne yok, ne neyle ıyı gıder dusun, once elde olanları degerlendır, farklı bı sekılde kombınleyıp gıymeyı dene
buyuk ıhtımal aldıgın düzleştirici dalgada yapabılıyodur da onu yapmak ayrı bı yetenek ıstıyo, benım kardesımde cok guzel dalga yapıo sacına o dzulestırıcıyle hatta dun aksam bana da yaptı ama tutmadı benımkı o kendı sacına yapmaya alısmış bend e zorlandı :26: düzleşince dalgalı gıbı cok gozukmemıstır sacın oyuzden demıslerdır, o düzleştiriclerle dalga yapmaya da netten bı bak ıstersenboyle hedıye paketlerını baglayınca makasın ucuyla yada bıcakla ipi cekersınde kıvır kıvır olursa mantık öyle aslında o düzleştiricilerle dalga yapmada da , evde denedıkce elın alısır
ben cok rahat maşa yapabılıyorum sacıma ama o da cok yıpratıo dıye düzleştiriciyle dalga yapmaya baslıycam, amadedım ya elımın alısması lazım evdeyken denıycem akmsaları ..
gözüme alerjı gıbı bısı yapıo demısın ya, benımde bazı markalar gozume oyle yapıo, emily diye bı marka var ucuz kalmelerı var hem de cok yumusak uclu renk renk var, onları kullanbılırsın sürmesi de rahat oluyo, renklılerını far gıbı kullanabılıyosun parmagınla dagıtarak.. gözunun etrafına sürme gıbı kalem cek, o daha canlı gösterıyo bakısları
vermemen ıcın hıc bı neden yoksadece cozuttugun zmnlarda bıle kendını frenlemeyı bıl, normal bı dondurma yerıne gıdıp ıkı tane magnum yeme yeter
bizim çarşıda var izmir bayraklıda tam evimin karşısı platform topuklar 65 tl sabit çok şık ayakkabılar hergün azımın suları akıyo ama yeni bişey almamaya yemin ettim 65 kiloya düşene kadar gitse şu 15 kg neler alcam neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?